Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca w UDT

01.07.08, 08:51
    witam
    jestem inż. elektrykiem i mam możliwość przejścia do UDT do działu urządzeń
    transportu bliskiego. czy jest może ktoś, kto ma doświadczenie w tej pracy -
    warto? jakie zarobki oferują na początek a jakie po uzyskaniu niezbędnych
    uprawnień UDT? czy praca tam daje duże możliwości rozwoju?
    pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • czarnywiciu Re: Praca w UDT 14.10.08, 21:57
        trochę późno, ale lepiej niż wcale...
        ja pracuję tam od roku. Uważam, że to całkiem niezła robótka. Kasa
        jest bardzo sympatyczna, grubo powyżej rynkowej. Na początku nie
        było ciekawie, ale jak dorobiłem się pierwszej specjalizacji to
        dostałem podwyżkę. Trochę mi daje w kość stara kadra... i układziki,
        ale jest do wytrzymania.
        Pozdrawiam
        • gdywit Re: Praca w UDT 23.12.08, 15:40
          czarnywiciu napisał:

"Kasa jest bardzo sympatyczna, grubo powyżej rynkowej. Na początku nie było
          ciekawie, ale jak dorobiłem się pierwszej specjalizacji to
          dostałem podwyżkę."

Możesz powiedzieć, co to znaczy sympatyczna? Jaki rząd wielkości na poczatek no
          i co po podwyżce?
          • marekwan Re: Praca w UDT 01.12.09, 22:25
            witam wszystkich, pytacie o kase jaką mżecie zarobić - przecież to
            pytanie zależy od tego co umiecie, waszego doświadczenia itd.
            Ja także jestem zainteresowany pracą w UDT i mam pytanie do kogoś
            kto już sie tam dostał albo był na 1-3 rozmowach a mianowicie - o co
            dokładnie pytają, jak dają testy to jakie są tam pytania, to chyba
            każdemu pomoze w przejściu choć przez pierwszy etap , z góry dzięki
            za odpowiedz i pozdrawiam wszystkich
      • ekspert_bdi Re: Praca w UDT 04.12.08, 09:21
        firma UDT często jest obecna na Targach Pracy, więc przy okazji
        można się przejść i popytać jak wygląda tam praca, rozwój.
        • czemu_ja Re: Praca w UDT 11.12.08, 07:47
          "firma UDT" :D
          przyjsc i popytac mozna, ale tam zaprezentuja oficjalne stanowisko, czyli jak to
          fajnie jest, jaka to mozliwosc rozwoju i rozne takie rozowe puszyste frazesy.
          nikt nie opowie o tym jak jest naprawde.
          • mirecque Re: Praca w UDT 18.12.08, 00:44
            Dokladnie. Z niego taki expert bdi jak z koziej d... trąba.
            • czarnywiciu Re: Praca w UDT 20.12.08, 17:59
              Masz rację. Każdy się nazywa specjalista. K... w tej firmie też jest
              ich wielu... Nie mam porównania jak w innych lokaliacjach, ale u
              mnie jest ich sporo.
              • gdywit Re: Praca w UDT 22.12.08, 11:46
                Hej,
                a ja jutro idę na rozmowę rekrutacyjną w jednym oddziałów, a właściwie na jej
                drugi etap. Czarnywiciu, o co mogą tam pytać?

Fajnie by było jakbyś napisał mi na priva:)
                • czarnywiciu Re: Praca w UDT 23.12.08, 00:32
                  No to musisz sie dobrze przygotować. Co jak co, ale rozmowy to mają
                  dlugie i wyczerpujące. Z reguły w rozmowie uczestniczą z UDT 3 lub 4
                  osoby. Pytają o doświadczenie i to bardzo dokładnie. Mnie ostro
                  przemaglowali z teorii. Trochę zaciąłem się na badaniach
                  nieniszczących, ale jakoś poszło. Pytania właściwe ze szkoły
                  średniej, ale wiesz jak to jest w stresie... :)

A ciebie nie maglowali na pierwszej rozmowie?
                  Podziel się wrażeniami jak będziesz po tej rozmowie. Ciekaw jestem
                  czy tak jest wszędzie i czy coś zmienili.
                  • czemu_ja Re: Praca w UDT 23.12.08, 07:38
                    > przemaglowali z teorii. Trochę zaciąłem się na badaniach
                    > nieniszczących, ale jakoś poszło.

domyslam sie, ze robisz przy odbiorach?
                    czy jak sie przyjmowales, to w wymaganiach bylo min. 3 lata doswiadczenia w
                    branzy w ktorej teraz siedzisz?
                    • czarnywiciu Re: Praca w UDT 23.12.08, 18:15
                      U mnie wymagali 2 lata.
                      Ale przyjęli Cię ?!

Ok. Napiszę Ci mój e-mail.
                      • gdywit Re: Praca w UDT 25.12.08, 18:40
                        czarnywiciu napisał:

> U mnie wymagali 2 lata.
                        > Ale przyjęli Cię ?!
                        >
                        > Ok. Napiszę Ci mój e-mail.

Hej.Mam coś kłopot z pocztą, nie mogę odpisać. Mój temat pracy w UDT upadł, nie
                        "dogadaliśmy się" w sprawach finansowych,jakkolwiek cała reszta była OK. Firma
                        jest na prawdę godna polecenia, zwłaszcza ludziom z małym doświadczeniem
                        zawodowym, gwarantuje szkolenia i stwarza warunki ku zdobywaniu doświadczenia
                        zawodowego.

Miłego dnia.
                      • czemu_ja Re: Praca w UDT 27.12.08, 20:04
                        mam prosbe, odezwij sie do mnie na priva, bede b. wdzieczny.
                        • gdywit Re: Praca w UDT 28.12.08, 13:44
                          Toć Ci już odpisałem, więcej nie wiem:) Wiesz, ja mam ponad 10 lat stażu
                          zawodowego, trochę papierów i uprawnień, więc pewnie UDT różnicuje swoje
                          propozycje finansowe w zależności od tego.

Życzę powodzenia!
                          • czemu_ja Re: Praca w UDT 30.12.08, 09:34
                            Toc doceniam to bardzo, przeczytalem co napisales od deski do deski, rowniez Ci odpisalem, ale powyzszy post byl do 'czarnego wicia' :)
                            pozdrawiam
                  • gdywit Re: Praca w UDT 23.12.08, 14:35
                    Hej, jaki Ty masz adres e-mailowy?! Nie mogę Ci nic wysłać, mam komunikat błędu
                    w dostarczeniu. Napisz, proszę,na mój - gdywit@N0-SPAMgazeta.pl
                    • szukapracywudt Re: Praca w UDT 27.12.08, 12:15
                      Chciałbym poznac jakies szczegóły ile na poczatek dostać może inspektor UDT w dziale transportu bliskiego?
                      O co pytaja na rozmowie kwalifikacyjnej? nie mam dużego doświadczenia bo zaledwie 2 lata. Jakie mam szanse? Najwazniejsze ile może inspektor dostac na początek?

dzięki
                      • gdywit Re: Praca w UDT 28.12.08, 13:47
                        Mnie pytano na podstawie mojego CV, o sprawy i zakresy obowiązków z nim związane.

Pieniądze w zależności od doświadczenia, na pewno są jakieś "widełki" tego
                        dotyczące. A jakie masz szanse? Nie wiem, ale na pewno szczerze życzę
                        powodzenia! Firma jest bardzo dobra dla takich ludzi jak Ty, którzy chcą się
                        rozwijać zawodowo.
                        • czarnywiciu Re: Praca w UDT 30.12.08, 00:03
                          Potwierdzam - warto. Duża część zarobków jest zmienna, uzależniona
                          od oceny przełożonego. Jak zapierdzielasz, angażujesz się, a przede
                          wszystkim (szczególnie na początku) masz parcie na wiedze to już po
                          roku kasa jest kilkukrotnością średniej krajowej. Ja już miałem
                          jedną podwyżkę.
                          • szukapracywudt Re: Praca w UDT 30.12.08, 07:14
                            dzieki za info czarnywicu, teraz tylko pozostaje mi wiara w moją wiedze i liczyć na łut szczęścia
                          • gdywit Re: Praca w UDT 30.12.08, 10:36
                            czarnywiciu napisał:

> Potwierdzam - warto. Duża część zarobków jest zmienna, uzależniona
                            > od oceny przełożonego. Jak zapierdzielasz, angażujesz się, a przede
                            > wszystkim (szczególnie na początku) masz parcie na wiedze to już po
                            > roku kasa jest kilkukrotnością średniej krajowej. Ja już miałem
                            > jedną podwyżkę.

Dyrektor oddziału, z którym rozmawiałem, powiedział mi, że średnio w roku
                            wychodzi na pewno ponad dwu krotność pensji podstawowej. Czarnywiciu, jeżeli
                            mówisz o kilku krotności to musisz mieć ponad 10 tys. brutto miesięcznie,
                            pogratulować:)
                            • arkadio1981 Re: Praca w UDT 30.12.08, 16:21
                              Witam

Ja byłem w 2007 na rozmowie w UDT:

Poszło nieżle tak mi sie wydawało, ale wicedyrektor miał juz swojego
                              człowieka i mimo że Prezes mnie chciał, wszystko spełzło na niczym:)

na dzień dobry dawali 3000 brutoo

Po 7 miechach 3500 bruto + 50% co miesiąc premi i 100 % co trzeci
                              miesiąc co daje średnio 5500-6000 brutto miesięcznie, jak dla mnie
                              troche przymało, ale pewnie po kilku latach można dojść wyżej, z
                              drugiej strony jest to praca ze starymi dziadkami nie uśmiecha mi
                              sie:) może jeszcze kiedyś spróbuje za pare lat jak będzie kicha na
                              rynku pracy, bo jak na razie można więcej wyciągnąć w zachodnich
                              firmach.

No i jeszcze ta ocena przełożonego bbrrrrr.....

Być może teraz więcej dają może ktoś z przedmówców sie pochwali kto
                              już tam pracuje:)

Znam kilku inspektorków i praktycznie kazdy z nich to rodzaj psa
                              ogrodnika który boi sie o swoja pracę i wydaje mu sie że jest
                              najmądrzejszy:)

Pozdro
                              • gdywit Re: Praca w UDT 30.12.08, 17:49
                                arkadio1981 napisał:

> Witam
                                >
                                > Ja byłem w 2007 na rozmowie w UDT:
                                >
                                > Poszło nieżle tak mi sie wydawało, ale wicedyrektor miał juz swojego
                                > człowieka i mimo że Prezes mnie chciał, wszystko spełzło na niczym:)
                                >
                                > na dzień dobry dawali 3000 brutoo
                                >
                                > Po 7 miechach 3500 bruto + 50% co miesiąc premi i 100 % co trzeci
                                > miesiąc co daje średnio 5500-6000 brutto miesięcznie, jak dla mnie
                                > troche przymało, ale pewnie po kilku latach można dojść wyżej, z
                                > drugiej strony jest to praca ze starymi dziadkami nie uśmiecha mi
                                > sie:) może jeszcze kiedyś spróbuje za pare lat jak będzie kicha na
                                > rynku pracy, bo jak na razie można więcej wyciągnąć w zachodnich
                                > firmach.
                                >
                                > No i jeszcze ta ocena przełożonego bbrrrrr.....
                                >
                                > Być może teraz więcej dają może ktoś z przedmówców sie pochwali kto
                                > już tam pracuje:)
                                >
                                > Znam kilku inspektorków i praktycznie kazdy z nich to rodzaj psa
                                > ogrodnika który boi sie o swoja pracę i wydaje mu sie że jest
                                > najmądrzejszy:)
                                >
                                > Pozdro

No cóż, co do premii to w moim przypadku premie były niższe. Dodatkowo po 500
                                PLN za każdą
                                uzyskaną specjalizację, do zdobycia było ich w sumie 2-3, bo wynika to z potrzeb
                                rynku. Myślę, po jakimś czasie przeciętnie z 6000 tys. brutto można liczyć.

Co do zarobków w zagranicznych firmach zgoda, na pewno są większe, ale UDT to
                                firma państwowa, więc zarobki należałoby w sumie odnieść do zarobków w służbie
                                cywilnej, a na ich tle UDT jest na pewno atrakcyjną firmą.

• czarnywiciu Re: Praca w UDT 05.01.09, 13:30
                                  gdywit napisał:

> arkadio1981 napisał:
                                  >
                                  > > Witam
                                  > >
                                  > > Ja byłem w 2007 na rozmowie w UDT:
                                  > >
                                  > > Poszło nieżle tak mi sie wydawało, ale wicedyrektor miał juz
                                  swojego
                                  > > człowieka i mimo że Prezes mnie chciał, wszystko spełzło na
                                  niczym:)
                                  > >
                                  > > na dzień dobry dawali 3000 brutoo
                                  > >
                                  > > Po 7 miechach 3500 bruto + 50% co miesiąc premi i 100 % co
                                  trzeci
                                  > > miesiąc co daje średnio 5500-6000 brutto miesięcznie, jak dla
                                  mnie
                                  > > troche przymało, ale pewnie po kilku latach można dojść wyżej, z
                                  > > drugiej strony jest to praca ze starymi dziadkami nie uśmiecha
                                  mi
                                  > > sie:) może jeszcze kiedyś spróbuje za pare lat jak będzie kicha
                                  na
                                  > > rynku pracy, bo jak na razie można więcej wyciągnąć w zachodnich
                                  > > firmach.
                                  > >
                                  > > No i jeszcze ta ocena przełożonego bbrrrrr.....
                                  > >
                                  > > Być może teraz więcej dają może ktoś z przedmówców sie pochwali
                                  kto
                                  > > już tam pracuje:)
                                  > >
                                  > > Znam kilku inspektorków i praktycznie kazdy z nich to rodzaj psa
                                  > > ogrodnika który boi sie o swoja pracę i wydaje mu sie że jest
                                  > > najmądrzejszy:)
                                  > >
                                  > > Pozdro
                                  >
                                  > No cóż, co do premii to w moim przypadku premie były niższe.
                                  Dodatkowo po 500
                                  > PLN za każdą
                                  > uzyskaną specjalizację, do zdobycia było ich w sumie 2-3, bo
                                  wynika to z potrze
                                  > b
                                  > rynku. Myślę, po jakimś czasie przeciętnie z 6000 tys. brutto
                                  można liczyć.
                                  >
                                  > Co do zarobków w zagranicznych firmach zgoda, na pewno są większe,
                                  ale UDT to
                                  > firma państwowa, więc zarobki należałoby w sumie odnieść do
                                  zarobków w służbie
                                  > cywilnej, a na ich tle UDT jest na pewno atrakcyjną firmą.
                                  >
                                  No to pogratulować jak 6 tys to mało... Z jakiego regionu Polski ty
                                  jesteś? Każdy tak mondraluje o tych zachodniakach, a jak przyjdzie
                                  co do czego i spróbuje to zaraz chce wracać do poprzednich miejsc.
                                  Ja nie mam 10 tys. i pewnie jeszcze długo mieć nie będę. Poza tym
                                  kasa to nie wszystko, dla mnie liczą się szkolenia i cały socjal,
                                  który tu jest naprawdę duży.

Atmosferą w robocie? Czasami rzeczywiście jest nie do wytrzymania...
                                  • gdywit Re: Praca w UDT 05.01.09, 16:23
                                    Ja nie "mądraluję", bo pracowałem zagranicą oraz w Polsce dla zagranicznych
                                    przedsiębiorstw. Byłem poza Polską gdy dopadła mnie (i resztę moich kolegów, a
                                    byłem tam jedynym Polakiem) recesja w mojej branży, co zmusiło mnie do powrotu
                                    do Polski. Przyznam szczerze, że nie orientuję się dobrze w zarobkach w naszej
                                    ojczyźnie, ale 3000 brutto plus premia nie wydaje mi się czymś atrakcyjnym. 6000
                                    PLN jak najbardziej, ale nie lubię sytuacji, gdy jest to ujęte w premii, bo może
                                    być ale może jej też i nie być. I niekoniecznie musi to być uzależnione tylko od
                                    Ciebie czy też Twojej oceny przez przełożonego.

Zawsze uważałem UDT za dobrą firmę, atrakcyjną dla inżyniera (właśnie z uwagi na
                                    możliwość rozwoju zawodowego), ale w sytuacji posiadania pewnych zobowiązań
                                    finansowych i konieczności utrzymywania rodziny musisz ustalić priorytety...

A 10 tys. PLN szczerze Ci życzę:) Sobie zresztą też:)

• bono_fortuna Re: Praca w UDT 29.01.09, 10:59
                                  Witam,
                                  Końcem 2008 r. odbyła się rozmowa kwalifikacyjna w UDT. Wielkie rozczarowanie-niski poziom rekrutacji, a za tym idzie również niskie wynagrodzenie proponowane dla kandydata. Padła propozycja wynagrodzenia-UWAGA!-ze strony rekrutera-(to rzadko się spotyka)- w wysokości 1500 zł brutto-na Warszawę, mimo studiów wyższych u kandydata i innych uprawnień oraz bardzo bogatego doświadczenia zawodowego, które w pierwszej kolejności w innych firmach predysponuje do zatrudnienia na oferowanym stanowisku.
                                  Wnioskując po przeczytanych postach na forum widać, że skala wynagrodzenia proponowanego w UDT jest strasznie rozbieżna, po swoim przykładzie mogę przypuszczać, że dla "ludzi nie swoich" proponuje się stawki rażąco niskie, a dla innych przyzwoite wynagrodzenie.
                                  Jak na warszawskie warunki wysokość tego wynagrodzenia przypominam 1500zł brutto to żenada.
                                  Dlatego jak nie jesteś z klucza, będąc poza nim powinno się szukać innego zamka.

• czarnywiciu Re: Praca w UDT 06.02.09, 12:01
                                    Nie wiem stary/ stara czy wszedłeś na to forum, bo ktoś z UDeciaka
                                    Ci podpadł czy winda Ci spadła na głowę, ale wynagrodzenie o którym
                                    piszesz jest kompletnie od czapy. Nawet cieć w Białymstoku nie
                                    zarabia tyle, a co dopiero na stanowisko merytoryczne w W-wie. Same
                                    wynagrodzenia zasadnicze zaczynają się od 1.700 a jak doliczysz do
                                    tego premie i inne bonusy to łatwo możesz sobie wyliczyć.
                                    Co do rozmowy rekrutacyjnej to pewnie rzecz gustu, w moim przypadku
                                    fakt nie dali szampana i kawioru, ale nie wspominam jej źle :)

Mam propozycje - może żadziej używaj wind...
                                    • bono_fortuna Re: Praca w UDT 11.02.09, 11:05
                                      Słuchaj "CZARNYWICIU"!
                                      Każdy sądzi podług siebie...Forum umożliwia wypowiedzenie się każdemu, kto miał
                                      doświadczenie z UDT i tematem płac...Skoro moja opinia jest nie po Twojej myśli
                                      to Twój problem...więc oszczędź sobie zgryźliwości, które świadczą tylko o
                                      Tobie, jak również taki rodzaj odpowiedzi. Nie wdaję się w pyskówkę, bo szkoda
                                      czasu.
                                      Pragnę jedynie podkreślić (dla osób czytających forum, z wyłączeniem
                                      "czarnywiciu", skoro ma inne zdanie),że są w UDT przypadki, kiedy rekruter
                                      wskazuje wynagrodzenie, czego nie powinien robić, bo to nie jego
                                      kompetencje-decydują o tym wyżej postawieni. Wysokość wynagrodzenia proponowane
                                      przez niego, ma się nie jak, do opinii osób które podzieliły się ich wysokością
                                      na tym forum.Nie twierdzę, że są to dane fałszywe.Wiem o innej ich wysokości i
                                      praktyce...
                                      Skoro razi Ciebie "CZARNY WICIU" mój wpis to apeluj do administratora.
                                      Czytelnicy netu trafią na ludzi,którzy kadzą,podważają innych wiarygodność lub
                                      opluwają się...Dlatego życzę Tobie "CZARNY WICIU" więcej otwartości na opinie i
                                      tolerowanie innych zdań na temat UDT i płac, które są proponowane.
                                      Pozdrawiam.
                                      • d.ominika Re: Praca w UDT 23.02.09, 20:07
                                        a ile zarabiają tam osoby pracujące za tzw. biurkiem? dzięki za odpowiedź.
                                        • adrianlub Re: Praca w UDT 16.04.09, 15:02
                                          mam informacje z pierwszej reki. znajoma niedawno zostala sekretarką
                                          dyrektora. ma 4000 brutto plus calkiem wysokie premie
                                          • gdywit Re: Praca w UDT 16.04.09, 21:02
                                            Tylko pogratulować znajomej. A tak z innej beczki - 3000 PLN dla przyszłego
                                            inspektora z doświadczeniem...

Chyba lepiej być sekretarką:)

Miłego dnia wszystkim!
                                        • katiuszka25 Re: Praca w UDT 31.08.09, 20:06
                                          Witam Was wszystkich!! Zakwalifikowałam się do trzeciego etapu rekrutacji w UDT,
                                          w dziale administracyjnym. Podobno mam rozwiązywać testy... czy możecie mi
                                          podpowiedzieć jakie to są testy, do tego akurat działu?? Z góry dziękuję za
                                          odpowiedź!!
                                      • czarnywiciu Re: Praca w UDT 24.03.09, 16:26
                                        Witam Wszystkich po dłuższej przerwie, a w
                                        szczególności "BONO_FORTUNA" :)

Nikt nie zabrania Ci mieć własnego zdania i wypowiedzi, po to są
                                        takie miejsca. I tak jak Tobie tak i mi wolno podzielić się swoimi
                                        opiniami i odczuciami , w tym dotyczącymi (moim zdaniem!) delikatnie
                                        mówiąc nierzetelnych informacji i nie mam tu na myśli tego co Ty
                                        pieszesz tylko tego co zostało Ci przekazane. Ja mogę tylko ponownie
                                        powiedzieć, również na podstawie własnego paska, że są to dane nie
                                        prawdziwe.

BONO_FORTUNA, nie było moim zamierzeniem obrażanie Cię. Jeżeli tak
                                        to odczułeś to sorki.
                                        Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!
                              • wiemco.mowie Re: Praca w UDT 28.05.10, 00:48
                                arkadio1981 napisał:

> Witam
                                >
                                > Ja byłem w 2007 na rozmowie w UDT:
                                >
                                > Poszło nieżle tak mi sie wydawało, ale wicedyrektor miał juz
                                swojego
                                > człowieka i mimo że Prezes mnie chciał, wszystko spełzło na
                                niczym:)
                                >
                                > na dzień dobry dawali 3000 brutoo
                                >
                                > Po 7 miechach 3500 bruto + 50% co miesiąc premi i 100 % co trzeci
                                > miesiąc co daje średnio 5500-6000 brutto miesięcznie, jak dla mnie
                                > troche przymało, ale pewnie po kilku latach można dojść wyżej, z
                                > drugiej strony jest to praca ze starymi dziadkami nie uśmiecha mi
                                > sie:) może jeszcze kiedyś spróbuje za pare lat jak będzie kicha na
                                > rynku pracy, bo jak na razie można więcej wyciągnąć w zachodnich
                                > firmach.
                                >
                                > No i jeszcze ta ocena przełożonego bbrrrrr.....
                                >
                                > Być może teraz więcej dają może ktoś z przedmówców sie pochwali
                                kto
                                > już tam pracuje:)
                                >
                                > Znam kilku inspektorków i praktycznie kazdy z nich to rodzaj psa
                                > ogrodnika który boi sie o swoja pracę i wydaje mu sie że jest
                                > najmądrzejszy:)
                                >
                                > Pozdro
                                Stary Ty jestes inżynierem???, a licznie nie bardzo Ci idzie, z tego
                                co tu napisałeś, to 3500 plus premia 50% w skali miesiąca jak
                                rozumiem to następne 1750 plus premia kwartalna 100% czyli
                                3500/3=1167 na miesiąc, to daje 3500+1750+1167=6417 a nie 5500-6000
                                tysi
                                poza tym co za farmazony piszesz, a w zagranicznych firmach to niby
                                nie ma premii ktore są uzaleznione od przelożonego, to chyba w
                                sprzedaży pracujesz, dużo sprzedaż duża premia, mało sprzedaż mała
                                premia
                  • przemekkraszewski Re: Praca w UDT 20.04.09, 01:39
                    Czy jak mam wyższe wykształcenie, ale nie techniczne i gdzieś 3lata
                    doświadczenia w branży technicznej, TO MOGĘ SIĘ STARAĆ O PRACE W TEJ
                    FIRMIE Kiedyś???, czy bardziej kładą nacisk na kierunek ukończenia
                    studiów?
                    .Wiem na czym praca dozorowca polega, bo mam częsty
                    kontakt z nimi, czasami nawet mi się zdaje że niektórzy udają że
                    wiedzą o co w tym wszystkim chodzi.., ale to nie moja sprawa i mi to
                    nie przeszkadza!to tylko moja uwaga.Właśnie chcę skończyć różnego
                    rodzaju kursy, które będą mi kiedyś plus ować w moim cv i mam
                    nadzieję że pomogą uzyskać tą prace.
                    • wakacje_2 Re: Praca w UDT 04.05.09, 09:04
                      hej ja bylem na rozmowie kopmetecyjnej czekam na telefon jak przejde
                      dalej.zastanawiaja mnie te testy ko0mpetencyjne powiedzcie jak one
                      wygladaja i oco tam dokladnie chodzi.
                      • wakacje_2 Re: Praca w UDT 04.05.09, 09:06
                        proszę odpisie kto wie coś w tym temaciku pozdrawiam.
                        • czarnywiciu Re: Praca w UDT 06.05.09, 21:49
                          mnie też badali takimi testami. Każda firma ma taki profil idealnego
                          kandydata i tymi testami sprawdzają jak do niego pasujesz. Głównie
                          to takie rzeczy jak współpraca w grupie, odpowiedzialność na stres,
                          komunikatywność. Ja zawsze podchodzę do nich na luzaka. Traktuję, że
                          nie ma tu złych odpowiedzi.
                          Zdecydowanie bardziej nie lubię testów wiedzy... No przy tych to się
                          można nastresować.
                          • wakacje_2 Re: Praca w UDT 11.05.09, 10:39
                            Hej byłem juz na 2 rozmowach na różnych stanowiskaxh pracy
                            całkowicie dwie różne rozmowy.pytali mnie z mojego kierunku studiów
                            jakoś sobie poradziłemczekam na telefony do nastepnego etapu
                            zastanawiam sie jak trzeba miec szczeście by sie zatrudnic.mam duze
                            doświdzczenie i certyfikatow a mimo to nie sadze bym mial takie
                            szczescie by mnie wybrali powidzcie jak było w waszymprzypadku bo
                            czekam na telefon jak na zbawienie!!!!! pozrawiam
                            • wakacje_2 Re: Praca w UDT 14.05.09, 12:27
                              hej zadzwoniwem do udt-u rozczarowanie bo niewiem jak mozna bylo
                              mnie odrzucic mam tyle uprawnien UDT i doswadczenie wiec alo
                              znajomosci góra lub korupcja pozdrawiam jestem rozczarowany takim
                              obrotem sprawy.moze nastemny razem do bulu bede skladał!!! cwaniaki!!
                              • czarnywiciu Re: Praca w UDT 15.05.09, 19:13
                                Przykre... Próbuj po warto. Jest duża konkurencja i pewnie byli inni
                                bardzej pasujący do profilu idealnego kandydata.
                                • jobseekers Re: Praca w UDT 26.05.09, 22:23
                                  Mam pytanie do osób mogących mieć jakąkolwiek wiedzę na temat pracy
                                  w UDT. Jak myślicie ile może dostać na początek osoba w tej firmie
                                  zatrudniona na stanowisku Specjalisty ds. analiz sprzedaży? Dodam,
                                  że stanowisko dla osób z wykształceniem wyższym ale ekonomicznym lub
                                  matematycznym (nie iżynierskie). Co myślicie o perspektywie
                                  zarobków, awansów, rozwoju na tym stanowisku? Z góry dzięki za
                                  opinie:)
                                  • czarnywiciu Re: Praca w UDT 01.06.09, 23:15
                                    Myślę, że powinieneś dostać na początek przynajmniej 3000
                                    zasadczniej brutto. Pamiętaj, że jeszcze ok. 40% dostajesz dodatkowo
                                    w premiach. No i jak to budżetówka jeszcze 13-tka... Ja tam nie
                                    narzekam, chodź z administracją nie mam nic wspólnego. Ja zarabiam,
                                    inni wydają...!
                                    • faatboyy Re: Praca w UDT 08.06.09, 18:27
                                      Witam
                                      Mam pytanie, jestem absolwentem elektronika aktualnie kończę zarządzanie od 7 lat jestem konserwatorem urządzeń dźwigowych, posiadam uprawnienia na schody, chodniki, dźwigi SEP itp. Czy z moim wykształceniem jest jakakolwiek szansa na prace w UDT na stanowisku inspektora czy tylko i wyłącznie muszę mieć wykształcenie inżynierskie?
                                      Z góry dzięki
                                      Pozdrawwiam
                                      • czarnywiciu Re: Praca w UDT 10.06.09, 20:29
                                        Na 99% chyba nic się nie zmieniło i trzeba mieć wykształcenie wyższe
                                        techniczne
                                        • sakul_123 Re: Praca w UDT 10.06.09, 21:40
                                          mam pytanie, ile może dostać na początek pracownik działu HR w UDT na stanowisku specjalisty z kilkuletnim doświadczeniem w pracy HR?
                                          • czarnywiciu Re: Praca w UDT 05.09.09, 20:50
                                            Administracja w urzędzie często zarabia lepiej jak ci co przynoszą
                                            naprawdę pieniądze :( Nie wiem jednak jak to jest w kadrach, myślę
                                            że ok 5 tys brutasa dostają
                                            • fielki Re: Praca w UDT 06.12.09, 21:40
                                              Czarnywiciu mam pytanie o egzamin po odbyciu kilkumiesięcznego szkolenia. Jakie
                                              zasady, jaka trudność, zdawalność i tematyka?
                                            • sir-greg Re: Praca w UDT 19.02.10, 07:26
                                              No niestety u nas w firmie która działa w energetyce też tak jest, mało tego jeszcze Ci administracja utrudnia życie.
                                              Chciałbym się dowiedzieć jak praktycznie wygląda praca takiego inspektora, np. urządzeń ciśnieniowych, rozumiem że jest to związane z krótkimi delegacjami tak? Wizyta na obiekcie związana jest z praktyką, czy np. wertowaniem tysięcy schematów, rozporządzeń? Co dalej? Czy jest tworzony jakiś raport, sprawozdanie? Czy prace przebiegają planowo czy np przychodzę do firmy i się dowiaduje że jadę na delegacje albo czy masz 10 tematów na głowie i wszystko z terminem na wczoraj? Pytam ponieważ mam szansę na pracę w UDT a nie chcę zmienić siekierki na kijek;)
                                            • milka0139 Re: Praca w UDT 27.05.10, 10:32
                                              Napisałeś "Administracja w urzędzie często zarabia lepiej jak ci co
                                              przynoszą naprawdę pieniądze :( Nie wiem jednak jak to jest w
                                              kadrach, myślę że ok 5 tys brutasa dostają". Po pierwsze -
                                              administracja zarabia lepiej od działów technicznych??? W którym
                                              oddziale? Od razu się tam przeniosę... Po drugie - rozumiem, że
                                              działy techniczne to te, które "przynoszą naprawdę pieniądze".
                                              Jasne, jest tylko jedno małe "ale" - administracja jest tak samo
                                              niezbędna działom technicznym, jak techniczni administracji, bez
                                              współpracy żaden z działów nie ma prawa bytu. A co do 5 tys brutto
                                              to nie wiem, kto ma z administracji ma tyle - u nas (pracuję w
                                              jednym z największych oddziałów)takie stawki się nie pojawiają.
                                              Uważam, że zarabiam ok, ale inspektorzy zawsze mają więcej!
                                              Pozdrawiam serdecznie.
                                              • czarnywiciu Re: Praca w UDT 15.06.10, 22:22
                                                Nie było moją intencją deprecjonowanie niczyjej pracy. Oczywiście,
                                                że wszyscy pracujemy na wspólny "sukces" i to jak mówią o UDT :) Nie
                                                wiem ile lat pracujesz, ale myślę, że jednak taki poziom
                                                wynagrodzenia łącznego spokojnie dostajesz. A ile ma inspektor,
                                                który rozpoczyna swoją ścieżkę??? Pewnie wiesz doskonale...
                                                Oczywiście, że można awansować, również płacowo i to całkiem szybko,
                                                ale początek jest moim zdaniem za niski.
                                                • shark.007 Re: Praca w UDT 23.06.10, 16:58
                                                  Czyli ile można zawołać 5000brutto jest osiągalne?
                                                  • czarnywiciu Re: Praca w UDT 26.06.10, 20:24
                                                    A tylko kasa jest dla Ciebie ważna...?
                                                    • shark.007 Re: Praca w UDT 27.06.10, 19:59
                                                      Kasa- w dużej mierze tak. Pytanie czy to jest poziom realny- 4500 -5500 brutto
                                                      na początek?
                                                    • czarnywiciu Re: Praca w UDT 27.06.10, 23:35
                                                      Po okresie szkolenia i uzyskaniu pierwszych uprawnień raczej tak.
                                                      Pamiętaj, że na początku to jakby dlaszy tok studiów... :)
                                                    • shark.007 Re: Praca w UDT 28.06.10, 22:49
                                                      mam 8 lat doświadczenia dlatego nie chce sie cofać z kaską;-)))
                                                      dzięki za info
                      • wiemco.mowie Re: Praca w UDT 28.05.10, 01:03
                        wakacje_2 napisał:

> hej ja bylem na rozmowie kopmetecyjnej czekam na telefon jak
                        przejde
                        > dalej.zastanawiaja mnie te testy ko0mpetencyjne powiedzcie jak one
                        > wygladaja i oco tam dokladnie chodzi.
                        Tak co do testów, to dam wszystkim dobrą radę, testy mają często
                        skalę kłamstwa, więc nie warto próbować pokazać się z lepszej strony
                        niż się naprawdę jest, bo często to w takich testach wychodzi, że
                        ktoś próbował kombinować np odpowiadając na pytanie co byś zrobił
                        jak byś znalazł porfel na ulicy:
                        a. oddaje w całości włascicielowi
                        b. odsyłam dokumenty bez pieniędzy, w końcu znaleźne mi sie należy
                        c. nic nie robie zostawiam
                        większość ludzi chcących pokazać się w dobrym świetle zaznaczy a, po
                        czym za chwilę ma pytanie, która z tych sytuacji Ci się kiedyś
                        przydażyła
                        a. nie oddanie jakieś drobnej rzeczy pożyczonej od znajomego typu
                        płyta CD
                        b. przywłaszczenie sobie rzeczy Twojego pracodawcy
                        c. wykorzystanie w celach prywatnych np samochodu służobwego lub
                        telefonu,
                        żeby wyjść ok wobec pracodawcy też znanaczy a
                        w testach są tez tzn pytania buforowe, które nia mają żadnego
                        znaczenia i tylko z pozoru wydaja się ważne np jak uważasz czy
                        debiut Olisadebe w kadrze Polski
                        a. zmniejszył rasizm w narodzie Polskim
                        b. zblizył narody Polski i Nigeryjski
                        c. zwiększył zainteresowanie Polaków, Afryką
                        pozdrawiam
                        • shark.007 Re: Praca w UDT 01.07.10, 22:46
                          Szczerze, wszystko co piszecie na tym forum to prawda.

Rekrutacja- bez komentarza- poziom pytajacych jak i HRowca masakra- podręcznik
                          Dziadki się boja ludzi z wiedzą - taką trochę wykraczającą poza od do.
                          Cienko widze ten urząd za 10 lat jak będa musieli konkurować na rynku;-)))

Idealny kandydat: mlody, wystraszony, coś tam ma wiedziec ale nie za dużo, kaskę
                          ma wolac średnią, językiem władać ale słabo.

Spodziewałem się fachowców, inżynierów w każdym calu.

Miałem wrażenie że moja firma jest 10 lat przed nimi;-)))

Generalnie to robota ok dla niewymagających.
                          • czarnywiciu Re: Praca w UDT 01.07.10, 23:45
                            Człowieku, nie bądź taki rozżalony, że Cię nie przyjęli, albo, że
                            dałeś d... podczas rozmowy! Zdarza się... Próbuj gdzie indziej:) Ja
                            swoją rozmowę bardzo dobrze wspominam. Nie było "piepszenia o kotku"
                            tylko rzeczowe pytania, wymagające podania ode mnie konkretnych
                            przykładów. A obecnie - mimo tego, że rzeczywiście średnia wieku
                            jest tu nienajwyższa i trzeba się trochę rozpychać łokciami, to nie
                            żałuję tej decyzji. Pokaż mi firmę, która praktycznie co miesiąc
                            wysyła Cię na jakieś szkolenie i gwarantuje Ci, że po uzyskaniu
                            jakiegoś certyfikatu na pewno dostaniesz podwyżkę. Faktycznie
                            odczuwasz, że jesteś kapitałem tej firmy.
                            • shark.007 Re: Praca w UDT 11.07.10, 18:05
                              jestem po testach i dalej podtrzymuję tezę że to robota dobra na początek a nie
                              dla kogoś z doświadczeniem. Nie obrażaj się i nie podpalaj bo to nie było moją
                              intencją. poziom rekrutacji jest żenujący ( dla mnie i tyle). Podobny do
                              rekrutacji do korporacji (każdej) tylko kaska nie taka;-))) i tyle w temacie.
                              Premie masz w innych firmach też.
                              Ja nie przejde za mniej. Każdy ma swoją drogę
                              Pozdro
                              PS Co zrobię że przypomina mi to dawną epokę;_))
                              • czarnywiciu Re: Praca w UDT 17.07.10, 23:37
                                Witaj
                                Jeżeli jedyną motywacją do przejścia była dla Ciebie kasa, to
                                rzeczywiście dobrze, że nie przeszedłeś. Ale nie dlatego, że tu
                                zarobki są poniżej średniej, tylko, że tu się liczy pasja do
                                techniki. Tu czujesz, że pracujesz wśród prawdziwych inżynierów.
                                Powodzenia w łowieniu lepszych okazji...:)

Zdrówka
                                • shark.007 Re: Praca w UDT 18.07.10, 12:59
                                  również życzę powodzenia.
                                  Ja poprostu uważam że dobry inż musi się cenić.
                                  • wiemco.mowie Re: Praca w UDT 20.07.10, 12:36
                                    shark.007 napisał:

> również życzę powodzenia.
                                    > Ja poprostu uważam że dobry inż musi się cenić.
                                    Shark mam pyatnie, bo w sumie i tak praktycznie każdy wystepuje tu
                                    anonimowo, powiesz ile zarabiasz i na ile się ceni inżynier z 8
                                    letnim stażem?? Czy masz w swojej firmie pensję + premię, czy
                                    bazujesz na premii??
                                • janek.889 Re: Praca w UDT 22.07.10, 17:43
                                  Mam pytanko,

Jak długo trwa rekrutacja?. Jestem po drugim spotkaniu i wypełnieniu
                                  testów osobowościowych, od dwóch tygodni nie dostałem od nich żadnej
                                  informacji, czy to oznacza, że dla mnie rekrutacja się już
                                  skończyła?
                                  • ines.3 Re: Praca w UDT 07.08.10, 09:20
                                    Mam pytanie mnie czekają testy możesz mi przyblizyc jakiebyły
                                    pytania?
                                    • czarnywiciu Re: Praca w UDT 06.10.10, 23:25
                                      I jak Ci poszło? Jesteś przyjęta...?

ines.3 napisała:

> Mam pytanie mnie czekają testy możesz mi przyblizyc jakiebyły
                                      > pytania?
                                      • rafdzic Re: Praca w UDT 07.11.10, 15:39
                                        Witam
                                        Jakich pytań moge się spodziewać na pierwszej rozmowie (pierwszy etap)
                                        Cz ta rozmowa jest może po angielsku?
                                        Porsze o odpowedź
                                        Pozdrawiam
                                        • czarnywiciu Re: Praca w UDT 23.12.11, 14:21
                                          Hej,
                                          jak tam udało się, pracujesz? Rozmowa była ciężka? ;)
                                • janek.889 Re: Praca w UDT 22.07.10, 17:45
                                  jeszcze jedno pytanko do osób pracujących w UDT,

jak tam jest z atmosferą w pracy?
                                  • janek.889 Re: Praca w UDT 23.07.10, 20:20
                                    wie może ktoś jakiego profilu kandydata oczekuje UDT???

w testach psychologicznych miałem same bardzo wysokie wyniki, ale
                                    mimo tego i tak nie zostałem wybrany, może oni nie potrzebują zbyt
                                    pewnych siebie ludzi? sam nie wiem
                                    • shark.007 Re: Praca w UDT 26.07.10, 19:50

testy są w każdej korporacji - to żadna nowość- sprawdzają kto nadaje się pod
                                      profil firmy ;-))).

Ile zarabia inż z 8letnim stażem. Powiedzmy sobie tak na gorsze nikt nie
                                      pójdzie;-))).
                                      Powiedzmy stanowisko inż w zachodniej korporacji, premia roczna (13 pensja)+
                                      inne płatne dodatki-święta,premie (samochodu brak).
                                      Mnie kusił udt ponieważ:
                                      - mniejsze obciązenie psychiczne,
                                      - kaska dobra (tak przynajmniej myślałem)
                                      - możliwości rozwoju (też tak myślałem)
                                      - praca w polskiej firmie(to było dla mnie ważne-przynajmniej tak myślałem;-)))
                                      - jeszczę parę innych
                                      Ale zweryfikowałem swój punkt widzenia min. na podstawie rekrutacji i nie będę
                                      się powtarzał.
                                      Podsumowując - widziałem strach przed nowym spojrzeniem, doświadczeniem
                                      miedzynarodowym itp.
                                      Czas sie jakby zatrzymał....

• czarnywiciu Re: Praca w UDT 28.07.10, 01:20
                                      Myślę, że to dlatego, że jest bardzo duża konkurencja i wybierają
                                      tych najlepiej im pasujących pod kątem doświadczenia, z osób, które
                                      w testach osiągnęły najlepsze wyniki. Z tego co wiem, przychodzi z
                                      reguły ponad 100 aplikacji. Podczas mojego naboru wiem, że tylko na
                                      rozmowy wzieli 15 kandydatatów. A tak w ogóle to fajnie, że
                                      przesłali Ci testy. Zawsze to można się czegoś nowego o sobie
                                      dowiedzieć :)

janek.889 napisał:

> wie może ktoś jakiego profilu kandydata oczekuje UDT???
                                      >
                                      > w testach psychologicznych miałem same bardzo wysokie wyniki, ale
                                      > mimo tego i tak nie zostałem wybrany, może oni nie potrzebują zbyt
                                      > pewnych siebie ludzi? sam nie wiem
                                      • szpryn Re: Praca w UDT 29.11.10, 18:17
                                        witam
                                        wlasnie dzis zostalem przyjety do UDT w bydgoszczy do dzialu transportu bliskiego, jako starszy referent, docelowo inspektor, czy ktos moze powiedziec mi jak wyglada egzamin po 6 miesiacach,bo z tego co powiedzieli mi tam jest to podstawa jesli chce zagrzac miejsce dluzej, no i nastraszyli mnie ze trzeba duzo pracy wlozyc jesli sie chce go zdac.Nie wiem czy straszyli mnie czy tak na prawde jest
                                        • alien-pl Re: Praca w UDT 29.11.10, 19:01
                                          Witam,
                                          Mam zamiar złożyć do jednego z oddziałów swoje papiery.
                                          Chciałbym się dowiedzieć czy ciężko się tam dostać oraz jaką kwotę brutto wynegocjowałeś na papierze na początek oraz jaką po tych 6-miesiącach po zdaniu egzaminu, czy do pensji dochodzą jakieś dodatki, premie itp (ogólnie chciałbym wiedzieć jak to w UDT wygląda).

Dołączę się do pytania kolegi - może ktoś odpowie jak jest z tym egzaminem po 6 miesiącach.
                                          • rafdzic Re: Praca w UDT 11.12.10, 16:00
                                            Witam napiszcie cos na temat pytań na pierwszym spotkaniu, Pozdrawiam
                                          • czarnywiciu Re: Praca w UDT 12.12.10, 23:47
                                            Witajcie,
                                            pisałem już o egzminie i kasie gdzieś wcześniej. Egzamin jest rzeczywiście ciężki, ale i do przygotowania się masz 5-6 miesięcy. Jak cię to kręci i żyjesz zagadnieniami technicznymi to nie masz się czego bać. Masz duże wsparcie i przygotowanie w oddziale. Poza tym, przed egzaminem w centrali zdajesz taki na próbę, egzamin wewnętrzny w oddziale. Podobało mi się też to, że masz przydzielonego na stale opiekuna, który Cię prowadzi. Mój kierownik też zaplusowałm, bo pojechał ze mną :) Ja porównuję, że jak zdasz egzamin to jakbś w wojsku przestawał być "kotem"...:))
                                            Pozdrawiam i powodzenia!

alien-pl napisał:

> Witam,
                                            > Mam zamiar złożyć do jednego z oddziałów swoje papiery.
                                            > Chciałbym się dowiedzieć czy ciężko się tam dostać oraz jaką kwotę brutto wyneg
                                            > ocjowałeś na papierze na początek oraz jaką po tych 6-miesiącach po zdaniu egza
                                            > minu, czy do pensji dochodzą jakieś dodatki, premie itp (ogólnie chciałbym wied
                                            > zieć jak to w UDT wygląda).
                                            >
                                            > Dołączę się do pytania kolegi - może ktoś odpowie jak jest z tym egzaminem po 6
                                            > miesiącach.
                                            • zawszemilosz125 Re: Praca w UDT 15.12.10, 09:40
                                              Hej a żeby pracować w UDT (dział TB) trzeba być tam inspektorem czy są jeszcze jakies inne stanowiska?
                                              Oczywiście nie mówię o księgowości czy HR;)

Pozdr
                                              • lukaszpk85 Re: Praca w UDT 30.01.11, 21:48
                                                Chciałbym się dołączyć do pytania. Byłbym zainteresowany pracą w "Dziale Urządzeń Ciśnieniowych", UDT-CERT. Nie mam doświadczenia w pracy na "ruchu", a większość czasu spędzam za biurkiem z normami obliczeniowymi. Taki charakter pracy całkowicie mi odpowiada, ale nie wiem na jaki można liczyć w UDT. Zarobki dla mnie to drugorzędna sprawa, bardziej interesuje mnie możliwość dalszego rozwoju.

Pozdrawiam.
                                                • student131313 Re: Praca w UDT 31.01.11, 00:46
                                                  Witam kończę właśnie studia i niby będę miał tego mgr inż jak się uda:) ale mam takie pytanko właściwie prośbę do wszystkich zorientowanych w temacie jakie uprawnienia trzeba zdobyć w jakiej firmie szukać pracy aby w przyszłości udało sie dostać pracę UDT kierunek niby mam inż ale nie mam żadnych uprawnieni ani nic po nim a chciałbym pracować w UDT i tu moje pytanie jak to zrobić ktoś się zlituje coś podpowie z góry dziękuje za pomoc wszystkim :)
                                                  • czarnywiciu Re: Praca w UDT 27.02.11, 18:45
                                                    Proponuję poczytać sobie od początku to forum, był ten temat. Ważne jest doświadczenie w przemyśle najlepiej w utrzymaniu ruchu, no i wiedza. U mnie koncentrowano się na zagadnieniach mechaniki, elektryki i układów sterowania, taka praktyka z teorią. Powodzenia :)
                                                    • lukaszpk85 Re: Praca w UDT 02.03.11, 18:42
                                                      czarnywiciu przeczytałem cały wątek, nawet szukałem informacji na różnych forach, ale wszędzie są jakieś ogólnikowe info jakie można spokojnie wyczytać na stronie UDT. Napisałem nawet Ci maila z zapytaniem :D Możesz jednak coś więcej powiedzieć o pracy, ale nie stricte inspektora tylko osoby zajmującej się obliczeniami? I czy wiedza z biura projektowego wystarczy, żeby przejść rozmowy kwalifikacyjne do pracy w UDT na wymienionym przeze mnie stanowisku?
                                                    • czarnywiciu Re: Praca w UDT 03.03.11, 12:26
                                                      Ja jestem inspektorem. Nie ma chyba stanowisk stricte zajmujących się tylko obliczeniami, a już na pewno nie w oddziałach, także nie chcę się na ten temat wypowiadać. Powiem tylko, że ja z czystym sumieniem polecam moją firmę innym osobą, już po roku jesteś nią zaszczepiony...

lukaszpk85 napisał:

> czarnywiciu przeczytałem cały wątek, nawet szukałem informacji na różnyc
                                                      > h forach, ale wszędzie są jakieś ogólnikowe info jakie można spokojnie wyczytać
                                                      > na stronie UDT. Napisałem nawet Ci maila z zapytaniem :D Możesz jednak coś wię
                                                      > cej powiedzieć o pracy, ale nie stricte inspektora tylko osoby zajmującej się o
                                                      > bliczeniami? I czy wiedza z biura projektowego wystarczy, żeby przejść rozmowy
                                                      > kwalifikacyjne do pracy w UDT na wymienionym przeze mnie stanowisku?
                                                    • lukaszpk85 Re: Praca w UDT 03.03.11, 17:12
                                                      czarnywiciu dzięki kolego. Nie mam wątpliwości, że praca w UDT jest interesująca. Mam nawet dość częsty kontakt z Panami z UDT-CERT i strasznie doceniam ich wiedzę jaką dysponują. Więc widać, że firma stawia na rozwój pracownika co bardzo mi się podoba. Tylko, żeby dostać się nie było tak trudno to już wszystko by grało :D
                                                    • czarnywiciu Re: Praca w UDT 07.09.11, 14:11
                                                      Hej,
                                                      i jak tam dostałeś się? /:)

lukaszpk85 napisał:

> czarnywiciu dzięki kolego. Nie mam wątpliwości, że praca w UDT jest inte
                                                      > resująca. Mam nawet dość częsty kontakt z Panami z UDT-CERT i strasznie docenia
                                                      > m ich wiedzę jaką dysponują. Więc widać, że firma stawia na rozwój pracownika c
                                                      > o bardzo mi się podoba. Tylko, żeby dostać się nie było tak trudno to już wszys
                                                      > tko by grało :D
      • kowalsky85 Re: Praca w UDT 30.12.11, 17:58
        Hej. W najbliższym czasie wybieram się na rozmowę na stanowisko Inspektor Urządzeń Ciśnieniowych. Mam raczej niewielkie doświadczenie, trochę pracy na rozruchu instalacji w elektrowniach. Czy ktoś z forumowiczów mógłby podpowiedzieć o co pytają na takiej rozmowie ? (oprócz omówienia tego co znajduje się w moim CV ;))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka