edytka1210 02.11.06, 19:37 Pytanko jak w temacie:) do wyboru: - Sekret - System - Centrum Z góry dziękuję za poważne odpowiedzi:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralston Re: Zespół na wesele- który?????????????????????? 02.11.06, 20:12 Juhuuuu!!!! A już myślałem że się forum zepsuło! Odpowiedz Link Zgłoś
koks77 Re: Zespół na wesele- który?????????????????????? 02.11.06, 20:21 Sekret -brzmi intrygująco i obiecująco zarazem. System -się źle kojarzy: Układ, Salon, Spisek & Reżym. Centrum to jakaś popelina; pamiętam takie baterie sprzedawane w kioskach o nazwie Centrum. Co to za zespół na baterie? Odpowiedz Link Zgłoś
koks77 Re: Zespół na wesele- który?????????????????????? 02.11.06, 20:22 znaczy baterie centrum, nie kioski Ruchu... Odpowiedz Link Zgłoś
mobb Re: Zespół na wesele- który?????????????????????? 02.11.06, 21:19 w kwestii nazwy baterii domniemywam pomylke ja pamietam baterie firmy Centra,firma nadal istnieje ale robi teraz tylko akumulatory Co nie zmienia faktu ze zespol Centrum brzmi rowinie malo atrakcyjnie jak Centra Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Zespół na wesele- który?????????????????????? 03.11.06, 09:06 Zaproś Klekociaki z Bociek. Jest taki zespół - serio. W tym roku trafiłem na ich koncert w Jałówce. Odpowiedz Link Zgłoś
manio15 Re: Zespół na wesele- który?????????????????????? 03.11.06, 14:16 ralston napisał: > Zaproś Klekociaki z Bociek. Jest taki zespół - serio. W tym roku trafiłem na > ich koncert w Jałówce. Boćki dotychczas były znane ogólnopolsko głównie z występu mieszkańców w Warszawie na spektaklu "Odprawy posłow greckich" , gdzie pytanie Holubka : "Skąd przybywacie posłowie ?" uzyskało odpowiedź z widowni na którą wchodzili właśnie spóźnieni i nieco wstawieni widzowie z Bociek : "My z PGR Boćki !" Co sie skończyło dłuższa przerwą wywołaną napadem śmiechu i kilkaktotną próba wznowienia spektaktu. To te samie Boćki z okolic Białegostoku ? oczekujacy klekota manio Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Zespół na wesele- który?????????????????????? 03.11.06, 15:46 Ano te same. Podczas ostatniej rowerowej eskapady trafiłem przypadkiem na imprezę "Dni Jałówki". Główną atrakcją był występ Klekociaków. O przepraszam - byłbym zapomniał - główną atrakcją były dojlidy z beczki. Na drugim miejscu Klekociaki. Odpowiedz Link Zgłoś
arim28 Re: Zespół na wesele- który?????????????????????? 11.12.06, 23:37 W Bockach jest (o przepraszam BYL) skr nie PGR. Wiem bo praktykowalam tam z racji przyuczania do zawodu ksiegowa. A moze faktycznie pgr - mgliscie to pamietam!!! Odpowiedz Link Zgłoś