Dodaj do ulubionych

Piła moje miasto

IP: *.pila.sdi.tpnet.pl 20.05.03, 10:00
Jako mieszkanka Piły uważam że Piła to piękne miasto,gdyż obfituje w dużą
ilość zieleni.Jest tu dużo obiektów do zwiedzania np.Muzeum Okręgowe w Pile
,Dom Staszica.
Obserwuj wątek
    • Gość: szali&bialy Re: Piła moje miasto IP: *.pila.sdi.tpnet.pl 20.05.03, 10:28
      no pila jest super sexi macie racje dziwczyny
    • kicior99 Re: Piła moje miasto 20.05.03, 14:06
      Co jest takiego ciekawego - i ponadregionalnego - w Muzeum Staszica? Jakos nie
      moglem sie dopatrzec...
      • Gość: _mort_ Re: Piła moje miasto IP: 172.25.119.* 31.05.03, 15:45
        Kicior, ciesz się z tego co masz. Trochę na zasadzie
        radzieckiego tekstu dla Amerykanów: a u was to biją
        murzynów.
        Po co komu ponadrgionalizacja czy coś? W pile życie jest
        piękne, piwo tanie, panienki uśmiechnięte i już (osobiście
        uważam że ostatni punkt lepiej się prezentuje niż
        wymienione muzeum :-)
        • kicior99 Re: Piła moje miasto 01.06.03, 18:21
          ja juz raczej niedlugo sie pociesze..., Mowie na zasadzie kontrastu, 15 lat
          mieszkalem we wrocku, 11 w poznzniu, w pile od 1995, mam z czym porownywac...
          • _mort_ Re: Piła moje miasto 04.06.03, 03:48
            kicior99 napisał:

> ja juz raczej niedlugo sie pociesze..., Mowie na
            zasadzie kontrastu, 15 lat
            > mieszkalem we wrocku, 11 w poznzniu, w pile od 1995,
            mam z czym porownywac...

Nie będę się licytował ale...: Warszawa, Katowice, Tychy
            i od 2000 Piła. W między czasie Łódź (ale tam sssyf,
            wymazać z pamięci)
            Też mam z czym porównać.
            • kicior99 Re: Piła moje miasto 04.06.03, 12:20
              nie chodzi o licytacje przeciez. Ja sie w Pile po prostu dusze...
              • Gość: PR Re: Piła moje miasto IP: *.pwsoft.pl / 192.168.1.* 12.08.03, 21:12
                Kicior czemu ty się z Piły w końcu nie wyprowadzisz, wciąż tylko narzekasz.
    • michal-ochlik Re: Piła moje miasto 11.06.03, 09:52
      piła to jest jedna wielką dziurą ponieważ niemożna tu znalezdz prac 2
      restałracie i bary na kzyz i wszedzie wołaja o praktyke a ja jestem absolwentem
      i mam se urodzic ta praktyke czy co .
      Jeszcze jak piła była woj4ewudztwem to w tej pile coj jeszcze u bylo a teraz
      niema tu apsolutnie nic i zauje ze niemieszkam w jakims wiekszym miescie bo by
      mi było łatwiej prace znalezdz . w maju mnie zwolniono z pracybo były
      zwolnienia masowe i w pile nieznajdzie sie prac w 1 m-c ja szukalem 7 m-c .
      • Gość: ElNino Re: Piła moje miasto IP: *.icpnet.pl 12.06.03, 21:30
        Nie dziwię się, że nie możesz znaleźć pracy . Skoro Twoje CV wygląda tak jak
        Twój post powyżej, to gratulacje. Naucz się chłopie poprawnej polszczyzny w
        mowie i piśmie, a później szukaj pracy. To na pewno pomoże.
        • kicior99 Re: Piła moje miasto 13.06.03, 13:25
          to jest chlopak niepelnosprawny. Odczep sie od niego.
        • kicior99 Re: Piła moje miasto 13.06.03, 13:26
          brak ci odwagi aby sie zalogowac i w taki sposob obrazasz ludzi? No to moje
          gratulacje. Daleko zajdziesz...
          • Gość: ElNino Re: Piła moje miasto IP: *.icpnet.pl 16.06.03, 12:14
            A masz jakiś problem koleś? Jak będe miał ochotę się zalogować, to zrobię to.
            Ale i tak nic to nie zmieni w formie i treści moich postów. Nie życzę sobie
            więcej uwag pod moim adresem, szczególnie o takiej treści "odczep się".
            Pozdrowienia.
            • kicior99 Re: Piła moje miasto 16.06.03, 14:36
              Ile razy bedziesz zachowywal sie jak Blochowiako w rozmowie z kaczynskim, to
              bede sie czepial. A przy okazji gratuluje kultury .
              • Gość: Monaliza Re: Piła moje miasto IP: *.arcor-ip.net 17.06.03, 12:21
                Pila to jest piekne i wspaniale miasto , mieszkalam i wychowalam sie w nim , od
                dwoch lat mieszkam po za kraja i najbardziej mi brakuje PIlY .
                Latem jest gdzie poplywac , zabawic sie a nawet posiedziec na piwku .
                Miasteczko jest atrakcyjne dla mieszkancow jak i dla turystow , nie ma co
                narzekac bo naprawde nie ma wielu takich miejsc.
                A z praca to nawet ciezko jest w dozych miastach.
              • Gość: ElNino Re: Piła moje miasto IP: *.icpnet.pl 17.06.03, 21:52
                Porównanie sposobu mojej komunikacji do stylu p.Błochowiak jest profanacją
                języka. A Ty, sądząc po temacie Twojego forum prywatnego jesteś jego zaciekłym
                obrońcą.
                Pozdrowienia.
                • kicior99 Re: Piła moje miasto 23.06.03, 18:50
                  masz pseudo El Nino czyli dziecko. Pogratulowac trafnosci...
    • zuta Re: Piła moje miasto 23.06.03, 07:44
      Z dużą liczbą obiektów do zwiedzania w stylu muzeum, to bym nie przesadzała,
      ale jeśli chodzi o zieleń i krajobraz, to spokojnie - można się pochwalić.
    • Gość: Syla Re: Piła moje miasto IP: *.petrus.pl / 172.17.128.* 13.08.03, 23:07
      Chodziłam do "Nafty" ładnych parę lat temu, w Pile poznałam mojego kochanego
      męża, przyjaciółkę, wspaniałych ludzi. W Pile przeżyłam najlepsze imprezy. A
      potem wyprowadziłam się do Kołobrzegu, w którym mieszkaliśmy z mężem dwa lata.
      Było OK. ale gdy wróciliśmy do Piły, skrzydła nam odrosły. Stare kąty, znajomi,
      ulubione miejsca, klimat, szkoda gadać! Wiem, niektórzy się w czoła pukają, ale
      Piła to moje miasto i koniec. Wszyscy chcą się wyrwać z tego miasta - nawet im
      się nie dziwię, ja jednak szukałam swojego miejsca na Ziemi i znalazłam.
      Jedynym miastem, które mogłoby mi zastąpić Piłę, jest piękne, kochane miasto, w
      którym się urodziłam, z którym czuję się mocno związana, w którym mam rodzinkę
      dalszą i bliższą, jest LESZNO!!! Pozdrawiam Piłę!!!
    • Gość: Syla Re: Piła moje miasto IP: *.petrus.pl / 172.17.128.* 13.08.03, 23:17
      Dla takich osłów jak kicior99 i ELNino miejsca pod dostatkiem jest na czacie -
      niekoniecznie w konkretnym temacie. O! Bełkot będzie w sam raz. Takie jałowe
      utarczki słowne pod tytułem "Piła moje miasto", to dopiero profanacja!
      • kicior99 Re: Piła moje miasto 12.02.04, 12:29
        Gość portalu: Syla napisał(a):

> Dla takich osłów jak kicior99 i ELNino miejsca pod dostatkiem jest na czacie -
        > niekoniecznie w konkretnym temacie. O! Bełkot będzie w sam raz. Takie jałowe
        > utarczki słowne pod tytułem "Piła moje miasto", to dopiero profanacja!

nikt ci nie broni byc bardziej konkretna. Ja tylko widze jak Kosmaty marnotrawi
        nasze podatki
    • merida_rider Re: Piła moje miasto 10.02.04, 23:34
      z muzeami to kiepscizna i to totalna...drogi rowerowe, hmmm na plotki jest i
      nigdzie wiecej takiej z prawdziwego zdazenia nie ma!! tej nad rzeka nie licze
      bo to jest porazka, pare tras jest wokol pily ale to jest za malo!!! poza tym
      miasto jest okej :) mieszkam tu 19 lat i nie chce z tad wyjezdzac jak sie uda
      to zostane :D
    • sudakm Re: Piła moje miasto 11.02.04, 11:03
      Piła -miasto bardzo ładne,sporo zieleni,dobra atmosfera.Trochę za
      mało "kultury" tzn.brak teatru,premiery filmowe po kilku miesiącach dopiero w
      kinach.
      Klka lat spędzałam wakacje na Płotkach.Miłe wspomnienia!
      aha ,męża też mam z Piły.
      Mieszkam w Łodzi.
      Pozdrawiam wszystkich PILan!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka