sunflowerin 15.06.08, 15:11 Czy jest w Koszalinie alternatywa dla TPSA? Konczy mi sie umowa internetu i rozglądam sie za czymś korzystniejszym. Czy ma ktoś doświadczenie z Kablówką (TKK) - przyłączenie az 366zł! ? Będę wdzięczna za wasze komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdalenkannn88 Re: internet w Koszalinie??? 15.06.08, 20:17 Mieszkam w Osiekach, korzystamy z radiówki, firma ma siedzibę na ul. Lnianej 11 w koszalinie CRB S.C. - CRB,popytaj czy swiadcza usługi rowniez na miasto Koszalin. My jestesmy bardzo zadowoleni. Jesli chodzi o podłaczenie - ok 100 zł. rok temu. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenkannn88 internet 15.06.08, 20:18 Mieszkam w Osiekach, korzystamy z radiówki, firma ma siedzibę na ul. Lnianej 11 w koszalinie CRB S.C. - CRB,popytaj czy swiadcza usługi rowniez na miasto Koszalin. My jestesmy bardzo zadowoleni. Jesli chodzi o podłaczenie - ok 100 zł. rok temu. Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: internet w Koszalinie??? 15.06.08, 22:13 nie wiem ile kosztuje przylaczenie, bo jak sie wprowadzilam, to mialam juz kablowke w mieszkaniu i tylko przepisalam umowe po poprzednim wlascicielu na siebie. Kiedys troche narzekałam, bo mieli czeste przerwy, ale od dłuzszego czasu jest ok. Jestem zadowolona. Korzystam 1,5 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
niuniaol Re: internet w Koszalinie??? 15.06.08, 23:26 Ja mam Internet przez ta kablowke, przylaczenie na pewno kosztuje mniej, cos kolo 60zl. Jestem bardzo zadowolna. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinka_1986 Re: internet w Koszalinie??? 15.06.08, 23:25 ja korzystam z gawexu, za 512 place 61zl/mies, a podlaczenie kosztowalo mnie 1zl przy umowie okreslonej, placilo sie wiecej jak umowa miala byc na nieokreslony www.gawex.pl taki chyba jest na nich namiar, mozesz porownac ja nie narzekam na jakos, gorzej jak cos sie zepsuje tzn. zmieniam karte sieciowa czy cos to mialam juz przypadki czekania na zmiany pod moim profilem, ale poza tym ok Odpowiedz Link Zgłoś
mab5 Re: internet w Koszalinie??? 16.06.08, 00:02 a ja korzystam radiówki z edaty i nie narzekam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
martuha2 Re: internet w Koszalinie??? 16.06.08, 08:53 Ja mam internet w TP SA., Neostrada 1024, za modem 1,22zł, za przyłączenie(czyli aktywacja usługi) 10zł, abonament przez pierwsze 3 miesiące 29zł(juz z Vat), a póżniej 56zł (już z VAT) i nie narzekam, internet chodzi bardzo szybko, jest niedrogo, umowę podpisałam na 3 lata w listopadzie 2006r. W życiu nie zapłaciłabym aż 61zł za łącze 512.... lepiej opłaca się 1024 za 56zł Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinka_1986 Re: internet w Koszalinie??? 16.06.08, 22:54 owszem bardziej opłaca się tak jak piszesz, ale nie dla osoby nieposiadajacej telefonu stacjonarnego, bo owego nie posiadam Odpowiedz Link Zgłoś
niuniaol Re: internet w Koszalinie??? 17.06.08, 14:11 z neostrada meczylam sie rok... Calkowicie odradzam! Zawiesza sie, tnie, czasami mi w ogole nie dzialala a mialam tez 1024... Dowiedz sie w TKK co i jak, naprawde polecam!;) Odpowiedz Link Zgłoś
chwilka9 Re: internet w Koszalinie??? 19.06.08, 09:35 Ja mam z kablówki. Jestem bardzo zadowolona. Juz nie pamietam ujakie to były koszty ale grosze. Odpowiedz Link Zgłoś
aga.as1 Re: internet w Koszalinie??? 19.06.08, 12:25 Kiedyś korzystałam z neostrady (porażka - jakość i cena to porażka), później ktoś namówił mnie na radiówkę. Trafiłam na firmę Norcom ISP i teraz spokojnie polecam ją wszystkim. Interent działa nam bardzo fajnie, serwis z tej firmy jest rewelacyjny, a opłaty... ja nie mam żadnych zastrzeżeń. Obecnie instalacja to 49,- brutto, miesięcznie płacimy 49,-brutto, ale sprawdź bezpośrednio u nich, bo co pewien czas mają jakieś promocje. Więcej informacji o nich na stronie www.norcomisp.pl Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
j0tj0t87 Re: internet w Koszalinie??? 23.06.08, 20:14 Internet w TKK w najtańszej ofercie 1 Mb/128kb (stały IP), przy umowie na 2. lata, to koszt 39zł (TV Kablowa, konieczna do korzystania z neta) + 63,1zł (abonament + dzierżawa modemu) + jednorazowe przyłączenie za 1,22zł, czyli net+kablówka to trochę ponad 100zł/m-ąc. Korzystam z ich oferty, i poza dwoma "zwiechami", za które potem przeproszono, problemów nie zauważyłem. In plus należy dodać, że corocznie, w okresie wakacyjnym, dostawca nieodpłatnie zwiększa prędkość internetu (najwolniejsza opcja 2X szybciej, reszta trochę mniej). Interesująca oferta to również Multimo lub Netia, ale tu trzeba mieć linię telefoniczną. Odpowiedz Link Zgłoś
maaciekkk Re: internet w Koszalinie??? 12.07.08, 15:56 Ja mam ponad 2 lata z firmy Strefa jest ok za 1024 na 1024 place 61 zl www.strefa.org.pl to ich stronka sa bardzo elastyczni i sklonni do negocjacji umowa jest klarowna i bezterminowa Odpowiedz Link Zgłoś
asia_stajuda Re: internet w Koszalinie??? 12.07.08, 21:19 ja mam poprzez kablowke i jestem bardzo zadowolona,szybkie łacze, wszystko super, tylko poczekaj na promocje-podłączenie za 1 zł, zwykle w okresie jesiennym;] Odpowiedz Link Zgłoś
sopherss Re: internet w Koszalinie??? 15.07.08, 22:44 Korzystałem przez jakiś czas z radiowego netu oferowanego przez Politechnikę Koszalińską. Atrakcyjnie cenowo, aczkolwiek przy niekorzystnych warunkach atmosferycznych występowały problemy z łącznością. Obecnie korzystam z TKK i jestem kontent. Odpowiedz Link Zgłoś