goldtown9 05.12.03, 23:11 Na te 2000 daje nowy temat. Jak wam sie podoba przebudowa starego miasta w Złotowie? Jedni gadaja, że ładnie, drudzy zgoła inaczej. A w sobote otwarcie! Idziecie! Ja bede w czapce mikołajka! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamka_tip Re: 2000 post! 07.12.03, 20:08 Nie widziałam cię wczoraj na placu. Poszłam z dziećmi po cukierki i nie dostały ani jednego. Mikołajów było trochę, ale dziwnych. Przebudowa mi się nie podoba, bo bardzo skopiowana ze Szczecinka, czy nie moglibyśmy mieć coś oryginalnego? Choinka owszem ładna, ale dzisiaj paliła się tylko 1/4 lampek. No ale tak to w Złotowie tylko może być. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
andzia31 Re: 2000 post! 08.12.03, 11:23 goldtown9 napisał: > Ja bede zgola w czapce mikołajka! chlopie, przeziebisz sie tylko w czapce:-) Odpowiedz Link Zgłoś
elmek Re: 2000 post! 12.12.03, 00:38 Przebudowę popieram, w końcu coś się ruszyło w tym mieście. Jedno mnie tylko irytuje: dlaczego wzdłuż ulicy Wojska Polskiego nie postawiono ładnych, stylowych latarni (takich czarnych, z "wywijasami") tylko zwykłe, tyle tylko, że obniżone? W innych miastach wygląda to ładnie - bruk i latarnie retro a u nas WIOCHA!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś