Dodaj do ulubionych

Pytanie o Astę i Gackę

23.05.07, 19:13
Czy jak wejdzie Enternet ze swoim programem lokalnym, to czy on będzie pełen
bzdetów z Krajenki, jak to jest w Asta Net?
Obserwuj wątek
    • tyka5 Horror 23.05.07, 19:40
      Gdzie ty dziecko chodziłaś o szkoły? Kto ciebie polskiego uczył?
    • przemytnik_rabarbaru Re: Pytanie o Astę i Gackę 23.05.07, 21:35
      Czy to nie Gacka chwalil sie kiedys internetowym serwisem informacyjnym?
      Podobniez byl to pierwszy taki w Polsce ale upadl tak szybko jak sie pojawil.
      Moze teraz zapalu starczy mu na wiecej.
      • tanges1 hipokryzja ASTY 07.06.07, 20:17
        Asta osiąga niektórymi opiniami i wypowiedziami rynsztoku. Teraz dochodzi
        jeszcze szykanowanie konkurecji w Złotowie. Ostatni kurier pokazał reklame
        konkurencji i do ludzi sie doczepił. Nic nie ugrają a ludzi problemów narobią.
        Nie mówie już o nieobiektywnych zlepach informacyjnych.
        • radiomarian1 Re: hipokryzja ASTY 08.06.07, 12:02
          Ten telewizyjny k...iszon atakuje moją panią profesor, nie mając pojęcia, bo
          czyta z promptera, a tem myśli to jakiegoś palanta, który szału dostaje ze
          Gacka prowadzi za rzeka walke.
          Zadaje pytania retoryczne czy takim ludziom wypada występować w reklamie.
          Jasne,że wypada jak najbardziej.
          Wam jedynie nie wypada walczyć z konkurencja za pomoca przewagi jaką jest wasza
          zakłamana telewizja.
          • elmek Re: hipokryzja ASTY 08.06.07, 13:03
            Jesteś pewien, że wypada? Pamiętasz Kwaśniewskiego i wykładziny?
            • radiomarian1 Re: hipokryzja ASTY 09.06.07, 12:59
              Pamietam kwasniewskeigo i meble chyba on tak reklamował. Z resztą czego on nie
              zrobił? Dobry to jednak przykład, skoro kwaśnieski mógł reklamować dlaczego nie
              mogą tego robić te osoby. Na dodatek te osoby mają magisterium, nie dopusciły
              się skandalu na cmentarzu. Nie mają tego co ma kwasnieski na sumieniu.
              Dojść można do wniosku, że kwaśnieski nie powinien wystepować w reklamie gdyż z
              powodu braku autorytetu nie przekona nikogo.
              To kanalia zwykła jest.
              • przemytnik_rabarbaru Re: hipokryzja ASTY 09.06.07, 14:50
                Wlasnie nie mogl i tobie podobni swiecie oburzeni podniesli raban ze osoba
                sprawujaca funkcje publiczne nie powinna w reklamach wystepowac. Zdaje sie ze
                jakby premier reklamowal dajmy na to karme dla kota to byloby wszystko ok. W tym
                kraju punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia.
                • johnscott Re: hipokryzja ASTY 09.06.07, 20:31
                  Hm. Pan Mendak nie jest zależny od burmistrza, pani Dorsz też. Może faux pas
                  popełniła p. Jelonkowa
                  • tanges1 Re: hipokryzja ASTY 09.06.07, 23:19
                    Asta jest zależna za to od burmistrza, bo to on zamawia co roku produkcję
                    filmów propagandowych, którymi potem katują ludzi na sesjii.
                    To są niezłe pieniądze. Kampania wyborcza tez zdominowała pasmo nadawania w
                    zeszłych wyborach przeplatane filmami, które asta nakręcała dla burmistrza i
                    dla rady gloryfikujace jej władzy. Na szczeście wiara w tym roku troszke
                    zrozumiała o co tu chodzi i za czyje pieniadze ta propaganda.
                    Asta za tak intratne zamówienia rewanżuje się obiektywnie lojalnym
                    dziennikarstwem wobec swoich klientów samorządowych.To można wyczuć ogladając
                    jeden kurier, kto jest dobry o kto wróg.
                    • legalna-blondynka Re: hipokryzja ASTY 10.06.07, 00:32
                      Tanges...jesteś pewien,że te propagandowe filmy były opłacane z pieniędzy
                      podatników? Nie mogę uwierzyć,że ja ( podatnik) nieświadomie finansowałam
                      kampanię wyborczą lewicowych radnych.
                      • tanges1 Re: hipokryzja ASTY 10.06.07, 00:41
                        Pytasz chyba retorycznie??? Wszystko co robi samorząd w celu pokazania co
                        zrobił za Twoje pieniądze pokazuje to za Twoje pieniadze.To tak jakbyś mi dała
                        500 złoty na zakupy a ja bym wydał 200 na poinformowanie Ciebie na co wydałem
                        300 zł.
                        • legalna-blondynka Re: hipokryzja ASTY 10.06.07, 01:10
                          Wiesz Tanges...ja jestem jednak bardzo naiwna, nie uwierzysz- pytanie nie było
                          retoryczne, zakładałam ,że istnieje przyzwoitość. Bardzo Ci dziękuję za odważną
                          odpowiedź i pozdrawiam. Jest już bardzo późno, zamierzałam się położyć, ale
                          teraz na pewno nie zasnę....tak się zdenerwowałam.
                          Przeczytałam twój post o uciążliwych lokatorach.....współczuję.
        • arturgac Re: hipokryzja ASTY 10.11.07, 01:04
          tanges1 napisał:

> Asta osiąga niektórymi opiniami i wypowiedziami rynsztoku. Teraz dochodzi
          > jeszcze szykanowanie konkurecji w Złotowie. Ostatni kurier pokazał reklame
          > konkurencji i do ludzi sie doczepił. Nic nie ugrają a ludzi problemów narobią.
          > Nie mówie już o nieobiektywnych zlepach informacyjnych. Uważam iż wasze opinie
          nie są obiektywne i powinniście jeszcze raz zastanowić sie nad swoim poglądem.
          Pytanko: o jakiej konkurencjii jest mowa?? Tobie tanges zdaje się nudzi, za dużo
          wolnego czasu? Pozdrawiam Artur G.

• komuchojadek Re: Pytanie o Astę i Gackę 12.11.07, 09:45
      Nie, będzie odzwierciedleniem pewnej lokalnej gazety, która jest
      tubą propagandową przewodzącego nam w Złotowie
      reżimu "czerwononosych czerwonych khmerów"

pozdrawiam erohofmanku i przepraszam za dłuuuuga nieobecność

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka