Dodaj do ulubionych

Siłownie w Czewie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 16:34
Witam:)
Czy moglibyście mi doradzić coś w sprawach siłownie na terenie miasta :) . . .chodzi mi gdzie takie się mieszczą (najlepiej w
okolicach aleji/śródmieścia) i jaka jest cena za wejscie, ewnetulanie karnet miesięczny. Zależałoby mi tez zeby w siłowni był ktoś
kto pomoze mi ułożyć jakiś program cwiczej dostosowany do mnie;]

Z góry dzieki:D
Obserwuj wątek
    • Gość: marcinczwa Re: Siłownie w Czewie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.07, 17:54
      zależy jakiej siłowni szukasz, taniej czy drogiej?(ile chcesz przeznaczyć na
      karnet ?)
      ceny są różne, zależy od siłowni

a co do planu treningowego itd, zapraszam na e-kulturystyka.info/
      • shiryou Re: Siłownie w Czewie 07.03.07, 18:14
        Wiesz właśnie dlatego chcę się zorientowac w cenach, zeby wiedział na ile mam naciągnąć rodziców. Hmm nawet nie wiem w jakich granicach się wahają ceny. Mógłbyś podać przykładowe ceny?

Link fajny dzięki :)

Fantome
        • Gość: marcinczwa Re: Siłownie w Czewie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.07, 19:23
          ceny od 50zł/20 wejść
          do ponad 100zł/20 wejść
          • shiryou Re: Siłownie w Czewie 07.03.07, 20:49
            Dzięki . . . a mógłbyś mi jeszcze powiedzieć ile trwa jedno wejście? Jest to godzina? Jakiś cykl ćwiczeń czy do oporu?
            Nie mam zielonego pojęcia o tym wszytskim :D
            • Gość: marcinczwa Re: Siłownie w Czewie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.07, 20:53
              wejście = siedzisz ile ci sie podoba :)
              • shiryou Re: Siłownie w Czewie 07.03.07, 23:09
                O to fajnie :) . . .dzięki za pomoc :)
            • Gość: Tofik84 Re: Siłownie w Czewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 21:27
              Ja mogę ci polecić ta siłke w pasażu u góry , teraz się fajnie rozbudowuje .
              Karnet na siłownię i saunę kosztuje 90 zł za 30 dni możesz chodzić co dziennie
              i siedzieć tyle ile chcesz , co do trenerów jest ich kilku i musisz pogadać i
              popytać ale plany treningów maja całkiem fajne .
              Pokażą ci ćw. I zawsze będą mieli czas jak będziesz mieć jakieś pytania
              • shiryou Re: Siłownie w Czewie 07.03.07, 23:10
                Hmm fajnie . .. sauna to akurat nie bardzo mnei interesuje ale fjanie ze sa trenerzy . . zajrze tam jutro :) . .dzięki:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka