m12345678 15.01.04, 22:54 szukam niani przez wielkie nie tylko duże N! dziecko ma 4 i pół miesiąca i jest naszym największym skarbem, kto się podejmie wyzwania? koszalinianka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milka44-59 Re: niania 16.01.04, 08:19 Witam..jakie dokładnie wymagania musi spełniać Niania?Doskonale Cię rozumiem,sama mam 2 dzieci ..tylko ,że juz starsze. Odpowiedz Link Zgłoś
m12345678 Re: niania 17.01.04, 17:24 milka44-59 napisała: > Witam..jakie dokładnie wymagania musi spełniać Niania?Doskonale Cię > rozumiem,sama mam 2 dzieci ..tylko ,że juz starsze. Dziękuję za reakcje. Cięszę się, że mnie rozumiesz. Jeżeli chodzi o nasze wymagania to przede wszystkim musi to być osoba odpowiedzialna, lubiąca dzieci,schludna i zdrowa z aktualnymi badaniami lekarskimi. Wiek powyżej 25 lat, bez nałogów, najlepiej z referencjami.Mieszkamy w Koszalinie i opiekunka też powinna pochodzić z Koszalina lub z najbliższej okolicy. Niania sprawowałaby opiekę przez 7-8 godzin dziennie w dni robocze. Pozdrawiam koszalinianka Odpowiedz Link Zgłoś
milka44-59 Re: niania 18.01.04, 22:31 Dobry wieczór...mieszkam w Koszalinie od urodzenia,a mam lat 44;wykształcenie średnie;jestem zdrowa-jezeli będzie taka potrzeba mogę dostarczyć zaświadczenie od lekarza,gdyrz nie pracuję wiec nie mam ksiażeczki zdrowia aktualnej.Opiekowałam się w swoim życiu kilkorgiem dzieci,ostatnio dwojgiem rodzeństwa(6 lat i 1,5 roku)niestety obecnie nie mam z nimi kontaktu ,gdyż rodzina ta wyprowadziła się do Warszawy.Niestety nie dysponuę referencjami ,gdyż nie sądziłam ,że kiedykolwiek będą mi potrzebne.Nie palę i nigdy nie paliłam,również nie piję alkoholu -poza lampką szampana lub wina na uroczystościach rodzinnych.Mam dwóch synów-15 i 22 lata;starszy ożenił sie w lipcu i na dniach zostanę babcią.Z czego sie ogromnie cieszę.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś