IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.03, 22:06
siedze przed kompem. pogoda pod psem i jakos mi smutno i nostalgicznie sie
zrobilo. starosc czy co.
Obserwuj wątek
    • Gość: mimi Re: smutno mi IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.03, 22:11
      ciekawe czy ktos tu w ogole zaglada o tej porze czy wszyscy sobie wesolutko
      imprezuja?
      • Gość: danny Re: smutno mi IP: 81.15.234.* 24.02.03, 05:13
        nie smuć się tak, niedługo przyjdą piękne gorące polskie upały
        • Gość: Pogodny Re: smutno mi IP: *.cmts.sth.ptd.net 28.02.03, 14:27
          Niestety pogoda pod psem mrozy jak na Alasce sniegu za duzo to jest jedyny
          powod do braku palera i pogody Ducha.Nie jestes jedna mi osobiscie tak zalazla
          zima za skore ze mysle o przeprowadzce w cieplejsze strony bez zimy

Pozdrawiam i oby ta zima poszla sobie jak najszybciej U mnie pol metra sniegu
          i minus 15 to normalka i nie mieszkam na Alasce
          • jantaria Re: smutno mi 06.03.03, 00:10
            Masz rację zimno.Nos do góry, słońce coraz wyżej a wiosna coraz bliżej!A mnie i
            tak marzą sie Hawaje:))))
            • Gość: Ciepelko Re: smutno mi IP: *.cmts.sth.ptd.net 07.03.03, 00:18
              jantaria napisała:

> Masz rację zimno.Nos do góry, słońce coraz wyżej a wiosna coraz bliżej!A
              mnie i
              >
              > tak marzą sie Hawaje:))))

Dlaczego ;marza; w Zyciu wszystko jest do zrealizowania

Dlaczego tylko akurat Hawaje bardzo dlugi lot nie jestem pewien czy tak duzo
              atrakcji Osobiscie jestem Za Bahamas wycieczka promem w nocy Duze Bale w dzien
              zwiedzanie pieciu wysp imprezka 6 dni 499$ a przy okazji mozna zaliczyc pare
              dni w Miami Beach/z Miami odplywa sie na wiekszosc imprez/ a tam uwierz
              mi to jest najberdziej szalone miejsce na ziemi na szalenstwo......... no
              morze poza Pataya w Tajlandii.
              Pozdrawiam i szybkiego ciepelka Zycze
              • Gość: mimi Re: smutno mi IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.03, 00:35
                super oferta dla bezrobotnych z koszalina. juz zaczeli zbierac.
            • Gość: mimi Re: smutno mi IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.03, 00:22
              juz mi sie humor poprawil. znacznie;-) ale cieplej by sie moglo zrobic
              faktycznie. moja kolezanka byla w zeszlym roku na hawajach (h?) tydzien. lalo
              przez 5 dni. w koszalinie przynajmniej nie leje. i jednak jest troche taniej;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka