tamara8 19.10.05, 14:15 Interesują mnie wasze doświadczenia którą polecacie ..NORD WYSOKIŃSKI GADOMSKA czy mieliście jakieś kłopoty przy tranzakcjach na co zwrócić uwagę itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewkam1 Re: AGENCJE NIERUCHOMOŚCI....??? 19.10.05, 21:46 Ja moge polecic ANKAM, za ich posrednictwem kupowalismy mieszkanie. Bylismy z transakcji bardzo zadowoleni (sprawe prowadzil p. Tomasz). Problemem moze byc to, ze ANKAM (z nieznanych mi niestety powodow) jest poza siecia, nie dysponuja ofertami pozostalych biur nieruchomosci. Chetnie poczytam o doswiadczeniach forumowiczow z innymi agencjami. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
michalina7 Re: AGENCJE NIERUCHOMOŚCI....??? 20.10.05, 11:37 Kilka lat temu kupowałam mieszkanie przez NORD. Wszystko przebiegło poprawnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sikor102 Re: AGENCJE NIERUCHOMOŚCI....??? 21.10.05, 00:01 Nasze mieszkanie sprzedawał NORD. Pełen profesjonalizm. Kupca znaleźli po 2-ch tygodniach. O nic się nie martwiliśmy. Cały czas w kontakcie. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś