Dodaj do ulubionych

Coś z innej beczki

03.04.02, 08:58
Muszę się trochę wytłumaczyć a trochę pochwalić. Słabo mi ostatnio szło pisanie
bo siły i środki rzuciłam na egzamin. No i w końcu zdałam - wstyd się przyznać
że dopiero teraz - egzamin na prawo jazdy. A jaka była pogoda! Spodziewałam się
śnieżycy ( przy moim szczęściu)a tu Jamajka.I w końcu mam to z głowy.
Obserwuj wątek
    • gosia-s Re: Coś z innej beczki 03.04.02, 11:01
      No to moje gratulacje! A jeżeli zdałaś egzamin w Szczecinie (zanm kierowców,
      którzy przeklinali Szczecin i jego rozplanowanie ulic do wszystkich diabłów) to
      jedno pytanie: kiedy stawiasz szampana?
      • ga Re: Coś z innej beczki 03.04.02, 16:31
        W każdej chwili!!! od soboty świętuję i tylko czekam pretekstu!
        • gosia-s Re: Coś z innej beczki 04.04.02, 08:26
          Jak za dwa miesięce zostanie Ci jeszcze trochę siły, to Ci jeszcze
          potowarzyszę. Moje prawo jazdy musi poczekać, nie będę zdawała w Warszawie, o
          nie!
          • Gość: Muminek Re: Coś z innej beczki IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.02, 10:18
            GA moje gartulacje <kwiatek>, ale jako kierowca to nie przesadzaj z szampanem.
            A Gosiu nie zdawaj również Bydgoszczy - horror!!! Raczej polecam Toruń,
            prostsze ulice i ruch umiarkowany.
            • gosia-s Re: Coś z innej beczki 04.04.02, 12:37
              taak, kursy wyjazdowe są dość powszechne. Może kiedyś o tym pomyślę, na razie i
              tak nie mam czym jeździć.
              • Gość: Muminek Re: Coś z innej beczki IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.02, 13:10
                A na kurs już chodzisz? Bo jeśli tak to samochód po zdaniu egzaminu jakiś sobie
                sprawisz :)
                • ga Re: Coś z innej beczki 04.04.02, 14:09
                  A na razie możesz sobie eksperymentalnie porozwiązywać testy - są dzisiaj na
                  stronach GW.
                  • Gość: Muminek Re: Coś z innej beczki IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.02, 14:11
                    I kupić kierownicę do kompa :))))))
                    • gosia-s Re: Coś z innej beczki 04.04.02, 14:29
                      Ok, porozwiązuję sobie testy, potem potrenuję na symulatorze (raz już
                      próbowałam, ale byłam po 2 piffkach i od razu rozwaliłam auto), a potem wybiorę
                      się na kurs. A samochód może poczekać, nie będę po Warszawie jeździć (chyba, że
                      w nocy).
                      • Gość: Muminek Re: Coś z innej beczki IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.02, 14:40
                        Co Ty Gosiu po W-wie teraz fajnie sie jeździ jeszcze po tych wszystkich
                        ograniczeniach ruch. Fakt szybciej jest tramwajem, ale te slalomy pomiedzy
                        innymi uzytkownikami ulicy to fascynujace i z ta obłędną prędkościa w 50
                        km/h :))))
                        • gosia-s Re: Coś z innej beczki 04.04.02, 14:59
                          50km/h to rzeczywiście obłęd. Przeważnie samochody (w centrum i w szczycie)
                          przesuwają się z szybkością 2km/h. A manewry tepu slalom zarezerwowane się dla
                          karetek "R" na sygnale.
                          • Gość: Muminek Re: Coś z innej beczki IP: *.bydgoszcz.mtl.pl 04.04.02, 20:06
                            Jednak dzisiaj znowu jestem dorwałem się do kompa u znajomych. Ale jak sie
                            jedzie z prędkością 2 km/h w centrum to oprócz tego że jedzie sie całkiem
                            bezpiecznie to można pogadać z pieszymi i pooglądać zabytki. Zresztą pomyśl
                            wyłączasz silnik a jakoś cię tam przepchną i zaoszczędzasz na paliwie :))))
                            • gosia-s Re: Coś z innej beczki 05.04.02, 08:27
                              Jednak posiadanie własnych 4 kółek nie jest moim marzeniem. Już wolę 20 min.
                              jazdy U-Bahnem, potem 10 mi. na piechotę i już mogę oglądać starówkę.
                              • Gość: Muminek Re: Coś z innej beczki IP: *.bydgoszcz.mtl.pl 05.04.02, 21:18
                                A dwa kółka? Pełna klima gdy jest zima, ogrzewanie w środku lata, parking
                                wszedzie bez problemów, tylko jedzie sie samemu.
                                • gosia-s Re: Coś z innej beczki 08.04.02, 08:21
                                  A tak, bikiem mogę jeździć po Ursynowie, ale na Starówkę nie dojadę. Polskie
                                  miasta są wciąż mało przyjazne rowerzystom.

PS. Fajny wierszyk!
                                  • ga Re: Coś z innej beczki 08.04.02, 15:20
                                    A w naszym ..ujściu budują trasę rowerową! Mają dofinansowanie z UE i będą ją
                                    ciągnąć od granicy do - chyba centrum gdzie nagle się urwie. A wierszyk super!
                                    • gosia-s Re: Coś z innej beczki 08.04.02, 15:23
                                      Hurra!!!!!!!
                                      • Gość: cave Re: Coś z innej beczki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.04.02, 22:19
                                        A najlepiej zdawac prawko we Wrocławiu, bliskie kontakty z tramwajami....:)
                                        • gosia-s Re: Coś z innej beczki 09.04.02, 08:35
                                          A co, bliski kontakt z tramwajami pomaga? Po Szczecinie też jeżdżą...
                                          • ga Re: Coś z innej beczki 09.04.02, 09:12
                                            A ten program o nauce jazdy to w jakim mieście kręcą? Bywają nieeeezłe sceny
                                            (tera to się już mogę ponabijać).
                                            • Gość: Muminek Re: Coś z innej beczki IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.02, 10:40
                                              No Ga a współczucie dla tych zdajacych? Teraz się smiejesz, a jak z Tobą było?
                                              Przyznaj sie bez bicia :)))
                                              • ga Re: Coś z innej beczki 10.04.02, 10:05
                                                Było chyba jeszcze śmieszniej - ale bez kamery.Teksty w każdym razie były te
                                                same - "no nie wiem co mu się stało że zgasł, ja robiłam wszystko dobrze" i
                                                chyba I nagroda za ruszanie z ręcznego- samochód toczy się spokojnie z górki
                                                ale ja mam za to włączone wycieraczki, długie, spryskiwacz i klakson. I tacy
                                                też zdają jak widać!
                                                • gosia-s Re: Coś z innej beczki 10.04.02, 10:14
                                                  Może i ja kiedyś pokuszę eię o zrobienie prawka. Poczekam, może rodzice kupią
                                                  samochód, ojciec będzie mnie uczył. Po jego lekcjach najbardziej upierdliwy
                                                  instruktor nie straszny.
                                            • gosia-s Re: Coś z innej beczki 09.04.02, 10:45
                                              W różnych miastach, najczęściej na Śląsku. A ja nabijam się z tych opasłych
                                              instruktorów, którzy starają sie sprawiać wrażenie, że wiedzą alles!
                                              • Gość: Muminek Re: Coś z innej beczki IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 16:13
                                                a może dziewczyny,
                                                film śmieszny nakręcimy.:)))
                                                • gosia-s Re: Coś z innej beczki 11.04.02, 08:21
                                                  Jestem za! Proponuję naukę jazdy; Ga będzie instruktorem, ja uczniem, a Ty
                                                  spanikowanym pasażerem.
                                                  • Gość: Muminek Re: Coś z innej beczki IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.02, 18:43
                                                    Całą flaszke w siebie wleje,
                                                    To i pewnie nie zemdleję,
                                                    Gdy w Twych rekach życie moje,
                                                    Ga ja jużsię bardzo boję!!!!! :))))
                                                  • gosia-s Re: Coś z innej beczki 12.04.02, 08:23
                                                    Ty jako pasażer wybierasz trasę. Autostrada, polna szosa, miejskie ulice,
                                                    górskie pokręcone drogi, no więc jak?
                                                  • Gość: Muminek Re: Coś z innej beczki IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.02, 19:27
                                                    Proste, długie wybrzeże morskie ograniczone poboczmi (wałami) z piachu :)))
                                                  • gosia-s Re: Coś z innej beczki 15.04.02, 08:26
                                                    No to lecę się pakować. Kiedy wyjeżdżamy?
                                                  • Gość: Muminek Re: Coś z innej beczki IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.02, 10:12
                                                    Jak opłacisz kurs prawjazdy, Ga znajdzie czas na nauke jazdy a Ja wypije
                                                    odpowiednia dawke alkoholu etylowego aby moje nerwy były spokojne w trakcie
                                                    twojej jazdy :)))
                                                  • gosia-s Re: Coś z innej beczki 15.04.02, 10:44
                                                    Uprzedzam, dawka wyciszacza nerwów będzie musiała być solidna. I mnie by się
                                                    jakiś przydał, szlag mnie zaraz trafi przez ten nasz serwer.
                                                    A swoją drogą nie uważasz, że nasze forum powinno już wypłynąć na powierzchnię?
                                                  • ga Re: Coś z innej beczki 16.04.02, 13:28
                                                    Wypłyniemy jak przegonimy Koszalin, a do tego trzeba by więcej post'owców.Tyle
                                                    że może ich być więcej dopiero jak przeleziemy na stronę główną...no i
                                                    kropka.Może w przyszłym tygodniu będzie spokojniej w robocie, to trochę sobie
                                                    więcej pogadamy. A tak a propos: Gosia-s znowu "zaraz wracałaś" wczoraj przez
                                                    pół dnia.
                                                  • gosia-s Re: Coś z innej beczki 16.04.02, 13:39
                                                    "Zaraz wracałam" pewnie na "gadu", tak? NIestety, "gadu" to w komputerze moich
                                                    rodziców, a ja z nimi nie mieszkam. Piszę z roboty, a jak pewnie wiesz, nie mam
                                                    tu dostępu do tej strony. Mam ty ICQ, ale rzadko wchodzę, wiesz, mało czasu w
                                                    procy. Teraz jest u nas "sezon" na robotę.
                                                  • Gość: Muminek Re: Coś z innej beczki IP: *.bydgoszcz.mtl.pl 16.04.02, 17:09
                                                    Tak uwazam, ale pewnie jakis admin spi czytajac te wszystkie strony.:))
                                                  • gosia-s Re: Coś z innej beczki 17.04.02, 08:12
                                                    Niech śpi dalej, dzięki temu Szczecin nie dorobił się jeszcze oślej ławki przez
                                                    te cholerne spamy o Chorwacji.
                                                  • ga Re: Coś z innej beczki 17.04.02, 11:53
                                                    I co? Dalej nie ma siły i sposobu na wywalenie tych natrętnych reklam z forum?
                                                    Przecież jak chcę do Chorwacji to sobie znajdę coś na wakacjach.pl, a nie będę
                                                    wydzwaniać na czyjeś komórki! Uparci są.
                                                  • gosia-s Re: Coś z innej beczki 17.04.02, 12:20
                                                    Uparci i diabli wiedzą, co to jest. Wiadomo, oszuści żerują na naiwniakach -
                                                    obietnice, zaliczki i szukaj potem wiatru!
                                  • Gość: Muminek Re: Coś z innej beczki IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.02, 10:41
                                    Dzięki, a tak mi sie zrymowało bo mialem dobry humor :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka