Dodaj do ulubionych

Zdemaskowac Andzie czy nie..........???

IP: *.dip.t-dialin.net 29.01.03, 18:39
oczekuje propozycji....
pozdrow.
Obserwuj wątek
    • andzia31 Re: Zdemaskowac Andzie czy nie..........??? 29.01.03, 19:56
      Od jutra zmieniam nicka:-)))
      • Gość: andzia13 Re: Zdemaskowac !!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 30.01.03, 21:16
        szkoda ze to ANDZIE a nie KRYSIE.......
        a maciekk,
        to tez taka cichociemna osoba......
        jednym slowem cicho-ciemne forum :-))))))))))))))

krysia 0123456789
        • andzia31 Re: Zdemaskowac Krysie!!!!!!!!!!!! 31.01.03, 16:09
          Krysiu vel Andziu 13!

Nie bardzo rozumie dlaczego nie robisz tego na wlasne konto?

Zaraz sie chlopcy zaczna smiac ze jestes clonem Andzi31.
          Co prosze? Mam nie uzywac obcych wyrazow.
          No dobrze ale zabrzmi to dosyc dziwnie i nie wszyscy zrozumieja.
          Mutant/mutantka?!?
          Nie, jeszcze ktos to zrozumie, jako mutacje!

Wtedy KK. bedzie mial slusznosc w podejrzeniach o wage ciezka i wasy:-)))

Samo to ze zalozylas ten temat swiadczy o Twojej wielkiej sympatii dla mojego
          nicka:-)
          Rozumie, ze podobaly sie Tobie moje posty i po cichu zazdroscisz mi sukcesu.
          Naprawde nie masz czego - sukces ma zawsze wielu ojcow.
          Wez sie dziecko juz teraz za pisanie na forum to moze cos z Ciebie w
          przyszlosci wyrosnie...
    • Gość: Nike Re: Zdemaskowac Andzie czy nie..........??? IP: *.otenet.gr 29.01.03, 20:46
      Andzia nie daj sie zdemaskowac!!!
      Niech cie szukaja!
      A fraanc Cie tylko straszy.
      W Zakrzewie,jak na kowboyskim filmie,w poszukiwaniu czlowieka z afiszu.
      A czy juz w Polsce nagrody za euro leca?
      Martwie sie tylko,zem ledwo Cie poznala,juz gdzies sie zakamuflujesz.
      Czy za Reto tez placa Euro ?.
      W kazdym badz razie gdzie rzeczywiscie sie ukrywa,a szkoda.
      .Dobranoc Nike
      • kkeicam Re: Zdemaskowac Andzie czy nie..........??? 30.01.03, 00:04
        nie demaskujcie... z kim ja bede flirtowal jak sie okaze facetem z wasami wagi
        115kg ;-)))

pozdrowienia nocne

kk
        • Gość: dwarazy Re: Zdemaskowac Andzie czy nie..........??? IP: *.artemis.ch 30.01.03, 08:31
          Chwileczke!
          Ktora Andzie mamy demaskowac?
          Te nowa 13 czy 31 ?
          • Gość: Nike Re: Zdemaskowac Andzie czy nie..........??? IP: *.otenet.gr 30.01.03, 09:32
            Mialam ten sam dylemat wczoraj.
            Ale to chyba jest jak keicam i jego odwrotnosc.
            Jakkolwiek by nie bylo.obie Andzie nie powinny byc zdemaskowane z roznych
            powodow.
            Jesli naprawde Andzia 31 vel 13 czuje sie zagrozona,to kamuflarz jest dobra
            matoda.
            Gdyby rzeczywiscie sie zmienilo.daj znak.
            Ktos chce zrobic brudna robote.
            Sadze ,ze to okrutna zazdrosc niektorych!!
            Reszta w nastepnym nicku
            pozdr.przyjaznie.
            • andzia31 Re: Zdemaskowac Andzie czy nie..........??? 30.01.03, 09:50
              KK,
              chlopy sa okropne:-)
              Maciek, najpierw piszesz ze chudych nie lubisz a potem obawiasz sie drobnych
              150 kg?
              Ja mam gorszy problem.
              Co mi sie bedzie snilo po nocach jesli Ty okazesz sie mariuszem Leszczynskim:-)
              • andzia311 Re: Zdemaskowac Andzie czy nie..........??? 30.01.03, 10:00
                Nike!
                Serdecznie dziekuje za slowa otuchy, poparcia i dowcip.
                Poprawilo mi zaraz humorek.

A tak sie wczoraj wieczorem wystraszylam.

Jesli chodzi o akeicaM to nie jest tylko odwrotnosc - TO JEST PRZEWROTNOSC !
                • Gość: Nike Re: Zdemaskowac Andzie czy nie..........??? IP: *.otenet.gr 30.01.03, 10:26
                  Andzia 33333331111111133333.......
                  Chlopy wszystkie sa przewrotne ,ale tylko przypadkowo.
                  Ja mowiac szczerze wole tylko i wylacznie man,niech juz beda i przewrotni.
                  trudno.
                  A ten Leszczynski to jakis kret.. czy co? przepraszam,to dobrze jak Ci sie
                  bedzie snic ,czy zle, jesli mozna .
                  A wyglada taki sympatyczny....ale bo to wiadomo.
                  W sumie nie nalezy chyba demaskowac nikogo.
                  Po co sobie psuc humor.A popatrz,Rete zescie wystraszyli.
                  A, i pozdrow mame ,jest zacna i nieoceniona w radach.
                  1111333m sie mocno
                • kkeicam Re: Zdemaskowac Andzie czy nie..........??? 30.01.03, 10:27
                  nie jestem robertem leszczynskim i bardzo sobie to chwale. nie jestem tez ani
                  adamem michnikiem ani lwem rywinem ;-)))

niestety, za slabo mnie namawialas na kawe w Zlotowie. z tego powodu oraz z
                  powodu sniegu ktory non stop pada jedziemy pociagiem... mozesz mi wyjsc w
                  Krzyzu na dworzec pomachac jedynie ;-P

Niko, mam nadzieje ze u ciebie sniegu nie ma. A moze Ci troche wyslac, razem z
                  zemsta? ;-)

pozdrawiam i ide sie pakowac na wyjazd
                  kk
                  • andzia311 Re: Zdemaskowac Andzie czy nie..........??? 30.01.03, 10:50
                    No widzisz Nike jaki to amant:-)
                    Najpierw sie umawia a gdy juz jestes gotaowa spotkac sie w polowie drogi to
                    chce sie Zemscic.
                    Mamy obie jechac do jakiegos Pcimia Dolnego i machac chusteczka za pociagiem w
                    ktorym on nie bedzie jechal!
                    Tylko w jakim kolorze maja byc te chusteczki.
                    Czerwone czy biale? Tego tez nie napisal, potem wine znowu bedziemy MY:-)))
                    Ja nie wiem naprawde jak temu Mackowi mozna dogodzic.
                    Jesli mowisz NIE- to narzeka!
                    Jesli powiesz TAK - ucieka!
                    On chyba nalezy do tych ktorzy lubia...moze tak moze nie, zastanowie sie:-)))
                    • Gość: maciekk Re: Zdemaskowac Andzie czy nie..........??? IP: *.dip.t-dialin.net 30.01.03, 21:22
                      masz racje ze zmiana....
                      z tym ze nalezaloby zmienic "wizaze" zamiast nika :-)))))

zastanow sie "andzia" , twoja ostatnia szansa!!

cul
                      • Gość: Nike Re: Zdemaskowac Andzie czy nie..........??? IP: 62.103.224.* 30.01.03, 23:51
                        Wreszcie w domu!
                        z tym sniegiem to by sie tu troche przydalo,gdybys troche nam uszczknal.
                        Od dzis mamy prawdziwa polska jesien,ulewne deszcze,a temp.12 st.
                        Nie da sie ukryc ze nic tu zime nie przypomina,chyba ze w gorach.
                        Z okien domu widac snieg wysoko na wierzcholkach szczytow gorskich.
                        Jakby Ci sie udalo wyslac snieg w te strony,od razu sparalizowalo by miasto i
                        przy 4cm sniegu,nie dotarlibysby do pracy.
                        Ale to rzadkosc niestety .
                        Wyobrazam sobie jechac pociagiem i wszedzie naokolo bialo,bialo.....
                        a Zemsta dalej aktualna.
                        Jeszcze niektorzy pomysla o jakiej zemscie i na kim ta zemsta.
                        Wymysl ,prosze jakis szybki sposob ew. wyslania w/w ks.
                        nk
                        • kkeicam Re: Zdemaskowac Andzie czy nie..........??? 31.01.03, 00:39
                          Z Zemsta sprawa prosta. wyslij mi na kkeicam@wp.pl albo na kkeicam@gazeta.pl
                          adres. wkladam w paczke i jazda ;-)

aha. tak btw: maciekk to nie ja. sadzac po adresie to notoryczny podszywacz pod
                          wszystkich ;-) ale z drugiej strony to zem przewrotny to prawda, oj prawda.

a jak bym pare piw wypil to dopiero bym byl przewrotny... o wlasne nogi
                          przewrotny ;-)))

czas spac.
                          wywieszam tabliczke "forum nieczynne do rana"
                          kk
                          • Gość: andzia13 Re: Zdemaskowac Andzie czy nie..........??? IP: *.dip.t-dialin.net 31.01.03, 10:53
                            >>>

jak nie jak jednak, he...??

pzdr.
                          • Gość: Nike Re: Zdemaskowac Andzie czy nie..........??? IP: *.otenet.gr 31.01.03, 11:30
                            Z Z ok.
                            Nie wiedzialam ,ze sie podszywaja pod innych co niektorzy internauci
                            (niesprawiedliwe).
                            Jak poznac to?Jak sie ustrzec od nich?
                            Co znaczy -btw- ?pojecia nie mam .
                            Przepraszam ze pytam, alem nowicjuszka w tej materii.
                            W zlotowskiem powinni sie cieszyc ze nie sa na koncu tabeli forum.
                            Czy Wrzesnia ,Konin ,Pila i ich regiony sa duzo mniejsze od Zlotowa.bo tak by
                            wynikalo z forum.
                            Przescigneliscie miasta dosc duze ok. (80tys ludzi)
                            W jednym z nich na za zapytanie dlaczego taka cisza na forum,ktos odpowiedzial
                            ze zyje im sie dobrze,wszystko maja rozwiazane,kina maja,itd. i nie maja
                            potrzeby dyskusji!!
                            Dobre.
                            NK
                            • kkeicam Re: Zdemaskowac Andzie czy nie..........??? 31.01.03, 11:59
                              po kolei:
                              Ciebie poznaje po adresie z koncowka .gr - i nawet gdyby ktos (ktos: IP:
                              *.dip.t-dialin.net) napisal ze nazywa sie nika, nike_, niike lub jeszcze
                              inaczej to jakos bym poznal :-)
                              BTW - znaczy ni mniej nic wiecej jak "przy okazji" - z angielskiego "by the
                              way", taki skrot uzywany tak czesto, jak LOL, ROTFL, CU, BRB i takie tam
                              (ok, ok, wyjasniam: LOL i ROTFL (rolling of the floor laughing - czyli tarzajac
                              sie ze smiechu po podlodze) pisze sie jak ktos cos wyjatkowo smiesznego
                              powiedzial, CU = see You, BRB = be rigth back, czyli zaraz wracam)
                              A to ze Zlotow w Wielkopolskiem (prawie) najlepszy wg liczby postów, to Twoja
                              zasluga Niko rowniez.
                              Cieszmy sie zatem :-)

kk
                              • Gość: Nike Re: Zdemaskowac Andzie czy nie..........??? IP: *.otenet.gr 31.01.03, 12:22
                                kk
                                Dzieki za wyjasnienia.
                                Dzieki waszemu forum stalam sie forumenka.
                                Zupelnie przypadkiem, przez muzyke.
                                Zawsze sie denerwowalam na innych.co tez w tym pudelku widza.
                                Sama korzystalam tylko z informacji dotyczacych mojego hobby,pracy itp.Rowniez
                                korzystalam z roznych jnteresujacych mnie periodykow,oczywiscie polskich.
                                Ale forum!!!
                                to zlodziej czasu ,ale przyjemny,nie ukrywam.
                                Czy moge ewentualnie zadawac pytania(nie zawsze pewnie madre dot.intern.
                                forum?
                                Jak wytrzymales ukrop na Saharze?Ja tu ledwie wytrzymuje 37-40 stopniowe upaly.
                                • kkeicam Re: Zdemaskowac Andzie czy nie..........??? 31.01.03, 12:41
                                  ukrop?
                                  ja bylem w grudniu. przed wschodem slonca jak wstawalismy bylo +3 st. a w dzien
                                  okolo 25-28st. (czyli zimno, Arabowie w kurtkach chodzili ;-)

a co do pytan internetowych. pytaj zawsze. przeciez lepiej zapytac niz udawac
                                  wszechwiedzacego i potem sie skompromitowac.
                                  uzywam Internetu z 8-9 lat i nawet gdybym byl tepy strasznie to cos juz bym sie
                                  musial nauczyc ;-) wiec czemu sie wiedza nie podzielic?

a najgorszy upal jaki przezylem to w Twoim kraju wlasnie. w Pylos na
                                  Peloponezie, asfalt sie topil i odwolywali autobusy z tego powodu

kk
                                  • Gość: Nike Re: Zdemaskowac Andzie czy nie..........??? IP: *.otenet.gr 31.01.03, 14:00
                                    Pylos kojarzy mi sie zawsze z filmem "Dziala Navarone"z Pieknym Gregory
                                    Peckiem.
                                    Ale masz racje ,na Pelopnezie i nie tylko tam, potrafi byc nieznosnie goraco.
                                    Bedac w swietym miecie ,Jerozolimie, przed laty,stwierdzilam ze lepiej znosze
                                    upaly tam niz greckie(bylam w lipcu!)
                                    Dlugo sie zastanawialam dlaczego,w koncu wymyslilam wytlumaczenie (dla siebie)
                                    W Jerozolimie
                                    po pierwsze :noce sa b. chlodne,wiec zdazysz odpoczac od upalu dnia(to
                                    b.wazne).
                                    po drugie :jest sucho jak pieprz,nie pocisz sie i masz wrazenie ze nie jest
                                    tak goraco.(niestety trzeba nosic wode przy sobie podczas wedrowki po miescie)
                                    A w Grecji jest dostatecznie wilgotno,.
                                    Do wieczora
                                    Znow praca niestety
                                    NK
                                    • Gość: Atena Re: Zdemaskowac Andzie ???? IP: *.dip.t-dialin.net 01.02.03, 21:08
                                      no i co z Andzia,
                                      cisza na forum..... :-))))))

pozlocenia z regionu
                                      • Gość: nk Re: Zdemaskowac Andzie ???? IP: *.gwc.internet.gr 01.02.03, 21:17
                                        Jest weekendowa cisza.
                                        pozdr.nk
                                        • Gość: Andzia Re: Zdemaskowac Andzie ???? IP: *.dip.t-dialin.net 02.02.03, 22:33
                                          >>>
                                          ale nie w grecji,
                                          czy tam tez sniezna zima??

pzdr.
                                          • alexiej Re: Zdemaskowac Andzie ???? 04.02.03, 09:11
                                            Andzia!
                                            Ale mu dolozylas! Dzisiaj pisze pokojowo i z sympatii dla ciebie tutaj.
                                            nie chce psuc watku!
                                            no i ciekawy jestem dlaczego on ci tak podpadl?

Ps. Czy EB to krypto - reklama (ExpressBlues) dla Blues Express?
                                            • andzia31 Re: Zdemaskowac Andzie ???? 10.02.03, 10:50
                                              Alek!
                                              Wybacz ze strachu zmienilam nicka i zupelnie tutaj nie zagladalam.
                                              Dopiero dzisiaj wyczytalam ze pisze z Niemiec wiec sie ubawilam
                                              i postanowila w dalszym ciagu uzywac starego "N".
                                              Przy okazji pytanko.
                                              Naprawde nie mozesz wytrzymac bez mojego nicka i latasz za mna od forum do
                                              forum?

• Gość: Andzia Andzia! IP: *.dip.t-dialin.net 31.03.03, 23:52
                                                Andzia!
                                                Ale mu dolozylas! Dzisiaj pisze pokojowo i z sympatii dla ciebie tutaj.
                                                nie chce psuc watku!
                                                no i ciekawy jestem dlaczego on ci tak podpadl?

Ktora, ANDZIA???
                                                • Gość: ANDZIA Re: Andzia! IP: *.dip.t-dialin.net 06.04.03, 19:03
                                                  Gość portalu: Andzia napisał(a):

> Andzia!
                                                  > Ale mu dolozylas! Dzisiaj pisze pokojowo i z sympatii dla ciebie tutaj.
                                                  > nie chce psuc watku!
                                                  > no i ciekawy jestem dlaczego on ci tak podpadl?
                                                  >
                                                  > Ktora, ANDZIA???

,,, ta 13, czy 31, czy 331
                                                  • kkeicam Re: Andzia! 09.04.03, 15:18
                                                    hm... pogubilem sie w tych Andziach.
                                                    ktora jest jedynie sluszna (nie jest dialinem_aus_de)?

pozdrowienia od zapracowanego kk (jedynie slusznego i niepodrabialnego ;-)
                                                  • Gość: Andzia13 maciekk.............. IP: *.dip.t-dialin.net 09.04.03, 21:57
                                                    kkeicam napisał:

> hm... pogubilem sie w tych Andziach.
                                                    > ktora jest jedynie sluszna (nie jest dialinem_aus_de)?
                                                    >

>" pozdrowienia od zapracowanego kk (jedynie slusznego i niepodrabialnego ;-)"

...

"juz tylko my ze wschodu piszemy (nie liczac kolezanki z daaaaalekiego poludnia)

30 kwietnia zlustruje osobiscie Zlotow. strzezcie sie ;)"

kk
                                                    ...

Hi kaka, masz taka potrzebe potwierdzania samego siebie, czyzby nikt z
                                                    przyjaciol nie mogl ciebie w tym wyreczyc,??
                                                    Jezeli tak jest to "bißt du eine arme Sau" inaczej nie potrafie ciebie
                                                    skomentowac...

Przyjmujesz, iz wszystkie "Andzie" w Zlotowie na ciebie czekaja????

cul
                                                  • Gość: Pic Re: Andzia! IP: *.dip.t-dialin.net 11.04.03, 18:55
                                                    Zabanowac ich,
                                                    forum tylko dla Zlotowa
    • ileana Re: Zdemaskowac Andzie czy nie..........??? 09.04.03, 20:35
      A juz myslalam ze tylko mnie sie dwoja i troja w oczach, Andzie.
      Mnie sie wydaje ,ze Andzia 31 jest prawdziwa.

Ale kto to wie,moze sie myle.
      pozdr.Nike
      • blablab_la Re: Zdemaskowac Andzie czy nie..........??? 24.10.03, 16:33
        Liberalowie nie mowia NIC!
        Poza tym,ze czlowiek powinien byc wolny jak to tylko mozliwe.
        A prawa do zycia odmawiaja najwyzej tym,ktorzy ograniczaja ich wolnosc:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka