IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 17:10
II LO jest głupie!!! Hehe, ale im powiedziałem. Haha. Jak fajnie, gdy
człowiek może gdzieś dać upust głupotom, które zaśmiecają jego głowę :)
Obserwuj wątek
    • Gość: parkowy Re: Hmmm... IP: 80.48.150.* 26.06.03, 18:01
      Poszłeś na całość ,jak widzę?:))
      • Gość: naata Re: Hmmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.03, 18:20
        Gość portalu: parkowy napisał(a):

> Poszłeś na całość ,jak widzę?:))

Ja też widzę... :D
    • radzisz4 Re: Hmmm... 26.06.03, 18:25
      Popieram :)) konczyłem tą szkole im mam takie same zdanie na jej temat...
      Szczególne znienawidzenia dla Danki Nogal, Możdzenia i Grudzińskiej
    • radzisz4 Re: Hmmm... 26.06.03, 18:28
      No i oczywiście to samo dla Kuśmiry....
      • Gość: parkowy Re: Hmmm... IP: 80.48.150.* 26.06.03, 18:43
        Radzisz też nie odpuścił?ha ha ha
        • radzisz4 Re: Hmmm... 26.06.03, 18:54
          W końcu po roku to z siebie zrzuciłem i już mi lepiej :))
          • Gość: parkowy Re: Hmmm... IP: 80.48.150.* 26.06.03, 19:14
            Wiesz co najbardziej podoba mi się w tym całym internecie?Nie trzeba dusić się w
            sobie.Można wykrzyczeć wszystko.To pomaga....:))
            pzdr
            • Gość: naata Re: Hmmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.03, 19:59
              No to ja krzyczę !!!!!!!!!!!!!
              Kurcze nie dobrze narazić się młodzieży, ale zupełnie serio; niektórzy
              pedagodzy są jakby nie z tej ziemii, wiem coś o tym ...Myślę , że to chyba
              wpływ ogólnego niezadowolenia i to za sprawą złej sytuacji materialnej! Ważną
              sprawą to dobór kadr , i tu chyba jest 'pies pogrzebany'. Nauczyciel to
              powołanie, tak powinno być a jest róznie ..niestety ! Takie życie.... :))
              • radzisz4 Re: Hmmm... 26.06.03, 20:04
                W II LO brak takich z powołaniem :((
              • Gość: parkowy Re: Hmmm... IP: 80.48.150.* 26.06.03, 20:09
                Takie życie.Kiedyś,wezwany do szkoły w sprawie mojego młodego,usłyszałem "nie
                mam czasu,mam swoje dzieci".Przeniosłem młodego do innej szkoły.Tam,
                wychowawczyni jak marzenie.Potrafiła przyjść do domu,aby popatrzeć jak uczniowie
                mieszkają,organizować rajdy rowerowe i biwaki.Uwielbiana przez uczniów.Niestety,
                to wyjątek potwierdzający regułę.
                • Gość: naata Re: Hmmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.03, 20:23
                  Współczuję młodym kiedy mają miast przyjaciół, zgorzkniałych frustrantów ,
                  często z poczatkami chorób psychicznych! Ja miałam szczęście mieć super
                  nauczycieli! Wspomnę jedną cudowną osobę jeszcze z Grudziądza ; Pani Halina
                  Siegel, która nie tylko potrafiła uczyć ale też być opiekunem ,
                  przyjacielem ...
                  Pozdrawiam
                  • Gość: parkowy Re: Hmmm... IP: 80.48.150.* 26.06.03, 20:36
                    Mój typ na super nauczyciela to dyro w Zespole szkół chemicznych p.Bronisław
                    Wiśniewski.To on,opowiadając historię Grudziądza sprawił,że do tej chwili lubię
                    szperać w historii miejsc w których mieszkam.To jedyny dyrektor znający imiona
                    swych uczniów,jakiego znałem.
                    pzdr
                    • Gość: krysiaroz Re: Hmmm... IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 20:53
                      No prosze jak fajnie, mlodziez sie nam odstresowala a my mamy co wspominac.
                      Naata, czy ta pani uczyla Cie muzyki? Co do powolania to sie zgadzam, ale teraz
                      nawet lekarzy nie ma z dusza, wiec co mowic o nauczycielach.
                      • Gość: naata Re: Hmmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.03, 21:28
                        Co prawda to prawda .... Takie życie !
                        Ta pani nie uczyła mnie bezpośrednio , była niejako 'mecenasem', opiekunką....
                        nic nie wiem aby muzyki uczyła ? może później ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka