fazarro 27.02.07, 11:45 zapraszam każdego! jestnamwstyd.com/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
komuchojadek Re: my kwiat polskiej młodzieży.....jest nam wsty 27.02.07, 12:40 Fazzarro a Ty jak zawsze kombinujesz, jak nie tak to tak, Co rząd nie leży , bo pedryle mają gorzej?, co parady się marzą jak np w Holandii, gdzie np rodzice nie mogą zabronić małolatą uczestniczyć w paradzie .....skończ z Tą propagandą geyowską, umieszczając tam swoje zdjęcie zepsułeś mi obiad, odruch wymiotny pewnie będzie trwał kilka najbliższych dni bleeeee, "pedzie na Madagaskar" i po problemie...a rząd jest ok..., bo to pierwszy normalny rząd Odpowiedz Link Zgłoś
legalna-blondynka Re: my kwiat polskiej młodzieży.....jest nam wsty 27.02.07, 23:54 Narażę się chyba forumowiczom, których lubię, ale muszę wam coś opowiedzieć.....:) Obserwowałam chyba ze 3 razy na paradzie homoseksualistów w Kolonii....w życiu nie przypuszczałam ,że to będzie taka fajna i mądrze zorganizowana impreza, na której miasto zarabia miliony...!!!świetnie przygotowane punkty edukacyjne,koncerty,aukcje,degustacje...itd. Nie zauważyłam (do zachodu słońca) niczego obscenicznego w zachowaniu ludzi, niczego niestosownego. Owszem -prowadzali się za rączkę...ale nie było to ani obrzydliwe, ani wulgarne. W tej paradzie każdego roku uczestniczą również zwykli ludzie,mieszkańcy miasta, którzy wcale nie sympatyzują z homoseksualną mniejszością, ale też jej nie atakują. Jest to jedna z atrakcji turystycznych zorientowana głównie na zysk.Za pierwszym razem byłam lekko zawstydzona i zmieszana . W następnych latach ta impreza nie zrobiła na mnie już żadnego wrażenia... Obserwowałam te parady przypadkowo,po prostu w tym czasie przebywałam w tym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
tanges1 mam pytanko 28.02.07, 10:09 A czy na tej paradzie to same pe..ły czy kobitki tez miały swoje święto? Odpowiedz Link Zgłoś
elmek Re: mam pytanko 28.02.07, 10:22 Czy określenie homoseksualista dotyczy tylko mężczyzn? Odpowiedz Link Zgłoś
legalna-blondynka Re: mam pytanko 28.02.07, 11:35 Odpowiadam....na wspomnianej paradzie byli panowie i panie. Obserwując te tłumy homoseksualnych par doszłam do dziwacznego i kontrowersyjnego wniosku....:) Otóż...większość z nich była tak nieatrakcyjna fizycznie,że u płci przeciwnej nie miałaby chyba szans....być może to jedna z przyczyn homoseksualizmu? Nie wiem jak takie parady wyglądają w innych miastach, Kolonia jest specyficzna, tam wszystko nastawione jest na humor, zabawę i zysk, ale jednocześnie dbają o nieprzekraczanie granic przyzwoitości, bo to katolicki land. Odpowiedz Link Zgłoś
legalna-blondynka Re: mam pytanko 28.02.07, 12:16 Dodam jeszcze...widziałam również bardzo atrakcyjne, super zadbane, elegancko ubrane dziewczyny i panie oraz równie atrakcyjnych panów...ale niestety były to wyjątki. Homoseksualiści są zazwyczaj lepiej sytuowani od heteroseksualnych, mogą sobie pozwolić na drogie, ekskluzywne towary-są więc "lubiani" przez właścicieli np.pięknych sklepów i wytwornych restauracji. Nie uda nam się ich wyplenić,nie uda się izolować. Czasami ich widok wywołuje niesmak,innym razem pobłażliwy uśmiech,ale przecież nie możemy ich kamieniować. Mnie osobiście przerażają pedofile,ich trzeba surowo karać, bo to zbrodniarze. Homoseksualistów wystarczy unikać...tak sobie myślę...głośno. Odpowiedz Link Zgłoś
fazarro Re: mam pytanko 28.02.07, 13:17 nie zastanawialiscie sie nigdy ilu sposrod waszej rodziny albo znajomych to bi albo homo? pewno kilku by sie znalazlo Odpowiedz Link Zgłoś
legalna-blondynka Re: mam pytanko 28.02.07, 15:22 Ja na szczęście dziękuję Bogu,że mój kontakt z homoseksualistami ograniczał się do obserwacji obcych ludzi, których traktowałam jako element ulicznego spektaklu. Raka znosi się najłatwiej jeśli toczy innych. Odpowiedz Link Zgłoś
tyka5 Gay, czyli wesołek. 28.02.07, 17:56 Trudno dziś wielu ludziom zrozumieć, że krytycy gejów nie zamierzają prześladować homoseksualistów, a jedynie postawić tamę ich nachalnym, coraz liczniejszym żądaniom, które de facto zmierzają do przewartościowania obyczajowości i etyki /chcą zmienić normy, oceny/. Znaleźliśmy się dziś w takim punkcie, w którym nie chodzi o tolerancję dla pederastów i lesbijek, lecz o postępującą coraz dalej dyskryminację heteroseksualistów. Poza tym nie lubię, kiedy świat i człowiek sprowadzony zostaje do jednego wymiaru, np. erotycznego, czy jak w przypadku Partii Kobiet and feministek do płciowości. To głupie po prostu, fałszywe spojrzenie, które deformuje rzeczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
tanges1 Re: Gay, czyli wesołek. 01.03.07, 00:41 ,,Znaleźliśmy się dziś w takim punkcie, w którym nie chodzi o tolerancję dla pederastów i lesbijek, lecz o postępującą coraz dalej dyskryminację heteroseksualistów,, Tyka to zdanie chyba ktos zbudował inny więc mogłeś opatrzyc choć w cudzysłów lub inny zabieg ,który odróżni własną od cudzej publikowanej tezy. Odpowiedz Link Zgłoś
tyka5 Re: Gay, czyli wesołek. 01.03.07, 12:20 Użyłem w innym miejscu wcześniej podobnego sformułowania i masz rację, że pochodzi ono z czyjejś wypowiedzi. Przypomnij, kto jest autorem. Odpowiedz Link Zgłoś
fazarro Re: Gay, czyli wesołek. 01.03.07, 13:00 hehehehehe odwracanie kota ogonem w koncu ludzie odmiennej orientacji znani jako pedryle pedaly cioty lezby itp itd przestali sie bac i wychodza na ulice wiec pilnujcie swoje dzieci bo to straszna zaraza jest i jeszcze probuja o jakies tam swoje prawa sie upominac! bezczelność! wara psy! pffffffffffffffffffffff kulturka panowie, kulturka az milo Odpowiedz Link Zgłoś
legalna-blondynka Re: Gay, czyli wesołek. 01.03.07, 13:06 Ja podobnie jak Tyka i chyba wiele innych osób cytuję czasami wypowiedzi, które zakodowała moja pamięć. Nie zawsze pamiętam, kto był ich autorem. Teraz z innej beczki...Tyka, czy Ciebie nie drażnią te niby błyskotliwie-dowcipne komentarze gości Szkła Kontaktowego? Ja znoszę jedynie Krzysztofa D. Pozostali panowie nie dość, że są chyba najbrzydsi w kraju to na dodatek mają piskliwe,świszczące głosy... Gospodarzy się nie czepiam....:) Odpowiedz Link Zgłoś
tyka5 Re: Gay, czyli wesołek. 01.03.07, 13:19 Hm, Blondynko, a co to takiego "Szkło Kontaktowe"? Domyślam się, że to coś z telewizją, którą na szczęście rzadko oglądam. Odpowiedz Link Zgłoś
legalna-blondynka Re: Gay, czyli wesołek. 01.03.07, 13:42 Tak ...Tyka to program -TVN....:)Ciekawi mnie, czy Ty i Komuchojadek podzielacie mój pogląd. Obejrzyj to ze dwa razy...:) Odpowiedz Link Zgłoś
komuchojadek Re: Gay, czyli wesołek. 06.03.07, 22:10 W tv oglądam mecze i dokumenty. Nie oglądam wiadomości, panoramy itp. ogłupiaczy. Wolę wiadomości w internecie. Np dziś wyczytałem, że 76% Włochów opowiada się za tym, by homoseksualiści otwarcie przyznawali się do swych skłonności, a 95% chce przyjaźnić się z gejami i lesbijkami. No to Fazzarro nie będziesz sam, jedź do Włoch, tam aż 95 % populacji chce się z Tobą przyjaźnić. Podobała mi się wypowiedź Giertycha w Heidelbergu. Aborcja i propaganda homoseksualna to zło. No cóż, być może Blondynko, kolońscy homoseksualiści są grzeczni, uczesani i ładnie ubrani, ale wielu ich europejskich kolegów to dewianci w pełnym tego słowa znaczeniu. Polecam odwiedzić np Holandię, a na marginesie, jest tylko mały kroczek od homoseksualizmu do pedofilii. Popatrz jak lobby homoseksualne dąży do obniżenia wieku, by móc pedrylować coraz młodszych chłopców. Na koniec by być dobrze zrozumianym: nie mam nic do homoseksualistów dopóki robią to sobie w zaciszu domowym. Jeżeli domagają się praw, chcą adoptować dzieci, tworzą enklawy propagandy geyowskiej np. chóry geyowskie, knajpy geyowskie itd to wtedy mówię PEDRYLE STOP, także jak widać jestem tolerancyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
legalna-blondynka O szkolnych mundurkach 28.02.07, 20:04 Szkolne mundurki lub jak kto woli ujednolicone stroje wyglądają ślicznie pod warunkiem,że są uszyte z wysokogatunkowych materiałów i mają ładne kolorki. Widziałam w jednej z belgijskich szkół nastolatki w granatowych spódniczkach w żółto-zielono -czerwoną krateczkę. Górę stanowiły ciemne bluzeczki. Ten strój wyprodukowano z jedwabiu z dodatkiem wełny,dlatego -mimo częstego prania wyglądał porządnie i nie wymagał długiego prasowania. Nie wiem , czy rodziców polskich dzieci stać na kupno takich eleganckich i wesołych mundurków. Jeśli dzieciaki miałyby męczyć się w tandetnych,niezdrowych ciuchach z "praktycznych tworzyw sztucznych"-to byłby wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
ten_po_prawej Re: my kwiat polskiej młodzieży.....jest nam wsty 01.03.07, 18:42 Trzeba było "wdepnąć"przy okazji na pokaz eutanazji...to podobno też nic niestosownego,a jaka adrenalinka. Odpowiedz Link Zgłoś
tanges1 Trudno się połapać 28.02.07, 10:50 Komuchojadku czy mozesz blizej sprecyzować, bo na pedryla mi wyglada: Piotrek,Saber,Łukasz,Bruno,Carlito,Łukasz Starzec,Rafał,Robert,Piotrek,Maciej,Asan,Friki,Marcin,Decyl,Michał. umieszczając tam swoje zdjęcie zepsułeś mi obiad, odruch wymiotny > pewnie będzie trwał kilka najbliższych dni bleeeee, "pedzie na Madagaskar" i > po problemie...a rząd jest ok..., bo to pierwszy normalny rząd Odpowiedz Link Zgłoś
komuchojadek Młody Polak wg ... 27.02.07, 12:52 cytuję: Celem tej strony jest pokazanie Polsce i światu, że młodzi Polacy nie zgadzają się na uwstecznianie tego kraju.... cytuję dalej: Tomek 52 lata ..... jest mi wstyd za nietolerancję i głupotę hahahaha, rzeczywiście młody Polak, a w dodatku wstydzi się za takich jak Ty Fazzarro i Tobie podobni....więcej tolerancji dla braci Kaczyńskich, ojca Rydzyka, itd Odpowiedz Link Zgłoś
fazarro Re: Młody Polak wg ... 27.02.07, 13:00 najlepsza obrona jest atak....nistety w twoim przypadku to sie kolego nie sprawdza.....bo z kazdym takim postem wylazi ci coraz wiecej slomy z butow... "kto się rodzi prostakiem, prostakiem przemija choćby słoma w butach ze złota była" Odpowiedz Link Zgłoś
tyka5 Woda w mózgu ... 27.02.07, 14:17 Takim ja fazarro nie było wstyd, kiedy prezydentem Polski był autentyczny prostak ze słomą w lakierkach, pijak zataczający się po grobach pomordowanych Polaków i agent sowiecki. Szkoda strzępić języka na polemiki, czy dyskusje z takimi, ponieważ samodzielne niezideologizowane myślenie jest dla nich terra incognita. Odpowiedz Link Zgłoś
wpisduuu Re: Woda w mózgu ... 27.02.07, 17:42 Zgadzam się z Tobą - woda zamiast mózgu Oto podsumowanie sukcesów ekpiy SamoPiS WYDARZENIE ROKU - Polskie smaki czyli koalicja kartofli z burakami CZŁOWIEK ROKU - Człowiek pierwotny, w którego istnienie nie wierzy Maciej Giertych. KOBIETA ROKU - Aneta Krawczyk za całkowite oddanie partii. BUBEL ROKU - test DNA, który potwierdził, ze Lyżwinski nie jest w stanie zrobić nic co ma ręce i nogi. PARANOJA ROKU - Szukanie przez cały naród pracy dla Kazimierza Marcinkiewicza. ZWIERZE ROKU - `Irasiad' - zwierze odkryte przez polskiego prezydenta. CWANIAK ROKU - Listkiewicz, (dy)misjonarz polskiej piłki, który nawet wrzątkiem nie daje się odkleić od stanowiska. ZA STAN UMYSŁU - Min. Anna Fotyga - żeńskie alter ego Kononowicza. ZBOCZENIE ROKU - Pociąg do Włoszczowej. NUMER ROKU - Szczęśliwy numerek w pokoju Leppera. PAW ROKU - Nowatorskie wykonanie hymnu przez premiera Kaczyńskiego z tekstem: "z ziemi polskiej do Wolski". CIOS ROKU - cios zadany przez partyjnych kolegów Danucie Hojarskiej, kiedy okazało się, ze jako jedyna posłanka Samoobrony nie była ona przez nich molestowana seksualnie. URZĄDZENIE ROKU - Renata Beger - najbardziej wypasiona nagrywarka IV RP. HAPPENING ROKU - Wyniesienie przez doniesienie czyli ingres abp. Wielgusa (ps. Grey o wszystko). MARTYROLOGIA ROKU - Kaczyński otoczony w stoczni przez 38 milionów zomowców. UNIK ROKU - Tratatajka weimarska czyli prezydent, który wziął sobie (ro) zwolnienie od Trójkąta. POWIEDZENIE ROKU - "Żadne krzyki, płacze nas nie przekonają, ze białe jest białe, a czarne jest czarne" - jako wyraz spóźnionego poparcia Jarosława Kaczyńskiego dla apartheidu. SKANDAL ROKU - Matura dla każdego, ale nie dla Majewskiego. Kategorie dodatkowe: PERSPEKTYWA ROKU - "Żeby nie było niczego" (z programu wyborczego Krzysztofa Kononowicza). SUKCES ROKU - Pojmanie bezdomnego Huberta H. CATERING ROKU - Wieśmak z dostawą radiowozem do pociągu. Odpowiedz Link Zgłoś
adasieniek Re: my kwiat polskiej młodzieży.....jest nam wsty 27.02.07, 17:49 Fajna stronka! Całkowicie popieram! Gdybym ja miał tam się wpisać to chyba by miejsca zabrakło. Odpowiedz Link Zgłoś
legalna-blondynka Re: my kwiat polskiej młodzieży.....jest nam wsty 01.03.07, 13:53 Wstyd,że ludzie , którzy walczyli za wolność naszego kraju mają głodowe emerytury a ich kaci żyją sobie jak pączki w maśle. Jeśli Kaczyńscy nie dotrzymają słowa i nie pozbawią ich tych przywilejów....to dopiero będzie wstyd. Moi wujkowie-oficerowie AK...musieli po kryjomu, jak przestępcy uciekać do Anglii, bo cholerni ub-ecy szykowali na nich narzędzia tortur. Odpowiedz Link Zgłoś
legalna-blondynka Lider Olejniczak nie zna języków obcych......haha 22.03.07, 22:13 Oleksy fajne i ciekawe rzeczy mówił....ale najbardziej -LEWICOWE KWIATKI- powinny się wstydzić,że ich młody lider Olejniczak nie potrafi sklecić zdania w żadnym z języków obcych. Jakie on szkoły kończył,że taki durny? Nasze złotowskie dzieciaki są mądrzejsze....znają języki.Każdy człowiek wyjeżdżający do pracy za granicę -po miesiącu pobytu już coś tam "łapie". A liderek OLEJNICZACZEK....taki tępy???. Aż mnie brzuch boli ze śmiechu...:) Odpowiedz Link Zgłoś
galicjanka1 Re: języki obce 25.03.07, 16:13 Była jego wypowiedź, że z ministrami rolnictwa UE rozmawiał bez tłumaczy. Kończył Wydział ekonomiczno-rolniczy na SGGW. Więcej przeczytasz w jego biografii www.wojciecholejniczak.com.pl/szablon.php?zm=bio. Nazwać go durnym i tępym to może tylko "blondyneczka", złotowska lidereczka. Odpowiedz Link Zgłoś
bigmajster-stan "patriotyzm, tradycja i równość" yhm 25.03.07, 19:36 Dołączam się do opinii Blondynki: Olejniczak to taki popeerelowski Jan Maciej Karol Wścieklica. W oficjalnej notce biograficznej tego "lidera" postkomunistów nie ma szczegółów na temat "społecznikowskich nawyków" rodziców Olejniczaka, zdradza go jednak wyraz twarzy. A tak a propos słów "patriotyzm, tradycja i równość" z biografii Olejniczaka, proponuję uzupełnić je słowami Oleksego: "Moja sitwa ma Polskę w dupie." Ładne hasło programowe lewicy, prawda? I jak prawdziwe, bo pochodzące z wypowiedzi wieloletniego guru postkomunistów. Odpowiedz Link Zgłoś
legalna-blondynka Re: "patriotyzm, tradycja i równość" yhm 25.03.07, 23:01 BIGMAJSTER....świetnie wyłapałeś ten jego "wyraz twarzy"..... Brak mu charyzmy, brak oryginalności...pasowałby do jakiegoś zespołu -disco-polo. Ale czego można się spodziewać po facetach, którzy "mają Polskę w dupie". Kto jak nie Oleksy zna ich najlepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
legalna-blondynka Re: języki obce 25.03.07, 22:49 Galicjanko....szanowna....a ile ty znasz języków?....bo ja się dogaduję w trzech..::)A Olejniczak przyznał się oficjalnnie Tomkowi Lisowi,że jakoś tam radził sobie po angielsku.... Lider młodzieżówki powinien być mądrzejszy od byle blondyneczki z małej mieściny::) Nie znam Cię prywatnie, nie wiem kim jesteś, ale być może kiedyś sobie pogadamy w językach Europy....najlepiej na jakimś forum, oczywiście bez tłumaczy....bo tu każdy może otworzyć słownik i coś tam wystukać nawet po japońsku. Ty z pewnością zaliczasz się do poliglotów, chętnie się od ciebie czegoś nauczę:) Odpowiedz Link Zgłoś