kasia75_edziecko 13.01.04, 07:16 Poszukuję dobrego stomatologa. Mile widziana umowa z NFZ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
18lipiec Re: Dobry stomatolog w Koszalinie 13.01.04, 22:03 Polecam dr Krystyne Radomską. Naprawdę świetna dentystka.Przyjmuje prywatnie na Bałtyckiej, a czy ma umowe z NFZ to nie wiem. Kiedyś miała. Chcesz namiar? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia75_edziecko Re: Dobry stomatolog w Koszalinie 14.01.04, 07:25 Bardzo proszę o namiar. To nawet blisko mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
m12345678 Re: Dobry stomatolog w Koszalinie 15.02.04, 19:07 sebastian lenkiewicz, praktyka na ul.jantarowej. po prostu absolutny top. Odpowiedz Link Zgłoś
mg29 Re: Dobry stomatolog w Koszalinie 04.03.04, 13:04 Byłem tam u tego pana i u tej pani. pani wydaje sie byc lepsza! ale to moje zdanie. sprawdzcie sami. Odpowiedz Link Zgłoś
vonmunsterwalde Re: Dobry stomatolog w Koszalinie 13.02.04, 11:22 Tak to doskonała dentyskka. Jest uczciwa.Doskonale leczy.Jest uprzejma,nie zajmuje się obmawianiem kolegów. gdy czlowiek jest w innych gbinetach to sie naslucha o innych dentystach jakie to partacze-a ta pani ani słowa, wszystkich chwali,nawet tego (dentyste) co do mnie powiedzial,że pani R jest slaba,i ze nie umie leczyc.Zapytał :co za partacz zab leczyl - a to przeciez pan ....sam to mi robil.(a teraz innych obmawia) Ten doktor jest ponoc szefem dentystow w koszalinie,taki wysoki gruby facet Odpowiedz Link Zgłoś
mg29 Re: Dobry stomatolog w Koszalinie 13.02.04, 18:55 Tak ta Pani doktor Radomska z Bałtyckiej jest fantastyczna.Delikatna,uprzejma- jak robi to nic prawie nie boli,a jakie sa efekty! W Berlinie nawet o niej mówią niektórzy-ale ze pracowala kolo dworca w koszalinie.Niektorzy nawet chcieliby przyjechac ale nie znaja adresu. Tak dobrała kolory że nie widać że zęby były leczone i w dodatku nie zdziera pieniędzy! Odpowiedz Link Zgłoś
annabolena Re: Dobry stomatolog w Koszalinie 13.02.04, 19:08 Tak to wspaniala dentystka. Pracuje uczciwie i bardzo dobrze. Nie narzeka i nie obmawia ludzi jak inne dentyści. Robi fajowo i nie widac ze ma sie pląby. Szkoda że takich jest malo w koszalinie Odpowiedz Link Zgłoś
theodor1 Re: Dobry stomatolog w Koszalinie 13.02.04, 19:17 Tak tylko u niej lecze zeby. Jest wspaniałym dentystą. Szanuje ludzi,jest prawdomówna i uczciwa zawodowo. To sie czuje ja się u niej jest. A jak robi nawet z przodu tak dziury zakleja ze wcale nie widać-nawet ten sam kolor zęba co w tym kicie dentystycznym do zaklejania dziur. To naprawde wspaniala dentystka.! Dlaczego takich nie ma w przychodni? Odpowiedz Link Zgłoś
anna9611 Re: Dobry stomatolog w Koszalinie 29.04.05, 22:05 czy moglibyście przesłac dokładny adres tej pani Radomskiej. na adres ziolkowska-anna@wp.pl dzięki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
genowef1 Re: Dobry stomatolog w Koszalinie 13.02.04, 19:39 Tak to git dentystka.Nawet jak wyrywa i leczy to jest spokojna i nic nie boli A jak leczy. Nic nie widać,że zęby mam łatane. Szkoda że takich jest tak mało. Słyszałem ze ona tez przyjmuje kolo koscioła na Rokosowie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamajagody29 Re: Dobry stomatolog w Koszalinie 27.01.05, 01:35 Z całą odpowiedzialnością polecam dr Katarzynę Myśliwiec. Przyjmuje w budynku między Ekonomem a Pocztą Główną na ulicy Lampego. Super miła i dobry fachowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
k2.klin Re: Dobry stomatolog w Koszalinie 29.01.05, 14:18 Ja polecam panią doktror Jadwigę Siedlecką, przyjmuje na Szymanowskiego 26. Jest naprawde dobra, leczę swoje ząbki już od ponad 10 lat i nie narzekam. Odpowiedz Link Zgłoś
michalina7 Re: Dobry stomatolog w Koszalinie 14.09.05, 15:32 no, mi załatała nawet te zeby, które były dobre (miały tylko przebarwienia) i skasowała, jak za zboże. Odpowiedz Link Zgłoś
223344v4 Re: Dobry stomatolog w Koszalinie 31.01.05, 15:19 Ja rowniez polecam pania Siedlecka. Podobnie jak kolezanka, chodze do niej przynajmniej 10 lat, moze nawet troche dluzej. Jestem bardzo zadowolona. Slyszalam, ze przyjezdzaja do niej pacjenci z Niemiec i Holandii. Skoro tak jest, to znaczy, ze naprawde jest dobra i nie jest to tylko moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
misia311 Re: Dobry stomatolog w Koszalinie 02.03.05, 13:39 A ja polecam P. Beatę Przybył przyjmuje na Wojska Polskiego - jest dobrym fachowcem,chodzę do niej ponad 10 lat i jestem b.zadowolona. Miła,nie naciaga na wizytę i szczerze powie co jest. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anias05 Re: Dobry stomatolog w Koszalinie 12.09.05, 22:06 Podzielam Twoje zdanie, dr Czarnecka-Przybył jest niezastąpiona:-)))po porostu rewelacja, sama przyjemność:-)No może nie zawsze:-) Odpowiedz Link Zgłoś
agatakam Re: Dobry stomatolog w Koszalinie 03.05.05, 11:59 Ja korzystam z uslug pani Siedleckiej. Jest naprawdw dobra i ma juz dawno wyrobiona marke. Zauwazylam, ze juz od dawna sie nie oglasza, bo ma juz tylu klijentow, ze musialby zapisywac ich chyba na przyszly rok. Tak, dobry stomatolog to ten do ktorego trzeba czekac w kolejce, a nie ten do ktorego sie dzwoni, a on zapisuje na wizyte na dzis, najdalej jutro. Niech sie ktos sprobuje zapisac do pani Siedleckiej na ten sam dzien lub nastepny - najblizszy termin nie wczesniej niz za 10 dni, mimo, ze przyjmuje codziennie, a nie 2 razy w tygodniu. To chyba o czyms swiadczy. Gdyby nie byla swietna nie mialaby tylu pacjentow. Odpowiedz Link Zgłoś