Gość: Szwed IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 17:10 II LO jest głupie!!! Hehe, ale im powiedziałem. Haha. Jak fajnie, gdy człowiek może gdzieś dać upust głupotom, które zaśmiecają jego głowę :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: parkowy Re: Hmmm... IP: 80.48.150.* 26.06.03, 18:01 Poszłeś na całość ,jak widzę?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Hmmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.03, 18:20 Gość portalu: parkowy napisał(a): > Poszłeś na całość ,jak widzę?:)) Ja też widzę... :D Odpowiedz Link Zgłoś
radzisz4 Re: Hmmm... 26.06.03, 18:25 Popieram :)) konczyłem tą szkole im mam takie same zdanie na jej temat... Szczególne znienawidzenia dla Danki Nogal, Możdzenia i Grudzińskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: Hmmm... IP: 80.48.150.* 26.06.03, 18:43 Radzisz też nie odpuścił?ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
radzisz4 Re: Hmmm... 26.06.03, 18:54 W końcu po roku to z siebie zrzuciłem i już mi lepiej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: Hmmm... IP: 80.48.150.* 26.06.03, 19:14 Wiesz co najbardziej podoba mi się w tym całym internecie?Nie trzeba dusić się w sobie.Można wykrzyczeć wszystko.To pomaga....:)) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Hmmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.03, 19:59 No to ja krzyczę !!!!!!!!!!!!! Kurcze nie dobrze narazić się młodzieży, ale zupełnie serio; niektórzy pedagodzy są jakby nie z tej ziemii, wiem coś o tym ...Myślę , że to chyba wpływ ogólnego niezadowolenia i to za sprawą złej sytuacji materialnej! Ważną sprawą to dobór kadr , i tu chyba jest 'pies pogrzebany'. Nauczyciel to powołanie, tak powinno być a jest róznie ..niestety ! Takie życie.... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: Hmmm... IP: 80.48.150.* 26.06.03, 20:09 Takie życie.Kiedyś,wezwany do szkoły w sprawie mojego młodego,usłyszałem "nie mam czasu,mam swoje dzieci".Przeniosłem młodego do innej szkoły.Tam, wychowawczyni jak marzenie.Potrafiła przyjść do domu,aby popatrzeć jak uczniowie mieszkają,organizować rajdy rowerowe i biwaki.Uwielbiana przez uczniów.Niestety, to wyjątek potwierdzający regułę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Hmmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.03, 20:23 Współczuję młodym kiedy mają miast przyjaciół, zgorzkniałych frustrantów , często z poczatkami chorób psychicznych! Ja miałam szczęście mieć super nauczycieli! Wspomnę jedną cudowną osobę jeszcze z Grudziądza ; Pani Halina Siegel, która nie tylko potrafiła uczyć ale też być opiekunem , przyjacielem ... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: Hmmm... IP: 80.48.150.* 26.06.03, 20:36 Mój typ na super nauczyciela to dyro w Zespole szkół chemicznych p.Bronisław Wiśniewski.To on,opowiadając historię Grudziądza sprawił,że do tej chwili lubię szperać w historii miejsc w których mieszkam.To jedyny dyrektor znający imiona swych uczniów,jakiego znałem. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysiaroz Re: Hmmm... IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 20:53 No prosze jak fajnie, mlodziez sie nam odstresowala a my mamy co wspominac. Naata, czy ta pani uczyla Cie muzyki? Co do powolania to sie zgadzam, ale teraz nawet lekarzy nie ma z dusza, wiec co mowic o nauczycielach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Hmmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.03, 21:28 Co prawda to prawda .... Takie życie ! Ta pani nie uczyła mnie bezpośrednio , była niejako 'mecenasem', opiekunką.... nic nie wiem aby muzyki uczyła ? może później ? Odpowiedz Link Zgłoś