wsfch 08.06.18, 17:56 ...szwankuje zliczanie wejść na blog z innych stron. Jestem cierpliwy... . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wsfch Re: od dwóch dni... 08.06.18, 21:53 Cierpliwość popłaca - samo się naprawiło! Odpowiedz Link Zgłoś
wsfch Re: od dwóch dni... 09.06.18, 09:35 Ale tylko częściowo. Zliczanie działa wybiórczo ... . Cierpliwie ... . Odpowiedz Link Zgłoś
wsfch Re: od dwóch dni... 10.06.18, 15:56 NIEDZIAŁANIE z powyższego komentarza, ma stan trwały. Dzisiaj, jako bonus od blox-a, są utrudnienie w zamieszczaniu zdjęć. Operacja trwająca typowo 2-3 minuty, trwała ponad 1/2 h, z wielokrotnym zawieszaniem się, koniecznością poprawiania, usuwania błędnie zapisanych zdjęć i próbami zapisania zmian spowodowanych źle działającym systemem. Odpowiedz Link Zgłoś
wsfch Re: od dwóch dni... 10.06.18, 23:59 Wasze/Twoje gmeranie w systemie nie poprawiło operacji wstawiania zdjęć - wręcz jeszcze bardziej jest upierdliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
bertbertbert Re: od dwóch dni... 11.06.18, 11:37 Wyślij nam proszę na blox@agora.pl zrzuty ekranów z widokiem źle działającej strony i informacją z jakiej przeglądarki korzystasz - sprawdzimy. Bez precyzyjnych informacji z Twojej strony nie jesteśmy w stanie skutecznie zidentyfikować problemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: od dwóch dni... IP: 185.172.210.* 15.06.18, 20:12 A mnie cały czas wylogowuje z bloga ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
wsfch Re: od dwóch dni... 15.06.18, 23:46 To standard w poniedziałki, piątki i soboty. Dodatkowo nie są zapisywane zmiany podczas tworzenia wpisów, często bez możliwości odzyskania zmian, źle funkcjonuje wstawianie zdjęć, trzeba imać się sposobików na zawieszające się działanie systemu i ...cierpliwości, CIERPLIWOŚCI. Po dwu/trzykrotne powtarzanie wpisów w edytorze. Dam radę! REKLAMY się NIEZAWIESZAJĄ! To tam są skierowane siły wszystkich rzutkich adminów, bo tylko REKLAMY w blox.pl są istotne. Odpowiedz Link Zgłoś
wsfch Re: od dwóch dni... 16.06.18, 20:44 Nie daruję. Sobota wieczorem: źle funkcjonuje wstawianie zdjęć, nie są zapisywane zmiany podczas tworzenia wpisów, trwa po dwu/trzykrotne powtarzanie wpisów w edytorze. CIERPLIWOŚCI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: od dwóch dni... IP: 185.172.210.* 17.06.18, 11:23 Dzisiaj też szwankuje.... porażka Odpowiedz Link Zgłoś
wsfch Re: od dwóch dni... 18.06.18, 16:20 Poniedziałek. Typowo problemy z logowaniem. Po ewentualnym sukcesie w logowaniu, szczęście trwa krótką chwilę i dalej powtórka z rozrywki: CIERPLIWOŚĆ! Odpowiedz Link Zgłoś
bertbertbert Re: od dwóch dni... 18.06.18, 10:55 @A Jeśli masz jakiś problem z działaniem bloxa zgłoś się do nas na blox@agora.pl Każdą sprawę rozpatrujemy indywidualnie. Tak jak już pisaliśmy - bez konkretnych, doprecyzowanych informacji nie jesteśmy w stanie skutecznie zidentyfikować Waszych problemów z bloxem i Wam pomóc Odpowiedz Link Zgłoś
wsfch Re: od dwóch dni... 18.06.18, 20:04 W celu doprecyzowania, zrobiłem sobie przerwę w edytowaniu i zapisywaniu kolejnego wpisu na zasadzie "zapisze/niezapisze". Cztery próby zapisania częściowego za mną - wynik 1:3. Dodatkowo doprecyzuję: jest poniedziałek i wieczór. CIERPLIWOŚCI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bertbertbert Re: od dwóch dni... 19.06.18, 11:18 @wsfch jeśli oczekujesz pomocy i rozwiązania Twoich problemów z bloxem potrzebujemy konkretnych informacji Podaj: rodzaj urządzenia: komputer, telefon, tablet pod jakim systemem operacyjnym (wersja) np. Windows 10 z jakiej przeglądarki korzystasz (wersja) np. FireFox 43.0 Czy został wyświetlony jakiś komunikat błędu? prześlij nam zrzut ekranu źle działającej strony albo skopiowany tekst komunikatu, jeśli się tak owy wyświetlił Odpowiedz Link Zgłoś
wsfch Re: od dwóch dni... 19.06.18, 12:20 Już od dawna nie oczekuję pomocy od blox-a. Konkretnych informacji na udzielałem się dość. Na dwóch blog-ach, w tym samym szablonie, zamieściłem już prawie 1000 wpisów (400+prawie 600) z częstotliwością co 1-2 dni. Uwzględniając poprawki we wpisach, dwu/trzy dobowe redagowanie, to praktycznie zalogowanym obserwatorem waszego systemu jestem codziennie od kilku lat. Czyli obserwacyjnie rozpoznaję najdrobniejsze niedziałanie, gmeranie rzutkich administratorów, lub rzadko ...właściwe działanie. Obiecuję, każde stwierdzone niedziałanie lub utrudnienia w waszym systemie, będę sygnalizował w komentarzach. Możecie naprawiać system (trudne i mozolne), możecie cenzurować moje wpisy (będzie upierdliwe), możecie zablokować mi pisanie komentarzy (będzie łatwe i proste). Do DZIAŁANIA! Odpowiedz Link Zgłoś
wsfch Re: od dwóch dni... 19.06.18, 22:51 Od przegranego meczu system sam wylogowuje, natomiast, ponowne zalogowanie wymaga wielokrotnych prób. CIERPLIWOŚCI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: od dwóch dni... IP: 185.172.210.* 20.06.18, 09:22 Mam to samo od kilku dni Odpowiedz Link Zgłoś
wsfch Re: od dwóch dni... 20.06.18, 19:34 Problemy z czcionką w szablonie Rin. CIERPLIWOŚCI! Odpowiedz Link Zgłoś
wsfch Re: od dwóch dni... 22.06.18, 09:37 Dlaczego od 07.06. nie są zliczane wejścia na blog z adresu [www.skyscrapercity.com/showthread.php]? Jak się gmerało w dniu 06.06. w systemie zliczania wejść z innych stron, co ukazują statystyki, to należyło odtworzyć funkcjonalność. ... dalej w @ Odpowiedz Link Zgłoś