Dodaj do ulubionych

Dom Weselny w Sianowie

27.05.10, 23:05
Witam wszystkich:)
temat Domu Weselnego w Sianowie był już poruszany. Ale chciałabym się
dowiedziec więcej na temat jedzenia. menu podane na stronie tego Domu jest
dośc skromne i mało urozmaicone. co sądzicie na temat jedzenia? czy menu
główne spokojnie starcza na całe wesele? czy jest możliwośc zmiany menu
głównego? za wszystkie odpowiedzi z góry dziękuję:) pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • gregia Re: Dom Weselny w Sianowie 28.05.10, 09:46
      Nie wiem jak tam jest z menu, ale mnie zaszokowało, że w Sianowie sie płaci za
      dziecko jak za dorosłego czyli 165zł w przyszłym roku, bo ja mi własciciel
      powiedzial ,,krzesełko to krzeselko'' jak dla mnie to przesada, bo ile dziecko
      np.2-3 letnie zje!
      • marcia2402 Re: Dom Weselny w Sianowie 28.05.10, 10:23
        tez mnie to zaskoczylo, ale jeszcze postaram sie to wynegocjowac. Mnie ten Pan probowal przekonac takim argumentem, ze kelnerka nie bedzie wiedziala, gdzie siedzi dziecko a tym samym gdzie podawac jedzenie.
      • ewelinka_1986 Re: Dom Weselny w Sianowie 28.05.10, 13:23
        to ma dosc dziwne podejscie, zazwyczaj dzieci do lat 7 maja za darmo a do 12
        placa polowe ceny i jakos nie ma z tym problemow
        negocjuj tym bardziej ze male dzieci pojda spac szybciej niz myslisz
    • miss_lily Re: Dom Weselny w Sianowie 28.05.10, 15:40
      Byłam na weselu w tym miejscu i muszę naprawdę pochwalić jedzenie. Było go dużo i było przepyszne. Sama robię wesele w tym miejscu w tym roku i jestem z tego zadowolona. Polecam pieczonego świniaka-ambrozja :-)
      • marcia2402 Re: Dom Weselny w Sianowie 28.05.10, 16:04
        Czy bierzesz tylko to standardowe menu czy cos w nim zmieniasz? i jak
        rozwiazujesz sprawe z dziecmi? moi znajomi bawili sie tam w tym roku na weselu i
        mowili, ze jedzenia bylo malo i nie bylo w czym wybierac. pozdrawiam
        • miss_lily Re: Dom Weselny w Sianowie 30.05.10, 01:26
          Ja nie mam problemu z dziećmi, ponieważ ich nie zapraszamy :-) Co do menu to wezmę dodatkowo rybę po grecku i jakąś sałatkę. Nie uważam żeby jedzenia było za mało. Ale to może też zależy od tego kto ile się bawi na parkiecie. Ja tak pół na pół: trochę przy stole i trochę na parkiecie i naprawdę dla mnie jedzenia było wystarczająco. Trzy zupy, pieczony świniak a w międzyczasie sałatki, talerz wędlin (mniam,mniam). Ewentualnie kawa + ciacho :-) I tu polecam zrobienie osobnego stołu z kawą,gorącą wodą i torebeczkami herbaty, ponieważ przy dużej ilości gości czas oczekiwania jest długi bądź zupełnie o Tobie zapominają. Dlatego ja zaproponuję taki stół, żeby każdy mógł podejść i pić kawę lub herbatę kiedy chce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka