Dodaj do ulubionych

dobry fryzjer w pile.

04.08.05, 23:12
czy ktos moze polecic mi dobrego fryzjera w pile?co sadzicie
o "efekcie".gdzie sa dobrzy fachowcy ktorzy potrafia dobrac odpowiednio kolor?
Obserwuj wątek
    • go-2k Re: dobry fryzjer w pile. 30.08.05, 13:52
      Ja polecam Ergo-Sun na buczka ;)
      • karusia28 Re: dobry fryzjer w pile. 01.09.05, 19:04
        a jakie maja tam mniej wiecej ceny na buczka?chodzi mi o zrobienie balejazu w
        kolorze blond i braz.czy trzeba sie tam zapisywac wczesniej?
    • apsik1 Re: dobry fryzjer w pile. 30.08.05, 15:13
      ja polecam Maxi na Zamenhoffa
      • oooo Re: dobry fryzjer w pile. 01.11.05, 22:59
        jakie ceny są za strzyżenie w maxi?
        • oooo Re: dobry fryzjer w pile. 06.11.05, 21:54
          widzę, że przez forum nie przewija się zbyt wiele ludzi.. więc sama odpowiem
          soibe na to pytanie ( może komuś się przyda...) w Maxi obcięcie włosów kosztuje
          15 zł, jestem zadowolona z efektu;)
    • 1122ania Re: dobry fryzjer w pile. 21.01.14, 11:44
      Szczerze odradzam wizytę w tym salonie i nie jest to tylko moje zdanie bo wielu moich znajomych ma podobne odczucia do moich. Po pierwsze klient czuje się tam jak maszyna, jest przekazywany z rąk do rąk, widać że muszą jak najwięcej klientów obrobić w ciągu dnia. Uważam że zabiegi są kosztowne i klientem powinna się zajmować od początku do końca jedna osoba. Po za tym stresujące jest to że jak coś nie wyjdzie to sadzają przy myjce i praktykantki nakładają jakieś farby utleniacze i bóg wie co jeszcze, a niby ma to być odżywka do włosów czy delikatny toner, szkoda że głowa szczypie i klient głupi nie jest że coś się dzieje. Mycie głowy też pozostawia wiele do życzenia. Praktykanci szorują głowę z pół godziny żeby fryzjerka zdąrzyła w tym czasie obciąć inną osobę, że robi się to aż nieprzyjemne. Koleżance farbowali włosy to kolor wypłukał się po 2 myciach . Nie wiem co to w ogóle za zwyczaj farbować włosy na mokro. Odradzam wizytę w salonie ja miałam nie miłe odczucia ale wiadomo opinie są różne więc można samemu się przekonać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka