rica2 10.07.07, 12:10 Czy ktoś miał okazję być na weselu organizowanym przez Hotel Formuła? Warto tam zorganizować? Jakie jest jedzenie, atmosfera itp.? Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanwar Re: wesele w Hotelu Formuła 10.07.07, 18:11 ja miałam tam wesele 28.04.2007.wrażenie pozytywne Odpowiedz Link Zgłoś
rica2 Re: wesele w Hotelu Formuła 11.07.07, 08:13 Napisz mi trochę więcek szczegółów jeśli możesz, odnośnie jedzenia, atmosfery itp. Byłabym wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
hanwar Re: wesele w Hotelu Formuła 11.07.07, 21:17 jedzenie sama wybierasz z ich menu lub tworzysz coś sama.wg naszych gości bardzo smaczne, ja nie próbowałam prawie nic, bo jakoś czasu nie było...:P.atmosfera jeżeli chodzi o lokal ok, jeżeli chodzi o wesele-moje jak najbardziej udane, ale Twoje zależy od Ciebie i Twoich gości. pytanie, odpowiedź, bo nie wiem co pisać. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rica2 Re: wesele w Hotelu Formuła 16.07.07, 15:41 Dziękuję za odpowiedź. A nie masz przypadkiem namiarów na fajną orkiestrę? Odpowiedz Link Zgłoś
zawszekawka Re: wesele w Hotelu Formuła 14.05.08, 09:15 Zespol muzyczny Sweet Band Zapraszamy na nasza strone www.wesele-koszalin.net Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
lady-ania Re: wesele w Hotelu Formuła 06.01.08, 22:18 witam bardzo prosze o pomoc odnosnie wesela w hotelu moje ma sie odbyc 27.09.br data juz zaklepana . ja sie pogupilam jak zobaczylam menu cena za porcje jak dla mnie troche droga ale jak wasze wrazenia jak wygladaly te porcje czy panstwo byli zadowoleni z obslugi przyjecia i poprawin jak jedzenie itp ja sie boje ze zabraknie jedzenia bop nawet nie wiem jak mamy liczy te porcje z menu czarna magia my mamy wesele na ok 75 osob jeli moze pani napisac to ile wyszlo wam pieniazkow w formule ile wydaliscie bardzo rposze o ratunek bo juz mam wrazenie ze tone Odpowiedz Link Zgłoś
lusia_123 Re: wesele w Hotelu Formuła 12.09.08, 10:13 czy mogłabyś powiedzieć, ile powiedzieli Ci za jedną osobę? dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
angelaw24 Re: wesele w Hotelu Formuła 16.05.08, 22:53 witam mam pytanie związane z weselem w hotelu formuł jak oni tam licza ile od osoby i czy mozna tam miec swoje kucharki bede wdzieczna za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
aneta9961 Re: wesele w Hotelu Formuła 16.07.07, 20:38 Cześć :) ja znam super zespół nazywaja się TALISSMAN z okolic Szczecinka jest 3 młodych chłopaków, fajnie prowadzą, sama chciałam bardzo ich wziąść na swoje wesele, ale niestety mają już termin zajęty, Możesz zadzwonić Krzysztof Tomaszewicz tel. 503 003 469, dlatego sama teraz szukam,...... Odpowiedz Link Zgłoś
hanwar do rica 2 17.07.07, 15:39 niestety mojego zespołu Tobie nie polecę, bo to jedyna rzecz, którą bym zmieniła.tragiczy nie był, ale jakby gośćie bardzo się nie chcieli bawić, to nie wiem jaki byłby efekt.generalnie na nie.... co do innego zespołu, byłam ostatnio na weselu, na którym była super kapela.popytam, może mają jeszcze jakieś namiary.wiem,że wokalistka pracuje/pracowała w pubie Siódemka na Jagoszewskiego i wygrała ogólnopolskie karaoke.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rica2 do hanwar 01.08.07, 14:00 Powiedz, na ile osób miałaś wesele? Ja mam na 100 osób, czy nie będzie ciasno? A jeśli chodzi o wystrój sali, to oni ją dekorowali, czy musiałaś we własnym zakresie? Odpowiedz Link Zgłoś
hanwar Re: do hanwar 02.08.07, 13:55 wesele na 70 osób.ponoć wejdzie tam 120, ale myślę ,że to za dużo.100 powinno być ok.salę dekorowała pani od nich, koszt 1000zł.jak dowiadywaliśmy się od dekoratorki od Tkaczykowej byłoby 700-1500, a z tego sklepiku ślubnego na 1go maja od 2000 tys.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dzikiprezi Re: wesele w Hotelu Formuła 02.08.07, 23:14 CO DO ZESPOŁU TO ZADZWOŃ POD NUMER 660726401 POZDRAWIAM. Odpowiedz Link Zgłoś
malamiga Re: wesele w Hotelu Formuła 26.05.08, 17:38 Pytałam o organizacje w hotelu, ale jakaś czarna,z długimi pazurami wrecz mnie zniechecila do wyboru tegoż miejsca.No bo w maju sie nie robi wesel i jeszce rok przed.... Skąd "łona" sie urwała :)hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
polmeatmazur Re: wesele w Hotelu Formuła 30.08.08, 16:55 mielismy tam wesele 26.lipca.2008 . Jestesmy bardzo zadowoleni. Jedzenie, atmosfera, obsługa, organizacja super. Naprawde warto. Orkiestra Marianna i Cyganie-rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
pigulka25 Re: wesele w Hotelu Formuła 21.09.08, 13:41 Witam!Mam prosbe,czy moze ktos ma jakies fajne menu dotyczace hotelu formula,robie wesele na 70 osob i kompletnie nie wiem jak sie zabrac do tego,a wesele za 2 tygodnie.Prosze pomozcie Odpowiedz Link Zgłoś
lusia_123 Re: wesele w Hotelu Formuła 22.09.08, 10:09 możesz powiedzieć, ile płacicie od osoby? dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
bulikinia Re: wesele w Hotelu Formuła 01.10.08, 20:41 Witam, a czy ktos zna może zespół WENA z Jamna? Jest to malzenstwo, pilnie potrzebuję opinii, za ktore goraco dziekuje!! Odpowiedz Link Zgłoś