Gość: Basia IP: *.ny5030.east.verizon.net 18.06.03, 11:13 Czy ktos wie ktory hotel w Elku jest najlepszy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monia Re: Hotel w Elku IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 18.06.03, 11:17 niektorzy uwazaja, ze horeka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Hotel w Elku IP: *.ny5030.east.verizon.net 18.06.03, 11:21 Dziekuje za odpowiedz! Ostatnio bylam w Rydzewskim a teraz myslalam o czyms z widokiem na jezioro. Jednak Horeka nie posiada strony internetowej i nie mozna obejzec pokoi. Czy jestez z Elku Monia? Odpowiedz Link Zgłoś
mobb Re: Hotel w Elku 18.06.03, 11:51 horeka posiada stronę, jakieś pokoje tam pokazują www.horeka.elk.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Hotel w Elku IP: *.ny5030.east.verizon.net 18.06.03, 12:00 Dzieki za odpowiedz! Pokazuja ale tylko jeden pokoj. Czy ktos wie ktory hotel jest przytulniejszy i lepszy w obsludze, Rydzewski czy Horeka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jula Re: Hotel w Elku IP: *.centrala.kbsa / 10.1.25.* 18.06.03, 13:36 jest jeszcze nad samym jeziorem pensjonat u grazyny. polecam bardzo fajnie i bardzo mila obsluga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Hotel w Elku IP: *.ny5030.east.verizon.net 18.06.03, 14:11 Jula, Czy masz na mysli jezioro Elckie? Dzieki! Basia PS Jula czy jestes z Elku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jula Re: Hotel w Elku IP: *.centrala.kbsa / 10.1.25.* 18.06.03, 14:27 tak pensjonat u grazyny jest nad samym jeziorem w centrum miasta na ul wojska polskiego. jest on w na przeciwko wlotu ulicy kosciuszki w jednym z domkow szeregowych. jestem z elku, ale juz tam nie mieszkam od kilku ladnych lat, jednak prawie cala moja rodzina jest w elku i bywam tam dosc czesto. a ty jak sie domyslam wybierasz sie do tego pieknego miasta. na wakacje???? polecam Odpowiedz Link Zgłoś
basia.usa Re: Hotel w Elku 18.06.03, 15:31 Gość portalu: jula napisał(a): > tak pensjonat u grazyny jest nad samym jeziorem w centrum miasta na ul wojska > polskiego. jest on w na przeciwko wlotu ulicy kosciuszki w jednym z domkow > szeregowych. > jestem z elku, ale juz tam nie mieszkam od kilku ladnych lat, jednak prawie > cala moja rodzina jest w elku i bywam tam dosc czesto. > a ty jak sie domyslam wybierasz sie do tego pieknego miasta. na wakacje???? > polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Hotel w Elku IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 18.06.03, 15:18 to namiar na ten pensjonat. znalazlam na necie. Grażyna" Przedsiębiorstwo Usługowe. Żmuda Grażyna - Pensjonat 19-300 Ełk ul. Nadjeziorna 11 woj. warmińsko-mazurskie powiat: ełcki tel: (87) 621-17-00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Hotel w Elku IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 18.06.03, 15:10 Gość portalu: Basia napisał(a): > Dziekuje za odpowiedz! Ostatnio bylam w Rydzewskim a teraz myslalam o czyms z > widokiem na jezioro. Jednak Horeka nie posiada strony internetowej i nie mozna > obejzec pokoi. Czy jestez z Elku Monia? jestem z elku ale chwilowo mieszkam na stale w chicago :), teraz jestem na urlopie :) w swoim rodzinnym miescie . Odpowiedz Link Zgłoś
basia.usa Re: Hotel w Elku 18.06.03, 15:27 To fajnie...Elk to piekne miasto. Jestem z NY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Hotel w Elku IP: *.ooi.net 18.06.03, 18:20 Basiu, Nie mam pojecia ktory hotel jest najlepszy, ale ponizej podaje pare linkow do hoteli/pensjonatow w Elku i bliskich okolicach: www.smetek.pl www.grazyna.elk.com.pl www.horeka.elk.com.pl www.hotel-grunwald.com.pl www.lilia.elk.com.pl www.hotel-emerald.elk.pl www.rydzewski.pl Adam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Hotel w Elku IP: *.ny5030.east.verizon.net 18.06.03, 22:09 Gość portalu: Adam napisał(a): > Basiu, > > Nie mam pojecia ktory hotel jest najlepszy, ale ponizej > podaje pare linkow do hoteli/pensjonatow w Elku i > bliskich okolicach: > > <a href="http://www.smetek.pl"target="_blank">www.smetek.pl</a> > <a href="http://www.grazyna.elk.com.pl"target="_blank">www.grazyna.elk.com.pl</a> > <a href="http://www.horeka.elk.com.pl"target="_blank">www.horeka.elk.com.pl</a> > <a href="http://www.hotel-grunwald.com.pl"target="_blank">www.hotel-grunwald.com.pl</a> > <a href="http://www.lilia.elk.com.pl"target="_blank">www.lilia.elk.com.pl</a> > <a href="http://www.hotel-emerald.elk.pl"target="_blank">www.hotel-emerald.elk.pl</a> > <a href="http://www.rydzewski.pl"target="_blank">www.rydzewski.pl</a> > Adam Adam, Dziekuje serdecznie! Jestes niesamowiciem milym Elczanem. Pozdrawiam! Basia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cats Re: Hotel w Elku IP: *.ecamp.net / 192.168.0.* 19.06.03, 04:39 No prosze jednak istnieja na tym forum dobrzy ludzie,ktorzy udziela pomocy potrzebujacym;)) Adam udzielil najbardziej wyczerpujacej odpowiedzi dla Basi.Ju juz nic tu nie dodam.Zapraszam jednak do Pensylwanii,tu jest mnostwo domkow letniskowych:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Hotel w Elku Adam do Adama IP: *.proxy.aol.com 19.06.03, 06:46 Gość portalu: Adam napisał(a): > Basiu, > > Nie mam pojecia ktory hotel jest najlepszy, ale ponizej > podaje pare linkow do hoteli/pensjonatow w Elku i > bliskich okolicach: > > www.smetek.pl > www.grazyna.elk.com.pl > www.horeka.elk.com.pl > www.hotel-grunwald.com.pl > www.lilia.elk.com.pl > www.hotel-emerald.elk.pl > www.rydzewski.pl > Adam Drogi kolego Adamie Ciesze sie, ze zawitales na to forum. Ale tak sie zlozylo, ze masz taki sam nick jak ja. Czy bylbys uprzejmy cos dodac do swego nicka albo go zmodyfikowac, zeby odrozniano nas? Ja jestem na tym forum od dwoch i wolalbym zachowac swoj nick. Pozdrawiam Adam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita Re: Hotel w Elku Adam do Adama IP: *.0.252.64.snet.net 19.06.03, 15:43 Gość portalu: Adam napisał(a): > Gość portalu: Adam napisał(a): > > > Basiu, > > > > Nie mam pojecia ktory hotel jest najlepszy, ale ponizej > > podaje pare linkow do hoteli/pensjonatow w Elku i > > bliskich okolicach: > > > > www.smetek.pl > > www.grazyna.elk.com.pl > > www.horeka.elk.com.pl > > www.hotel-grunwald.com.pl > > www.lilia.elk.com.pl > > www.hotel-emerald.elk.pl > > www.rydzewski.pl > > Adam > > Drogi kolego Adamie > Ciesze sie, ze zawitales na to forum. Ale tak sie zlozylo, ze masz taki sam > nick jak ja. Czy bylbys uprzejmy cos dodac do swego nicka albo go zmodyfikowac, > > zeby odrozniano nas? > Ja jestem na tym forum od dwoch i wolalbym zachowac swoj nick. > > Pozdrawiam > Adam &((&^&$^ to chyba jakis zart"?????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azc Re: Hotel w Elku Adam do Adama IP: *.ooi.net 19.06.03, 18:59 Do Adama: bede uzywal nicka azc (Adam z Cleveland). Do Cats: dziekuje za pochwaly. Do Pensylvanii mam blisko, ale wakacje juz zaplanowalem nad Atlantykiem (NC, SC) Do Julity: wielu jest Elczan o imieniu Adam, nie widze w tym nic dziwnego (no chyba ze uznalas, ze moj list byl od "oryginalnego" Adama, a jego odpowiedz byla pisana przez kogos probujacego sie pod niego podszyc) Do Basi: to moze jak wrocisz to opiszesz gdzie nocowalas i jak ci sie podobablo. Pozdrawiam wzystkich, azc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Do obu Adamow i Cats, IP: *.ny5030.east.verizon.net 19.06.03, 19:45 Serdecznie dziekuje za mile slowa. Jestem z Nowego Jorku i jako prawdziwa Elczanka milo jest wiedziec ze sa tacy jak ja na tym forum, tzn: Elczanie z za granicy. Lece do Elku w lipcu. Moze uda mi sie zlapac jakas internet cafe i poslac wam wszystim "hello". Pozdrawiam! Basia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Do obu Adamow i Cats, do Basi IP: *.proxy.aol.com 20.06.03, 07:37 Czesc Basia, Ja rowniez mieszkam w NY. osobiscie znam 3 Basie tutaj, ale zadna z nich nie pochodzi z Elku. W zeszlym roku bedac pierwszy raz po 14 latach w Polsce i w Elku mieszkalem w Hotelu Horeka przy ul. Wojska Polskiego i musze powiedziec, ze bylo calkiem dobrze. Mila obsluga, dobre polozenie hotelu z jednej strony jak wychodzisz masz jezioro, a z drugiej centrum miasta przy ul.Wojska Polskiego. Na miejscu restauracja, przystepne ceny, breakfast included. Jak wyjdziesz z hotelu od strony Wojska Polskiego to w poblizu znajduje sie centrum komputerowe. Za godzine spedzona przy komputerze jedyne 4zl, co nawet dla miejscowych jest tanie. Porcje w Polsce we wszystkich restauracjach sa znacznie mniejsze niz w Stanach. Poczynajac od obiadow, a na lodach konczac. W ogole wszystko jest jakies mniejsze. Na poczatku mnie to troche smieszylo. Zycze przyjemnych wakacji i pozdrawiam Adam Odpowiedz Link Zgłoś
basia.usa Re: Do obu Adamow i Cats, do Basi 20.06.03, 08:25 Czesc Adam, 14 lat temu ja tez wyjechalam z Elku. Moze chodziles do szkoly podstawowej number 6? Gdzie w NY jestes? Basia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cats Re: Do obu Adamow i Cats, do Basi IP: *.ecamp.net / 192.168.0.* 21.06.03, 03:55 Hi!Ja chodzilem do szkoly num.6 co prawda tylko przez jakis czas.A 14 lat temu mialem chyba ze 12 latek...:)) ale chyba Basiu jestes starsza odem nie co? Odpowiedz Link Zgłoś
basia.usa Re: Do Adama, od Basi 21.06.03, 05:19 Gość portalu: Cats napisał(a): > Hi!Ja chodzilem do szkoly num.6 co prawda tylko przez jakis czas.A 14 lat temu > mialem chyba ze 12 latek...:)) ale chyba Basiu jestes starsza odem nie co? Hi Adam, Tak wyglada na to ze jestem od Ciebie starsza, mam 28 lat. Ale zato mozemy powiedziec, ze chodzilismy do tej samej szkoly. Mam nadzieje, ze jeszcze pogadamy sobie na tym forum... Pozdrawiam, Basia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Do obu Adamow i Cats, do Basi IP: *.proxy.aol.com 22.06.03, 06:20 basia.usa napisała: > Czesc Adam, > 14 lat temu ja tez wyjechalam z Elku. Moze chodziles do > szkoly podstawowej number 6? Gdzie w NY jestes? > Basia Czesc Basia, W ELku chodzilem do Szkoly Podstawowej nr.2, nastepnie do LO przy obecnej ul. Pilsudskiego. W NY mieszkam na Brooklynie, pracuje na Manhattanie. A gdzie Ty mieszkasz w wielkim jablku? Chetnie nawiaze kontakt. Kot25@aol.com Pozdrawiam Adam Odpowiedz Link Zgłoś