Dodaj do ulubionych

w Ełku spadł śnieg

IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 07.11.02, 17:32
Od pół godziny pada śnieg. Jest kilka stopni mrozu i zanosi się, że trochę
jeszcze popada. Przyszła więc chyba zima... Zaraz Boże Narodzenie, po nim
Sylwestra, a potem już blisko do wiosny. A wiosna to prawie lato...
tomko
Obserwuj wątek
    • Gość: karol Re: w Ełku spadł śnieg IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 07.11.02, 18:35
      pora odsniezac
      • Gość: Stary Re: w Ełku spadł śnieg IP: proxy:* / *.fan-tex.com.pl 07.11.02, 19:04
        Siedzę w oknie i z wysokości 6 piętra widzę jak powoli od Mickiewicza w dół jadą
        samochody OSOBOWE.
        PIASKARKI nie widziałem.
        Na jutro zaplanowałem wymianę opon na zimowe.
        Stary
    • Gość: Spec Re: w Ełku spadł śnieg IP: 66.28.239.* 07.11.02, 19:11
      Gość portalu: tomko napisał(a):

> Od pół godziny pada śnieg. Jest kilka stopni mrozu i
      zanosi się, że trochę
      > jeszcze popada. Przyszła więc chyba zima... Zaraz Boże
      Narodzenie, po nim
      > Sylwestra, a potem już blisko do wiosny. A wiosna to
      prawie lato...
      > tomko

Imperialisci obchadza jest przed tem swieto
      dziekczynienia... czwartek i piatek wolny...
      • Gość: Kama Re: w Ełku spadł śnieg IP: proxy:* / *.fan-tex.com.pl 07.11.02, 20:21
        Tomko, wpadnij na kawę!To nie prawda że nie ma piaskarek!Jak byłam nad Jeziorem
        ełckim to jechała jedna piaskarka i posypywała solą!To fałsz że nie jeżdżą!
        Uwaga na wypolerowane buciki!Hi!Zapraszamy na kaweczke na ocieplenie!Hi
        • Gość: tomko Re: w Ełku spadł śnieg IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 07.11.02, 22:15
          Z chęcią wpadnę na tę kawę. Ale gdzie:-)?
          tomko
        • Gość: monia Re: w Ełku spadł śnieg IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 07.11.02, 22:31
          kama to pewnie zakamuflowana jola..
          • Gość: Jola Re: w Ełku spadł śnieg IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 07.11.02, 22:58
            Nie to nie ja! Siedzę cicho nic nie mówię, bo mobb się rozszalał i przegania
            mnie z wątku na wątek zarzucając mi że nie mam "ani wrodzonej ani nabytej",
            oczywiście sam się rozpycha na forum ze swym martyrologiczno-rewizjonistycznym
            snobstwem, ale on może, bo jest weteranem tego forum, wybaczam mu!
            • Gość: tomko Re: w Ełku spadł śnieg - do Joli IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 07.11.02, 23:35
              Może mobb szaleje za Tobą?
              tomko
              • Gość: monia Re: w Ełku spadł śnieg - do tomka IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 07.11.02, 23:37
                tomko sorry ale nie kazdy musi wielbic jole, tak jak ona wielbi ciebie :)
              • Gość: Jola Re: w Ełku spadł śnieg - do Joli IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 07.11.02, 23:39
                Tomko, uważaj, po której stronie się opowiadasz, jak zadrzesz z mobbem, tak jak
                ja, to oboje wylądujemy na formu Olecka (tam jest 35 wpisów).

Mobb w innym wątku, przed chwilą, chciał już mnie bić, wyobrażasz sobie, przez
                internet, razem z monią, ale jaja.
                • Gość: tomko Re: w Ełku spadł śnieg - do Joli IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 07.11.02, 23:41
                  Ja nie opowiadam się po niczyjej stronie:-) Ja jestem typem budującym zgodę.
                  Ale czasem miło popatrzeć, jak ludzie kłócą się.
                  tomko
                • Gość: monia Re: w Ełku spadł śnieg - do Joli IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 07.11.02, 23:43
                  jola nikt nie chce cie bic. po prostu niektorzy jak czytaja twoje posty maja
                  odruchy wymiotne, a szkoda zabrudzic monitor..
                  • Gość: Jola Re: w Ełku spadł śnieg - do moni IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 07.11.02, 23:48
                    Na to jest prosta rada monia: nie czytaj moich postów.

Tak, tak ,mobb ty też ich nie czytaj, bedzie wam latwiej isc przez zycie.

Bo widze, ze internet was przerasta.
                    • Gość: monia Re: w Ełku spadł śnieg - do joli IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 07.11.02, 23:52
                      kobieto wez w koncu zamilcz!!! niedlugo to forum umrze przez ciebie. bo
                      wystarczy tylko wejsc i zobaczycz, ze jola to, jola tamto... to nie chce sie tu
                      wracac. kupe ludzi nie odzywa sie wlasnie przez ciebie. wejda, zobacza i
                      wychodza zdegustowani....jestes jak wrzod na tylku.
                      • Gość: monia Re: w Ełku spadł śnieg - do joli IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 07.11.02, 23:56
                        a jak masz cos do tomka to wez sie z nim umow w realu i przestan tu na formu mu
                        wlazic do tylka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      • Gość: Jola Re: w Ełku spadł śnieg - do joli IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 08.11.02, 00:24
                        Monia, strasznie się rozkręciłaś, poprostu nie traktuj tego wszystkiego tak
                        poważnie. TO NIE JEST TWOJE PRYWATNE FORUM !!! a swoje inwektywy mozesz sobie
                        wsadzić.
                        www.gazeta.pl przewidziała takich jak ty, i możesz sobie założyć prywatne forum
                        pt: Zabić Jolę i tam będziesz sobie pisać o przyjaźni polsko-niemieckiej z
                        mobbem. A to forum jest jak autobus - nie masz wpływu kto do niego wsiądzie i
                        jaki ma w tym cel. Najlepiej wysiądź na następnym przystanku i jedź następnym,
                        bo mnie stąd nie wyrzucisz, ponimajesz?
                        • Gość: monia Re: w Ełku spadł śnieg - do joli IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 08.11.02, 09:32
                          Gość portalu: Jola napisał(a):

> TO NIE JEST TWOJE PRYWATNE FORUM !!! a swoje inwektywy mozesz sobie
                          > wsadzić.
                          sama sobie wsadz . smiac mi sie chce jak czytam twoje bzdury. jak na razie to
                          ty traktujesz to forum jak swoje prywatne. zakladasz idiotyczne watki i
                          jeszcze i jeszcze sie dziwisz ze ludzie maja cie dosyc
                          > www.gazeta.pl przewidziała takich jak ty, i możesz sobie założyć prywatne
                          forum
                          > : Zabić Jolę i tam będziesz sobie pisać o przyjaźni polsko-niemieckiej z
                          > mobbem.
                          skad ten pomysl? nigdzie nie holdowalam niemcom wiec daruj sobie.
                          A to forum jest jak autobus - nie masz wpływu kto do niego wsiądzie i
                          > jaki ma w tym cel. Najlepiej wysiądź na następnym przystanku i jedź
                          następnym,
                          sama sobie stad wysiadz . to forum przetrzymalo wiele to i ciebie wytrzyma. a
                          ja nie mam zamiaru tez stad znikac,wprost przeciwnie. mam zamiar cie upuscic
                          troche krwii
                          • mobb Re: w Ełku spadł śnieg - do joli 08.11.02, 09:44
                            Torebką ją, torebką !!!
                            • Gość: monia Re: w Ełku spadł śnieg - do joli IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 08.11.02, 09:53
                              mobb napisał:

> Torebką ją, torebką !!!

mobb szkoda torebki.....
                          • Gość: Paradise Lost Re: w Ełku spadł śnieg - do joli IP: *.elk.mazury.pl 08.11.02, 16:05
                            Może przestaniecie podniecać się zimą,wzajemnymi waśniami między Monią i Jolą
                            a zagłosujecie na www.efotka.pl/index/id_11465/

• Gość: monia Re: na temat efotki IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 08.11.02, 16:37
                              szkoda mojego pradu na twoja fotke. nic ciekawego
                            • Gość: Kasia Re: w Ełku spadł śnieg IP: *.proxy.aol.com 09.11.02, 06:55
                              hej byczku. Torebke to ty masz na tym zdjeciu miedzy nogami. Wiesz co brzydki
                              jestes i w dodatku taki pedalowaty. Z czym do ludzi. Na to swoja antenke to nie
                              zlamiesz nawet lata z radiem a co dopiero laske.

kasia
                    • Gość: monia Re: w Ełku spadł śnieg - do moni IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 08.11.02, 00:02
                      Gość portalu: Jola napisał(a):
                      radze troche samokrytyki.
                      >
                      > Bo widze, ze internet was przerasta.

sadze ze z internetem mialam do czynienia duzo wczesniej niz ty, wiec moze
                      wejdz sobie na jakis czat i tam poklikaj
      • Gość: monia Re: w Ełku spadł śnieg IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 07.11.02, 22:30
        poraz pierwszy w zyciu spedze swieto dziekczynienia ... z imperialistami..
      • Gość: monia Re: w Ełku spadł śnieg IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 07.11.02, 22:41
        spec moze masz racje bo za co tu dziekowac za to ze chamburgery (tak nazywa
        amerykan moja znajoma mieszkajaca w usa pare lat) mogli wyrznac tylu indian?
        czy tez za coroczna maskakre milionow indykow?za tego pierdolca busha?
        my tez powinnismy dziekowac za masakre milionow karpii na wigilie.
        • kris281 Re: w Ełku spadł śnieg 08.11.02, 12:56
          A dyskusja zaczęła się od śniegu (zima to kontrowersyjny temat).
          • Gość: tomko Re: w Ełku spadł śnieg - do krisa IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 08.11.02, 13:11
            Nie sądziłem, że zima wywoła tyle emocji na naszym forum. Choć zwyżka
            temperatury spowodowała topnienie śniegu, to mam nadzieję, że i emocje
            stopnieją.
            pozdrawiam
            tomko
            • Gość: Paradise Lost Re: w Ełku spadł śnieg - do krisa IP: *.elk.mazury.pl 08.11.02, 16:03
              Może przestaniecie podniecać się zimą,wzajemnymi waśniami między monią i Jolą
              a zagłosujecie na www.efotka.pl/index/id_11465/
              • Gość: monia Re: w Ełku spadł śnieg - do krisa IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 08.11.02, 16:40
                Gość portalu: Paradise Lost napisał(a):

> Może przestaniecie podniecać się zimą,wzajemnymi waśniami między monią i Jolą
                > a zagłosujecie na www.efotka.pl/index/id_11465/
                gon sie z tym badziewiem, zajrzyj np na www.plfoto.com albo www.foroforum.pl,
                poducz sie troche a potem pogadamy na temat fotografii
    • luego Re: w Ełku spadł śnieg 08.11.02, 16:23
      W Białymstoku tez spadl i od wczoraj lezy tak pieknie i bezczelnie... Drzewa sa
      jak z bajki, takie osniezone. Ale cholerka slisko jest i to mi sie juz wcale
      nie podoba!
      Dziewczyny uspokojcie sie, bo czytac przykro.
      Pozdrawiam
      Lue
      • ralston Re: w Ełku spadł śnieg 09.11.02, 23:34
        Przyłączam się do apelu Lu. I bez tego czasem tu za dużo bagna. Dajcie se na
        wstrzymanie...
        • Gość: monia Re: w Ełku spadł śnieg IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 10.11.02, 09:38
          ralston napisał:

> Przyłączam się do apelu Lu. I bez tego czasem tu za dużo bagna. Dajcie se na
          > wstrzymanie...

ralston troche sie spozniles... jakbys chcial poczytac to cala soboe byl spokoj
          i raczej dzis bedzie podobnie
    • wiesiekt Re: w Ełku spadł śnieg 11.11.02, 12:09
      Snieg zimowy pada dziewczynom na glowy, a chlopom na dupy, zeby mieli twarde
      skorupy.
      wiesiekt
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka