Dodaj do ulubionych

Widgety na wordpressie- Who is among us?

27.04.19, 20:55
Wszystko przyniesione, zakładka na stronie bloxa z moim nowym adresem jest, ale mam pytanie do tych co sie już na wordpressie zadomowili.
Tam niestety nie ma takie fantastycznej grupy wspierającej - przynajmniej nie znalazłam i do wszystkiego trzeba dojść samemu.

Kosmetyka:
Treść przerzucona, suwaczki też, kalendarz, wyszukiwanie archiwum, twitter, insta, ramki- sramki.

CZEGO mi brakuje? Absolutnie uwielbiałam TEN WIDGET mówiący ile aktualnie jest osób na stronie. Who is among us.
I knuję i kombinuję i nie wiem jak go wkleić do paska bocznej szpalty. Ten kod, który jest generowany do przeklejenia -nijak nie pasuje.
Czy komuś się to udało??
Co zmieniać w kodzie, żeby weszło??

<script id="_waulgp">var _wau = _wau || []; _wau.push(["dynamic", "rcnwuzzxo8", "lgp", "e6b8af660000", "big"]);</script><script async src="//waust.at/d.js"></script>

OD razu przepraszam adminów, że z innej platformy mam problem, ale zaplecze i wsparcie jakie dawał blox autentycznie było przydatne i unikatowe!
Obserwuj wątek
    • weglowo Re: Widgety na wordpressie- Who is among us? 28.04.19, 19:36
      W wordpressie masz wtyczki, trzeba znaleźć odpowiednią i zainstalować
      • lemon-granita Re: Widgety na wordpressie- Who is among us? 30.04.19, 11:56
        True, ale w planie bezpłatnym NIE ma żadnych dostępnych. Owszem jak rozszerzę do pakietu biznes, to będę miała.
        Więc chciałam wkleić, do tej samej ramki, gdzie wcisnęłam suwaczki i mogę wstawiać banery, who is among us, bo jest ok. A jak kopiuję ten kod, to to nie działa. Z boku pojawia się kod, a nie widget.
        • rozieblox Re: Widgety na wordpressie- Who is among us? 01.05.19, 19:52
          Niestety, uroki bezpłatnego wordpress.com. Możesz próbować bawić się w ręczną edycję szablonu (o ile masz dostęp do jakichkolwiek plików szablonu), ale nawet jeśli się uda, to zapewne rozjedzie się to przy pierwszej aktualizacji.

Proponuję rozejrzeć się za jakimś tanim hostingiem i zainstalować tam normalnego WordPressa - będziesz mogła wtedy dodawać dowolne pluginy. Polecam zapoznać się z listą zakr.es/blog/2019/03/wtyczki-do-wordpressa/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka