Dodaj do ulubionych

Mazur Elk w III lidze....?

IP: *.neo.rr.com 12.08.03, 00:14
Brawo Mazur! Mam nadzieje, ze utrzyma forme z koncowki rundy wiosennej i
bedzie teraz kroczyl od zwyciestwa do zwyciestwa. Bardzo bym prosil o wyniki
Mazura w nastepnych kolejkach... Oby jak najlepsze... Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Lapusz Re: Mazur Elk w III lidze....? IP: *.crowley.pl 18.08.03, 08:57
      Wyprawa do Ostródy na pojedynek z silnym Sokołem zakończona porażką 0:2. A Mógł
      Mazur w 55 min. prowadzić 1:0, ale Zawadzki nie wykorzystał karniaka.
      • Gość: klima Re: Mazur Elk w III lidze....? IP: gnom:* / 10.30.42.* 18.08.03, 11:27
        zauważyliście że Sobolek strzela w II lidze bramki dla Jagielloni? Ostatnio
        bodajże na meczu z Arką
        ja natomiast byłem wczoraj na meczu Cracovia - Ruch Chorzów. Super widowisko na
        boisku, przerażające widowisko na trybunach i potem poza stadionem. Gumowe
        kule, zdemolowany sektor. W każdym bądź razie kibice Ruchu udowodnili, że nie
        tylko Cracovia ma odważnych bandytów w swoich szeregach. Postawili się ostro.
        K.
        • Gość: Pit Re: Mazur Elk w III lidze....? IP: *.elk.sdi.tpnet.pl 18.08.03, 23:28
          Jeszcze nie widzialem żeby policja tak gęsto słała kule gumowe,jak na stadionie
          w Krakowie.Musiało się nieźle dziać.
          • Gość: szczurens Re: Mazur Elk w III lidze....? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.03, 00:01
            nie wiedzialem ze za kibicowanie wisle mozna straciic zycie- w krakowie jednak
            latwo i o to. po prostu kosa pod zebro i do widzenia. chyba za daleko to
            zaszlo.
            • Gość: klima Re: Mazur Elk w III lidze....? IP: gnom:* / 10.30.42.* 21.08.03, 10:33
              pewnie że można, tak samo jak w Warszawie czy Katowicach można stracić życie za
              kibicowanie Lechowi. Kiedyś za takie rzeczy bili się po mordach, teraz idą na
              noże. Smutne. Mam nadzieję, że na nas nie trafi.
              K.
              • Gość: wisnia Re: Mazur Elk w III lidze....? IP: *.neo.rr.com 21.08.03, 21:22
                Bylem niedawno na meczu Celtic z Boca Juniors. Kibicow bylo okolo 22000 z czego
                wiekszosc Irlandczycy i Szkoci. Byli takze kibole z Ameryki Poludniowej. Piwo
                lalo sie wiadrami ale nikt nawet nikogo nie zaczepil. Kulturalny doping przez
                caly mecz i po meczu... Tylko pozazdroscic ....
                • Gość: klima Re: Mazur Elk w III lidze....? IP: gnom:* / 10.30.42.* 22.08.03, 11:03
                  oj Wiśnia, jak ja Ci zazdroszczę. Ale za tydzień Cracovia na własnym boisku gra
                  z Arką Gdynia. Mecz przyjaźni. Zapowiadają się spore emocje. A G. był z Tobą?
                  Trzymacie razem? On jest w ogóle w USA jeszcze? Jakby co, to pozdrowienia dla
                  niego z Krakowa
                  K.
                  • Gość: Lapusz Re: Mazur Elk w III lidze....? IP: *.crowley.pl 22.08.03, 12:40
                    No, na takim meczyku to ja jeszcze nie byłem. Pozazdrościć. Ładnie grali?
                    • Gość: wisnia Re: Mazur Elk w III lidze....? IP: *.neo.rr.com 22.08.03, 22:41
                      Tak G. byl ze mna w ogole dostalismy bilety kilkanascie godzin przed meczem i
                      musielismy zrobic sobie wolne w pracy. Mecz byl przecietny ale cala ta oprawa -
                      zajebista. Troche bylem zawiedzieny postawa Larssona wielkiej szwedzkiej
                      gwiazdy. Gral tylko pierwsze 45 minut i nie mial praktycznie zadnej sytuacji.
                      Celtic wygral 1:0. Pozdrawiam...
                      P.S. Obserwuje poczynania Cracowii, moze uda im sie w nastepnym sezoniku zagrac
                      derby z Wisla?? To by bylo wydarzenie w Krakowie, co?
                      • Gość: szczurens Re: Mazur Elk w III lidze....? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.03, 22:07
                        Lech Poznań-Wisła Płock 4:1 Lechici mieli wiele sytuacji do podwyższenia
                        wyniku ale wyjątkowo nieskuteczny był Ślusarski. Debiut Świerczewskiego oceniam
                        bardzo pozytywnie- ambitny, dobre podania. Brakuje trochę zgrania z resztą
                        zespołu ale przecież tylko raz ze sobą trenowali- wczoraj. Następny mecz z
                        Legią na wyjeździe. Z Poznania cały pociąg jedzie do wawy. Oj nie będzie to
                        mecz przyjaźni, nie będzie...
                        Pięknie zagrał też Górnik Łęczna 1;0 z liderem to b. dobry wynik.
    • Gość: Evilson Re: Mazur Elk w III lidze....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.03, 23:20
      Mazur - Jeziorak 3:0 !!!!!!
      • Gość: wisnia Re: Mazur Elk w III lidze....? IP: *.neo.rr.com 24.08.03, 06:03
        Ja pierd.... az nie chce mi sie wierzyc !!! Kolejke wczesniej przeciez Jeziorak
        zaaplikowal az 7 bramek a teraz tak dostal w dupcie od naszego Mazura??? III
        liga - czyzby realna ???
        • Gość: klima Re: Mazur Elk w III lidze....? IP: gnom:* / 10.30.42.* 24.08.03, 18:31
          Ja byłem na wyjeździe Cracovii w Radomsku pod Częstochową. Wynik 1:1, bardzo
          szczęsliwy dla Pasów. Radomsko mnie zaskoczyło, bo myślałem, że grają kichę, a
          okazuje się, że to całkiem poukładana drużyna.
          Natomiast takich kompleksów jak tam i takiej zaściankowości jeszcze nie
          widziałem. Siedziałem na trybunie obopk członków zarządu Cracovii. Jak Radomsko
          strzeliło bramkę, to kibice( nie hoolsi, tylko panowie z brzuszkami, wąsacze
          czterdziestoletni itd) zamiast się cieszyć, odrócili się w naszym kierunku i
          zaczęli krzyczeeć: ”wy jebane inteligenciki z Krakowa”. Jestem zadziwiony
          zakompleksieniem i frustracją tych ludzi.
          Mazur super!!!!
          K.
          • Gość: Lapusz Re: Mazur Elk w III lidze....? IP: *.crowley.pl 25.08.03, 08:43
            Ja kocham Mazur,llalalalalal, ja kocham Mazur, lalalalala... Byłem wczoraj na
            derby Wawy. Ponoc dawno na żylecie nie było tyle ludzi. Na żyletę wpuszczali
            kibiców Legii, na krytą Polonii, łuki pozostawili puste w wiadomym celu. Na
            początku trochę się lękałem, tym bardziej, że tkwiłem całą pierwszą połowę na
            kawałku schodka w przejściu między sektorami bez jakiejkolwiek możliwości
            ruchu. Wkurw ogarnął żyletę, gdy Jóźwiak dostał czerwień za obronę ręką i w
            dodatku karniak dla Polonii. Chyba całe moje szczęście, że nie strzelili.
            Honorowa też w pewnym momencie miała ciepło, ale udało się spacyfikować.
            • Gość: Pit Re: Mazur Elk w III lidze....? IP: *.elk.sdi.tpnet.pl 28.08.03, 13:31
              Wczoraj grał Mazur.Może ktoś zna wynik.Wyborcza kolejny raz wk... Przed kolejką
              zestaw par i spory artykulik, po meczach nawet wyników nie poda.
              • Gość: Lapusz Re: Mazur Elk w III lidze....? IP: *.crowley.pl 28.08.03, 13:41
                Za www.mazurelk.prv.pl: Tęcza Biskupiec - Mazur Ełk 0:2. 2x Szugzda. Mazur
                czwarty. Ale, ale. Nie mała sensacja. W bramce Biskupca wystąpił nie kto inny
                tylko Jarek Bako, ten sam, który wedle przytaczanych tu kiedyś przypowieści
                Wojtka Kowalczyka ma, a przynajmniej miał najdłuższego. Nieźle.
                • Gość: klima Re: Mazur Elk w III lidze....? IP: gnom:* / 10.30.42.* 28.08.03, 14:55
                  Łapka, przeszedł już Ci kac moralny po Wiśle? A wam, chłopaki? Ja nie miałem, w
                  ogóle się nie denerwowałem po raz pierwszy od dłuższego czasu. Wyłączyłem radio
                  w pewnym momencie i zapadłem w sen bez nerwów.
                  A mieszkam w takim miejscu, że jak Wisła krzyczy, to omoja kamienica drży w
                  possadach. A jak Cracovia krzyczy, tyo już w ogóle trzęsienie ziemi. Tuż przy
                  obu stadionach.
                  K.
                  • Gość: Lapusz Re: Mazur Elk w III lidze....? IP: *.crowley.pl 28.08.03, 16:01
                    Na początku rzuciłem głośno kilka kurw, ale po klikunastu minutach też się
                    uspokoiłem. Sukcesem będzie, jak dotrwają do wiosny w Pucharze UEFA.
                    • Gość: szczurens Re: Mazur Elk w III lidze....? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.03, 21:46
                      Ja na szczęście na oglądanie umówiłem się z kumplami w lokalu. Ponieważ mecz
                      nie był ciekawy wkoncentrowaliśmy się na piciu piwa co mi na dobre wyszło bo
                      ciśnienie nie podskoczyło... Brawo Mazur, przypominam że w łikend Lech odwiedza
                      Legie w stolicy- będzie sie działo, poznaniacy wiele sobie obiecują po
                      Świerczewskim ale też mają w pamięci nieudane transfery z poprzedniego sezonu
                      typu Czereszewski czy Gajtkowski.
    • Gość: Pit Re: Mazur Elk w III lidze....? IP: *.elk.sdi.tpnet.pl 28.08.03, 22:02
      Jak o Lechu mowa to ciekawe są jego rezerwy.Ostatnio w IV lidze przegrały ze
      Spartą Oborniki 1:3.Ale jakich ludzi w składzie mieli.Sławetny Gajtkowski,do
      tego Kaczorowski,Piskuła,Tyrajski.Dodam że brama dla Lecha to samobój.
      • Gość: klima Re: Mazur Elk w III lidze....? IP: gnom:* / 10.30.42.* 31.08.03, 12:00
        byłem na meczu Arka - Cracovia. Atmosfera wspaniała, ale jak Cracovia mogła
        tego meczu nie wygrać, to cały czas nie wiem. Remis bezbramkowy
        K.
        • Gość: wisnia Re: Mazur Elk w III lidze....? IP: *.neo.rr.com 01.09.03, 03:03
          Mazur ponoc wtopil 2:1 szkoda.... Ale mam nadzieje, ze bedzie lepiej !!!
          • Gość: Lapusz Re: Mazur Elk w III lidze....? IP: *.crowley.pl 04.09.03, 09:05
            Cześć. Nic nie mówicie, a Jaga powiozła Cracovię 3:1. Może to widziałeś klima?
            Jaga lideruje.
            • Gość: klima Re: Mazur Elk w III lidze....? IP: gnom:* / 10.30.42.* 04.09.03, 12:30
              nie widziałem, nie mogłem pojechać. Szkoda, bo Cracovia traci coraz więcej do
              czołówki
              K.
              • Gość: Lapusz Re: Mazur Elk w III lidze....? IP: *.crowley.pl 08.09.03, 08:23
                Tym razem zwycięstwo na wyjeździe z Błękitnymi Orneta 2:0. 2 x Szugzda. Lider,
                Polonia Pasłęk, straciła pierwsze punkty remisując u siebie z ostatnim w tabeli
                Motorem Lubawa (zresztą pierwszy punkt Motoru). III liga coraz bliżej.
                • Gość: szczurens Re: Mazur Elk w III lidze....? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.03, 20:36
                  Brawo Mazur!!! Szugzda wyrasta na króla strzelców.
                  W poznaniu w sobotę derby. Przyjeżdża Groclin będzie rekord na trybunach, tym
                  bardziej , że chodzą słuchy iż jest to ostatnia szansa Palika. Jak nie wygrają
                  to do domu Pepiku....
                  • Gość: klima Re: Mazur Elk w III lidze....? IP: gnom:* / 10.30.42.* 10.09.03, 11:02
                    a Cracovia wyjeżdża do Gliwic. Będzie kolejny ciężki mecz. mam ochotę się z
                    nimi zabrać, popatrzeć, te rzeczy.
                    K.
                    • kibic007 Re: Mazur Elk w III lidze - na razie nie... 10.09.03, 22:31
                      Dzisiaj zremisował u siebie 0:0 z Orlętami Reszel i nadal jest 5 w tabeli, ale
                      traci 7 pkt do lidera.

kibic
                      • Gość: Lapusz Re: Mazur Elk w III lidze - na razie nie... IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 15.09.03, 08:51
                        Zdecydowania lepiej grają na wyjazdach. Teraz pokonali Granicę Kętrzyn 3:2,
                        wszystko strzelił Szugzda. Niechybnie zostanie królem strzelców.
                        • Gość: klima Re: Mazur Elk w III lidze - na razie nie... IP: 10.30.42.* 15.09.03, 10:45
                          Byłem na wyjeździe Cracovii w Gliwicach. Wrażeń moc, szczególnie jak w drodze
                          powrotnej kibice Ruchu Chorzów zaatakowali pociąg, którym wracaliśmy. TYlko nie
                          pisz Kibic 007 że ja to pochwalam czy coś. Po prostu jechaliśmy pociągiem, a
                          Ruch zatrzymał skład i wyjechał w kilkadziesiąt osób z kijami bejsbolowymi i w
                          kominiarach
                          K.
                          • Gość: Lapusz Re: Mazur Elk w III lidze - na razie nie... IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 15.09.03, 11:46
                            Chciałem dać u bukmacherów na Kraksę, był wysoki kurs (3,8) co w połączeniu z
                            innymi typami o których myślałem dawało niezłą przebitkę i co ważne wszystko
                            trafione. Niestety, koncercik PRL całkowicie zdominował moje weekendowe
                            poczynania, do tej pory dochodzę do siebie.
                            • Gość: monia Re: Mazur Elk w III lidze - na razie nie... IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 15.09.03, 14:26
                              lapa tylko pozazdroscic :)) czytalam w gw artykul o koncercie i slyszalam od
                              grzesia i pitera, ze bylo zajebiscie. zaluje, ze nie dane mi bylo :(((((
                              • Gość: Lapusz Re: Mazur Elk w III lidze - na razie nie... IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 15.09.03, 14:42
                                Jeżeli chodzi o Grzecha i Pronta, to było szczególnie dobrze...
                                • Gość: monia Re: Mazur Elk w III lidze - na razie nie... IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 16.09.03, 01:41
                                  slyszalam :)) a tak wogole to ciekawe gdzie sie oni tak dlugo szwendali :))
                          • kibic007 klima... 15.09.03, 20:33
                            na razie miałem jedynie chęć napisania gratulacji, że Craxa tak dobrze
                            przędzie...

Ale ta Jagiellonia, panie, to nie wiem skąd taki sukces.

Pozdrawiam kibiców,

Kibic
                            • Gość: klima Re: klima... IP: 10.30.42.* 15.09.03, 21:36
                              Ja też się przypatruję Jadze z niedowierzaniem. Ciekaw jestem, czy nie pękną.
                              Szkoda, że Sobolek nie mieści się w pierwszym składzie. Chyba nie chodzi tutaj
                              tylko o warunki fizyczne - w Radomsku gra na przykład Kowalczyk, malutki ale
                              bardzo skuteczny napastnik (świetnie głókuje), że nie wspomnę Adama Kucza
                              A w ten weekend mecz Pasów z Zagłębiem na własnym jstadionie. jeden z kilku
                              meczów prawdy.
                              • Gość: Lapusz Re: klima... IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 16.09.03, 08:11
                                Czy Adam Kucz to ten co kiedyś w GKSie potrafił krawat nogą zawiązać?
                                • Gość: klima Re: klima... IP: 2.5.STABLE* / *.gazeta.pl 16.09.03, 12:25
                                  ten sam nasz Adaś Kucz kochany.
                                  K.
                              • kibic007 Jaga 16.09.03, 17:31
                                No i patrz pan, wygrali w Pucharze z Pogonią 1:0. Co prawda po dogrywce, ale
                                zawsze. Sobolewski grał cały mecz.

Jak przejdą Ruch i Przekręciankę, to mogą być wysoko na koniec sezonu.

kibic

• Gość: Lapusz Re: Jaga IP: *.crowley.pl 17.09.03, 08:12
                                  Nieźle. Widziałem gola nawet w TV.
                                  • Gość: Lapusz Re: Jaga IP: *.crowley.pl 22.09.03, 16:56
                                    Mazur u siebie z Warmią i Mazurami zremisował 0:0. Ponoć przeważali, nawet
                                    karnego nie wykorzystali. Jaga też poległa, ale najlepszym graczem w drużynie
                                    był nasz Sobolek.
                                    • Gość: klima Re: Jaga IP: 2.5.STABLE* / *.gazeta.pl 23.09.03, 10:50
                                      Że Jaga poległa, to mnie szczególnie nie dziwi, zakładałem się ze znajomymi,
                                      kiedy pękną, bo to nie mogło wiecznie trwać - cieszę się, że Cracovia do przodu
                                      z Zagłębiem, 3:0 puknęli. Niestety na meczu nie byłem.
                                      K.
                                      • Gość: klima Re: Jaga IP: 2.5.STABLE* / *.gazeta.pl 29.09.03, 12:14
                                        widzę, że Mazur bezbramkowy remis na wyjeździe w Mrągowie osiągnął. Był ktoś z
                                        Forumowiczów? Kibic 007 na przykład? Kto te race wrzucał na boisko? Nasi fani?
                                        W Krakowie Pasy rozjechały Kszoki 5:0. Bardzo dobrze. Kazek Węgrzyn próbował z
                                        przewrotki strzelić bramkę. Natomiast Jaga popłynęła w Szczecinie. czub drugiej
                                        ligi się spłaszcza. Ona jest rzeczywiście w tym roku bardzo bardzo ciekawa
                                        K.
                                        • Gość: Lapusz Re: Jaga IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 29.09.03, 14:34
                                          Craxa to prawdziwy killer. U bukmachera stawiam w ciemno, tym bardziej, że
                                          chyba jeszcze nie dowierzają, bo kursy dają wysokie. Jak widzę, dzieje się
                                          bardzo ciekawie. 5:0 i w dodatku próba Węgrzyna z przewrotki. Nic nie piszesz,
                                          wnoszę więc, że nawet sobie krzywdy nie zrobił. Jaga na drugim miejscu, w
                                          dodatku okradli klub (wynieśli całą kasę pancerną, ponoć z niezłą sumką).
                                          Jeżeli to był mieszkaniec Białego, to pomijając wyrok wymiaru sprawiedliwości,
                                          czeka go lincz wcześniej czy później.
                                          • kibic007 Re: Jaga 30.09.03, 16:48
                                            Ja tu śmichy, chichy, a oni zaraz w UEFA zagrają (tylko, chyba niestety w
                                            Grodnie). Jak nie dadzą ciała w rewanżu PP i trafią na kogoś z pary Polkowice-
                                            Lechu, to mają poważne szanse.

P.S. klima, słyszałem w transmisji z Kelc, że kibiców Craxy znowu potraktowali
                                            z broni gładkolufowej, a spiker wypraszał ich ze stadionu. Mam nadzieję, że bez
                                            ofiar w ludziach.
                                            Kibic

• ralston Re: Jaga 30.09.03, 18:36
                                              A co kibice Cracovii robili na stadionie w Kielcach, kiedy grała tam Korona z
                                              Legią? To znaczy - oprócz zadymy oczywiście...
                                        • kibic007 Piłka w ogólności 29.09.03, 16:17
                                          klima, na meczu nie byłem (jak na wielu poprzednich), bo ciężko u mnie z
                                          dojazdem - mieszkam z dala.

Oprawę zrobili miejscowi, co tylko oznacza, że jak sie chce to można, nie tylko
                                          w I lidze. Nawet na forum Mazura uczestnicy doceniają rozmach gospodarzy.

Obserwuję Cracovię od jakiegoś czasu - co mi się podoba, to brak zrywów i
                                          spadów (czyt. "ułańskiej fantazji"), tylko równa, (w dodatku rosnąca) forma i
                                          drużyna bez gwiazdorów - zobaczymy wiosną. Co do Węgrzyna, to mnie zadziwiłeś -
                                          ostatnio kojarzę go z meczu Widzewa ze zdaje się Wisłą, kiedy inny dziadek - Z.
                                          Robakiewicz mówi do K.W. po stracie bramki (K.W. biegł obok strzelca dobre parę
                                          metrów, ale nie zablokował): "K...a, za wolny jesteś" - było widać w Canale bez
                                          fonii. A tu takie kwiaty, fiu, fiu...

Szkoda, że przegrał Groclin - Wisła nieźle się podniosła z knockdownu, ale i
                                          tak "miszczem" będzie wg mnie Groclin (także z powodów, o których wyżej). Remis
                                          byłby w sam raz.

Za nie wiem o co chodzi w Lechu - chyba za dużo ptasiego mleczka (na czele ze
                                          Świerczewskim), a taki mają potencjał, panie... Ciut nie Arka Gdynia. Można się
                                          tylko pocieszyć, że nazwiska i kasa same nie grają.

W każdym razie trzymam kciuki za parę drużyn na raz.

pozdrawiam,
                                          Kibic
                                          • Gość: Lapusz Re: Mazur IP: *.crowley.pl 06.10.03, 08:27
                                            Tym razem Znicz poległ w Ełku 3:0. Uprzedzam klimę - Craxa jest bezlitosna co
                                            pozwoliło mi się dosyć znacznie wzbogacić u bukmachera.
                                            • Gość: klima Re: Mazur IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.03, 13:13
                                              Hehe kumie ja akurat nie w Bielsku tylko we Łku, na meczu. Nie znam prawie
                                              nikogo z nowych grajków ale rrozjechali Białą Piską pięknie. Są goście z Wigier
                                              z Jagi ze Stomilu. Bartek i Golak nie łapią sie do pierwszego skłądu. POwstał w
                                              ogóle Mazur II.
                                              Tutakj jesień deszcz zimno, jednym słowem - super fajnie
                                              K.
                                              • Gość: Lapusz Re: Mazur II IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 06.10.03, 13:39
                                                Mazur II - pięknie. Przypomniało mi się jak chodziłem na mecze Mazura II, łza
                                                się w oku kręci. Pierwszy Mazur grał w III lidze, a drugi klasę albo dwie
                                                niżej, ale na meczach zawsze było sporo widzów. Pamiętam jak dziś akcję jednego
                                                z napastników, który próbował zdobyć bramkę szczupakiem, ale nie głową
                                                bynajmniej, tylko piętą. Wyskoczył do dośrodkowania szczupcem do główki, w
                                                ostatniej chwili obrońca mu zdjął, a ten w locie popisał sie takim refleksem,
                                                że zgiął nogę w kolanie (piętą do góry) i trafił tą piętą w piłkę. W bramkę co
                                                prawda już nie trafił, ale wtedy zrobiło to na mnie wrażenie. Pozdrawiam.
                                                • Gość: szczurens Lech, Lech, Lech.... Ech!!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 07.10.03, 06:35
                                                  Niestety w tej kolejce zespoły z Wielkopolski się nie popisały. Lech wtopił
                                                  jak zwykle, Groclin jedynie remis ze słabeuszem, Amica pokazała że nie
                                                  dojrzała jeszcze do bycia mistrzem. Kibice w Poznaniu sa rozgoryczeni- klub
                                                  namawiał do kupowania karnetów przed sezonem, wielu się skusiło a tu przegrana
                                                  za przegraną. Coraz głośniej mówi się o tym, by rozmontować tę ekipę gdzie
                                                  rządzą starzy (Reiss i spólka) i dać grać wszyskim innym. Bo niby dlacZego
                                                  Czereszewski w Lechu nic nie strzelał a w Łęcznej regularnie? To samo dotyczy
                                                  Gajtkowskiego.
                                                  Na osłodę pozostaje mi Górnik Łęczna i jego ponadprzeciętna forma.Od niedawna
                                                  dysponują w Łęcznej oświetleniem stadionu, cztery jupitery świecą aż miło co
                                                  osobiście sprawdziłem.
                                                  • Gość: Lapusz Re: Lech, Lech, Lech.... Ech!!!! IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 07.10.03, 09:37
                                                    Szczurens, spać nie możesz?
                                                  • Gość: hub Re: Lech, Lech, Lech.... Ech!!!! IP: 213.17.249.* 07.10.03, 09:47
                                                    Faktycznie nie wyglada to dobrze. Ale nawet w II lidze Lecha sie nie wstydze. A
                                                    powaznie to musi w koncu zatrybic. Pzdr.
                                                    Na marginesie. Masz problemy ze snem?
                                                  • kibic007 klima, 08.10.03, 11:12
                                                    nie wiemy czy już wiesz, że ...

www.90minut.pl/news.php?id=74521
                                                    Pewnie obejrzę.

Kibic
                                                  • Gość: szczurens Re: Lech, Lech, Lech.... Ech!!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.10.03, 12:02
                                                    Ze snem nie mam problemow, to sa moje nowe godz. pracy.
                                                  • Gość: klima 007zglos sie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.03, 12:48
                                                    No ta ja ci pomacham w takim razie, bo pewnie będę na tym meczu.
                                                    K.
                                                  • kibic007 Re: 007zglos sie 09.10.03, 11:37
                                                    Ja - Brzoza złaszam się.

Rozumiem, że żebym mógł Cię rozpoznać założysz szalik.
                                                    Ja będę miał czarne klapki.

Over.
                                                  • Gość: klima Re: 007zglos sie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.03, 12:05
                                                    No, szalik mazura
    • Gość: wisnia Re: Mazur Elk w III lidze....? IP: *.neo.rr.com 13.10.03, 05:30
      No prosze prosze. Widze ze Mazur jest zajebisty szczegolnie na wyjazdach. 7:0 w
      meczu wyjazdowym, no no, nie kazdy zespol moze sie tym pochwalic. Oby tak dalej
      a bedzie bardzo ciekawie... Pozdrawiam
      • Gość: Lapusz Re: Mazur Elk w III lidze....? IP: *.crowley.pl 20.10.03, 09:11
        Start DZiałdowo padł u siebie. 2:0 dla Mazura. Hej, hej, niezwyciężony!
        • Gość: wisnia Re: Mazur Elk w III lidze....? IP: 69.40.196.* 20.10.03, 18:20
          Szkoda, ze Mazur u siebie nie potrafi sie przelamac i tez wygrywac. Troche bylo
          za duzo tych remisow a potem moze brakowac punkcikow na awans do III ligi...
          • Gość: Lapusz Re: Mazur Elk w III lidze....? IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 27.10.03, 08:38
            I znowu powieźli. Motor Lubawa 3:1. Nie wiem już ile tych bramek pyknął
            Szugzda, ale jak tak dalej pójdzie to może być jakiś rekord.
            • Gość: szczurens Re: Mazur Elk w III lidze....? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 27.10.03, 08:54
              Brawo Mazur, tylko tak dalej. Zganić muszę Lecha ktory nie poradzil sobie z
              cienką Polonią i wywiozł z Konwiktorskiej jedynie remis. Czyżby onieśmieliły
              chłopaków jupitery??????
              • Gość: hub Re: Mazur Elk w III lidze....? IP: 213.17.249.* 27.10.03, 09:33
                Nie sądzę ze jupitery bo na Bułgarskiej powinni byli sie oswoić ze światłem
                nienaturalnym :). Nie zmienia to faktu, że umoczyłem co nie co u bukmahera w
                czym znacznie pomogła również Jaga. Pzdr!
                • Gość: klima Re: Mazur Elk w III lidze....? IP: *.gazeta.pl 27.10.03, 09:55
                  A Pasy hokejowy wynik osiągnęły. Z Aluminium 6:1. Zespół gości nie istniał na
                  boisku. Kazimierz Węgrzyn znowu próbował swoich sił w ofensywie. Żebyście
                  słyszeli, jak on pięknie się drze na kolegów - niski, chrzpliwy głos, podrywa
                  wszystkich.
                  K.
                • Gość: szczurens Re: Mazur Elk w III lidze....? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 27.10.03, 12:28
                  Łapusz chyba tez umoczył, ja wyczułem pismo nosem i nie obstawiałem.... z
                  lenistwa oczywiście :-) Górnik z Łęcznej pokonał Górnika z Polkowic. A grali w
                  10-tke, czy chyba nawet w 9-tke. Brawo Łęczna, lubelszczyzna jest Ci
                  wdzięczna!!! Takie hasło słyszałem.
                  • Gość: wisnia Re: Mazur Elk w III lidze....? IP: *.neo.rr.com 28.10.03, 15:18
                    Szugzda ma chyba 13 trafien i jest trzeci w klasyfikacji strzelcow... Moze to
                    nie byl zly pomysl zatrudnic emerytow w Mazurze, moze nasi chlopcy czegos sie
                    od nich naucza... Byle tylko nie picia w sobotnie wieczory przed niedzielnym
                    meczem jak to niegdys bywalo....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka