16.11.05, 09:58
Nareszcie ktos pomyslał o zrobieniu porzadku na TOP-ie!Oddzielenie normalnych blogów od reszty jest pomysłem bardzo dobrym.
Obserwuj wątek
    • miszka44 Re: 2x TOP 16.11.05, 11:31
      Szkoda, że konsekwencji zabrakło. Facet, który pisze instrukcje seksu analnego
      załapał się na listę normalną.

Pzdr
      M44
      Warszawa subiektywnie
      • Gość: oranvag Re: 2x TOP IP: 2.1.PATCH* / *.us.db.com 17.11.05, 08:44
        No właśnie! I gdzież tu sprawiedliwość?!
        • gregwawa Oran 17.11.05, 09:51
          O jakiej sprawiedliwości mówisz?jest porzadek,bo zaczynało sie robic jak na onecie.Syf.A tak macie swoja listę TOP.Oran też powinieneś być na tej dla dorosłych.
          • Gość: oranvag Re: Oran IP: 2.1.PATCH* / *.us.db.com 17.11.05, 12:40
            I będę, obiecuję że będę. Niech nie wsadzę ****** więcej w żadną ****, jeśli kłamię!
            • gregwawa Re: Oran 17.11.05, 18:07
              a poza tym to się dobrze czujesz chłopcze?pozdrowienia dla żony
              • Gość: oranvag Re: Oran IP: 2.1.PATCH* / *.us.db.com 18.11.05, 09:13
                Dziękuję, pozdrów swoją!
    • nauma Re: 2x TOP 21.11.05, 01:18
      Powiem krótko: pomysł TAKI SOBIE. Mój blog jest typowym blogiem człowieka, który
      pisze, co mu się zdarzyło, komentuje rzeczywistość, opisuje swoje marzenia i
      fascynacje. A do tego co jakiś czas zamieszczam artystyczne akty, a także zdarza
      mi się napisać bardzo stry tekst, z paroma nieparlamentarnymi zwrotami. Dlatego
      też, dla świętego spokoju, zaznaczyłem opcję "dla dorosłych", żeby jakiś
      nawiedzony osobnik nie mówił mi, że deprawuję młodzież (mimo, że erotyka nie
      jest w Polsce zakazana, seks uprawiać można od 15-tki, a małolaty piszące tu
      blogi częstokroć klną jak szewcy). Byłem pewien, że jeśli znajdę się w
      zestawieniach, to OBU. A tu lipa - jestem tylko w "+18". Bez sensu... Zwłaszcza,
      że bardziej zależy mi na tym, że jak już coś, to żeby znaleźć się w "75". Tebe,
      T0m, nie da się czegoś z tym zrobić? Inaczej zdejmuję ogranicznik i mam w nosie
      protesty jakichś oszołomów... (tak BTW - admini bloxa - jakbyście
      zakwalifikowali mojego bloga?)
      • nauma Re: 2x TOP 21.11.05, 01:20
        Ps. podczas wpisywania postów w Firefoxie rozjeżdża się stopka - vide poprzedni
        post, który zgubił mi litery i połączył wyrazy...
      • tebe Re: 2x TOP 21.11.05, 08:53
        Z Twojego postu jasno wynika, że lepiej będzie jeśli zostaniesz tam gdzie teraz
        jesteś.

Proponuję na tym zakończyć dyskusje na temat tego, które blogi powinny być w
        18+, a które nie. Zgłoszenia nieprawidłowości można wysyłać mailem na
        pomoc@agora.pl Jeśli ktoś zna jakiś lepszy adres, też może próbować.

W uzasadnionych przypadkach skontaktujemy się z autorami blogów i namówimy ich
        do włączenia ostrzeżenia.

Pozdrawiam
        • nauma Re: 2x TOP 21.11.05, 14:17
          Tebe, z mojego postu wynika, że nie mam żadnego obowiązku robić opcji "dla
          dorosłych". Z jednej prostej przyczyny: ani incydentalnie "mocne słowa", ani
          fotografia artystyczna o tematyce "akt" nie są w Polsce zakazane poniżej 18
          roku życia. Jeśli jest inaczej, to WIĘKSZOŚĆ blogów na bloxie powinna być "nie
          dla dzieci". A tak nie jest. Jeśli mam pozostać "dla dorosłych", poproszę o
          uzasadnienie, a także gwarancję, że powstaną spójne zasady robienia tych
          ograniczeń. Lubię np. blog Or-An-Waga, ale gołym okiem widać różnicę między
          naszymi blogami...
          • Gość: oranvag Re: 2x TOP IP: 2.1.PATCH* / *.us.db.com 21.11.05, 16:29
            Et tu Brute contre me? wink Ja tam zupełnie nie czaję, co w moim blogu jest od 18
            lat, ale wiem że admin zawsze ma rację... wink
            • nauma Re: 2x TOP 21.11.05, 21:29
              Or, nie bierz tego osobiście, u siebie napisałem, że Twój blog zalicza się do
              tych super. Po prostu "+18" jest zgrupowaniem blogów o tematyce oscylującej
              między penisem a dziurką (obojętnie którą), lub mającej którąś z tych części
              ciała w jedenj z głównych ról, zaś mój blog jest z zupełnie innej bajki...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka