mrozosia 14.02.06, 16:40 Czego sluchamy?? Muzyki jakiej??? Ostanimi czasy??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrozosia Re: Uwaga!! nowy watek ;-D 14.02.06, 16:48 Wczoraj obsluchiwalam polecone Therion "vovin"...mieszane uczucia odnioslam.. A w aucie mam Hurt (sie podoba)i koncertowe paryskie Placebo ( tak skrycie licze ,ze w tym roku uda mi sie "plackow"zobaczyc przy okazji promocji ich nowej plyty) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
horny7 Re: Uwaga!! nowy watek ;-D 14.02.06, 19:25 mrozosia napisała: > Czego sluchamy?? Muzyki jakiej??? Ostanimi czasy??? Kult, Snoop Dogg, Faithless... Skutecznie rozgrzewaja w te ponure zimne dni. & Odpowiedz Link Zgłoś
koks77 Re: Uwaga!! nowy watek ;-D 14.02.06, 21:22 Każdej, która mnie nie irytuje :) Ostatnio dobrze mi się pracuje przy muzyce dyskotekowej z lat 70-tych; te Bidżisy i Abby mnie rozczulają, normalnie :D poza tym muzyka World,smut-dżezy, wszystko przez radyjko internetowe radiostacji ze strony www.sky.fm Odpowiedz Link Zgłoś
koks77 Re: Uwaga!! nowy watek ;-D 14.02.06, 21:29 Dla zainteresowanych: 22:30, TV Kultura; Lesio Możdżer i orkiestra Aukso. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Uwaga!! nowy watek ;-D 15.02.06, 10:21 Ja podobnie jak Koks - niemal wszystkiego z wyjątkiem country i jakichś ostatnich hip-hopowych wynalazków. Ostatnio kolega mi podrzucił do posłuchania System of a Dawn - dwie płyty. Na początku wydawało mi się za ciężkie, ale po wsłuchaniu się organizm przestał odrzucać :) Odpowiedz Link Zgłoś
luego Re: Uwaga!! nowy watek ;-D 15.02.06, 10:22 A ja ostatnio namietnie slucham "miastomanii" Marii Peszek. Swietne teksty! :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Uwaga!! nowy watek ;-D 15.02.06, 11:33 A teraz od tego samego kolegi dostałem do posłuchania Apocalypticę... Odpowiedz Link Zgłoś
moniamm Re: Uwaga!! nowy watek ;-D 15.02.06, 12:59 a ja mecze "curachan" - polaczenie folku irlandzkiego z ostrym brzmieniem, a wczesniej polski rockowy band "COMA". Odpowiedz Link Zgłoś