andzia31 10.09.02, 14:39 Co sadzicie tym brukowcu?!? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reto Re: AKTUALNOSCI ZLOTOWSKIE 11.09.02, 11:28 Andzia! Nie przesadzaj zaraz "brukowiec"! Facet ma z cala pewnoscia bardzo "dziennikarskie" zapal. Przy okazji chce rowniez gazete sprzedac. Wiec jak ma to robic. Najlepiej sprzedaja sie plotki i reklama. Z samych ambitnych zamiarow w Zlotowie i okolicy nie wyzyjesz... Odpowiedz Link Zgłoś
miniu3 Re: AKTUALNOSCI ZLOTOWSKIE 13.09.02, 09:29 Leszczynski ma zamiar przeniesc sie z redakcja do Zakrzewa. Podobno jedna sa dwie radne jedna z Glomska a druga z Kujania, ktore wziely lapowke od Leszczynkiego za pomoc w kupnie Domu Polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
miniu3 Re: AKTUALNOSCI ZLOTOWSKIE 13.09.02, 09:40 Pewnosci nie ma ktora wziela lapowke! Odpowiedz Link Zgłoś
andzia31 Re: AKTUALNOSCI ZLOTOWSKIE 17.09.02, 09:46 miniu3 napisał: > Leszczynski ma zamiar przeniesc sie z redakcja do Zakrzewa. > Podobno jedna sa dwie radne jedna z Glomska a druga z Kujania, ktore wziely > lapowke od Leszczynkiego za pomoc w kupnie Domu Polskiego. Misku! odpowiedz otrzymales juz na innym temacie ale dla Ciebie zrobie to raz jeszcze:-) Redakcja "Aktualnosci" nie ma szans na zakupienie Domu Polskiego. Nie ma ku temu zadnych mozliwosci prawnych. Druga sprawa to w tym roku Zwiazek Polakow w Niemczech obchodzi 80-ta rocznice swego istnienia. Dom Polski zostal wybudowany ze skladek czlonkowskich tego zwiazku wobraz sobie co to by byla za afera. Gwoli informacji: w Zakrzewie w miesiacu grudniu odbeda sie centralne uroczystosci ZPwN. Odpowiedz Link Zgłoś
miniu3 Re: AKTUALNOSCI ZLOTOWSKIE 13.09.02, 10:26 PIERWSZA 100 NA FORUM ZLOTOWSKIM, HURRA Odpowiedz Link Zgłoś
andzia31 Re: AKTUALNOSCI ZLOTOWSKIE 17.09.02, 09:24 Reto! to nie usprawiedliwia. Puszczanie plotek na lamach gazet a potem dorabianie do tego historii powinno byc karalne. Ostatnio "Aktualnosci" zamiescily spreparowane zdjecie. Zdjecie czlowieka znanego w calej okolicy - a bogu ducha winnego. Tytul artykulu byl Wachacze kleju. Redakcja przeoczyla tylko jedno, ze w wieku 20- lat nikt nie wacha juz kleju. Mozesz mi powiedziec komu lub czemu sluza takie akcje?!? Odpowiedz Link Zgłoś
klaus31 Re: AKTUALNOSCI ZLOTOWSKIE 17.09.02, 12:00 Andzia Takie głupoty wypisujesz, że nawet nie warto tego komentować. Daj na luz i znajdź jakiś inny temat do rozmowy. Od kilku dni tylko o jednym. Nie lubisz gazety to jej nie czytaj, nie kupuj, a najlepiej załóz własną i wypisuj jedynie słuszne i prawdziwe artykuły. Odpowiedz Link Zgłoś
andzia31 Re: AKTUALNOSCI ZLOTOWSKIE 17.09.02, 13:42 Klaus31, gdyby nie Twoj nick - to bylabym przekonana, ze to sam pan redaktor Leszczynski pisze:-))) Nie jestem w stanie nie czytac tej gazety poniewaz otrzymuje wszystkie artykuly do kroniki. Osobiscie nie mam nic przeciwko gazecie. Jednak kazdego piszacego obowiazuje ETYKA DZIENNIKARSKA Pana Leszczynskiego prawdopodobnie NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
andzia31 Re: AKTUALNOSCI ZLOTOWSKIE 17.09.02, 13:45 PS. Jezeli uwazasz, pisze glupoty na temat gazety to badz laskaw pokazac mi gdzie to uczynilam. Odpowiedz Link Zgłoś
andzia31 Re: AKTUALNOSCI ZLOTOWSKIE 30.12.02, 10:27 Nikt tu nie ma ochoty pisac? Moze jakies ploteczki?!? Odpowiedz Link Zgłoś
goldtown Re: AKTUALNOSCI ZLOTOWSKIE 05.11.03, 13:38 Co tam dzisiaj ciekawego w wiadomej gazecie? Odpowiedz Link Zgłoś
andzia31 Re: AKTUALNOSCI ZLOTOWSKIE 14.02.03, 09:10 kkeicam, widze ze jestes na forum - sluchaj mam do Ciebie prosbe. Zamiast swietowac Walentynki moze zabierzesz mnie do Zakrzewa na JUBILEUSZ. Albo chociaz pozycz mi legitymacji prasowej - bo mnie tam inaczej nie wpuszcza. Niestety zaproszenia nie dostalam:-( Odpowiedz Link Zgłoś
kkeicam Re: AKTUALNOSCI ZLOTOWSKIE 14.02.03, 10:41 Andziu: moze Ci wysle upowaznienie ;-) Upowazniam niniejszym Panią .................... posługującą się także nickiem Andzia31 do zbierania materiałow dziennikarskich (w sensie art 10 prawa prasowego) a w szczegolnosci do uczestnictwa w obchodach Jubileuszu Zakrzewa odbywającego się w dniu 14.02.2003. Jednoczesnie przypominamy, ze zgodnie z art. art. 4 p.p. odmowa udzielenia informacji może nastąpić jedynie ze względu na ochronę tajemnicy państwowej i slużbowej oraz innej chronionej ustawą. kkeicam wydawca Odpowiedz Link Zgłoś
klean Re: AKTUALNOSCI ZLOTOWSKIE 26.05.03, 11:15 Dlaczego Aktualnosci lokalne nie napisaly nic o wizycie uczniow z Niemiec w Zakrzewskim Gimnazju. Przeciez to byl skandal na cale wojewodztwo. Czyzby gazeta nagle zmienila styl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gazza Re: AKTUALNOSCI ZLOTOWSKIE IP: 81.15.215.* 31.07.03, 23:21 Pełna maso-sado. Pogratulowac. Odpowiedz Link Zgłoś
jozeef AKTUALNOSCI ZLOTOWSKIE A RADIO MARYJA 04.09.03, 14:27 Sluchaczka:-Jest u nas w Toronto taki jeden Amerykanin, ktory przez cale zycie wyszukuje i opisuje negatywne postacie ludzi. A ja sie pytam, w imie milosci Chrystusa nie moglby wyszukac kilku pozytywnych postaci? o.Piotr:- Prosze pani...to za niego robia "Aktualnosci Lokalne". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: AKTUALNOSCI ZLOTOWSKIE IP: *.ar.krakow.pl 22.09.03, 12:50 Czy istnieje wersja internetowa tej gazety? Jesli tak, to bede wdzieczna za podanie strony www. E. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ułan Bator Re: AKTUALNOSCI ZLOTOWSKIE IP: 81.15.215.* 22.09.03, 21:16 Kiedys była, teraz już nie ma. BIBI23 Odpowiedz Link Zgłoś
andzia31 Re: AKTUALNOSCI ZLOTOWSKIE 24.10.03, 09:12 Szanowny Panie Redaktorze, nie tak dawno skarzyl sie Pan w "palcem w bucie", ze ludzie sie od Pana dystansuja i tylko nieliczni dozgonnie obiecuja zapraszac AL na imprezy. Zal mi sie Pana zrobilo, ze taka z Pana sierotka i nikt juz sie nie chce z Panem bawic. Wiec zaczelam sie zastanawiac co tu dla pana moge zrobic, by sie Panu humor poprawil i moze znowu pokiwal do zakrzewiakow palcem w bucie:-) Otoz jest doskonala okazja z ktorej mam nadzieje Pan skorzysta. W Zakrzewie beda w najblizszym czasie wielkie uroczystosci w Domu Polskim i w kosciele. Przyjedzie cala Kapitula i biskupow moc - wiec moze i pan nas zaszyci? Przeciez obiecal Pan wybrac sie z przeprosinami do zakrzewskiego proboszcza. serdecznie zapraszam A31 ps. Tylko prosze nie wysylac w zastepstwie jakichs Koszalkow-oplatkow:-) Odpowiedz Link Zgłoś