ralston 18.04.07, 14:23 Wbrew notowaniom bukmacherów. Huraaaa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luego Re: Mamy Euro 2012!!!! 18.04.07, 14:42 :))) Mialam sluszne przeczucie, ze taka informacja wydobedzie Cie Rals z niebytu i przywroci swiatu forumowemu! :) Odpowiedz Link Zgłoś
manio15 Re: Mamy Euro 2012!!!! 18.04.07, 15:37 witaj rals !:))) p.s. jako forumowy malkontent muszę przewidywać, że nie tylko nic na tym nie zarobimy i nieczego nie zdobędziemy ,ale będzie to totalna kompromitacja organizatorów i nas wszystkich co jeszcze tu są :( Odpowiedz Link Zgłoś
horny7 Re: Mamy Euro 2012!!!! 18.04.07, 16:06 manio15 napisał: > jako forumowy malkontent muszę przewidywać, że nie tylko nic na tym nie > zarobimy i nieczego nie zdobędziemy ,ale będzie to totalna kompromitacja > organizatorów i nas wszystkich co jeszcze tu są :( ech... ziemkiewiczowskie Polactwo w pelnej krasie ;) Pikny dzien! Szczegolne podziekowania braci Ukrainskiej. Slava! Odpowiedz Link Zgłoś
luego Re: Mamy Euro 2012!!!! 19.04.07, 10:42 Bozesz Ty moj... Horny zmienil sygnaturke... Dziwnie sie z tym czuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Mamy Euro 2012!!!! 19.04.07, 12:00 manio15 napisał: > witaj rals !:))) > > p.s. > jako forumowy malkontent muszę przewidywać, że nie tylko nic na tym nie > zarobimy i nieczego nie zdobędziemy ,ale będzie to totalna kompromitacja > organizatorów i nas wszystkich co jeszcze tu są :( Damy radę! Nie może być inaczej. Chociaż czasem to może wyglądać tak, że przez trzy lata nie będzie się nic dziać a potem pospolitym ruszeniem załatwimy sprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Mamy Euro 2012!!!! 19.04.07, 11:57 luego napisała: > :))) Mialam sluszne przeczucie, ze taka informacja wydobedzie Cie Rals z > niebytu i przywroci swiatu forumowemu! :) Ha! Widać znasz mnie jak zły szeląg :) Ciężko ostatnio z pisaniem, bo na wsi nie mam jeszcze internetu a roboty i w pracy i w domu kupa. I to z przewagą kupy. Odpowiedz Link Zgłoś
luego Re: Mamy Euro 2012!!!! 19.04.07, 12:33 Na wsi?????????????? :) Czyzbys po wypelnieniu ojcowskich powinnosci i posadzeniu drzewa, wybudowal dom? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Mamy Euro 2012!!!! 19.04.07, 13:38 Mówienie o wybudowaniu byłoby pewnym nadużyciem z dwóch powodów: 1. kupiłem prawie gotowy 2. nadal jest prawie gotowy Prawie czyni wielką różnicę. Odpowiedz Link Zgłoś
sunowo Re: Mamy Euro 2012!!!! 19.04.07, 15:43 szkoda tylko ,że w Polsce turniej będzie rozgrywany tylko w europejskiej części {do linii Wisły}. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Mamy Euro 2012!!!! 19.04.07, 16:47 Cóż - a ile mamy przyzwoicie grających drużyn prawobrzeżnych? O stadionach już nie wspomnę. Z litości. Odpowiedz Link Zgłoś
manio15 Re: Mamy Euro 2012!!!! 20.04.07, 15:12 euro 2112 mamy ale remont"16" do Olsztyna to można juz miedzy bajki włożyć , jak i wiele innych inwestycji prowincjonalnych, finansowanych z budżetu centralnego, które maja tego pecha że nie leżą na trasie do boisk piłki kopanej.Ale czy to was obywateli z pępka IVRP boli? manio z oddali ( od pępka) Odpowiedz Link Zgłoś
sunowo Re: Mamy Euro 2012!!!! 20.04.07, 18:12 droga nr 16 jest drogą w bardzo kiepskim stanie .Jeżdzę tą drogą {od Dolnej Grupy do EŁKU} bardzo często i znam na jej trasie każdą dziurę.Najgorszy odcinek tej drogi jest od Mragowa do Ełku i od Iławy do Grudziądza.Brak poboczy,wąska zadrzewiona droga powoduje ,że małe samochody uciekają do rowów gdy z naprzeciwka środkiem drogi mknie TIR.{nocą szczególnie} Odpowiedz Link Zgłoś
freeman8 Re: Mamy Euro 2012!!!! 20.04.07, 20:13 Manio, znów wyrażasz swoje malkontectwo. Przecież teraz mamy wicewojewodę dr Mrozka,który podczas swojej pierwszej wizyty w Ełku zapewniał ,że 16-tka będzie zrobiona dzięki jego staraniom jako wojewody. A lotnisko w Chełchach to furda w stosunku do niej. Trochę mnie martwi,że drugi Jacek (Protas)spuścił już z tonu i mówi,że ewentualnie Stadion Leśny w Olsztynie można byłoby podciągnąc pod EURO 2012. Odpowiedz Link Zgłoś
manio15 Re: Mamy Euro 2012!!!! 21.04.07, 07:51 Pan wocewojewoda mówił o rzeczach na które ze swojego stolca nie ma żadnego wpływu. Ten rządzi kto kase dzieli - a ta jest u marszałka.Wojewoda tylko pieczątkę ma w sufladzie. Takie obietnice to klasyczne gruchy na wierzbie. Nie jestem malkontentem tylko realistą w kwestiach czysto ekonoicznych, żadnych pieniedzy z "centrali" nie dostaniemy bo kasa jest sczupła a zadań ogrom. Malkontenetem jestem tylko co do samego euro i naszych sukcesów w kopaniu piły:( Odpowiedz Link Zgłoś
freeman8 Re: Mamy Euro 2012!!!! 21.04.07, 12:13 To tak przekornie napisałem,że Jesteś malkontentem bo celem mojej wypowiedzi było uwidocznienie woluntaryzmu naszych regionalnych rządców a nie dopieczenie Tobie tym epitetem. Chociaż jak drzewiej mawiała Elita: "Marzenia jak ptaki szybują po niebie - jak nie pada,a jak pada - to nie szybują." Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Mamy Euro 2012!!!! 23.04.07, 09:58 manio15 napisał: > euro 2112 mamy ale remont"16" do Olsztyna to można juz miedzy bajki włożyć , > jak i wiele innych inwestycji prowincjonalnych, finansowanych z budżetu > centralnego, które maja tego pecha że nie leżą na trasie do boisk piłki > kopanej.Ale czy to was obywateli z pępka IVRP boli? > > manio z oddali ( od pępka) Co prawda, to prawda - teraz na wszystko co nie Euro zabraknie cementu, żwiru, walca drogowego, dźwigu i Zenka co jest operatorem koparki ręcznej... I przepaść między Polską A i Polską C tylko się pogłębi. Chociaż przy okazji Euro mówi się też o trasie szybkiego ruchu wzdłuż ściany wschodniej. To może chociaż się z Ełku będzie można szybciej dostać do Lwowa albo Przemyśla... Odpowiedz Link Zgłoś