marghot 16.06.08, 12:39 czy na pilskiej porodówce na życzenie rodzącej podaje się zzo, czy też nie ma takiej opcji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julinka12 Re: ZZO - poród 17.06.08, 12:48 Niestety takie znieczulenie podają tylko przy cesarce a przy porodzie naturalnym traktowane jest jako usługa ponadstandardowa i za nie wyłożyc trzeba niestety z własnej kieszeni. Zawsze jednak w trakcie porodu można poprosic o środki przeciwbólowe,gdy skurcze będą już bardzo odczuwalne. Mino wszystko życzę szybkiego i bezbolesnego rozwiązania. Mama dwójki dzieci urodzonych w pilskim szpitalu Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: ZZO - poród 17.06.08, 13:17 Dzięuję za informację. NIe jest dla mnie tak istotne, że trzeba zapłacić za zzo. Ważne, aby było ono wogóle przy porodzie SN możliwe to uzyskania :) Chyba będę musiała się do Piły wybrać i popytać oraz obejrzeć porodówkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamajulki080506 Re: ZZO - poród 30.06.08, 18:02 czy masz już może inforację, czy ZOO jest dostępne i ile kosztuje? A jak porodówka? Poprzednie dziecko rodziłam w ?Trzciance, ale tam już nie ma porodów w wodzie (chociaż opiekę wsponinam super), teraz zastanawiam się, czy nie zostać na porodówce w Pile, ale sama nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
joan25-1980 Re: ZZO - poród 08.08.08, 22:16 Witam. Ja się ostatnio orientowałam aby urodzić w Trzciance i nic mi nie mówiono, że porodów w wodzie juz nie ma. W niedzielę się tam wybieram wiec moze coś wiecej napisze. Odpowiedz Link Zgłoś