Dodaj do ulubionych

Test Kwalifikacyjny do ZUS???

30.11.12, 22:52
Witam...

Czy może ktoś miał okazję być na rekrutacji w ZUS Koszalin? Ja niedługo będę miała i wiem że ma być test składający się z 15 pytań a druga część to rozmowy ...
Może ktoś udzieli mi cennych rad ze swojego doświadczenia na ten temat.....
Obserwuj wątek
    • zabcia_77 Re: Test Kwalifikacyjny do ZUS??? 30.01.13, 11:59
      dowiedzialaś się czegoś, a może już jesteś po takowym teście....?
      • aneta9961 Re: Test Kwalifikacyjny do ZUS??? 30.01.13, 12:46
        tak jestem juz po....
        • zabcia_77 Re: Test Kwalifikacyjny do ZUS??? 30.01.13, 12:52
          no i jak , jak wrażenia? jakie pytania? pytania w formie testu?
          Póki co nie ma aktualnych ofert pracy w Koszalinie ale nie ukrywam chciałabym pracować w Zusie. Napiszesz coś więcej? pozdrawiam serdecznie
          • aneta9961 Re: Test Kwalifikacyjny do ZUS??? 30.01.13, 13:13
            Jest to test składający sie z ok. 20 pytań zamknietych i otwartych, odpowiednio ułożonych w zalezności na jakie stanowisko jest rekrutacja, no przede wszystkim ustawa o ubezpieczeniach społecznych.....
            • zabcia_77 Re: Test Kwalifikacyjny do ZUS??? 30.01.13, 13:54
              A Twoja rekrutacja już zamknięta?ile było osób na jedno stanowisko? tylko test był, czy może jeszcze rozmowa? nie miałaś wrażenia, że już przed testem komisja wiedziała kto będzie zatrudniony?:) wydaje mi się, że na takie ciepłe posadki- zatrudniana jest osoba z protekcją...ale może to tylko moje takie tam rozgoryczenie (bo sama tej protekcji nie mam:) pochodzę 500 km stąd)
              • aneta9961 Re: Test Kwalifikacyjny do ZUS??? 30.01.13, 14:38
                w zusie są 2 etapy rekrutacji test, rozmowa kwal. a nawet spotkałam sie z 3 etapem mającym na celu znajomośc praktyczne....

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka