06.11.04, 04:10
Chcialbym sie dowiedziec czy beda tramwaje w Koszalinie ?

Pozdrawiam serdecznie
Obserwuj wątek
    • pshamack Re: tramwaje 06.11.04, 10:13

heh
    • sloggi Re: tramwaje 06.11.04, 18:57
      enowak8 napisał:

> Chcialbym sie dowiedziec czy beda tramwaje w Koszalinie ?
      >
      Chciałbym się dowiedzieć jaka będzie pogoda w Koszalinie 8 lipca 2007 roku.
      • enowak8 Re: tramwaje 08.11.04, 00:55
        Rozumiem. Bardzo dziekuje. Ale jednak powinniscie sie cos niecos ruszac.

Pozdrawiam
        • sloggi Re: tramwaje 08.11.04, 21:44
          Ruszamy się autobusami, póki co wystarczy.
          • enowak8 Re: tramwaje 10.11.04, 16:10
            Ale jednak KOSZLIN powinien cos zrobic. Jest pelna koniuktora na to bo swiat
            przezywa kryzys ekologii i energii ( to znaczy rosnace ceny ropy naftowej ).
            Unia pomoze, znajda sie fundusze. Trzeba tylko podjac ambitna iniciatywe.

Pozdrawiam serdecznie z LPaz, Boliwia
            • sloggi Re: tramwaje 10.11.04, 21:55
              Czy byłeś kiedykolwiek w Koszalinie?
              • enowak8 Re: tramwaje 11.11.04, 07:15
                sloggi napisał:

> Czy byłeś kiedykolwiek w Koszalinie?

Absolutnie NIE! Ale jakos polubilem to miasto i to bardzo. Mam plany Koszalina
                PPWK i inne i stale sledze jego postep. A dlaczego, Przyjacielu, to pytanie,
                jestem ciekaw?

Pozdrawiam serdecznie.

Henryk Nowak z wysokiej Boliwii
                • pshamack Re: tramwaje 13.11.04, 10:44
                  To też nie wiesz jak wyglądają ulice w Koszalinie. Tam nie ma miejsca na tory
                  tramwajowe.
                  Idź się nabijać gdzie indziej.
                  • enowak8 Re: tramwaje 13.11.04, 15:12
                    pshamack napisał:

> To też nie wiesz jak wyglądają ulice w Koszalinie. Tam nie ma miejsca na tory
                    > tramwajowe.
                    > Idź się nabijać gdzie indziej.

Jak to samo mnie wyjasnisz i wytlumaczysz troche uczciwiej to na pewno zrozumie.
                    Z twoja odpowiedzia daleko nie dojdziemy a z Boliwii troche za daleko by
                    przyjehac WLASNIE I SPECIALNIE do Koszalina i sprawdzic osobiscie te twoje tam
                    ulice.

Twoja nienadzwyczajnie kulturalna odpowiedz absolutnie mnie nie zraza do miasta
                    Koszalina i ich mieszkancow, to znaczy ta wiekszosc z ktora ty nie masz nic
                    wspolnego.

Chau " kolego" nie po fachu.

• rainier Re: tramwaje 14.11.04, 13:21
                  Czy kolekcjonowanie planów miast to Pana hobby?
                  Pytam, ponieważ ja jestem namiętnym zbieraczem planów miast (głównie PPWK).
                  Oczywiście plany Koszalina zajmują honorowe miejsce w mojej kolekcji (mam ich
                  ponad 20). To jes dośc rzadkie hobby i szczerze mówiąc nie zmam innych osób o
                  podobnych zainteresowaniach. Być może moglibyśmy się czyms wymienić.

Pozdrawiam Rainier.
                  • enowak8 Re: tramwaje 14.11.04, 15:20
                    Witam. To jest moja pasja od dziecinstwa. Porozmawiajmy na ten temat.

Pozdrawiam

Henryk Nowak ( BOLIWIA )
                  • sikor102 Re: tramwaje 15.11.04, 01:11
                    Masz TYLKO 20? To jest mała kolekcyjka. Witam w klubie, mam około 70 planów. Co
                    prawda nie wiem po jaką cholerę, ale kiedyś nie mogłem się oprzeć przed
                    kupieniem nowego.
                    • rainier Re: tramwaje 16.11.04, 08:50
                      24 tylko samego Koszalina, A wszystkich to ponad 500. (dokładnie chyba 524) ;-)
            • enowak8 Re: tramwaje 11.11.04, 07:11
              Przepraszam za bledy komputera. Powinno byc ; KOSZALIN ( a nie KOSZLIN cos
              niechcaca z niemieckiego ), koniunktura ( a nie ten dziwolag )

Pozdrawiam serdecznie
              • enowak8 Re: tramwaje 28.11.04, 04:12
                Bardzo dziekuje forumowiczom Koszalina o pozwolenie mi wpisac watek na temat
                tramwaji.

Teraz zycze mieszkancom tego sympatycznego miasta rozwoju ekonomicznego i
                postepu by byla praca dla wszystkich ( a sa dobre wiadomosci na ten temat ).

Pozdrawiam i zegnam

Henryk Nowak
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka