happy_time 11.02.11, 20:20 Mam zamrożone grzyby (chyba prawdziwki). Czy jak je rozmroże i zrobie z nimi pierogi to mogę te pierogi zamrozić? Większość produktów rozmrożonych, poddanych obróbce można zamrozić ponownie. Grzyby też? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matylda1001 Re: Pierogi z grzybami - pytanie 12.02.11, 01:34 Oczywiście , że możesz zamrozić. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus Re: Pierogi z grzybami - pytanie 12.02.11, 01:40 możesz, ale czy one jeszcze będą smakować? zamrożone, przerobione, ugotowane i znów zamrożone prawdziwki wg mnie stracą resztki aromatu i smaku, bo grzyby są kapryśne romzroź je, przerób i zjedz Odpowiedz Link Zgłoś
happy_time Re: Pierogi z grzybami - pytanie 12.02.11, 21:52 Rzeczywiście chyba masz rację, zrobię mniejszą porcję. Dzięki za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasqda Re: Pierogi z grzybami - pytanie IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.11, 00:13 A nie lepiej je na zupę albo na grzyby w śmietanie albo na jajecznicę z grzybami albo na cokolwiek innego? Pierogi lepsze z grzybów suszonych - więcej aromatu mają. Odpowiedz Link Zgłoś