romartyna 27.08.06, 15:24 Wiem,że temat wesela był już poruszany.Czy robił już ktoś z was wesele w Perle Mazur?Czy koszty są duże?Jakie inne miejsca polecacie na urządzenie przyjęcia weselnego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stokrotka.82 Re: wesele 17.09.06, 20:27 Wszystko zależy od tego na ile osób poszukujesz sali- mniejsze wesele (do 70 osób) warto robić w Hotelu Emerald-za 80zł od osoby są naprawdę fajne warunki. Jeśli potrzebna większa sala to Villa Eden ma niezłą ofertę za 100zł od osoby, Hotel Rydzewski też nie jest zły tylko tam to już trzeba ponad 100 osób, bo inaczej oferują łączenie przyjecia weselnego z dancingiem. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: wesele 22.09.06, 11:02 to moze nie jest tak blisko Elku ,ale polecam Hotel Panorame w Dudkach , od osoby biora ok 60 zl ,sa dwie sale :na kameralne weselicho , oraz duza sale na takie na ponad 100 osob. Plenery do zdjec tez piekne. Moja siora brala slub w sierpniu i wszystko bylo super, a nie jest to zwykla malolata z wpadki z pretensjami do bog wie czego ,ale powazna urzedniczka UE, jak na jej zdroworozsadkowe wymagania bylo bardzo OK. Odpowiedz Link Zgłoś
horny7 Re: wesele 23.09.06, 15:10 nett1980 napisała: > a nie jest to zwykla malolata z wpadki z > pretensjami do bog wie czego ,ale powazna urzedniczka UE, jak na jej > zdroworozsadkowe wymagania bylo bardzo OK. Buahahhahahahah.. :-)))) Pani urzedniczka :-))))) Prawie jak "Moj maz zawodu jest DYREKTOREM" :-)))) Dobre :) & Odpowiedz Link Zgłoś
swietajno Re: wesele 26.09.06, 13:40 wiem o jakim weselu mowa , noo takich dziewczyn jak panna mloda , zyczymy Mazurom najbardziej , kto nie zna niech milczy. A wesele nie musi byc za 30 tys z disco-polo , dla rodziny dalekiej i dalszej. Ludzie robcie takie imprezy dla siebie na swoj gust. Odpowiedz Link Zgłoś