Dodaj do ulubionych

wizażystka - Wrocław

07.01.11, 01:47
hej, zakładałam już ten wątek na ślubnym forum, ale nie ma odzewu, może tutaj ktoś słyszał o p. Justynie?
www.justynawrobel.blogspot.com
czy znajdzie się jakaś jej klientka, która powie mi jak jej makijaż wygląda na żywo?:)
Obserwuj wątek
    • skrabcia Re: wizażystka - Wrocław 07.01.11, 07:57
      hej, chętnie odpowiem na to pytanie.....otóż miałam przyjemność być kilkakrotnie w rękach Pani Justyny.....i za każdym razem tworzyła ze mnie arcydzieła.....zarówno makijaż , jak i fryzura.....ostatnio doszły do tego piękne rzęsy :).....naprawdę polecam.....Pani Justyna to bardzo zdolna, baaaardzo dokładna i precyzyjna osoba.....zna się na rzeczy.....ja na pewno jeszcze nie raz skorzystam z jej usług.....( malowała mnie na sesję zdjęciową, na wesele, na spotkanie biznesowe, na uroczystość rodzinną - za każdym razem inaczej i za każdym razem byłam zachwycona, a moje otoczenie jeszcze bardziej).....w razie pytań, czy zdjęć, proszę o kontakt na e-maila skrabcia@wp.pl.....a przy okazji pozdrowienia dla Pani Justyny:)
    • Gość: letisja Re: wizażystka - Wrocław IP: *.dynamic.chello.pl 28.03.11, 15:58
      Ja znam Panią Magdalenę robi świetny makijaż, trwały i doskonale dobrany
      www.maxmodels.pl/image_syle.html
    • kaj-a123 Re: wizażystka - Wrocław 15.05.12, 16:36
      Ja polecam wizażystke Martyne Przybyszewską z Wrcoławia.Polecalam ja swoim znajomym i wszytskie byly pod rownie wielkim wrażeniem jej umiejetmosci i telentu. Po makijazu wyglada sie jak zupełnie ktos inny, wczesniej nie zdawalam sobie sprwy z tego ze makijaż moze tak zmieniac i upiększac.Pani Martynka robi to naprawde fachowo, jest miła i sympatyczna i naprawde zna sie na tym co robi. Z tego co wiem to zajmuje sie tylko makijazami ślubnymi, wiec ma wtej kwesti duże doświadczenie.Ja mialam przepiekny makijaż,idealnie wymodelowana twarz, podkreślone to co najpiekniejsze, a to co zrobila z makijazem oczu- PO PROSTU cos pieknego. Od makijazu ślubnego jestem jej wierna klientka,jak mam jakas okazje do wyjscia.Naprawde z czystym sercem POLECAM

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka