Gość: angrusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 15:14 Pójdź i zagłosuj najlepiej na mnie Andrzej Gruszczyński okręg nr 2 Tysiąclecie , Kiedrzyn , Parkitka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PISSSSSSSSSS Re: Kandyduję z PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 16:33 a co nie stac pana na plakat wybrczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Kandyduję z PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 16:35 Widac na te 3 miliony mieszkan za duzo kasy wydali.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyksztalciuch Re: Kandyduję z PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 17:00 Niestety, sam fakt ze kandydujesz z pisu wystarczy, ze na Ciebie nie zaglosuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyksztalciuch Re: Kandyduję z PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 17:07 Brawa dla blyskotliwego komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PISSSSSSSSSSS Re: Kandyduję z PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 17:09 zamiast hasla "pojdz zaglosuj na mnie" mzoe by Pan podal jakis program wyborczy...krzyczec, aby na mnie glosowano kazdy potrafi, a potem mam Was gleboko gdzies... Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Kandyduję z PiS 31.10.06, 11:14 Program? Pisu? To chyba rzeczywiscie szkoda slow. Ma racje ten kandydat, ze milczy. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobik Re: Kandyduję z PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 18:01 piss off Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Kandyduję z PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 21:02 zagłosuję na pana jeśli mi pan powie co to za rodzinka w spocie reklamowym pana wodzunia jarka.komu to jarek wręcza jabłko...czyżby to coś o czym nikt nie wie czy to tylko na potrzeby kampanii wyborczej.?!Rodzina podstawową komórką społeczną ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skąpiec współczuję, w towarzystwie Samoobrony i LPR, brrr. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 09:22 Odpowiedz Link Zgłoś