oniej26 17.03.10, 13:04 Ma ktoś do sprzedania Meridię??? Pilnie potrzebna. Każda ilość! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nika_6 Re: Meridia 17.03.10, 17:13 Słyszałam ze jest wycofana ze sprzedazy i zastepniki tez? Odpowiedz Link Zgłoś
olakinga Re: Meridia 18.03.10, 12:03 .... a mam jeszcze dwa opakowania :-) jak zaproponujesz dobrą cenę to mogę sprzedać ;-) wiedziałam że meridia została wycofana a o odpowiednikach nie słyszałam ale w sumie zelixa miała ten sam skład więc i logiczne że oba wycofali.... Odpowiedz Link Zgłoś
nika_6 Re: Meridia 18.03.10, 16:12 ja mam w domku zastepnik cale opakowanie nie zaczynam brac bo jedno i co potem...ale dla tych co biorą z tego co wiem meridia i zastepniki wroca na rynek Polski za jakis czas zwykle alli tez bylo kiedys zakazane a pozniej znow weszlo wiec mysle ze i to wroci i farmacełci tez...a ci co maja moga teraz dobrze zarobic na necie wszytsko chodzi za dobra naprawde kase :) Odpowiedz Link Zgłoś
majka_1982 Re: Meridia 19.03.10, 23:10 nika_6 napisała: > alli tez bylo > kiedys zakazane a pozniej znow weszlo kiedy taka sytuacja miała miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś
nika_6 Re: Meridia 20.03.10, 13:37 nie wiem czy wtedy tak sie nazywalo ale jest w nim substancja ktora byla zakazana i nie wolno bylo takich lekow jak alli produkowac ale badania wykazaly ze wcale nie sa takie straszne i zabujcze...to bardziej ludzie z tego zrobili to z meridia to samo...jak cos moze byc zdrowe jak pisze jak wol ze jadna tabletka na dobe a co chwile madre dziewczyny biora wiecej bo mysla ze im kilo ucieknie szybciej albo panienka chce zrzucic 2 kg i siega po meridie Odpowiedz Link Zgłoś
majka_1982 Re: Meridia 21.03.10, 02:22 nika_6 napisała: > nie wiem czy wtedy tak sie nazywalo ale jest w nim substancja ktora > byla zakazana i nie wolno bylo takich lekow jak alli produkowac w którym roku? alli nalezy brac 3 dziennie Odpowiedz Link Zgłoś
olakinga Re: Meridia 21.03.10, 13:24 alli to zwykły dietetyczny środek wspomagający odchudzanie tylko z lepszą kampanią reklamową... jak psychicznie się nastawisz na zrzucanie wagi, stosujesz dietę i masz choćby min ruchu to schudniesz biorąc jedną tabletkę dziennie a nawet jak nie weźmiesz żadnej ;-) - zaoszczędzone pieniądze przeznaczasz na ładny ciuch ;- ) Odpowiedz Link Zgłoś
olakinga Re: Meridia 22.03.10, 08:33 hejka ;-) kliknij w mój nick a wyślesz maila do mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
lena-91 Re: Meridia 07.04.10, 16:25 czesc chciałabym sie zapytac czy masz jeszcze te tabletki na sprzedaz poniewaz byłabym zainteresowana. Pozdrawiam prosze o kontakt e-mailowy lena-91@o2.pl Z góry dziękuje! Odpowiedz Link Zgłoś
lena-91 Re: Meridia 07.04.10, 16:30 ja równiez bardzo pilnie poszukuję Meridię, jesli ktos ma do sprzedania prosze o kontakt. lena-91@o2.pl !!!!!! PILNE Odpowiedz Link Zgłoś
nika_6 Re: Meridia 07.04.10, 17:03 ja mam odpowiednik meridi cale opakoiwanie zakupione w aptece Odpowiedz Link Zgłoś
gubimykilogramy Re: Meridia 07.10.21, 12:32 Witam,jeśli jesteś zainteresowana Meridią i nie tylko,zapraszam do kontaktu ze mną. Przedstawię Ci swoją ofertę i zapewniam że będziesz zadowolona 🙂 gubimykilogramy@protonmail.com Odpowiedz Link Zgłoś