Dodaj do ulubionych

Autyzm Koszalin

21.04.13, 20:57
Witam.
Do kogo w Koszalinie się wybrać jesli jest podjerzenie autyzmu u dziecka? Ktoś może polecic psychiatre lub psychologa w tym kierunku??
Obserwuj wątek
    • madazz Re: Autyzm Koszalin 22.04.13, 09:01
      Witam, w Koszalinie funkcjonuje Koszalińskie Stowarzyszenie Pomocy Osobom Autystycznym przy ulicy Armii Krajowej 3 a, pracuje tam Pani Magłorzata, która zajmuje się dziećmi z autyzmem.
      • wikusiowamama Re: Autyzm Koszalin 22.04.13, 17:58
        tak tylko jak nie chodzisz i sie nie upominasz o termin to zapomnij ze do ciebie zadzwonia.strasznie sie rozczarowalam tym stowarzyszeniem.ciegle trzeba sie upominac a to o termin a to o papier.wogole to nie polecam psychologow i psychiatrow z Koszalina.Juz 3 lata po nich chodze i w dalszym ciagu nie wiadomo co mojemu dziecku jest.jestem tylko ciagle odsylana od lekarza do lekarza:(
      • aniaoliwia84 Re: Autyzm Koszalin 28.11.16, 10:40
        podobno jest w Sianożetach woj zachodniopomorskie ośrodek Imperiall ktory ma turnusy rehabilitacyjne z komorą hiperbaryczna słyszałam że bardzo dobrze pomaga
    • pinkie5 Re: Autyzm Koszalin 22.04.13, 21:47
      Dr Ożóg - psychiatra na Kościuszki. tel do rejestracji 943417727. I dobra rada: umawiaj się na godzinę 8 , ew 8.30. Następni pacjenci czekają 1-3 godz. Dr Ożóg jest dobra w Koszalinie, pokieruje Cię dalej. Tu jest problem z diagnozą dziećmi mało dotkniętych tą chorobą, a diagnozy z Towarzystwa w Gdańsku nie uznają w poradni psychologicznej na Morskiej. Autyzm wykluczysz w Poznaniu lub Warszawie. Przeszłam już to wszystko i wydaje mi się, ze to najrozsądniejsza droga, jeśli chcesz zacząć w Koszalinie.
      • bella_lullaby Re: Autyzm Koszalin 23.04.13, 20:54
        Dziekuje za odpowiedzi.
        No wlasnie nawet strona nie jest zaktualizowana tego stowarzyszenia. Ale dostalam namiary na pomorskie centrum terapi pedagogicznej na rokosowie i sie juz umowilam na diagnoze. Ktoś tam byl?? Pinke5 i mamawikusia czy mozemy sie skontaktować jakoś na priv??
        • wikusiowamama Re: Autyzm Koszalin 24.04.13, 10:51
          wikusiowa.mama@o2.pl moj mail:)
    • aleksandradamuc Re: Autyzm Koszalin 02.03.15, 11:51
      W dniach od 5-27 marca 2015r. w Szczecinku będzie możliwość skorzystania z zabiegów w komorze hiperbarycznej miękkiej o ciśnieniu 1,5 ATA. Tlenoterapia hiperbaryczna jest to nieinwazyjna metoda leczenia różnych chorób, stanów i urazów polegająca na oddychaniu czystym tlenem w warunkach podwyższonego ciśnienia wytworzonego w komorze hiperbarycznej. Więcej na temat terapii tlenowej w autyzmie na : www.atamed.com.pl/autyzm/ Zapisy i szczegółowe informacje o zabiegach w Szczecinku pod nr. tel 509 187 939
    • anagorki77 Re: Autyzm Koszalin 04.03.15, 15:11
      Również polecam Panią dr Ożóg i nie tylko chodzi o problemy z autyzmem - stawia trafne diagnozy, dobrze pokieruje dalej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka