marysia-mari 24.12.10, 23:33 Czy znacie jakis salon fryzjerski w koszalinie, w ktorym moge usiasc i nie wiedziec co chce miec na glowie a fryzjerka sama z inwencja cos doradzi?????czekam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Re: Fryzjerka dobierajaca fryzure,koszalin 25.12.10, 15:43 forum.gazeta.pl/forum/w,83,107380731,120212374,Re_dobra_fryzjerka_od_baleyage.html A mimo to nadal eksperymentujesz? Dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
marysia-mari Re: Fryzjerka dobierajaca fryzure,koszalin 25.12.10, 19:45 Polski narod...same zlosliwe baby. Ponawiam pytanie czy ktos zna fryzjera - styliste najlepiej z dobra renoma, nie interesuja mnie salony z fryzjerkami po kursie i bez inwencji. Do sibeliuss - a Ty co jak by Ci raz dentysta zepsol zeba to sama bys pozniej dlubala w buzi czy szukala innego? ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Fryzjerka dobierajaca fryzure,koszalin 29.12.10, 09:43 Mnie dziwi, że pytasz anonimowych ludzi w sieci, a nie realnych znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
marysia-mari Re: Fryzjerka dobierajaca fryzure,koszalin 29.12.10, 19:28 :) ale po to są te fora aby pytać osoby zainteresowane:) nie zakladam, że na bieżących forach są sami oszuści bo gdybyśmy tak zakładali to one by nie istniały. Pewnie, znajomych też pytam. Nikt się nie wypowie odnosnie jakiegos stylisty,-tki fryzur:( Odpowiedz Link Zgłoś
rosolek_90 Re: Fryzjerka dobierajaca fryzure,koszalin 04.01.11, 18:24 WItam, polecam salon Alicja Stawczyk, ale jak sie zapisujesz to do niej bo ma duzo uczniow, zeby CIe ktos przypadkiem nie wpisal do siebie w grafik :) Kobieta ma podejscie do klientek. Ja siadam nic nie mowie i wychodze na prawde zadowolona :) Cena.. Zalezy jak dla kogo.. Ale wydaje mi sie ze przystepna. A jak sie od razu powie ze chce sie za tyle i tyle to na pewno sie zgodzi.. :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
arnika53 Re: Fryzjerka dobierajaca fryzure,koszalin 17.10.14, 23:15 droga i bierze od każdego inaczej, używa ruskich farb o rudawym odcieniu, przereklamowana.. Odpowiedz Link Zgłoś