Dodaj do ulubionych

Dierre Polska

24.09.08, 16:43
Nie ufaj w tą firmę. Nie przyznają się do własnych błędów, przy
każdym kontakcie otrzymujesz inną odpowiedź. Towar może jest
solidny ale obsługa jest fatalna. Zamówiłem nowy zamek z komplet 8
kluczy (nie standardowe zamówienie), dostarczono 6 kluczy a błąd mój
że ja do nich przyjechać nie chcę. To jest druga strona miasta a
walka i powrót potrwa przynajmniej 1/2 dnia. Czemu ja mam biegać
jak błąd jest ewidentnie ich.

Kupuj Dierre i bądź szczęśliwy do momentu jakiegoś problemu, a wtedy
łatwiej będzie wymienić drzwi niź walczyć z tymi ludzmi. UWAŻAJ PK
Obserwuj wątek
    • piotr.krasinski Re: Dierre Polska 24.09.08, 16:44
      Na dodatek celowo podaje nazwisko aby pokazać że nic nie mam do
      ukrycia.
      • Gość: Mirosław W. Re: Dierre Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 13:54
        Zgadzam sie z Panem w 100 %. Kryja tuszuja swoje bledy na kazdym kroku jak cos
        to zwalaja na kogos innego. Firma moze i ok ale zaloga ktora tam pracuje łącznie
        z dyrektorem (mlody koles nie ma zielonego pojecia )do kitu.
        • majlo776 Re: Dierre Polska 04.12.09, 19:37
          Ja Dierre uważam za bardzo dobrą firmę każdy popełnia błędy zdarza się.
          Moim zdaniem mają tylko jedną wadę są drogie, często swoim klientom proponowałem
          Portę zamiast Dierre, przynajmniej na klatki też bardzo porządne drzwi a sporo
          tańsze.
        • Gość: Dyrektor DIERRE Re: Dierre Polska IP: *.acn.waw.pl 09.02.10, 21:42
          Proszę Pana,

nic nie tuszujemy i nie zwalamy na innych. Nie mniej jednak przepraszamy
          Pana, jeżeli zawiedliśmy w którymś momencie obsługi. Za cel nadrzędny stawiamy
          dobro klienta i jakość, co nie oznacza że jak inni nie możemy popełnić błędu.
          Natomiast co do mojego jak to Pan określił "zielonego pojęcia", i wieku no
          cóż... mam nadzieję że kiedyś Panu dorównam.

Pozdrawiam
          • Gość: Maac Re: Dierre Polska IP: 91.215.238.* 25.08.10, 09:23
            Witam !

Strasznie dziwi mnie zachowanie Pana dyrektora niby ok ale uszczypliwy a to nie
            jest dobra cecha szczególnie na takim stanowisku. Troszkę więcej pokory wtedy i
            klienci są uprzejmi - wiem z doświadczenia ;-) pozdrawiam
      • Gość: Dyrektor DIERRE Re: Dierre Polska IP: *.acn.waw.pl 09.02.10, 21:46
        Szanowny Panie Piotrze,

Przykro mi że w tak niefachowy sposób została załatwiona z Panem sprawa. Jeżeli
        w przyszłości będzie Pan dokonywał zakupu w firmie DIERRE, na pewno
        zrekompensujemy Pańską stratę.

Pozdrawiam
        • piegoosek Re: Dierre Polska 12.02.10, 22:24
          bardzo przepraszam, ze wcinam sie w "rozmowe", ale mam pytanie do pana z firmy Dierre:
          otoz 4 lata temu zakupilismy Panstwa drzwi, jestesmy bardzo zadowoleni, drzwi rewelacyjnie wygluszaja, sa solidne, generalnie wszystko super. ostatnio jednak zlamal sie "bolec" do sztywnego lancucha, w firmie mowia, ze to nasza wina, czy jednak jest mozliwe, zeby ten "bolec" byl wykonany z takiego materialu, zeby mozna bylo go reka wylamac? w koncu powinien miec atest antywlamaniowosci, prawda? z tego powodu jestem bardzo zawiedziona, bo wymiana jest dosc kosztowna.
          • Gość: Dierre (pracownik) Re: Dierre Polska IP: *.static.entel.pl 11.03.10, 15:36
            Sztywny łańcuch nie jest elementem zabezpieczenia antywłamaniowego.
            Nie ma żadnego związku z certyfikatem potwierdzającym antywłamaniowość
            drzwi.
            Skoro uszkodzenia nastąpiło po 4 latach eksploatacji, trudno uwierzyć,
            że jest to wynikiem wady materiału.
            • piegoosek Re: Dierre Polska 11.03.10, 23:45
              dziekuje za odpowiedz, ale musze sie ustosunkowac...
              bo dziwi mnie fakt, ze sztywny lancuch, ktory, jak Pan twierdzi, nie jest
              zabezpieczeniem antywlamaniowym, kosztuje az 10% wartosci calych drzwi :/
              czyli co 4 lata wymiana sztywnego lancucha? dziekuje...
    • Gość: Ola Re: Dierre Polska IP: *.dynamic.chello.pl 19.05.11, 13:27
      Znalazłam te opinię przez przypadek czytając o drzwiach na stronie www.drzwi.eu.org/dierre.html na samym końcu w pdf jest link na to forum. Chciałam prawdę mówiąc zamówić montaż tych drzwi w domu jednorodzinnym w kaniach pod Warszawa, ale teraz mam wątpliwości czy w czasie 2-letniej gwarancji będą przeprawy i przejscia, czy juz standardy wzrosly i staraja sie o klienta. Czy lepiej sobie darować i zamówić deltę lub ptz, znacznie brzydsze, ale nasze? Może ktoś montował dierre w tym roku i powie jak to wygląda.
      Z gory dziękuję, A. Staszewska

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka