Gość: Romek IP: *.chello.pl 03.03.09, 17:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gugu atletico pisane przez "h" jest szczytem amatorszcz IP: *.adsl.inetia.pl 03.03.09, 18:02 amatorszczyzny.Po znajomości dostają fajną robotę amatorzy a ci, którzy się naprawdę znają muszą siedzieć w domu i wytykać prostackie błędy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MadridistaAtHeart Kiedy Real wyprzedzi Barcelonę? IP: 80.51.92.* 03.03.09, 19:24 Real nadrobił dystans co mnie ogromnie cieszy ale choć jestem ich wiernym kibicem wiem, że nie mogą popadać w euforie bo to ciągle 4 punkty. Mecz na Bernabeu można równie dobrze przegrać lub zremisować. Według mnie zadecydują pojedynki z czołówką. Narazie Barcelona uległa Atletico co nie znaczy że Real nie przegra pierwszy raz od 10 kolejek w najbliższych derbach. Barcelona uległa troche presji jej własnych zwolenników. Pisało się powszechnie, że są już mistrzami, że grają najpiękniej i najefektywniej. Wreszcie pisano że kryzys nie przyjdzie co było chyba najgłupszym stwierdzeniem i wydaje mi się że sami zawodnicy w to uwierzyli. Każdy klub ma gorszy moment w sezonie. Real miał taki gdy skład nękały kontuzje. Wydawało się że po kontuzji RvN sezon się skończył. A skandal z Calderonem był chyba dnem nastrojów i formy całego klubu. Real w tym sezonie przeżył już chyba wszystko co najgorsze. Kontuzje czołowych zawodników, zmiana trenera, skandal z prezydentem, nieudane próby transferowe, bolesną porażkę na Camp Nou. Ja szanse Realu widze przede wszystkim w wielkiej klasie jego kapitana. Raul to już nie symbol a żywa legenda. A co najważniejsze umie nieść całą drużynę na swoich barkach. Po drugie Casillas chyba największy kompleks Barcelony. Wychowanek, druga postać po Raulu, odzyskuje formę i nie raz rozstrzygał mecze swoimi interwencjami. Po trzecie obrona czyli to co kulało na początku sezonu a teraz działa jak szwajcarski zegarek. Po czwarte fakt że za 2 tygodnie na 75% Real będzie już tylko w 1 rozgrywkach a Barcelona zapewne w 3. Na korzyść Barcelony przemawia napewno lepsza ławka rezerwowych i siła formacji ofensywnej. Zostało 13 kolejek i wszystko może się zdarzyć. Ja jednak z całego serca wierzę i dopinguje królewskiej bieli w wyścigu po 3 tytuł mistrza hiszpanii z rzędu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cynik ____ Jedna kolejka moze wszystko zmienic... ____ IP: *.radom.vectranet.pl 03.03.09, 20:48 Barca wygra, a Real przegra i bedzie po kryzysie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: visca_barca Kiedy Real wyprzedzi Barcelonę? IP: *.aster.pl 03.03.09, 21:45 nie wiem co tak szokuje autora w ankiecie przeprowadzonej przez MARCA. wiadomo przeciez ze to dziennik madrycki od zawsze sprzyjajacy Realowi. To tak jakby sie dziwil, ze ankiete Kto wygra lige przeprowadzona w Naszej Legii wygralaby Legia Warszawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mordawkubeł Kiedy Real wyprzedzi Barcelonę? IP: *.chello.pl 03.03.09, 21:53 Wołowski kreuje sie na znawcę ligi i hiszpańskiego futbolowego folkloru a sadzi takie farmazowny jak Marca robi ankiete to wiadomo ze wygrywa Real/Raul/Florentino Perez, bo to hiszpański dziennik i ma takich czytelników jakich ma szanujący się Katalończyk wpada na stronę internetową marki zeby się pośmiać a nie głosować w ankietach szanujący się Bask nie wpada w ogóle, bo o Athletic/Alaves/Realu Sociedad piszą tyle, co kot napłakał napisz pan jeszcze artykulik na podstanie niusa ze strony as.com a bedziesz pan tak wiarygodny jak naczelny działu wiadomości z dupy poczytnego dziennika Fuckt :P Odpowiedz Link Zgłoś
marian_gabka Re: Kiedy Real wyprzedzi Barcelonę? 04.03.09, 00:11 a ja podejrzewam ze za jakies dwa sezony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bu-gaj Re: Kiedy Real wyprzedzi Barcelonę? IP: *.adsl.inetia.pl 14.03.09, 21:08 Czy ich pogięło? Nie sadze, by Barca dała się wyprzedzić w XXI wieku "białym", bo przecież ie królewskim Odpowiedz Link Zgłoś