bond82 08.11.06, 17:04 Dzisiejsze AL przynoszą informację o tym jak bardzo popierany przez szefową Hospicjum jest kandydat PO p.F/pseudonim ,,Praprakaczor"/. To jest więcej niż chore! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bond82 Re: Nekrofilia 10.11.06, 12:09 Masz rację. Przejrzałem AL i tam nic nie ma na ten temat.Znalazłem jednak nekrofilską ulotkę.Tony tego dostarczają i to powoduje zagubienie. To tam wyczytałem to co napisałem.Chore aby szukać wsparcia w Hospicjum. Są ludzie bardzo dla niego zasłużeni ale o tym nie mówią. Mają klasę! Odpowiedz Link Zgłoś
praprakaczor Re: Nekrofilia 10.11.06, 14:51 Oni zapewne klasę mają! Ty zaś to pewnie masz nawet ze dwie, skoro wydedukowałeś żem Fidler :) Odpowiedz Link Zgłoś
bond82 Re: Nekrofilia 10.11.06, 15:18 Klas ukończonych mam 20./w tym trzy uniwersytety/.Żadnego w Sowiecji. Odpowiedz Link Zgłoś
praprakaczor Re: Znów Flatower? 10.11.06, 16:02 Pilnuj Ty lepiej więźniów powierzonych Ci przez społeczeństwo, bo przez to zangażowanie w politykę już drugi raz w ciągu kilku miesięcy uciekli z tej TWIERDZY! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bond82 Re: Znów Flatower? 11.11.06, 12:54 Odp... on już nie żyje! Ale zadbaj o ZUS Złotów by nie był w ogonie urzędów RP.I pożegnaj się z urzędem ! Dymisja w drodze! Odpowiedz Link Zgłoś
komuchojadek Re: Nekrofilia 08.11.06, 23:05 Pan prapra jest także świetnym związkowcem, a słyszał ktoś jego wypowiedz na astrze, liberał pełną mordą i to nie jest śmieszne Odpowiedz Link Zgłoś