Gość: .. IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 12.09.03, 09:49 Nie odpowiadaj na posty jak nie masz pojęcia. okej ? ogranicz sie do swoich tematów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: do sloggiego 12.09.03, 13:30 Czemu się Mimi nie podpisałaś, wolisz incognito mnie ochrzanić? Odpowiedz Link Zgłoś
18lipiec Re: do sloggiego 13.09.03, 14:45 MAM TO GDZIEŚ CZY JESTEM MIMI CZY INCOGNITO, NIE RUSZA MNIE TO ŻE MNIE POZNAŁEŚ. IP UMIEM TEZ SPRAWDZIC. PO PROSTU NIE ODPOWIADAJ JAK LUBISZ SOBIE POPIERDOLIC BZDURY TO SPADAJ NA FORUM NA DZIECI, Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: do sloggiego 15.09.03, 08:23 18lipiec napisała: > MAM TO GDZIEŚ CZY JESTEM MIMI CZY INCOGNITO, NIE RUSZA MNIE TO ŻE MNIE > POZNAŁEŚ. IP UMIEM TEZ SPRAWDZIC. PO PROSTU NIE ODPOWIADAJ JAK LUBISZ SOBIE > POPIERDOLIC BZDURY TO SPADAJ NA FORUM NA DZIECI, A mnie cieszy jak spotykam takie istoty jak Ty, już sam fakt że się zbulwersowałaś moim wcale nie nie zaczepnym postem sprawia, że się uśmiecham. ps. dzieci są z reguły efektem "pierdolenia", a nie odwrotnie. Zatem może nie lekarz tylko wulkanizacja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inny nick? Re: do sloggiego IP: *.pl / *.ns.slesz.pl 15.09.03, 18:58 jesteś nudny Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: do sloggiego 16.09.03, 08:17 Gość portalu: Inny nick? napisał(a): > jesteś nudny A Ty mało inreresując(a)y. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkanie2003 Re: do sloggiego 18.09.03, 18:53 Bez sloggiego to tego forum by nie bylo, dobrze ze znajdzie sie pare aktywnych osob, ma kto to animowac. Poza tym dyskusja to potok roznych mysli, lepszych, gorszych i jesli sie wam to nie podoba to co wy tu robicie? Odpowiedz Link Zgłoś