Dodaj do ulubionych

Deski podłogowe Boen

03.03.08, 22:16
Rozważam ułożenie podłogi z desek dębowych norweskiej firmy Boen. Deski
wyglądają na bardzo solidne,dobrze selekcjonowane, są też odpowiednio
ryflowane. Mój wykonawca straszy mnie, że jest ryzyko iż nie będą odpowiednio
sezonowane i stanowczo radzi mi panele - mówi że odkąd pracuje na rynku nigdy
nie widział dobrze wysuszonych desek. Czy ktoś z was korzystał może z
produktów tej firmy? czy ich jakość odpowiada cenie?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Deski podłogowe Boen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 13:45
      deske podłogowa Boen klei sie do wszesniej przygotowanego podloza i
      nie ma szans zeby cos bylo nie tak jesli zostanie polozona tak jak
      trzeba. ja jestem zadowolona kupowalam w sklepie we wroclawiu.
      www.podlogaidrzwi.pl pozdrawiam
    • Gość: Karol Re: Deski podłogowe Boen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 10:20
      A ja to kupiłem rok temu deski podłogowe w Łomiankach pod Warszawą i jesteśmy super zadowoleni - nie rozeschły się i przed zakupem mierzą wilgotność. www.anton2.pl pozdrawiam, Karol.
      • Gość: Sprzedawca Re: Deski podłogowe Boen IP: *.kielce.vectranet.pl 25.04.13, 13:49
        Pamiętajcie, że Boen na podłogi daje gwarancję, nawet 20 lat..... Jeśli jest coś nie tak zawsze można się skontaktować, wiem, że każdy problem jest rozwiązywany. I trzeba zwrócić uwagę żeby dobrać odpowiednich montażystów.
    • Gość: sprzedawca Re: Deski podłogowe Boen IP: *.internetia.net.pl 19.06.13, 23:30
      Witam. Od lat zajmujemy się sprzedażą podłóg BOEN i nigdy nie mieliśmy z nimi problemów. Z fachowcem radzę nie wdawać się w dyskusje....nie widział dobrze wysuszonych desek? może nigdy ich nie montował, a może najzwyczajniej obawia montażu podłogi drewnianej i dlatego namawia na panele? Pozdrawiam!
      • Gość: Świadek Re: Deski podłogowe Boen IP: *.kielce.vectranet.pl 30.06.13, 15:24
        Byłam kiedyś świadkiem sytuacji jak facet, który położył podłogi boena w nowym domu złożył reklamację, bo podobno gdzieś były ryski..... były nie były, podobno nie było rysek, ale reklamacja została załatwiona pozytywnie i klient był zadowolony (szczegółów nie znam) Wiem, że co by nie było wysuszone deski, ryski czy cos innego da się wszystko załatwić.
      • laura988 Re: Deski podłogowe Boen 01.07.13, 14:05
        Czytając post założyciela wątku też odniosłam wrażenie, że wykonawcy nie chce się kłaść desek i dlatego namawia na panele, bo to układa się prosto i szybko, dlatego straszy inwestora
        • Gość: Monia Re: Deski podłogowe Boen IP: *.kielce.vectranet.pl 19.08.13, 21:33
          Ja myślę, że to kwestia doboru fachowca. Jeśli ktoś zna sie na rzeczy położy podłogę drewniana bez problemu, a marny wykonawca to i panele zniszczy.
          • Gość: Agnieszka 1975 Re: Deski podłogowe Boen IP: *.starachowice.vectranet.pl 29.09.13, 19:02
            Ja się zgadzam, natomiast wiem też, że akurat z podłogami Boen to naprawdę nie ma problemu, ani z położeniem ani z użytkowaniem, ale trzeba faktycznie dobrze dobrać fachowców.
    • Gość: fdddfd Re: Deski podłogowe Boen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.14, 21:05
      Odradzam współpracę z tą marką. Niepoważnie traktują polską część klientów, dostarczając terminowo dechy dla bardziej uprzywililejowanej publiki niemieckiej, natomiast lekceważąc Kupujących za te same olbrzymie pieniądze w Polsce. Kierownik na Polskę to niekompetentna zwodząca osoba.
      • tralia Re: Deski podłogowe Boen 11.05.16, 14:34
        Zgadzam się z przedmówcą. Nie polecam współpracy z firmą Boen. Pomimo swojego błędu (dezinformacja na temat desek z łączoną warstwą wierzchnią), nie poczuwali się do żadnej rekompensaty. Również potwierdzam, że kierownik na Polskę, a właściwie na Europę Wschodnią i Centralną jest osobą zwodzącą klienta. Dopiero po licznych mailach usłyszałam słowo przepraszamy - tylko tyle i aż tyle..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka