Dodaj do ulubionych

my kwiat polskiej młodzieży.....jest nam wstyd

27.02.07, 11:45
zapraszam każdego!

jestnamwstyd.com/
Obserwuj wątek
    • komuchojadek Re: my kwiat polskiej młodzieży.....jest nam wsty 27.02.07, 12:40
      Fazzarro a Ty jak zawsze kombinujesz, jak nie tak to tak, Co rząd nie leży , bo
      pedryle mają gorzej?, co parady się marzą jak np w Holandii, gdzie np rodzice
      nie mogą zabronić małolatą uczestniczyć w paradzie .....skończ z Tą propagandą
      geyowską, umieszczając tam swoje zdjęcie zepsułeś mi obiad, odruch wymiotny
      pewnie będzie trwał kilka najbliższych dni bleeeee, "pedzie na Madagaskar" i
      po problemie...a rząd jest ok..., bo to pierwszy normalny rząd
      • legalna-blondynka Re: my kwiat polskiej młodzieży.....jest nam wsty 27.02.07, 23:54
        Narażę się chyba forumowiczom, których lubię, ale muszę wam coś opowiedzieć.....:)
        Obserwowałam chyba ze 3 razy na paradzie homoseksualistów w Kolonii....w życiu
        nie przypuszczałam ,że to będzie taka fajna i mądrze zorganizowana impreza, na
        której miasto zarabia miliony...!!!świetnie przygotowane punkty
        edukacyjne,koncerty,aukcje,degustacje...itd. Nie zauważyłam (do zachodu słońca)
        niczego obscenicznego w zachowaniu ludzi, niczego niestosownego. Owszem
        -prowadzali się za rączkę...ale nie było to ani obrzydliwe, ani wulgarne. W tej
        paradzie każdego roku uczestniczą również zwykli ludzie,mieszkańcy miasta,
        którzy wcale nie sympatyzują z homoseksualną mniejszością, ale też jej nie
        atakują. Jest to jedna z atrakcji turystycznych zorientowana głównie na zysk.Za
        pierwszym razem byłam lekko zawstydzona i zmieszana . W następnych latach ta
        impreza nie zrobiła na mnie już żadnego wrażenia... Obserwowałam te parady
        przypadkowo,po prostu w tym czasie przebywałam w tym mieście.
        • tanges1 mam pytanko 28.02.07, 10:09
          A czy na tej paradzie to same pe..ły czy kobitki tez miały swoje święto?
          • elmek Re: mam pytanko 28.02.07, 10:22
            Czy określenie homoseksualista dotyczy tylko mężczyzn?
            • legalna-blondynka Re: mam pytanko 28.02.07, 11:35
              Odpowiadam....na wspomnianej paradzie byli panowie i panie. Obserwując te tłumy
              homoseksualnych par doszłam do dziwacznego i kontrowersyjnego wniosku....:)
              Otóż...większość z nich była tak nieatrakcyjna fizycznie,że u płci przeciwnej
              nie miałaby chyba szans....być może to jedna z przyczyn homoseksualizmu? Nie
              wiem jak takie parady wyglądają w innych miastach, Kolonia jest specyficzna, tam
              wszystko nastawione jest na humor, zabawę i zysk, ale jednocześnie dbają o
              nieprzekraczanie granic przyzwoitości, bo to katolicki land.
              • legalna-blondynka Re: mam pytanko 28.02.07, 12:16
                Dodam jeszcze...widziałam również bardzo atrakcyjne, super zadbane, elegancko
                ubrane dziewczyny i panie oraz równie atrakcyjnych panów...ale niestety były to
                wyjątki. Homoseksualiści są zazwyczaj lepiej sytuowani od heteroseksualnych,
                mogą sobie pozwolić na drogie, ekskluzywne towary-są więc "lubiani" przez
                właścicieli np.pięknych sklepów i wytwornych restauracji. Nie uda nam się ich
                wyplenić,nie uda się izolować. Czasami ich widok wywołuje niesmak,innym razem
                pobłażliwy uśmiech,ale przecież nie możemy ich kamieniować. Mnie osobiście
                przerażają pedofile,ich trzeba surowo karać, bo to zbrodniarze. Homoseksualistów
                wystarczy unikać...tak sobie myślę...głośno.
                • fazarro Re: mam pytanko 28.02.07, 13:17
                  nie zastanawialiscie sie nigdy ilu sposrod waszej rodziny albo znajomych to bi
                  albo homo?
                  pewno kilku by sie znalazlo

• legalna-blondynka Re: mam pytanko 28.02.07, 15:22
                    Ja na szczęście dziękuję Bogu,że mój kontakt z homoseksualistami ograniczał się
                    do obserwacji obcych ludzi, których traktowałam jako element ulicznego
                    spektaklu. Raka znosi się najłatwiej jeśli toczy innych.
                • tyka5 Gay, czyli wesołek. 28.02.07, 17:56
                  Trudno dziś wielu ludziom zrozumieć, że krytycy gejów nie zamierzają
                  prześladować homoseksualistów, a jedynie postawić tamę ich nachalnym, coraz
                  liczniejszym żądaniom, które de facto zmierzają do przewartościowania
                  obyczajowości i etyki /chcą zmienić normy, oceny/. Znaleźliśmy się dziś w takim
                  punkcie, w którym nie chodzi o tolerancję dla pederastów i lesbijek, lecz o
                  postępującą coraz dalej dyskryminację heteroseksualistów.
                  Poza tym nie lubię, kiedy świat i człowiek sprowadzony zostaje do jednego
                  wymiaru, np. erotycznego, czy jak w przypadku Partii Kobiet and feministek do
                  płciowości. To głupie po prostu, fałszywe spojrzenie, które deformuje
                  rzeczywistość.
                  • tanges1 Re: Gay, czyli wesołek. 01.03.07, 00:41
                    ,,Znaleźliśmy się dziś w takim
                    punkcie, w którym nie chodzi o tolerancję dla pederastów i lesbijek, lecz o
                    postępującą coraz dalej dyskryminację heteroseksualistów,,

Tyka to zdanie chyba ktos zbudował inny więc mogłeś opatrzyc choć w cudzysłów
                    lub inny zabieg ,który odróżni własną od cudzej publikowanej tezy.
                    • tyka5 Re: Gay, czyli wesołek. 01.03.07, 12:20
                      Użyłem w innym miejscu wcześniej podobnego sformułowania i masz rację, że
                      pochodzi ono z czyjejś wypowiedzi. Przypomnij, kto jest autorem.
                      • fazarro Re: Gay, czyli wesołek. 01.03.07, 13:00
                        hehehehehe
                        odwracanie kota ogonem
                        w koncu ludzie odmiennej orientacji znani jako pedryle pedaly cioty lezby itp itd
                        przestali sie bac i wychodza na ulice
                        wiec pilnujcie swoje dzieci bo to straszna zaraza jest
                        i jeszcze probuja o jakies tam swoje prawa sie upominac! bezczelność!
                        wara psy!

pffffffffffffffffffffff
                        kulturka panowie, kulturka az milo
                      • legalna-blondynka Re: Gay, czyli wesołek. 01.03.07, 13:06
                        Ja podobnie jak Tyka i chyba wiele innych osób cytuję czasami wypowiedzi, które
                        zakodowała moja pamięć. Nie zawsze pamiętam, kto był ich autorem.
                        Teraz z innej beczki...Tyka, czy Ciebie nie drażnią te niby
                        błyskotliwie-dowcipne komentarze gości Szkła Kontaktowego? Ja znoszę jedynie
                        Krzysztofa D. Pozostali panowie nie dość, że są chyba najbrzydsi w kraju to na
                        dodatek mają piskliwe,świszczące głosy... Gospodarzy się nie czepiam....:)
                        • tyka5 Re: Gay, czyli wesołek. 01.03.07, 13:19
                          Hm, Blondynko, a co to takiego "Szkło Kontaktowe"? Domyślam się, że to coś z
                          telewizją, którą na szczęście rzadko oglądam.
                          • legalna-blondynka Re: Gay, czyli wesołek. 01.03.07, 13:42
                            Tak ...Tyka to program -TVN....:)Ciekawi mnie, czy Ty i Komuchojadek podzielacie
                            mój pogląd. Obejrzyj to ze dwa razy...:)

• komuchojadek Re: Gay, czyli wesołek. 06.03.07, 22:10
                              W tv oglądam mecze i dokumenty. Nie oglądam wiadomości, panoramy itp.
                              ogłupiaczy. Wolę wiadomości w internecie. Np dziś wyczytałem, że 76% Włochów
                              opowiada się za tym, by homoseksualiści otwarcie przyznawali się do swych
                              skłonności, a 95% chce przyjaźnić się z gejami i lesbijkami.
                              No to Fazzarro nie będziesz sam, jedź do Włoch, tam aż 95 % populacji chce się
                              z Tobą przyjaźnić.
                              Podobała mi się wypowiedź Giertycha w Heidelbergu. Aborcja i propaganda
                              homoseksualna to zło. No cóż, być może Blondynko, kolońscy homoseksualiści są
                              grzeczni, uczesani i ładnie ubrani, ale wielu ich europejskich kolegów to
                              dewianci w pełnym tego słowa znaczeniu. Polecam odwiedzić np Holandię, a na
                              marginesie, jest tylko mały kroczek od homoseksualizmu do pedofilii. Popatrz
                              jak lobby homoseksualne dąży do obniżenia wieku, by móc pedrylować coraz
                              młodszych chłopców.
                              Na koniec by być dobrze zrozumianym: nie mam nic do homoseksualistów dopóki
                              robią to sobie w zaciszu domowym. Jeżeli domagają się praw, chcą adoptować
                              dzieci, tworzą enklawy propagandy geyowskiej np. chóry geyowskie, knajpy
                              geyowskie itd to wtedy mówię PEDRYLE STOP, także jak widać jestem tolerancyjny.
                              • fazarro Re: Gay, czyli wesołek. 06.03.07, 22:50
                                :D
                • legalna-blondynka O szkolnych mundurkach 28.02.07, 20:04
                  Szkolne mundurki lub jak kto woli ujednolicone stroje wyglądają ślicznie pod
                  warunkiem,że są uszyte z wysokogatunkowych materiałów i mają ładne kolorki.
                  Widziałam w jednej z belgijskich szkół nastolatki w granatowych spódniczkach w
                  żółto-zielono -czerwoną krateczkę. Górę stanowiły ciemne bluzeczki. Ten strój
                  wyprodukowano z jedwabiu z dodatkiem wełny,dlatego -mimo częstego prania
                  wyglądał porządnie i nie wymagał długiego prasowania. Nie wiem , czy rodziców
                  polskich dzieci stać na kupno takich eleganckich i wesołych mundurków. Jeśli
                  dzieciaki miałyby męczyć się w tandetnych,niezdrowych ciuchach z "praktycznych
                  tworzyw sztucznych"-to byłby wstyd.
        • ten_po_prawej Re: my kwiat polskiej młodzieży.....jest nam wsty 01.03.07, 18:42
          Trzeba było "wdepnąć"przy okazji na pokaz eutanazji...to podobno też nic niestosownego,a jaka adrenalinka.
      • tanges1 Trudno się połapać 28.02.07, 10:50
        Komuchojadku czy mozesz blizej sprecyzować, bo na pedryla mi wyglada:
        Piotrek,Saber,Łukasz,Bruno,Carlito,Łukasz
        Starzec,Rafał,Robert,Piotrek,Maciej,Asan,Friki,Marcin,Decyl,Michał.

umieszczając tam swoje zdjęcie zepsułeś mi obiad, odruch wymiotny
        > pewnie będzie trwał kilka najbliższych dni bleeeee, "pedzie na Madagaskar" i
        > po problemie...a rząd jest ok..., bo to pierwszy normalny rząd
    • komuchojadek Młody Polak wg ... 27.02.07, 12:52
      cytuję: Celem tej strony jest pokazanie Polsce i światu, że młodzi Polacy nie
      zgadzają się na uwstecznianie tego kraju....
      cytuję dalej: Tomek 52 lata ..... jest mi wstyd za nietolerancję i głupotę

hahahaha, rzeczywiście młody Polak, a w dodatku wstydzi się za takich jak Ty
      Fazzarro i Tobie podobni....więcej tolerancji dla braci Kaczyńskich, ojca
      Rydzyka, itd
      • fazarro Re: Młody Polak wg ... 27.02.07, 13:00
        najlepsza obrona jest atak....nistety w twoim przypadku to sie kolego nie
        sprawdza.....bo z kazdym takim postem wylazi ci coraz wiecej slomy z butow...

"kto się rodzi prostakiem, prostakiem przemija
        choćby słoma w butach ze złota była"

• tyka5 Woda w mózgu ... 27.02.07, 14:17
          Takim ja fazarro nie było wstyd, kiedy prezydentem Polski był autentyczny
          prostak ze słomą w lakierkach, pijak zataczający się po grobach pomordowanych
          Polaków i agent sowiecki.
          Szkoda strzępić języka na polemiki, czy dyskusje z takimi, ponieważ samodzielne
          niezideologizowane myślenie jest dla nich terra incognita.
          • wpisduuu Re: Woda w mózgu ... 27.02.07, 17:42
            Zgadzam się z Tobą - woda zamiast mózgu

Oto podsumowanie sukcesów ekpiy SamoPiS
            WYDARZENIE ROKU - Polskie smaki czyli koalicja kartofli z burakami
            CZŁOWIEK ROKU - Człowiek pierwotny, w którego istnienie nie wierzy Maciej
            Giertych.
            KOBIETA ROKU - Aneta Krawczyk za całkowite oddanie partii.
            BUBEL ROKU - test DNA, który potwierdził, ze Lyżwinski nie jest w stanie zrobić
            nic co ma ręce i nogi.
            PARANOJA ROKU - Szukanie przez cały naród pracy dla Kazimierza
            Marcinkiewicza.
            ZWIERZE ROKU - `Irasiad' - zwierze odkryte przez polskiego prezydenta.
            CWANIAK ROKU - Listkiewicz, (dy)misjonarz polskiej piłki, który nawet wrzątkiem
            nie daje się odkleić od stanowiska.
            ZA STAN UMYSŁU - Min. Anna Fotyga - żeńskie alter ego Kononowicza.
            ZBOCZENIE ROKU - Pociąg do Włoszczowej.
            NUMER ROKU - Szczęśliwy numerek w pokoju Leppera.
            PAW ROKU - Nowatorskie wykonanie hymnu przez premiera Kaczyńskiego z
            tekstem: "z ziemi polskiej do Wolski".
            CIOS ROKU - cios zadany przez partyjnych kolegów Danucie Hojarskiej, kiedy
            okazało się, ze jako jedyna posłanka Samoobrony nie była ona przez nich
            molestowana seksualnie.
            URZĄDZENIE ROKU - Renata Beger - najbardziej wypasiona nagrywarka IV RP.
            HAPPENING ROKU - Wyniesienie przez doniesienie czyli ingres abp. Wielgusa (ps.
            Grey o wszystko).
            MARTYROLOGIA ROKU - Kaczyński otoczony w stoczni przez 38 milionów zomowców.
            UNIK ROKU - Tratatajka weimarska czyli prezydent, który wziął sobie (ro)
            zwolnienie od Trójkąta.
            POWIEDZENIE ROKU - "Żadne krzyki, płacze nas nie przekonają, ze białe jest
            białe, a czarne jest czarne" - jako wyraz spóźnionego poparcia Jarosława
            Kaczyńskiego dla apartheidu.
            SKANDAL ROKU - Matura dla każdego, ale nie dla Majewskiego.
            Kategorie dodatkowe:
            PERSPEKTYWA ROKU - "Żeby nie było niczego" (z programu wyborczego Krzysztofa
            Kononowicza).
            SUKCES ROKU - Pojmanie bezdomnego Huberta H.
            CATERING ROKU - Wieśmak z dostawą radiowozem do pociągu.
    • adasieniek Re: my kwiat polskiej młodzieży.....jest nam wsty 27.02.07, 17:49
      Fajna stronka! Całkowicie popieram! Gdybym ja miał tam się wpisać to chyba by
      miejsca zabrakło.
    • tyka5 Woda w mózgu... 27.02.07, 22:18
      A nie mówiłem?
    • legalna-blondynka Re: my kwiat polskiej młodzieży.....jest nam wsty 01.03.07, 13:53
      Wstyd,że ludzie , którzy walczyli za wolność naszego kraju mają głodowe
      emerytury a ich kaci żyją sobie jak pączki w maśle. Jeśli Kaczyńscy nie
      dotrzymają słowa i nie pozbawią ich tych przywilejów....to dopiero będzie wstyd.
      Moi wujkowie-oficerowie AK...musieli po kryjomu, jak przestępcy uciekać do
      Anglii, bo cholerni ub-ecy szykowali na nich narzędzia tortur.
      • legalna-blondynka Lider Olejniczak nie zna języków obcych......haha 22.03.07, 22:13
        Oleksy fajne i ciekawe rzeczy mówił....ale najbardziej -LEWICOWE KWIATKI-
        powinny się wstydzić,że ich młody lider Olejniczak nie potrafi sklecić zdania w
        żadnym z języków obcych. Jakie on szkoły kończył,że taki durny? Nasze złotowskie
        dzieciaki są mądrzejsze....znają języki.Każdy człowiek wyjeżdżający do pracy za
        granicę -po miesiącu pobytu już coś tam "łapie". A liderek OLEJNICZACZEK....taki
        tępy???. Aż mnie brzuch boli ze śmiechu...:)
        • galicjanka1 Re: języki obce 25.03.07, 16:13
          Była jego wypowiedź, że z ministrami rolnictwa UE rozmawiał bez tłumaczy.
          Kończył Wydział ekonomiczno-rolniczy na SGGW. Więcej przeczytasz w jego
          biografii www.wojciecholejniczak.com.pl/szablon.php?zm=bio. Nazwać go
          durnym i tępym to może tylko "blondyneczka", złotowska lidereczka.
          • bigmajster-stan "patriotyzm, tradycja i równość" yhm 25.03.07, 19:36
            Dołączam się do opinii Blondynki: Olejniczak to taki popeerelowski Jan Maciej
            Karol Wścieklica. W oficjalnej notce biograficznej tego "lidera" postkomunistów
            nie ma szczegółów na temat "społecznikowskich nawyków" rodziców Olejniczaka,
            zdradza go jednak wyraz twarzy.

A tak a propos słów "patriotyzm, tradycja i równość" z biografii Olejniczaka,
            proponuję uzupełnić je słowami Oleksego: "Moja sitwa ma Polskę w dupie." Ładne
            hasło programowe lewicy, prawda? I jak prawdziwe, bo pochodzące z wypowiedzi
            wieloletniego guru postkomunistów.
            • legalna-blondynka Re: "patriotyzm, tradycja i równość" yhm 25.03.07, 23:01
              BIGMAJSTER....świetnie wyłapałeś ten jego "wyraz twarzy"..... Brak mu charyzmy,
              brak oryginalności...pasowałby do jakiegoś zespołu -disco-polo. Ale czego można
              się spodziewać po facetach, którzy "mają Polskę w dupie". Kto jak nie Oleksy zna
              ich najlepiej?
          • legalna-blondynka Re: języki obce 25.03.07, 22:49
            Galicjanko....szanowna....a ile ty znasz języków?....bo ja się dogaduję w
            trzech..::)A Olejniczak przyznał się oficjalnnie Tomkowi Lisowi,że jakoś tam
            radził sobie po angielsku.... Lider młodzieżówki powinien być mądrzejszy od byle
            blondyneczki z małej mieściny::) Nie znam Cię prywatnie, nie wiem kim jesteś,
            ale być może kiedyś sobie pogadamy w językach Europy....najlepiej na jakimś
            forum, oczywiście bez tłumaczy....bo tu każdy może otworzyć słownik i coś tam
            wystukać nawet po japońsku. Ty z pewnością zaliczasz się do poliglotów, chętnie
            się od ciebie czegoś nauczę:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka