enowak8 06.11.04, 04:10 Chcialbym sie dowiedziec czy beda tramwaje w Koszalinie ? Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: tramwaje 06.11.04, 18:57 enowak8 napisał: > Chcialbym sie dowiedziec czy beda tramwaje w Koszalinie ? > Chciałbym się dowiedzieć jaka będzie pogoda w Koszalinie 8 lipca 2007 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
enowak8 Re: tramwaje 08.11.04, 00:55 Rozumiem. Bardzo dziekuje. Ale jednak powinniscie sie cos niecos ruszac. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
enowak8 Re: tramwaje 10.11.04, 16:10 Ale jednak KOSZLIN powinien cos zrobic. Jest pelna koniuktora na to bo swiat przezywa kryzys ekologii i energii ( to znaczy rosnace ceny ropy naftowej ). Unia pomoze, znajda sie fundusze. Trzeba tylko podjac ambitna iniciatywe. Pozdrawiam serdecznie z LPaz, Boliwia Odpowiedz Link Zgłoś
enowak8 Re: tramwaje 11.11.04, 07:15 sloggi napisał: > Czy byłeś kiedykolwiek w Koszalinie? Absolutnie NIE! Ale jakos polubilem to miasto i to bardzo. Mam plany Koszalina PPWK i inne i stale sledze jego postep. A dlaczego, Przyjacielu, to pytanie, jestem ciekaw? Pozdrawiam serdecznie. Henryk Nowak z wysokiej Boliwii Odpowiedz Link Zgłoś
pshamack Re: tramwaje 13.11.04, 10:44 To też nie wiesz jak wyglądają ulice w Koszalinie. Tam nie ma miejsca na tory tramwajowe. Idź się nabijać gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
enowak8 Re: tramwaje 13.11.04, 15:12 pshamack napisał: > To też nie wiesz jak wyglądają ulice w Koszalinie. Tam nie ma miejsca na tory > tramwajowe. > Idź się nabijać gdzie indziej. Jak to samo mnie wyjasnisz i wytlumaczysz troche uczciwiej to na pewno zrozumie. Z twoja odpowiedzia daleko nie dojdziemy a z Boliwii troche za daleko by przyjehac WLASNIE I SPECIALNIE do Koszalina i sprawdzic osobiscie te twoje tam ulice. Twoja nienadzwyczajnie kulturalna odpowiedz absolutnie mnie nie zraza do miasta Koszalina i ich mieszkancow, to znaczy ta wiekszosc z ktora ty nie masz nic wspolnego. Chau " kolego" nie po fachu. Odpowiedz Link Zgłoś
rainier Re: tramwaje 14.11.04, 13:21 Czy kolekcjonowanie planów miast to Pana hobby? Pytam, ponieważ ja jestem namiętnym zbieraczem planów miast (głównie PPWK). Oczywiście plany Koszalina zajmują honorowe miejsce w mojej kolekcji (mam ich ponad 20). To jes dośc rzadkie hobby i szczerze mówiąc nie zmam innych osób o podobnych zainteresowaniach. Być może moglibyśmy się czyms wymienić. Pozdrawiam Rainier. Odpowiedz Link Zgłoś
enowak8 Re: tramwaje 14.11.04, 15:20 Witam. To jest moja pasja od dziecinstwa. Porozmawiajmy na ten temat. Pozdrawiam Henryk Nowak ( BOLIWIA ) Odpowiedz Link Zgłoś
sikor102 Re: tramwaje 15.11.04, 01:11 Masz TYLKO 20? To jest mała kolekcyjka. Witam w klubie, mam około 70 planów. Co prawda nie wiem po jaką cholerę, ale kiedyś nie mogłem się oprzeć przed kupieniem nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
rainier Re: tramwaje 16.11.04, 08:50 24 tylko samego Koszalina, A wszystkich to ponad 500. (dokładnie chyba 524) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
enowak8 Re: tramwaje 11.11.04, 07:11 Przepraszam za bledy komputera. Powinno byc ; KOSZALIN ( a nie KOSZLIN cos niechcaca z niemieckiego ), koniunktura ( a nie ten dziwolag ) Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
enowak8 Re: tramwaje 28.11.04, 04:12 Bardzo dziekuje forumowiczom Koszalina o pozwolenie mi wpisac watek na temat tramwaji. Teraz zycze mieszkancom tego sympatycznego miasta rozwoju ekonomicznego i postepu by byla praca dla wszystkich ( a sa dobre wiadomosci na ten temat ). Pozdrawiam i zegnam Henryk Nowak Odpowiedz Link Zgłoś