karusia28 04.08.05, 23:12 czy ktos moze polecic mi dobrego fryzjera w pile?co sadzicie o "efekcie".gdzie sa dobrzy fachowcy ktorzy potrafia dobrac odpowiednio kolor? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
go-2k Re: dobry fryzjer w pile. 30.08.05, 13:52 Ja polecam Ergo-Sun na buczka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
karusia28 Re: dobry fryzjer w pile. 01.09.05, 19:04 a jakie maja tam mniej wiecej ceny na buczka?chodzi mi o zrobienie balejazu w kolorze blond i braz.czy trzeba sie tam zapisywac wczesniej? Odpowiedz Link Zgłoś
oooo Re: dobry fryzjer w pile. 01.11.05, 22:59 jakie ceny są za strzyżenie w maxi? Odpowiedz Link Zgłoś
oooo Re: dobry fryzjer w pile. 06.11.05, 21:54 widzę, że przez forum nie przewija się zbyt wiele ludzi.. więc sama odpowiem soibe na to pytanie ( może komuś się przyda...) w Maxi obcięcie włosów kosztuje 15 zł, jestem zadowolona z efektu;) Odpowiedz Link Zgłoś
1122ania Re: dobry fryzjer w pile. 21.01.14, 11:44 Szczerze odradzam wizytę w tym salonie i nie jest to tylko moje zdanie bo wielu moich znajomych ma podobne odczucia do moich. Po pierwsze klient czuje się tam jak maszyna, jest przekazywany z rąk do rąk, widać że muszą jak najwięcej klientów obrobić w ciągu dnia. Uważam że zabiegi są kosztowne i klientem powinna się zajmować od początku do końca jedna osoba. Po za tym stresujące jest to że jak coś nie wyjdzie to sadzają przy myjce i praktykantki nakładają jakieś farby utleniacze i bóg wie co jeszcze, a niby ma to być odżywka do włosów czy delikatny toner, szkoda że głowa szczypie i klient głupi nie jest że coś się dzieje. Mycie głowy też pozostawia wiele do życzenia. Praktykanci szorują głowę z pół godziny żeby fryzjerka zdąrzyła w tym czasie obciąć inną osobę, że robi się to aż nieprzyjemne. Koleżance farbowali włosy to kolor wypłukał się po 2 myciach . Nie wiem co to w ogóle za zwyczaj farbować włosy na mokro. Odradzam wizytę w salonie ja miałam nie miłe odczucia ale wiadomo opinie są różne więc można samemu się przekonać. Odpowiedz Link Zgłoś