Dodaj do ulubionych

Start nowego forum dla gminy kikół

05.10.08, 09:46
Serdecznie zapraszam wszystkich do tworzenia nowych tematów/wątków na forum
gminy Kikół.
Obserwuj wątek
    • sauber1 Re: Start nowego forum dla gminy kikół 06.10.08, 19:48
      No nareszcie i tu drgnęło w końcu :)
      • pppp112 Re: Start nowego forum dla gminy kikół 14.11.08, 17:24
        Nareszcie jest gdzie porozmawiać o szarej rzeczywistości Kikoła. I już widzę, że
        wiele osób chętnie wypowie się o nurtujących problemach.
        • sauber1 Re: Start nowego forum dla gminy kikół 15.11.08, 16:43
          Forum utworzone dla społeczności gminy Kikół, ale także okolicy :)
          Proszę śmiało pisać o wszystkim!!!
          Skoro takie widać zaproszenie, to czemu by nie o wszystkim pisać - prawda? ;)
          • willno Re: Start nowego forum dla gminy kikół 15.11.08, 20:43
            O mojej pracy też ???
            • pppp112 Re: Start nowego forum dla gminy kikół 16.11.08, 19:17
              willno napisał:

> O mojej pracy też ???

W sumie też możesz, tylko ciekawe kogo to zaciekawi :) hehehe
              • sauber1 Re: Start nowego forum dla gminy kikół 16.11.08, 21:57
                To wszystko od tego zależy tylko, jak umie w słowa ?:)
                • pppp112 Re: Start nowego forum dla gminy kikół 16.11.08, 22:07
                  sauber1 napisał:
                  > To wszystko od tego zależy tylko, jak umie w słowa ?:)
                  "Cokolwiek robisz, staraj się mieć powód" - Forrest Gump

Dobrze powiedziane. Wystarczy pomyśleć czy to o czym piszemy ma jakiś sens i cel.
                  • sauber1 Re: Start nowego forum dla gminy kikół 16.11.08, 22:22
                    pppp112 napisał:

> Dobrze powiedziane. Wystarczy pomyśleć czy to o czym piszemy ma
                    > jakiś sens i cel.

A tego dowiemy się dopiero po latach, wytrwałość nagradzana bardzo często bywa :)
                    • pppp112 Re: Start nowego forum dla gminy kikół 16.11.08, 22:26
                      sauber1 napisał:
                      > A tego dowiemy się dopiero po latach, wytrwałość nagradzana bardzo często bywa
                      > :)

Ale miejmy nadzieje że nie tak jak z artystami, bo ich dzieła doceniane są
                      zazwyczaj po ich śmierci. A ja chętnie bym zobaczył że coś się zmieniło na lepsze :)
                      • sauber1 Re: Start nowego forum dla gminy kikół 16.11.08, 22:38
                        na lepsze to już się zmienia, gołym okiem to widać, czasem wystarczy tylko
                        zechcieć to docenić?
                        • pppp112 Re: Start nowego forum dla gminy kikół 16.11.08, 22:44
                          A tak dokładniej to co się na dobre zmienia? O czym teraz mówisz?
                          • sauber1 Re: Start nowego forum dla gminy kikół 16.11.08, 23:28
                            Tu trzeba by pozwolić sobie na taki wolny spacer, takie powolne obchodzenie
                            okolicy, dużo zmian widać na lepsze, mnie nie wypada się chwalić, sam
                            rozumiesz;) Ale mam nadzieję, że ktoś to tu zmieści, może być w punktach ?:)
                            • pppp112 Re: Start nowego forum dla gminy kikół 17.11.08, 08:04
                              No może gdyby bardziej optymistycznie spojrzeć na świat to też by dało rade
                              znaleźć jakieś pozytywne aspekty, zmiany na lepsze :)
              • willno Re: Start nowego forum dla gminy kikół 17.11.08, 18:23
                hehehe. W sumie nie mogę, bo mi wójt pracy nie dał, innym a i owszem
                tak, tak, tak. ciekawe ??? hehehe
              • willno Re: Start nowego forum dla gminy kikół 17.11.08, 18:25
                pppp112 napisał:

> willno napisał:
                >
                > > O mojej pracy też ???
                >
                > W sumie też możesz, tylko ciekawe kogo to zaciekawi :) hehehe
                w sumie nie mogę, bo mi wójt pracy nie dał, innym a i owszem tak,
                tak, tak. ciekawe ?
                • pppp112 Re: Start nowego forum dla gminy kikół 17.11.08, 20:15
                  willno napisał:
                  > w sumie nie mogę, bo mi wójt pracy nie dał, innym a i owszem tak,
                  > tak, tak. ciekawe ?

Zwracam honor :) To może być ciekawy temat na forum.
                  • willno Re: Start nowego forum dla gminy kikół 17.11.08, 20:37
                    honor, z tego co obserwywam, to takie cóś co sie dopasywa do
                    sytuacji, czasem lepiej Go nie eksponowac. ciekawe czy znalazłaby
                    się praca dla honorowego dawcy krwi ?
                    • pppp112 Re: Start nowego forum dla gminy kikół 17.11.08, 20:56
                      Podejrzewam że to czy jest honorowym dawcą czy niehonorowym to nie ma znaczenia
                      dla pracodawcy, i tak miejsc pracy brak dla wszystkich :)
                    • egondk Re: Start nowego forum dla gminy kikół 19.11.08, 21:37
                      "Pijawki" powinny to docenić...:) chyba, że teraz gustują w innych trunkach.
                      • willno Re: Start nowego forum dla gminy kikół 19.11.08, 21:42
                        Teraz to kompleksowo, a i innym trunkiem z tego co wiem nie
                        pogardzą. Co sie wyrwie to sie ma.
                        • egondk Re: Start nowego forum dla gminy kikół 19.11.08, 21:48
                          Więc rozkręcenie lokalnej gorzelni jest jak najbardziej na miejscu :) Tylko
                          wtedy po co szukać pracy? ;)
                          • willno Re: Start nowego forum dla gminy kikół 19.11.08, 21:52
                            Gdyby porozkręcac te istniejące można by skręcic jedną większą, ot
                            było by miejsce na zaspokojenie ambicji dla kolejnego "pirata"
                            • pppp112 Re: Start nowego forum dla gminy kikół 19.11.08, 22:01
                              Ale sposób na interes całkiem dobry :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka