kicior99 01.12.04, 12:09 ciesze sie ze na forum nastapily zmiany. Elmkowi gratuluje a ze swej strony obiecuje pisac wszystko, co w Bridgwater mowi sie o Zlotowie ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klean Re: witam ponownie 01.12.04, 15:20 hejka, co tam slychac, dlaczego tak zniknales jak znikajacy punkt? W ogole napisz cos wiecej nie tylko o Zlotowie. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
elmek Re: witam ponownie 01.12.04, 16:41 Witaj Kicior, mam nadzieje, ze zostaniesz juz z nami na stale! Pozdrawiam i zapraszam jak najczesciej do nas ;-) Grrr cos mi klawiatura sie sypnela i alty nie dzialaja :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: witam ponownie 01.12.04, 16:45 odszedlem na jakis czas aby piwo moglo sie wyszumiec. Nie nawyklem do czytania aroganckich bzdur i skorzystalem z tego ze wolnosc czytania to rowniez wolnosc nieczytania. A poza tym naprawde pobyt w Bgw jest absorbujacy, zwlaszcza ze Anglia to nie Europa. tu wszystko jest inne... Odpowiedz Link Zgłoś
don-romano Re: witam ponownie 01.12.04, 19:13 A z naszych, poza tobą oczywiście, jest w sławetnym brajgłoter ktoś jeszcze? I daj znać, czy dociera tam ulubione przez bren.tona Radio Moskwa (RM)? Też przecież nasze jakby nie było. I czy Żydy tam są, bo bren.ton ich nie lubi, och jak nie lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
pandor Re: witam ponownie 02.12.04, 09:43 Chyba nie on jeden nie jest ich wielbicielem. Ja tez! A co Ty widzisz w nich takiego sympatycznego? W rakingu zajeli ostanie miejsce czy to nikogo nie zastanawia? Hm... mimo pogromow, eksodusow itp. pelno ich jeszcze w Polsce i jakby tego bylo malo to w rodzinie mam jedna RACHLE. Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: witam ponownie 02.12.04, 15:38 a mnie oni nie przeszkadzaja do tego stopnia ze naprawde nie interesuje sie kto zydem a kto nie - i Tobie radze nie marnowac energii, bo niczego z tego nie zbudujesz. BTW w Niemczech mam zydowskich przyjaciol - naprawde zyczylbym sobie takich ludzi na calym swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
bigmajster-stan Re: witam ponownie 02.12.04, 18:25 Odpowiem w zastępstwie don-romana.Już któryś z naszej rodziny wspominał, że nasi arabscy przyjaciele giną - biedacy, wysadzając się ideowo w żydowskich autobusach i kawiarniach. Ponadto jak lubić kogoś kto jest od nas bardziej zaradny, wykształcony i bogatszy? Takiemu tylko się zazdrości i się go nienawidzi. To takie nasze słowiańskie i europejskie podejście do kwestii rywalizacji. Tylko Niemcy byli w tym od nas lepsi w pewnym okresie. No i może Rosjanie oraz Francuzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: witam ponownie 03.12.04, 16:38 > . Ponadto jak lubić kogoś kto jest od nas bardziej > zaradny, wykształcony i bogatszy? Takiemu tylko się zazdrości i się go > nienawidzi wystarczylo napisac tylko to ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: witam ponownie 02.12.04, 15:36 Radio Mariola jest na falach krotkich (41 m). Zydzi pewnie sa, tu pojecie antysemityzmu ogranicza sie do jednej szmatlawej partyjki, sytuujacej sie w okolicach progu wyborczego i nie lapiacej sie nawet do gabinetu cieni. Wlasciwie Anglia jest krajem, gdzie rasizm odczuwa sie najmniej w Europie (mniej niz np. we Francji czy Niemczech). Bren.ton nie wytrzymalby zapewne jednego dnia =) Odpowiedz Link Zgłoś
bren.ton Re: witam ponownie 03.12.04, 08:15 Nie przesadzaj w Polsce tez ich nie brakuje. Sam Rebe Weiss powiedzial oficjalnie:..." a po co nam w Polsce czterdziesci miliony? Nam wystarcza "nasze pietnascie". Odpowiedz Link Zgłoś