Dodaj do ulubionych

Wylewki maszynowe....

25.01.09, 20:25
Witam,
Czy tradycyjną metodą. Na co zwrócić uwage przy wylewkach maszynowych czyli z
agregatu.
Jakie polecacie.
Z poważaniem,
Obserwuj wątek
    • adma.0 Re: Wylewki maszynowe.... 26.01.09, 18:31
      na wykonanie...mi pan tak wysoko wylał, że zmniejszyłyy mi się
      otwory w drzwiach...szkoda mojego materiału i steropianu i wylewki...
      • bunclik Re: Wylewki maszynowe.... 26.01.09, 19:46
        i na dokładne wylanie w narożnikach pomieszczeń lubią tak zostawić ze w samym
        narożniku wylewka idzie w gore nawet o 2-3 cm i jeśli kładziesz kafle to
        kafelkarz ma duży problem z podkuciem żeby było w poziomie nieraz kułem
        • Gość: gośc Re: Wylewki maszynowe.... IP: 213.76.182.* 28.01.09, 09:12
          Bunclik ciebie to już chyba wszyscy znają ,i twoje cenniki
          • bunclik Re: Wylewki maszynowe.... 28.01.09, 09:56
            a kto ty jesteś i co to ma wspolnego z tematem ze wyskoczyles ni ztego ni z
            owego o cenniku
            • Gość: gość Re: Wylewki maszynowe.... IP: 213.76.182.* 28.01.09, 14:47
              Taki żart
      • Gość: ByЯa Re: Wylewki maszynowe.... IP: 88.220.157.* 18.01.10, 14:40
        to na następny raz jak się będziesz budował to sobie Lepiankę z gliny zrób i
        może w tedy nie będziesz narzekał albo z kurami mieszkaj w kurniku
        • Gość: Posbud Wylewki-Posbud.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.12, 13:22
          Firma Pos-Bud. Wykonujemy wylewki maszynowo metodą półsuchą, zacierane mechanicznie. Tanio, szybko i solidnie.
          Oferujemy bezpłatne wykonanie pomiarów oraz podanie wszelkich niezbędnych informacji na temat najlepszych materiałów.
          Zapraszamy do skorzystania z naszych usług.
          kontakt 785 569 121
    • siwa216 Re: Wylewki maszynowe.... 28.01.09, 11:34
      Witam chciałam bardzo polecić firmę od wylewania posadzek, naprawdę
      są dobrzy. Prace wykonują w okolicach Wrocławia i 100 km od niego,
      obojętnie w którym kierunku.
      Podaje 2 numery telefonów:
      663-366-993
      605-832-955
      Naprawdę firma godna polecenia!!!
      Nie wiem skąd jesteś ale może akurat z Wrocławia, warto zadzwonic i
      się dogadać.
    • leto8 Re: Wylewki maszynowe.... 14.07.09, 11:10
      Witam

Ostatnio wróciłem po 2 latach z Anglii i wreszcie mogłem zrobić w moim domku pod Krakowem tynki i wylewki. Chciałbym szczególnie polecić ekipę od wylewek, uwinęli się w jeden dzień i zrobili je naprawdę porządnie. Wykonują je maszynowo, zacieranie mechaniczne z tego co wiem to działają w całej Małopolsce i podkarpaciu chyba jakoś do okolic Rzeszowa.
      Tel do nich to 0-602-449-617

Polecam i pozdrawiam :)
      • Gość: slodki Re: Wylewki maszynowe.... IP: *.broker.com.pl 21.07.09, 18:35
        U mnie robila ekipa 4 gosci i w 1 dzien zrobili 120m bardzo ladnie pozacierali i
        jak sprawdzalem to wszystko do poziomu. Mysle ze ekipa godna polecenia bo
        przedewszystkim jedna z niewielu która przyszla w ten dzien na który sie umowila
        a nie za tydzien... Nr do nich jak dobrze kojarze to 504-154-789
        • Gość: se Re: Wylewki maszynowe.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 21:55
          jak widac po autreklamach wylewkarze nie maja za bardzo roboty, polecam
          mixokreta, napewno lepiej niz taki krecony przez majstra w betoniarce, dzieki
          mniejszej zawartosci wody lepiej wiaze i nie ma takiego problemu z roznicami
          wiglotnosci pozniej poziomami, mozna co prawda zamowic jesze w betoniarni.
      • sharkst Re: Wylewki maszynowe.... 17.09.10, 11:07
        UWAGA!! Na firmę Rembud

REM-BUD Zbigniew Daszkiewicz
        95-070 Aleksandrów Łódzki
        ul.Wallenroda 12

Odchyłki na wykonanej wylewce do 4 cm ( powie. Wylewki 100 metrów ) prosiliśmy 40 razy o poprawienie wykonanej wylewki.
        Od 4 miesięcy bez rezultatu. Nie odbiera telefonu, nie przybywa na umówione spotkania. Zlewa!!!!
        Radzę się zastanowić przed wyborem tego „Wykonawcy”

DODATKOWO PODAJE STRONĘ PAPROKA

www.tynki-agregatem.pl/
    • Gość: łukasz Re: Wylewki maszynowe.... IP: *.adsl.inetia.pl 28.12.10, 20:26
      najlepsza ekipa na posadzki maszynowe mixokretem 723-338-141 doradzą, wyliczą materiał, wykonają w dogodnym terminie. Nasza strona www.posadzkiwylewkimaszynowe.pl
    • Gość: Łukasz 723-338-141 Re: Wylewki maszynowe.... IP: *.adsl.inetia.pl 07.01.11, 08:33
      Witam. Posadzki maszynowe, wylewki, mixokretem 723-338-141.
      Przede wszystkim weź dobrą firmę taką jak moja wtedy o nic nie musisz się martwić ponieważ wiemy co mamy robić, robimy to kilka lat więc dosieliśmy do perfekcji. Nasze posadzki są równe, solidnie wykonane.

Zwróć uwagę ile dają cementu na maszynę to ważne (1 i 3,4 worka minimum 2 worki na maszynę to w zupełności wystarczy), czy posadzka ma odpowiednią grubość minimum 5 cm, czy dodają dodatki na ogrzewanie podłogowe (plastyfikator), czy dają jakieś zbrojenie i najważniejsze czy posadzka jest równa (w poziomie).

POZDRAWIAM
    • altaner Re: Wylewki maszynowe.... 01.04.11, 18:33
      michal373 napisał:

> Witam,
      > Czy tradycyjną metodą. Na co zwrócić uwage przy wylewkach maszynowych czyli z
      > agregatu.
      > Jakie polecacie.
      > Z poważaniem,

Wylewki naszynowe to zwróc uwagi na szczegóły - rogi itd
    • Gość: butrex www.butrex.pl IP: *.multimo.pl 30.03.12, 16:54
      Firma BUTREX Piotr Burzyk jest wiodącym wykonawcą posadzek betonowych, Wylewki wykonane maszynowo metodą półsuchą

• Gość: Posbud Wylewki-Posbud.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.12, 13:25
        Firma Pos-Bud. Wykonujemy wylewki maszynowo metodą półsuchą, zacierane mechanicznie. Tanio, szybko i solidnie.
        Oferujemy bezpłatne wykonanie pomiarów oraz podanie wszelkich niezbędnych informacji na temat najlepszych materiałów.
        Zapraszamy do skorzystania z naszych usług.
        kontakt 785 569 121
    • Gość: Pos-Bud Re: Wylewki maszynowe.... IP: *.kg.net.pl 29.11.12, 20:48
      Witam. Firma POS-BUD oferuje profesjonalne wykonanie wylewek maszynowych.
      zapraszam
      kontakt 695 575 031
      • Gość: tomek Re: Wylewki maszynowe.... IP: *.dynamic.chello.pl 24.02.13, 20:48
        Zdecydowanie polecam wylewki maszynowe. Tak jak już wcześniej pisali. Mniej wody większa wytrzymałość betonu.
        Jeśli potrzebujesz namiaru na konkretną firmę ze świętokrzyskiego to polecam KALBUD z Kielc.
        W sierpniu zeszłego roku robili u mnie tynki maszynowe a później wylewki maszynowe mixokretem.
        Nie ma problemu z terminami, ceny do negocjacji, ogólnie fachowo (nie jakieś tam pijaczki), szybko i czysto, .

Fajną opcją na ich stronie jest kalkulator kosztów wylewek. Można sobie z grubsza obliczyć ceny i ilości materiałów.
        • Gość: gosc Re: Wylewki maszynowe tanioooo IP: *.5-3.cable.virginmedia.com 10.03.13, 00:47
          najlepsze JAKA PŁACA TAKA PRACA placisz 9-10 zł wiedz ze to bedzie miec taka cene czyli powodzenia :) zaplacisz 12 zl to masz pewne ze placisz za dobrze wykonana prace placisz firmie ktora daje zarobic pracownika ma uprawnienia i pozwolenia jestes jak i ty uczciwy jak i wlasciciel firmy ... oszczedzajac na pracy ludzi sie nie wzbogadzisz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka