Dodaj do ulubionych

BRWI - wrastające włoski ;(

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 12:44
Witam,
może tutaj znajdę pomoc. Otóż moim problem są pojawiające się krosty, pryszcze
pod linią brwi. Nie wiem, czy to od nie umiejętnie robionej regulacji, czy to
jakieś inne problemy :(
Z góry dziękuję za jakąkolwiek pomoc.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: xx Re: BRWI - wrastające włoski ;( IP: *.bg.am.poznan.pl 05.04.14, 10:40
      jest tu ktos, kto zaradzi na ten problem? moje brwi takze zle reaguja na depilacje, wloski zanim wyrosna powoduja stan zapalny i "pryszcze"
    • australiancosmetics_pl Re: BRWI - wrastające włoski ;( 17.07.14, 15:13
      Witam, spotkaliśmy się z podobnym problemem u naszej klientki, jej pomogła maść Bump eRaiser, smaruje się nią punktowo miejsca z podrażnieniami. Maść działa antybakteryjnie, pomaga na zapalenie mieszków włosowych i zapobiega wrastaniu włosków. proponuję wypróbowanie tego sposobu.
      • Gość: Kama Re: BRWI - wrastające włoski ;( IP: *.dynamic.chello.pl 17.11.15, 11:37
        Mi również pomogły produkty tej marki na wrastające włoski, najbardziej jestem zadowolona z balsamu "triple action lotion" używam go di całego ciała, usuwa problem wrastających włosków i wszystkie podrażnienia po depilacji, zapach nie wszystkim może podpasować, ale jak dla mnie jest orzeźwiający i przyjemny :) polecam każdemu!
    • mmmo-nika Re: BRWI - wrastające włoski ;( 21.09.14, 20:03
      A w jaki sposób depilujesz brwi? Pęsetą ? woskiem? Przede wszystkim musisz dbać o higienę odkazić narzędzia i skórę.
      Polecam oliwkę ozonowaną - odkaża skórę i zmywa resztki wosku po depilacji.
      Poza tym musisz robić w tych miejscach delikatny peeling- to zapobiegnie wrastaniu włosków.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka