Dodaj do ulubionych

Jacyna-Witt

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 00:13
Dzisiaj słyszałem że parę osób w PO chciało zaproponować Jacynie-Witt żeby
wystartowała na prezydenta jako niezależny kontrkandydat Lubińskiej z
poparciem PO. Ale Nitras boi się że Jacyna mogłaby zdobyć zbyt silną pozycję
w PO i zagrozić mu.
Obserwuj wątek
    • beatrix13 Re: Jacyna-Witt 16.06.06, 00:17
      >czy to ta sama pani,która
      >startowała do Rady z hasłem "politykom dziękujemy"/
      >a przedtem była aktywną członkinią Unii Wolności?
      • Gość: 000 Re: Jacyna-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 00:22
        > >a przedtem była aktywną członkinią Unii Wolności?

..jak większość działaczy PO... i część działaczy PiS
        ale to ci co wcześniej odeszli. bo teraz UW zasili szeregi SLD.
        • beatrix13 Re: Jacyna-Witt 16.06.06, 00:23
          niezła strategia,
          co wybory to inna opcja,
          ważne,żeby koniunkturalnie blisko koryta się ustawić
          • mamoniowa303 Re: Jacyna-Witt 16.06.06, 00:27
            he he, niezly dowcip
          • Gość: ono Re: Jacyna-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 08:07
            po raz któryś wykazujesz brak umiejętności czytania ze zrozumieniem. to nie
            Jacyna chce się ustawić ale inni chcieliby może ustawiać Jacynę. nie jest to
            możliwe bo jest lojalna do Lubińskiej i nawet na taka propozycję nie poszłaby
            • keinepanik Re: Jacyna-Witt 16.06.06, 08:10
              bzdety gadasz bo chyba nie znasz pani małgosi, jestem rzekonany że jej starzy
              koledzu z uw nie pozwolą jej reprezentować p o
              • Gość: ono Re: Jacyna-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 08:16
                panie Słowacki, może ja nie znam pani Małgosi i UW ale pan tym
                bardziej. "starzy koledzy" z UW należą do PO, PiS a część teraz zwąchała się z
                SLD. UW rozpadło się do wielu ugrupowań ale nikogo z nich nie ma w NRS i PSL.
          • Gość: w odbyt [...] IP: *.hsd1.wa.comcast.net 24.06.06, 02:25
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: old-timer Re: Jacyna-Witt przynajmniej jest ładną kobietą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 10:07
            • Gość: mol Re: Jacyna-Witt przynajmniej jest ładną kobietą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 16:30
              Ty a co w niej ładnego, nie lubie sterczącego brzucha
              • Gość: zremb Re: Jacyna-Witt przynajmniej jest ładną kobietą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 19:02
                Wszystko możesz powiedzieć o Jacynie ale nie to że ma brzuch! Nie miała i nie
                ma brzucha. Ma sporą pupę, wąską talię ale brzucha nie ma.
                • Gość: jelcyn Re: Jacyna-Witt przynajmniej jest ładną kobietą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 14:11
                  spora pupa czemu nie i do tego jak piszesz płaski brzuch czemu nie można na nią
                  głosować tylko przekaż jej niech nogi goli
            • Gość: józek Re: Chłopie ale ludzie piszą że ona nóg nie goli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 14:24
              czy rozumiesz to jaki to wstyd? Zgłaszam sie chętnie do tej roli ogole jej nogi
              i nie tylko
              • Gość: grześ Re: Chłopie ale ludzie piszą że ona nóg nie goli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 16:48
                Taka dama jak Jacyna goli nogi i nie tylko...
                • Gość: julek Re: Chłopie ale ludzie piszą że ona nóg nie goli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 10:58
                  A co jeszcze gooooooooli to jest jedna z ważniejszych spraw tego miasta a nie
                  jakas gontynka
      • Gość: ponton Re: A co to jest Nitras niech wraca do Połczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 10:05
        tam może wygra wybory nie powiem jakie
    • malgorzata_pacyna_kit Re: Jacyna-Witt 16.06.06, 08:19
      nie chce mi się wymyślać nic nowego
      gdybym jeszcze miała dla kogo
      ale dla tej smętnej garstki frustratów
      w związku z powyższym
      ponownie upewniacie mnie w przekonaniu
      ze zdobęde największą ilość głosów w wyborach do rady
      miasta
      przewiduję że osoba będąca na 2 miejscu będzie ich miała o połowę mniej
      chyba że Teresa Lubińska wystartuje także na radną
      wtedy te 2 kobiety nad pozostałymi będą miały szokującą przewagę
      i żaden z tych partyjniaczków atakujących na forum nie ma do nich startu
      śmieszne są te ataki i prymitywne komentarze bo świadczą o bezsilności
      wyobrażam sobie co się będzie działo przed wyborami
      czarny PR na najwyższym a w zasadzie najniższym poziomie

co bede walczyc z frajerami ktorzy nie potrafia wypowiedziec sie w zadnej
      konkretnej kwestii tylko robia wycieczki personalne. w jaki sposob mozna
      dyskutowac jezeli ostatacznym argumentem jest zawsze: lubinska ... i tutaj
      nastepuja wyzwiska. chlopaki z partii maja za zadanie oczerniac kobitki. bo sa
      od nich tysiac razy lepsze. a szczury przekupne i skorumpowane gryza jak moga.
      • Gość: ono do absztyfikant=beatrix13 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 08:23
        witaj absztyfikant=betrix13=anna_maria!
        to jest wątek jak wymarzony dla ciebie!nareszcie możesz podyskutować pod
        kilkoma nickami o pani Małgosi do bólu!
        • malgorzata_pacyna_kit Re: do absztyfikant=beatrix13 16.06.06, 08:28
          Masz 666% racji ono. nawet tak sobie ich wyobrazam.
          chude, z podwinietym ogonem, opuszczonym lbem i wyjace bez sensu. karmiace sie
          padlina informacyjna. i ciagle wietrzace wroga - lwa w okolicy ale bojace sie
          podejsc blizej. taki to los hien - bac sie, wyc, zrec padline ale zawsze
          przegrac z silniejszymi. czasami wystarczy na nie tupnac noga a czasami trzeba
          ostrzej postraszyc. tylko ze hieny czaja sie zza wegla, po nocy.

Pogon to widowisko dla 15 tysiecy ibicow, a ja jestem kibicka kibicow Pogoni.
          • beatrix13 Re: do absztyfikant=beatrix13 16.06.06, 08:43
            eee,
            nie chce mi sie pisać,ani absztyfikantowi,ani annie marii,
            nudny wątek o nudziarze,
            a jak ja nie pisze,to szybciutko spadnie
            • Gość: ono Re: do absztyfikant=beatrix13 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 08:47
              nie spadnie.
              zawsze jeden z nicków będzie musiał coś dodać.pan Włodek nie wytrzyma,bo
              zawziętość i pamiętliwość to jego podstawowa cecha. a jeszcze info że PO myśli
              o pani Małgosi? panie Włodku, pan dzisiaj na zawał serca walnie...
              • andrzej.lazowski Re: do absztyfikant=beatrix13 16.06.06, 08:55
                Proponuje dziennikarzom pewny sontaz - zamiast wywalac 3 strony gazety na mało
                prawdziwe informacje o majatkach radnych. Bo pewnie Pani Radna Jacyna-Witt,
                ktora prawdę powiedziala, straciłaby swoje pierwsze miejsce ;)))
                Ale jaką mam prośbę do dziennikarzy, pewne podsumowanie radnych dzialalnosci.
                Kto co robił? Jak głosował w waznych sprawach, z czym/kim walczyl, jak
                kombinował itd. Do dzieła
          • Gość: ono absztyfikant=malgorzata_pacyna_ki t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 08:45
            4 nicki i każdy udający kogoś innego
            ty to chłopie masz zdrowie.a wszystko przez urażnone męskie ego ponad 30 lat
            temu... jesteś pamiętliwy...
    • Gość: starypowiec Re: Jacyna-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 09:35
      Częśc ludzi z PO w ogóle chciałaby żeby wystawić jednego kandydata z PiS w
      Szczecinie i Koszalinie, żeby Piechota nie wygrał. Ale całą destrukcję sieje
      Nitras z grupą młodzieniaszków którzy zastraszyli pozostałych członków i nie
      dają szansy na jakikolwiek kompromis i porozumienie. Bo tu nie chodzi o
      Szczecin tylko o stołki dla nich.
      • Gość: xxx Re: Zagłosujmy na Rysia Z klanu bo te miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 10:26
        to i tak kabaret
        • Gość: jogi Re: Zagłosujmy na Rysia Z klanu bo te miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 16:39
          co za oszołom to napisał
      • Gość: koleżanka z polito Re: A kto wybrał Nitrasa na szefa przepraszam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 15:34
        bardzo,kto!? Teraz sracie po krzakach? On przynajmniej ma szanse u kobiet ja na
        niego będe głosowała
      • Gość: Żorż Ponimirski Re: Po wyborze Nitrasa odszedłem z platformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 15:40
        Buraki to niech on uprawia w Połczynie a nie Szczecinie, a tak poważnie to
        będzie bardzo ciekawie i z przyjemnoscią popatrze jak chłoptaś tonie
      • Gość: waldi Re: Ludzie dajmy szanse Nitrasowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 15:58
        On jeszcze nic nie zrobił a wy sie go czepiacie jest młody więc żadne przekręty
        jeszcze za nim nie stoją może akurat on pociągnie to miasto na pewno nie Jacek
        Piechota, jeśli JP wygra to zobaczycie jego drugi garnitur później
    • enancjo Re: Jacyna-Witt 16.06.06, 09:52
      .. jestem za by kandydowala .. ale lepiej by bylo by zrobila
      to niezaleznie i samodzielnie..
      .. przynajmniej wyglada, zachowuje sie i mysli jak kobieta ..
      a samo to by bylo juz duza i dla wielu szokujaca zmiana ..
      .. ponadto nie wiem czy jakies duze wojewdozkie miasto ma
      kobiete za przeydenta .. dlatego sam wybor kobiety o doswiadczeniu
      MJW .. bylby duza promocja dla miasta ..
      .. dodatkowo urodzila sie tu ( chyba ), a przynajmniej od
      dziecinstwa mieszka .. i by stanowila niezla bariere dla
      tego naplywowego talatajstwa .. z ktorych tylko czesc chce
      tu zyc normlanie, a reszta traktuje jako trampoline do
      dalszej kariery i kasy ..

.. a wsrod grona potencjanych kandydatow i tak sie wyroznia,
      nawet jezlei ma wady .. bo ktoz ich nie ma !!!
      Enancjo

• zona.pijaka Re: Jacyna-Witt 16.06.06, 10:02
        enancjo napisał:
        > MJW .. bylby duza promocja dla miasta ..
        > .. dodatkowo urodzila sie tu ( chyba ), a przynajmniej od
        > dziecinstwa mieszka ..

Nie ośmieszaj się, badziewie które blokowało jakąkolwiek inwestycję w
        Szczecinie, ma być prezydentem Szczecina? Po moim trupie.
        --
        video.i123.pl/play/762/Mietek__Piosenka_o_Mietku_pijaku
        ..Mietek ciągle chlał, choć wytrzeźwieć chciał, a gdy rano wstał, sucho w
        gardle miał..
        • beatrix13 jeżeli to prawda,to Piechota w cuglach wygra 16.06.06, 10:04
          z hamulcową,zawistną megalomanką
          • xxtoja Re: jeżeli to prawda,to Piechota w cuglach wygra 16.06.06, 10:27
            to nie jest prawda, a wiesz komu wcześniej dało sld Gontynke aby ją
            zagospodarował i co chwastami zarasta, a wiesz jakie są nieprawidłowości w
            gospodarce gruntami? Kto sprzedawał ziemie Łuszczewskiemu, który jeszcze w
            tamtym roku często dzwonił do Cechaka i co z Pionierem się zadziało. jest wiele
            spraw nieuporządkowanych. Litwińskiemu taką jedna podrzuciłam, ale się nią nie
            zajął. Kto dobrze pogrzebie w Urzedzie to zobaczy ile takich dziwnych sprzedaży
            gruntów się odbyło. A jak to odkręcić, jeżeli to było za władzy sld.
            • Gość: chwast Re: Czy Litwiński bedzie dobrym kontrkandydatem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 15:52
              dla pana piechoty? Uważam że tak przynajmniej nie jest w nic umoczony
              • Gość: jogi Re: Czy Litwiński bedzie dobrym kontrkandydatem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 16:26
                Na pewno lepszym od Nitrasa przynajmniej ma jakieś doświadczenie samorządowe
              • Gość: Obserwator Re: Czy Litwiński bedzie dobrym kontrkandydatem IP: 62.69.212.* 24.06.06, 20:11
                A co posłowie ciekawego robią w Warszawie?
                • Gość: białek Re: Czy Litwiński bedzie dobrym kontrkandydatem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 14:13
                  Ja nie wiem co posłowie robią w Warszawie pewnie balują zerwani ze smyczy ale
                  czy to coś złego.
            • Gość: stoczniowiec Re: Piechota kiedy był ministrem powiedział w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 16:01
              stoczni, że nie każdy musi mieć prace słyszałem to. Moze ktoś będzie zaprzeczał
              ale to prawda.
          • Gość: gutek Re: jeżeli to prawda,to Jacyna w cuglach wygra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 11:46
            Jeżeli to prawda to Jacyna w cuglach wygrywa z Piechotą!
            Obecnie w Szczecinie jest chyba najpopularniejszym politykiem lokalnym.
            • Gość: ss Re: jeżeli to prawda,to Jacyna w cuglach wygra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 13:32
              Jacyna jest najbardziej aktywna radna i skuczeczna, jestam jej fanka
              • absztyfikant Re: jeżeli to prawda,to Jacyna w cuglach wygra 17.06.06, 01:25
                To tak jak ja - ja tez jestem fanem radnej MJW!:)))
          • Gość: piechotczyk Re: jeżeli to prawda,to Piechota w cuglach wygra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 16:27
            Jacek i tak sie z was śmieje
        • enancjo Re: Jacyna-Witt 16.06.06, 10:19
          .. nie twierdze ze to moj faworyt, ale wsrod grona
          ulomkow .. znajdujacych sie na listach i tak wyroznia ...
          .. biorac pod uwage tzw elektorat miasta Szczecin nikt
          inny nie wygra MJ lub JP, dlatego danie szansy dla plci
          przeciwnej moze byc tym rozwiazaniem, ktore wplynie
          na decyzje elektoratu .. tu ragumentem jest to ze jest
          z tego miasta .. od urdozenia .. i niemal wszyscy wiedza
          kto to ... jakiegos tam np SN, wiekszosc mieszkancow
          nawet nie odroznia .. stojac obok ..

.. dla mnie celem i sukcesem tych wyborow .. bedzie
          takie rozwiazanie, w ktorym Ci co sie juz zuzyli nie
          wygrali .. i Ci co tu sie znalezli przez przypadek .. tez..
          Enancjo
      • Gość: badziewiak Re: To Nitras napływowe tałatajstwo ja to ktoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 10:30
        powiedział.
        • beatrix13 Re: To Nitras napływowe tałatajstwo ja to ktoś 24.06.06, 14:13
          Lubińska i Jacyna tez napływowe są,
          kobiety z wiochy,
          jak ktoś napisał
          • Gość: cipek Re: To Nitras napływowe tałatajstwo ja to ktoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 16:32
            Wszyscy tu kiedyś przyjechali jak nie na nogach to na plecach poprzednich pokoleń
            • Gość: książe Re: To Nitras napływowe tałatajstwo ja to ktoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 22:37
              Tak jest. Przy czym Lubińska i Jacyna z pałacu, a beatrix13 z kurnej chaty
              • beatrix13 Re: To Nitras napływowe tałatajstwo ja to ktoś 24.06.06, 22:39
                Gość portalu: książe napisał(a):

> Tak jest. Przy czym Lubińska i Jacyna z pałacu, a beatrix13 z kurnej chaty

poośmieszaj się jeszcze troszkę Jacynko-księżniczko,
                niezły ubaw
                • ohne.zucker Re: To Nitras napływowe tałatajstwo ja to ktoś 24.06.06, 23:20
                  beatrix13 napisała:

> poośmieszaj się jeszcze troszkę Jacynko-księżniczko,
                  > niezły ubaw

...ale zenade zapodajesz matolku...
    • Gość: fan Re: Jacyna-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 15:16
      Małgośka! Małgośka! Małgośka!
      Superradna z klasą!
      Będę głosował za PO ale pod warunkiem że wystawi Małgośkę!
      • absztyfikant Re: Jacyna-Witt 16.06.06, 15:18
        Chyba na miss mokrego...

:)))
        • ja_aska Re: Jacyna-Witt 16.06.06, 15:21
          już nie mój drogi absztyfie, juz nie.
          • Gość: fan Re: Jacyna-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 15:23
            Mogę cię zapewnić że cały czas tak! Kobiety w jej wieku zyskują na urodzie. Z
            młodziutkiej pinduni może wyrosnąć kocmołuch a Małgośka jest klasową kobietą. I
            jeszcze długo będzie!
            • Gość: tygrysek Re: Jacyna-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 15:35
              ...hmmmm.... tygryski lubią władcze kobiety....
          • Gość: absztyfikant Re: Asiu może pójdziemy na kawe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 16:04
        • Gość: zeneris koszmar z ulicy cukrowej IP: *.orange.pl 16.06.06, 22:35
          A co ty Absztyf- gerantofil jesteś? Jacyna w mokrum podkoszulku? Brrr! To horror!
          • tuner Re: koszmar z ulicy cukrowej 16.06.06, 23:51
            :)))))))))))))))!
          • absztyfikant Re: koszmar z ulicy cukrowej 17.06.06, 01:21
            Ulicy Wierzbowej chyba:)))
            • Gość: labatt Re: koszmar z ulicy cukrowej IP: *.hsd1.fl.comcast.net 17.06.06, 01:29
              No wlasnie Absztyf...zdecyduj sie...Bo okreslenie ulicy - to maly Pikus w
              porownaniu do reszty...
              • Gość: zeneris Re: koszmar z ulicy cukrowej IP: *.orange.pl 17.06.06, 01:44
                No dobra, Wierzbowej o równym numerze!
                • Gość: LEX Re: koszmar z ulicy cukrowej IP: 83.168.96.* 17.06.06, 11:07
                  Jacyna to Freddy Kruger? Bez jaj.
                  • tuner Re: koszmar z ulicy cukrowej 27.06.06, 09:02
                    Gość portalu: LEX napisał(a):

> Jacyna to Freddy Kruger? Bez jaj.

No, wiadomo, że bez jaj!
                    • absztyfikant Re: koszmar z ulicy cukrowej 27.06.06, 21:49
                      Zamykam te dyskusje:)))))))))
                      • beatrix13 koszmar z ulicy cukrowej = bezcukrowy 27.06.06, 21:58

• absztyfikant Re: koszmar z ulicy cukrowej = bezcukrowy 27.06.06, 22:00
                          Good point:))
                          • ohne.zucker Re: koszmar z ulicy cukrowej = bezcukrowy 27.06.06, 22:08
                            absztyfikant napisał:

> Good point:))

zamknac to ty se mozesz rozporek coby ptaszek ci nie wyskoczyl.
                            :))))
                      • ohne.zucker [...] 27.06.06, 22:03
                        • Gość: uśmiech histirii :::))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 22:06
                          a tymczasem ilość postów na Jacyna-Witt zbliża się do 300!
                          brawo pani Małgosiu! przebija pani popularnością Zytę Gilowską!
                      • ohne.zucker Re: koszmar z ulicy cukrowej 27.06.06, 22:13
                        absztyfikant napisał:

> Zamykam te dyskusje:)))))))))

zamknac to ty se mozesz rozporek coby ptak ci nie wylecial...
                        :))))

to mialo byc tu....
      • beatrix13 Re: Jacyna-Witt 16.06.06, 15:26
        jak PO wystawi jazgotliwą radną,
        to tylko będzie świadczyło o mizerii tej partii,
        gwóźdź do trumny
        • Gość: hlupek Re: Jacyna-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 15:33
          A ty tak opierasz swoją wypowiedź na badaniach czy też własnej wyjątkowej
          niechęci do radnej?
          bo Jacyna jest obecnie najbardziej rozpoznawalnym towarem politycznym na rynku
          szczecińskim i najbardziej cenionym przez wyborców. były robione badania przez
          jedną z partii, stąd prawdopodobie ten pomysł z wystawieniem jej przez PO
          • tuner Re: Jacyna-Witt 16.06.06, 22:38
            Gość portalu: hlupek napisał(a):

> bo Jacyna jest obecnie najbardziej rozpoznawalnym towarem

No coś ty, towarem to ona była 30 lat temu...a i to raczej dla amatorów:)))
            • Gość: erni Re: Jacyna-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 23:11
              próbowałeś czy nie dała ci popróbować i teraz się mścisz :(
              • beatrix13 Re: Jacyna-Witt 16.06.06, 23:17
                a jak komuś mógłby podobać się plastuś z tosinego piórnika?
                odstajace uszka,wytrzeszcz oczków,okragły nosek,rzadkie włoski?
                • Gość: ono Re: Jacyna-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 23:20
                  o swojej uroczej żonce napisałeś? rzeczywiście, jak żywa...
                  • beatrix13 Re: Jacyna-Witt 16.06.06, 23:23
                    zgaduj dalej
                    • Gość: ono Re: Jacyna-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 23:28
                      ale ty nie znasz innych kobiet poza swoją żoneczką,bo inne to nawet splunąć na
                      ciebie nie chciały.więc opisujesz jednak swoją żoneczkę...
                • Gość: ono Re: Jacyna-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 23:24
                  tekst napisany przez beatrix13 w dniu dzisiejszym o godz. 8.43:
                  > eee,
                  nie chce mi sie pisać,ani absztyfikantowi,ani annie marii,
                  nudny wątek o nudziarze,
                  a jak ja nie pisze,to szybciutko spadnie

obecnie jest godz. 23.22
                  nawet w takiej prostej sprawie nie umiesz napisać prawdy.a później pod
                  wymienionymi przez siebie nickami dodając jeszcze kilka innych (np.Fanka, bo
                  tekst tej treści czytałem wcześniej w wykonaniu beatrx13) podbijasz wątek.
                  jesteś chory psychicznie? to paranoja?

• beatrix13 Re: Jacyna-Witt 16.06.06, 23:28
                    nie to ty jestes chory wmawiając ludziom kim są,a nie są,
                    jakąś psychoze masz kobieto,ale po klimakterium tak podobno jest,
                    a i jeszcze w jakimś Włodku sie podobno kochasz
                    • Gość: ono Re: Jacyna-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 23:32
                      Włodek, nie rozbawiaj forumowiczów... jesteś starszym,łysym facetem z
                      charakterystycznym dużym nosem w przykrótkich spodniach i zniszczonych butach...
                      bleeeeee....
                      • beatrix13 Re: Jacyna-Witt 16.06.06, 23:38
                        to ty ono nie rozbawiaj Włodkiem,
                        tak sie składa,że większość forum zna mnie
                        i nie odpowiadam rysopisowi
                        • Gość: ono Re: Jacyna-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 23:42
                          a kto to jest większość forum?
                          absztyfikant=beartix13=malgorzata_pacyna_kit=anna_maria=Fanka=itd?
                          to ty mnie Włodek nie rozbawiaj, ty plus twoje towarzystwo wzajemnej adoracji
                          darmozjadów publicznych
                      • tuner Re: Jacyna-Witt 16.06.06, 23:53
                        Gość portalu: ono napisał(a):

> Włodek, nie rozbawiaj forumowiczów... jesteś starszym, facetem z
                        > charakterystycznym dużym nosem w przykrótkich spodniach i zniszczonych butach..
                        > .
                        > bleeeeee....

kaczyński?
                      • Gość: Włodek Re: Jacyna-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 20:59
                        Walcie się ode mnie
                        • Gość: blondi Re: Jacyna-Witt IP: *.system.szczecin.pl 28.06.06, 21:05
                          nasza Gosia najlepsza w świecie jest, najlepsza w świecie jest
                          • beatrix13 Re: Jacyna-Witt 28.06.06, 23:34
                            to miśś wszechświata
                            • Gość: dyzio marzyciel Re: Jacyna-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 07:56
                              Ładna kobieta. Marzy mi się....
        • Gość: lobo Re: Jacyna-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 20:55
          A kogo ma PO wystawić Nitrasa on nawet w Polczynie by przegrał
      • Gość: xxx Re: Jacyna-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 14:16
        Ja też bede głosował za pltformą pod warunkiem że wystawi Gosieńke jak to ktoś
        ładnie napisał że ma dużą i fajną pupe
    • absztyfikant Juz wiem o co chodzi:-) 16.06.06, 16:56
      Rozumiem, ze spekulacje na temat kandydowania MJW na prezia maja jej zrobic
      darmowe publicity i przypomniec ja wyborcom;) W poprzednich wyborach MUJW
      poslugiwala sie klamliwym i balamutnym haslem na swoich billboardach, gdzie
      chwalila sie urojonym posiadaniem '52% poparcia'. Co by nie mowic o MJW (lub o
      kims z jej otoczenia - Lukasz pozdro), to trzeba stwirerdzic, ze pani radna sie
      rozwija... Szkoda tylko, ze przyjela role populistki i krzykaczki i za patronke
      wybrala sobie sw. Tereze Odnowicielke, ktora zwachana jest m.in. z Radiem Maryja...
      • Gość: ono ja też wiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 18:20
        a ty się lecz. pora... renta od psychiatry jak znalazł zamiast zasiłku dla
        bezrobotnych
    • absztyfikant Jacyna-Witt na traktor!!!!!:))))))) 16.06.06, 19:22
      img182.imageshack.us/my.php?image=jacyneczka6fs.jpg
      • beatrix13 Re: Jacyna-Witt na traktor!!!!!:))))))) 16.06.06, 19:28
        :)))))
        jak ulał
        • absztyfikant Re: Jacyna-Witt na traktor!!!!!:))))))) 17.06.06, 01:23
          Radna trenuje do nowej roli - Teresa Lubinska podobno zalatwia jej posade u
          Leppera - tak mowili mi dzisiaj pijaczkowie w knajpie 'Dachy Paryza' przy d.
          Kaskadzie:)))
      • Gość: Krzysztof do pana a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 20:16
        Nie wiem kim pan jest, ale pana żarty są niesmaczne. Muszę powiedzieć, że pani
        Jacyna-Witt była osobą, która nie wzbudzała moich większych emocji. Ot, jedna z
        radnych, może trochę bardziej aktywna od innych, ale też wynikało to z różnego
        rodzaju uwarunkowań. Obecnie, obserwując pana niewybredne żarty z jej osoby,
        mogę śmiało stwierdzić, że zaczęła wzbudzać moją sympatię. Dzięki prowokowanym
        wypowiedziom zarówno oponentów, jak i zwolenników, mogę stwierdzić, że jest to
        jedna z najciekawszych postaci w szczecińskiej polityce.
        • tuner Re: do pana a 16.06.06, 22:43
          Gosia, nie przesadzasz troszkę? Sama o sobie piszesz pod sześcioma nickami +
          Łukasz i Marek. Przegięcie...
        • Gość: Fanka Re: Przekupa na prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 22:48
          Jedna z najciekawszych postaci w szczecińskiej polityce, znana z parkietów
          szczecińskich knajp.
          Braki w ogładzie i wiedzy zastępuje agresją skierowaną do osób, które maja inne
          zdanie niż pani radna.
          • Gość: ono Re: Przekupa na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 23:10
            ojoj, do jakich ciekawych metod posuwasz się absztyfikant. niby za
            przeproszeniem rektor wyższej szkoły z ciebie, co to w nazwie jest publiczna a
            takie niepubliczne metody stosujesz. Fuj...
            • piotr33k2 Re: Przekupa na prezydenta 16.06.06, 23:34
              dla mnie to jacyna witt sprzedaje wiecznie kit ciemnej masie .
    • Gość: czytacz do admina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 23:39
      Ta dyskusja jest niesmaczna! Proszę admina o usunięcie wulgarnych wpisów,
      natychmiast. Jak poważna gazeta może pozwolić sobie na taki magiel i wulgaryzmy
      anonimów w stosunku do konkretnej osoby? Rózne wpisy czytywałem na tym forum,
      czasami są krytyczne, ale dotyczą działań konkretnych osób, a nie ich życia
      prywatnego. Tym bardziej, że osoby w ten sposób brutalnie atakowane i pomawiane
      na forum nie mogą się bronić. Coś obrzydliwego!
      • beatrix13 Re: do admina 16.06.06, 23:41
        no własnie prosze usunąć insynuacje pani radnej pod różnymi nickami obraźliwe
        dla szanowanego pan rektora znanego imiennie
        • Gość: czytacz Re: do admina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 23:47
          Szanowna pani, proszę odróżnić anonimy od ingerencji w życie osobiste
          konkretnych osób. Uważam, że wpisy anonimów dotyczące konkretnych osób, które
          nie mogą się bronić, podważają wiarygodność takiego medium jakim jest forum
          gazety. Bo to w tym wypadku nośnik, czyli gazeta odpowiada moralnie za
          firmowanie tych wypowiedzi. Jestem zbulwersowany.
          • Gość: ono Re: do admina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 23:51
            ja się z panem zgadzam ale pewien facet czepił się pewnej radnej i szkaluje ją
            na forum GW.a GW ma radochę,bo facet jest od nich a radna nie.to wiadomo że
            admin GW będzie wręcz podsycał tą zabawe tego chorego faceta
          • beatrix13 Re: do admina 16.06.06, 23:52
            oczernianie szanowanego pana rektora przez ludzi radnej tu jest skandaliczne
            • Gość: ono Re: do admina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 23:55
              a kim jest ten redaktor? to ciekawe, jest jakiś konkretny redaktor który ma za
              zadanie utrącanie radnej?widocznie ten redaktor to friend włodka i jacka
              • tuner Re: do admina 16.06.06, 23:58
                Małgorzatko, jak będą w maglu wybierać kierownika- masz mój głos.
            • Gość: ono Re: do admina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 00:16
              cześć absztyfikant, do jutra :)
              • beatrix13 Re: do admina 17.06.06, 00:20
                a jaki redaktor obojnaku?
              • absztyfikant do "ono" i nnych jego klonów 17.06.06, 13:13
                Dzieki wspolpracy z CBA udalo mi sie zdobyc Twoje zdjecie, stary, ja naprawde Ci
                wspolczuje...

img125.imageshack.us/my.php?image=terez9wl.jpg
                • Gość: labatt juz na wyciagniecie reki.... IP: *.hsd1.fl.comcast.net 17.06.06, 13:32
                  Juz nisko,nisko - a jeszcze nizej umiesz?
                  • absztyfikant Re: juz na wyciagniecie reki.... 17.06.06, 13:43
                    Oczywiscie, ze umiem:
                    tinyurl.com/c7sqf
                    • absztyfikant Re: juz na wyciagniecie reki.... 17.06.06, 13:46
                      MJW napisala kiedys do mnie: "(...) Oczywiście, że nie będę cię w całej
                      rozciągłości porównywała do Leppera. Nie chcę go tak perfidnie obrażać."

:))))))))))))))))
                      • Gość: hugo boss Re: juz na wyciagniecie reki.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 15:28
                        obojętnie kto tak napisał, ale miał rację.
                        sięgasz dna,anawet poniżej
                        • absztyfikant MJW - prawie jak gwiazda:) 17.06.06, 15:50
                          img127.imageshack.us/img127/6693/mm0et.th.jpg
                          Prawie jak Malenczuk, a prawie - jak ucza nas reklamy - robi wielka roznice...
                          • absztyfikant wieksze zdjecie 17.06.06, 15:51
                            img61.imageshack.us/my.php?image=mm4jz.jpg
                            • Gość: labatt i najwieksze zdjecie.... IP: *.hsd1.fl.comcast.net 18.06.06, 00:30
                              Zeby tak bardzo z kontekstu wyrwane nie bylo :)
                              www.euk.szczecin.pl/img/aa2.jpg
                              • beatrix13 Re: i najwieksze zdjecie.... 18.06.06, 09:29
                                czy Ty też jesteś na tym zdjęciu?
                                • Gość: zulu Re: i najwieksze zdjecie.... IP: 83.168.96.* 19.06.06, 01:06
                                  Przestancie juz nudzic, kupowalem u niej okna i jestem zadowolony. Na polityce
                                  sie nie znam i potrafie sie do tego przyznac.
                            • Gość: smakosz Re: dla mnie bomba jest śliczna i tyle ciekawe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 15:28
                              jaki ma biust
                              • beatrix13 Re: dla mnie bomba jest śliczna i tyle ciekawe 24.06.06, 19:05
                                Gość portalu: smakosz napisał(a):

> jaki ma biust

wszystkim już zdążyła pokazać nowy ?
                    • Gość: labatt Re: juz na wyciagniecie reki.... IP: *.hsd1.fl.comcast.net 17.06.06, 13:54
                      I nie umiesz!...TYlko sie tak chwalisz..:)
      • tuner Re: do admina 16.06.06, 23:50
        Wiesz małgoś, kto sieje wiatr, ten zbiera burzę.
        • Gość: labatt calkowicie niepolitycznie...jak reszta.... IP: *.hsd1.fl.comcast.net 17.06.06, 01:10
          Odbija Wam!
          Ciagniecie za nogi .... z mina proroka i zbawcy...Macie tysiac pomyslow na to -
          co byscie zrobili inaczej/w innych watkach - bo "ten" to jest mistrz..../...Jak
          juz zrobione...I kilka pomyslow na to - co dalej.
          Najlepiej wychodzi Wam obskurna obrobka.../glupia,stara,brzydka/ - co i nijak
          sie ma do rzeczywistosci.Wy zawsze tak?To ja sie Was boje!
          • tuner Re: calkowicie niepolitycznie...jak reszta.... 17.06.06, 01:46
            Gość portalu: labatt napisał(a):
            /glupia,stara,brzydka/ -

Ok! Mądra, młoda i piękna! Pasuje?
            • Gość: labatt Re: calkowicie niepolitycznie...jak reszta.... IP: *.hsd1.fl.comcast.net 17.06.06, 01:52
              Mysle,ze bylby to poczatek przyzwoitej rozmowy...Nie zawadzalyby prywatne
              kompleksy rozmowcy...;)
              • tuner Re: calkowicie niepolitycznie...jak reszta.... 17.06.06, 01:56

> Mysle,ze bylby to poczatek przyzwoitej rozmowy...Nie zawadzalyby prywatne
                > kompleksy rozmowcy...;)

Gośka nie ma kompleksów...
                • Gość: labatt Re: calkowicie niepolitycznie...jak reszta.... IP: *.hsd1.fl.comcast.net 17.06.06, 01:58
                  A teraz odwroc....
                  • tuner Re: calkowicie niepolitycznie...jak reszta.... 17.06.06, 11:13

> A teraz odwroc....

Jeszcze czego! Pewnie jeszcze byś chciał, żeby się po mydło schylić?
      • Gość: przedszkolak Re: Jacyna-Kitt podoba mi sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 15:45
    • boszorkany Re: Jacyna-Witt 17.06.06, 17:33
      poziom wymiany rewelacyjny...nie ma co się dziwić, że potem musimy organizować
      ankietę co zrobić, żeby Szczecin był lepszy....
      może byśmy tak zamiast nawzajem i innych obrażać trochę argumentów
      przytoczyli?..
      nie, żebym za kimś z lewej czy z prawej czy też ze środka...
      ale to zaczyna być monotonne i nic nie wnosi..
      • Gość: wsp Re: Wspólnym kandydatem powinien być Nitras IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 16:07
        • Gość: dydek Re: Wspólnym kandydatem powinna być Lubińska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 19:03
          • Gość: sklonowany Re: Wspólnym kandydatem powinna być rysio z klanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 14:18
    • Gość: lodziarz Re: Jacyna-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 18:52
      A tak swoją drogą to PO powinno wystawić wspólnego kandydata z PIS - panią
      Lubińską. Mieliby i Lubińską i Jacynę i mogliby rządzić swoimi zastępcami też.
      A tak to tylko bezsensowna awantura. PO nie ma sensownego kandydata z
      autorytetem i doświadczeniem. Co i rusz proponuje jakiś chłopaczkó, których
      starsi mieszkańcy nigdy nie poprą. A w polityce liczy się pragmatyka. Jakoś w
      Poznaniu umieli się dogadać a w Szczecinie nie potrafią. Chyba że niektórym
      zależy na tym żeby się nie dogadać.
      • boszorkany Re: Jacyna-Witt 17.06.06, 18:59
        jest jeden problem...Szczecin przyciąga osoby, które z zarządzania ledwo mierne
        miały...
        ..a ja teoretykom dziękuję..nam potrzebny teraz dobry praktyk...
        i tu by się nam świeca przydała :(....
        • beatrix13 Re: Jacyna-Witt 17.06.06, 19:19
          boszorkany napisała:

> jest jeden problem...Szczecin przyciąga osoby, które z zarządzania ledwo
          mierne
          >
          > miały...
          > ..a ja teoretykom dziękuję..nam potrzebny teraz dobry praktyk...
          > i tu by się nam świeca przydała :(....

*Bill Gates ogłosił zakończenie kariery zawodowej,
          przydałby się nam on albo jego klon
          • boszorkany Re: Jacyna-Witt 17.06.06, 19:24
            stawiam na klona...
            byleby nie atak klonów ;)
            • beatrix13 Re: Jacyna-Witt 17.06.06, 19:28
              >mnie już się przytrafił takowy,
              >mało sensowny;

ale gdzie takiego billowatego znależć,
              bo samego Billa nie da rady zaimportować
              • boszorkany Re: Jacyna-Witt 17.06.06, 19:43
                :(

a co do importu to faktycznie lipa..przeważnie coś się sypie i trzeba wyjść i
                na nowo wejść :(...

chociaż z drugiej strony na nasze realia to by pasowało ;)
                • beatrix13 Re: Jacyna-Witt 17.06.06, 19:54
                  tylko czym zachęcić?
                  aquaparkiem na Gontynce
                  czy nowoczesną galerią Kaskada?
                  • boszorkany Re: Jacyna-Witt 17.06.06, 20:07
                    hehe..mam lepszy pomysł...
                    odpowiedzialnym społeczeństwem miasta Szczecina...
                    ale utopia ;) no nie?
                    • beatrix13 Re: Jacyna-Witt 17.06.06, 20:12
                      takim promilem chcesz gościa raczyć?
                      to nie po staropolsku
                      • boszorkany Re: Jacyna-Witt 17.06.06, 21:13
                        czym chata bogata ;)
                        • beatrix13 Re: Jacyna-Witt 17.06.06, 21:23
                          pełno nas,a jakoby nikogo nie było,
                          to apropos obywatelskiej wartościowej społeczności
                          • boszorkany Re: Jacyna-Witt 17.06.06, 21:26
                            no i tu jest cały szkopuł :(
                            • beatrix13 Re: Jacyna-Witt 17.06.06, 21:33
                              oprócz importu Billa,
                              trzeba nam zaimportować
                              całą rzeszę (nie kojarzyć z )
                              podobnie jemu myślących
        • Gość: delete Re: Jacyna-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 16:08
          Tzn. Swieca dla pani MJW?
      • Gość: cygan Re: lodziarz ty lepiej dalej sprzedawaj lody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 11:08
    • Gość: znad morza Re: Jacyna-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 07:37
      lodziarz napisał:
      > A tak swoją drogą to PO powinno wystawić wspólnego kandydata z PIS - panią
      Lubińską. Mieliby i Lubińską i Jacynę i mogliby rządzić swoimi zastępcami też.
      A tak to tylko bezsensowna awantura. PO nie ma sensownego kandydata z
      autorytetem i doświadczeniem. Co i rusz proponuje jakiś chłopaczkó, których
      starsi mieszkańcy nigdy nie poprą. A w polityce liczy się pragmatyka. Jakoś w
      Poznaniu umieli się dogadać a w Szczecinie nie potrafią. Chyba że niektórym
      zależy na tym żeby się nie dogadać.

i to byłoby dobre! szkoda że w Szczecinie nie myślą o Szczecinie tylko o sobie.
      • shuja Re: Jacyna-Witt 20.06.06, 20:29
        Małgorzata jest najlepszym kandydatem na prezia....a do tego to piękna
        Kobieta :)
        • Gość: Tomek Re: Jacyna-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 21:50
          :) też tak uważam. Kobieta przez duże K.
    • Gość: Doradca Re: Jacyna-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 10:22
      Pani Małgorzato. Ma pani szanse, nawet spore w tych wyborach. jednak przegra
      pani z moim kandydatem z uwagi na jedną pani zła cechę, puszczą pani nerwy a to
      żle prorokuje. Jeżeli jednak wytrzyma pani temperaturę wyborczą to też pani
      przegra ale godnie jako drugi kandydat liczący się w tych wyborach. Twierdzę
      tak nie dlatego, abym był pani zwolennikiem ale dlatego , że czasy są takie, że
      radykalizm, który pani reprezentuje jeszcze ma wzięcie u wyborcy.
      • xxtoja Re: Jacyna-Witt 19.06.06, 10:47
        najpierw ona musi dostać propoycję, a później się zgodzić,. A to co piszecie to
        wszystko Dywagacje
        • Gość: gutek Re: Jacyna-Witt IP: 83.168.96.* 20.06.06, 10:38
          dywagacje????????????????
        • beatrix13 Re: Jacyna-Witt 20.06.06, 10:46
          PO ją wystawi
          do wiatru
          • Gość: remi Re: Jacyna-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 12:17
            Na razie to PO zostało wystawione do wiatru przez 2 szczeniaków z wARSZAWY.
            zOBACZYMY JAK SZCZECIŃSCY "MŁODZI DZIAŁACZE" wystawią PO do wiatru.
            • tuner Re: Jacyna-Witt 20.06.06, 18:14
              Po w Szczecinie nie jest niestety najmądrzejsze. No, ale nie tak głupie, by
              mieć z jacyną cokolwiek wspólnego. Wymyśl gośka coś nowego. Do ONZ cię nie ciągną?
              • Gość: tytam Re: Jacyna-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 20:14
                PO w Szczecinie za głupie żeby Jacyna_witt chciała mieć z nimi cokolwiek
                wspólnego. garsta drobnych manipulantów i masa zastraszonych potakiwaczy.
                • tuner Re: Jacyna-Witt 20.06.06, 20:35
                  Gość portalu: tytam napisał(a):

> PO w Szczecinie za głupie żeby Jacyna_witt chciała mieć z nimi cokolwiek
                  > wspólnego. garsta drobnych manipulantów i masa zastraszonych potakiwaczy.

Czyli, że gośka odtrąbiła powrót.
                  • Gość: red Re: Jacyna-Witt IP: 83.168.96.* 20.06.06, 20:43
                    Niedawno gazety pisaly, ze Jacyna-Wit ma zostac wojewoda.
                    • tuner a wtedy od nowa! 20.06.06, 20:48
                      Gość portalu: red napisał(a):

> Niedawno gazety pisaly, ze Jacyna-Wit ma zostac wojewoda.

Niedługo małgosi stanowisk do "puszczania kaczek" zabraknie!
    • anna_maria Re: Jacyna-Witt 20.06.06, 20:45
      a może PIS poprze Małgosię ???
      • Gość: red Re: Jacyna-Witt IP: 83.168.96.* 20.06.06, 20:48
        Slyszalem plotki, ze PIS oleje Lubinska i wystawia Krupowicza.
      • tuner Re: Jacyna-Witt 20.06.06, 20:50
        anna_maria napisała:

> a może PIS poprze Małgosię ???

A może samoobrona? Nadawałaby się...
        • Gość: Tomek Re: Jacyna-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 21:48
          Nadawałaby się i do poparcia przez Samoobronę i przez PiS i przez PO, ale
          choćby nie wiem kto chciał ją poprzeć to Jacyna-Witt ma jeden cel - Lubińska na
          prezydenta. Nigdy nie widziałem w polityce dwóch tak lojalnych wzajemnie osób.
          Tym bardziej że lojalność ta wynika z czystego i jednoznacznego celu - dobro
          Szczecina, a nie z interesów. Często miałem do czynienia z obu paniami i ich
          wzajemne wspieranie się oraz podporządkowanie się Jacyny-Witt pani Lubińskiej
          nie miało nigdzie odpowiednika. Taka relacja pomiędzy ludźmi wynika z ich
          niezależności a także z wzajemnego szcunku i braku kompleksów. Śmieszą mnie
          niektóre wpisy na tym forum, bo mam wrażenie że pewna grupa ludzi zwyczajnie
          zazdrości tym paniom ich niezależności i konsekwencji. Powiem szczerze, że
          wielka przyjemnością są kontakty z nimi, ich uzupełnianie się w podejściu do
          polityki (są w końcu diametralnie różne) i ciekawy sposób oceny rzeczywistości.
          Wiem, że wiele osób ma takie samo zdanie jak ja.
          • absztyfikant Re: Jacyna-Witt 20.06.06, 21:51
            Siadaj, piatka. Pisz tak dalej, a moze dostaniesz rabat na nowe okna:))
            • beatrix13 Re: Jacyna-Witt 20.06.06, 21:52
              już dostał
              • tuner Re: Jacyna-Witt 20.06.06, 22:52
                beatrix13 napisała:

> już dostał

Sama sobie rabatu udzielił(a)?
                • beatrix13 Re: Jacyna-Witt 20.06.06, 22:54
                  uważasz to za niemożliwe?;-)
                  • tuner Re: Jacyna-Witt 20.06.06, 23:17
                    W tym przypadku nawet bardzo prawdopodobne...
          • Gość: red Re: Jacyna-Witt IP: 83.168.96.* 21.06.06, 09:13
            Jacyny nikt nie poprze z zadnej partii, bo w sumie po co? Maja swoich dzialaczy
            a Jacyna do lojalnych nie nalezy co pokazala z Lubinska UW i PO.
            • Gość: leon Re: Jacyna-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 13:31
              fakt,maja swoich aktywnych działaczy którzy podporządkowują i narzucają sposób
              funkcjonowania innym, więc po co im inne (inni), żeby obywatele mieli
              porównanie?
              ani jacyna ani Lubińska nigdy nie były w PO. pudło!
            • Gość: królik Re: Jacyna-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 13:33
              przypominam że Tusk też był w UW, a Rokita w UW i SKL a teraz są w PO więc co
              do lojalności to bez przesady.akurat Jacyna nie przeszła do innej partii a
              Lubińska w UW była incydentalnie i do PO ani żadnej innej też nie przeszła.
              • Gość: red Re: Jacyna-Witt IP: 83.168.96.* 21.06.06, 13:37
                Czy Teresa Lubinska zasiadajac we wladzach krajowych UW tez znalazla sie
                tamincydentalnie????????????/
                • beatrix13 Re: Jacyna-Witt 21.06.06, 14:09
                  a Jacyna w swoim kole UW też incydentalnie czy wbrew woli?
                • Gość: hugo boss Re: Jacyna-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 20:19
                  Teresa Lubińska NIGDY nie była we władzach krajowych.
                  • Gość: red Re: Jacyna-Witt IP: 83.168.96.* 21.06.06, 20:23
                    Byla!!! Byla czloniek RADY KRAJOWEJ razem z Wlodkiem i Malgoska!
                    • ohne.zucker Re: Jacyna-Witt 21.06.06, 20:25

> Byla!!! Byla czloniek RADY KRAJOWEJ razem z Wlodkiem i Malgoska!

mialem sie nie odzywac ale...

co ty red bierzesz ??? czy moze zyjesz w alternatywnej rzeczywistosci gdzie to
                      co piszesz jest prawda ???
                      • Gość: red Re: Jacyna-Witt IP: 83.168.96.* 21.06.06, 20:27
                        Byla czlonkiem czy raczej czlonkinia rady krajowej UW i to sa fakty. Zadzwon do
                        Puzyny lub Lubinskiej jesli nie wierzysz.
                        • ohne.zucker Re: Jacyna-Witt 21.06.06, 20:30
                          ale kto? Jacyna czy Lubinska ?

nie klam i nie zaklinaj rzeczywistosci pinokio...
                          • Gość: red Re: Jacyna-Witt IP: 83.168.96.* 21.06.06, 20:33
                            I jedna i druga. Obie te panie zasiadaly we wladzach krajowych (radzie
                            krajowej) partii politycznej o nazwie 'UNIA WOLNOSCI'. Jacyna kandydowala
                            kiedys na szefowa zachodniopomorskich struktur partii, ale przegrala sromotnie
                            z Puzyna i dlatego sie msci. To chyba taki kompleks, bo Puzyna byl jej
                            wychowaca w liceum.
                            • Gość: red Re: Jacyna-Witt IP: 83.168.96.* 21.06.06, 20:34
                              Zrobila kiedys w Warszawie Puzonowi karczemna awanture za porownanie jej
                              populistycznej paplaniny do tanczenia na rurze.
                              • ohne.zucker Re: Jacyna-Witt 21.06.06, 20:35
                                przepraszam ale kto to jest puzyna, to ten pies na smyczy piechoty ?
                            • ohne.zucker Re: Jacyna-Witt 21.06.06, 20:34
                              klamiesz, zatem dalsza rozmowa nie ma sensu...

• Gość: hugo boss Re: Jacyna-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 20:31
                          Nie była z prostego powodu że zjazd krajowy ustanawiający włądze krajowe UW był
                          wcześniej zanim Lubińska zapisała się do UW. Tak naprawdę byłą członkiem może 6
                          mcy. Po prostu kłamiesz i tyle, ale to łatwo udowodnić. Wymyśl coś innego.
          • Gość: ja Re: U Lubińskiej egzamin oblałem nie bede na nią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 16:13
            głosował dajmy jeszcze jedną szanse Marianowi jemu pomnik sie należy za jego
            dokonania uczcijmy to minutą ciszy
            • Gość: zdany a ja zdałem na 4! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 19:05
              Trzeba się było nauczyć...
    • Gość: red Re: Jacyna-Witt IP: 83.168.96.* 21.06.06, 14:20
      Baca Hawryszuk w Ordynackiej tez przypadkowo sie znalazl? Pora przeswietlic OD
      NOWE, PIS sie tym zajmie z pewnoscia.
      • beatrix13 Re: Jacyna-Witt 21.06.06, 14:42
        zawsze ci,którzy najbardziej są podejrzliwi i wszędzie węszą spiski esbeckie
        sami coś mają za uszami;
        próba odwrócenia od siebie uwagi
        • psychol_ogia Re: Jacyna-Witt 21.06.06, 20:04
          beatrix13 napisała:

> zawsze ci,którzy najbardziej są podejrzliwi i wszędzie węszą spiski esbeckie
          > sami coś mają za uszami;
          > próba odwrócenia od siebie uwagi

To się nazywa projekcja.
          • Gość: hugo boss Re: Jacyna-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 20:29
            > To się nazywa projekcja.

nie mylić z protekcją
        • Gość: hugo boss Re: Jacyna-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 20:28
          akurat w przypadku Od Nowa nikt nic nie ma za uszami. Już są tacy różni co
          próbowali coś znaleźć i nadal próbują, uskuteczniając chociażby na tym forum
          prowokację w rodzaju : "a z tymi przetargami to wszystko było w porządku...?".
          jakoś nie dostali na forum odpowiedzi że z jakimikolwiek przetargami
          (czegokolwiek i kogokolwiek z ludzi związanych z Od Nowa by to nie dotyczyŁo)
          coś było nie w porządku.
          Widzę, że na razie to nikt z Od Nowa ani nie próbuje na tym forum ani poza nim
          odwracać od siebie uwagi, bo i uwaga nie jest na nich skupiona. To że pewne
          osoby próbują to robić w stosunku do Od Nowy, czyli zwrócić na nich uwagę,
          skutkuje tylko większą ilością durnawych wpisów na forum GW, dzięki czemu jest
          to 2 forum po wrocławskim. Tak sobie pomyślałem, że gdyby nie Od Nowa,
          Lubińska, Jacyna-Witt szczecińskie forum byłoby za Białostockim.
          Pozdrawiam "nabijaczy" - oby przy okazji nie nabijali SIĘ w butelkę :)
      • Gość: hugo boss Re: Jacyna-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 20:20
        Baca może należeć do jakie chce stowarzyszenia i każde z członków Od Nowa. a
        prześwietlać PiS będzie ale złodziei, czego Na PEWNO o Bacy powiedzieć nie
        można mając na względzie chociażby jego oświadczenie majątkowe.
    • Gość: red Re: Jacyna-Witt IP: 83.168.96.* 21.06.06, 20:36
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=43688122&a=43707931
      Puzyna wlasnie takie pierdzielenie bez sensu byle zaistniec w mediach prownal
      do tanca na rurze i mial niestety racje.
      • ohne.zucker Re: Jacyna-Witt 21.06.06, 20:37
        a kto to jest puzyna, czy to ten latlerek na smyczy piechoty ?
        • Gość: red Re: Jacyna-Witt IP: 83.168.96.* 21.06.06, 20:38
          ratlerek, ratlerek misu pysiu.
          • ohne.zucker Re: Jacyna-Witt 21.06.06, 20:40

> ratlerek, ratlerek misu pysiu.

jak zwal - tak zwal, chodzi o psa na lancuchu, a w tej roli swietnie sie
            spisuje...
    • tuner bezczelnośc to za mało. 21.06.06, 23:56
      Gosia i Tereza to polityczne bankrutki. Ośmieszone, bez wiedzy, poparcia i
      zaplecza politycznego oraz bez osiągnięć. Potrafią tylko pyskować, wzniecać
      awantury i udawać. Wartości zero! Szkoda temat roztrząsać...
      • beatrix13 ale za to darmową reklamę na forum mają 21.06.06, 23:59
      • Gość: ono Re: bezczelnośc to za mało. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 07:45
        może i bez politycznego poparcia, na tym się nie znam ale za to z poparciem
        mieszkańców bo Od Nowa dostała II ilość głosów w mieście.jest pewne że w tych
        wyborach tych głosów dostaną 2x więcej.taki już los najlepszych.. :)
        • Gość: lisica Niepotrzebne skreslić IP: *.orange.pl 22.06.06, 11:21
          naprawdę nie ma ciekawszych tematów niż ta lala-piernik Jacyna- Wit? Gdy zaczyna
          się robić cicho puszcza pod dowolnym nikiem ploteczkę, że będzie wojewodą,
          prezydentem, papieżem, premierem ( niepotrzebne skreślić), by zrobić sobie klakę
          i wzbudzić zainteresowanie. Aż dziw, że forumowicze dają się prymitywnemu
          babusowi po raz kolejny nabierać na taki prosty numer?
          • Gość: agatka Re: Niepotrzebne skreslić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 11:52
            ale ty jesteś lisica sprytna i przebiegła. jak to lisica twój rozum podąża
            bardzo pokrętnymi scieżkami.chyba jesteś z SLD bo tam sa tacy przebiegli ludzie
            co innych mierzą swoją miarą
            • absztyfikant Re: Niepotrzebne skreslić 22.06.06, 11:56
              Pytanie do wielonickowego psa lancuchowego MJW: czy Twoja pani wciaz mysli o
              doktoracie? Kilka lat temu chwalila sie wszem i wobec, ze zamirza zostac
              doktorem. Juz wtedy pisalem, ze bedzie to idealne rozwiazanie, bo pozwoli jej
              zostac twarza w reklamach sokow Dr Witt:))))) Szkoda jej do polityki:)))
              • Gość: wytt Re: Niepotrzebne skreslić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 14:26
                Jakie tam szkoda!
                To znakomity człowek w polityce! Wczorajszy numer z żółtą kartką dla
                Zalewskiego w kronice w tvp3 był nie do wyjęcia! wszyscy dzisiaj w naszej
                firmie o tym mówią :)
                Pani Jacyna, jak pani czyta te wpisy, to dalej tak trzymać!Jesteśmy z
                panią,nareszcie ktoś potrafi mói8ć jasnym tekstem i bez gadania na okrągło.
                • Gość: Karolex Re: Niepotrzebne skreslić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 15:20
                  To ja mam dla tej Pani czerwoną kartkę. Nie potrzeba nam ujadających
                  populistów,tylko ludzi,którzy coś potrafią. Pani Jacyna oprócz ciągłej promocji
                  własnej osoby nie zrobiła nic. Wiele hałasu bez efektu.
              • Gość: cross Re: Niepotrzebne skreslić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 16:23
                O doktoracie to ona myślała gdy Lubińska była na uczelni. Teraz za późno.
                • absztyfikant Re: Niepotrzebne skreslić 22.06.06, 20:44
                  Tez tak mysle, a szkoda...
                  • anna_maria Re: Niepotrzebne skreslić 22.06.06, 21:30
                    na doktorat nigdy nie jest za późno :)
                • Gość: jogi Re: Niepotrzebne skreslić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 16:24
                  Mnie Lubińska oblała mnie na egzaminie ale nie powiem tutaj czym bo ktoś kto to
                  zna by leżał ze śmiechu pozdrawiam
    • Gość: houhw Re: Jacyna-Witt IP: *.iscnet.pl 22.06.06, 16:59
      yup
      • Gość: anna Re: Jacyna-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 22:06
        Na szcęście jest w polityce parę kobiet które nie są marionetkami w rękach
        facetów tylko same potrafią podejmować decyzje i skupiać wkoło siebie ludzi. Do
        takich na pewno należy Małgorzata Jacyna-Witt. Takie kobiety są wyjątkowe i
        dlatego tak mocno sa atakowane przez mężczyzn czujących zagrożenie, wynikające
        z tego , że takie kobiety nie wchodzą z nimi w układy, nie spiskują, nie chodzą
        na wódkę i na panienki, nie dają się podprowadzić. Same decydują o sobie. Takie
        kobiety są tworzą wzorzec i pewna przestrogę dla tych , które dopiero wchodzą
        do polityki - bądź sobą, współpracuj ale nie daj sobą sterować. Należę od
        pewnego czasu do PO i obserwuję jak 2-3 kobiety dopuszczone łaskawie do
        wykonywania pewnych zadań przez facetów, umizają się do nic i zatracają swoją
        niezależność a jednocześnie nie budują w partii swojego, naturalnego wsparcia.
        Dziewczyny, bierzcie przykład z Małgorzaty jacyny-Witt!
        • tuner Re: Jacyna-Witt 23.06.06, 10:53
          Gość portalu: anna napisał(a):

> Na szcęście jest w polityce parę kobiet które nie są marionetkami w rękach
          > facetów tylko same potrafią podejmować decyzje i skupiać wkoło siebie ludzi. Do
          >
          Dziękujemy małgosiu za twój wkład w dyskusję.
          • absztyfikant Jacyna-Witt 52% poparcia 23.06.06, 10:55
            :))))))
          • Gość: Marysia Re: Jacyna-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 10:56
            ja sie nie zgadzam, jedynom madrom kobietom i ludzkom jest Grazynka Kochańska,
            ona wszystkim pomaga i powinna zostac prazydentem ,albo choc wice
            • tuner Re: Jacyna-Witt 23.06.06, 10:58
              Gość portalu: Marysia napisał(a):

> ja sie nie zgadzam,

Małgoś, nie widzisz, że stajesz się pośmiewiskiem?
              • Gość: Ewa Re: Jacyna-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 12:44
                Jest wiele madrych kobiet i dobrze że potrafią i chcą działać . Miejmy nadzieję
                że będzie ich coraz więcej . Premierem Ukrainy zostanie Julka, premierem
                Francji Zośka . I tak krok po kroku... Szkoda że kobiety nie potrafią być
                solidarne tak jak faceci we wspieraniu się w drodze do władzy . Ale to też
                powoli się zmienia ...
                • Gość: Obserwator Re: Jacyna-Witt IP: 62.69.212.* 23.06.06, 16:35
                  Kobietki ja was wszystkie... Niech nami rządzą.
                  • Gość: elvisa Re: Jacyna-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 21:03
                    Może to taki czas przyszedł że kobiety powinny rządzić a faceci niech zarabiają
                    kasę o a jak są niemotami to zamiast pchać się do polityki niech uprawiają
                    ogródek i sprzątają mieszkanie.
                    Jak się ich nauczy to nawet potrafią tę powtarzalną czynność uskuteczniać.
                • tuner Re: Jacyna-Witt 24.06.06, 00:01
                  Gość portalu: Ewa napisał(a):

Premierem Ukrainy zostanie Julka, premierem
                  > Francji Zośka . ----------------------------------------------------------------

Tylko że u nas nie będzie małgośka.
                  • Gość: dyzio Re: Jacyna-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 09:04
                    Ale u nas będzie Lubińska.
                  • Gość: Obserwator Re: Jacyna-Witt IP: 62.69.212.* 24.06.06, 10:23
                    Poeta?
                    • Gość: dyzio Re: Jacyna-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 10:28
                      > Poeta?
                      ... tylko głowa nie ta... :)
            • Gość: piotr Re: A może pani Malanowska i Wieczorek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 14:50
          • beatrix13 Jacyna-Witt = największa grafomanka w Szczecinie! 24.06.06, 19:10
            brawo
            • beatrix13 Re: Jacyna-Witt = największa grafomanka w Szczec 24.06.06, 19:14
              w ilości pochwalnych postów na swój temat pod różnymi nickami
              nie do zwyciężenia;
              a może zebrałaby te peany o swojej cudownej urodzie
              w jakiejś broszurce wyborczej
              przed wyborami jesiennymi,
              gdzie opisze jak tu to robi
              swój biust,talie,pupe,nogi i co tam jeszcze cudnego dzięki chirurgii ma
              • ohne.zucker Re: Jacyna-Witt = największa grafomanka w Szczec 24.06.06, 19:27
                beatrix13 napisała:

> w ilości pochwalnych postów na swój temat pod różnymi nickami
                > nie do zwyciężenia;
                > a może zebrałaby te peany o swojej cudownej urodzie
                > w jakiejś broszurce wyborczej
                > przed wyborami jesiennymi,
                > gdzie opisze jak tu to robi

manie przesladowcza mozna leczyc od dawna,

polecam i pozdrawiam
                OZ
                > swój biust,talie,pupe,nogi i co tam jeszcze cudnego dzięki chirurgii ma
                • tuner Re: Jacyna-Witt = największa grafomanka w Szczec 24.06.06, 21:17
                  ohne.zucker napisał:
                  >
                  > manie przesladowcza mozna leczyc od dawna,
                  >
                  > polecam i pozdrawiam
                  > OZ

Przesada! Nie nazwałbym śmiesznych działań pani radnej "manią prześladowczą".
                  Ot, taka słabość pisać peany na własną cześć, ukrywając się pod różnymi
                  nickami...może jej po prostu brakuje komplementów, a może uznała, że jak się coś
                  powtórzy 1000 razy, to stanie się to prawdą? W sumie smutne raczej niż śmieszne.
                  Nie ma się co nabijać.
                  • ohne.zucker Re: Jacyna-Witt = największa grafomanka w Szczec 24.06.06, 21:35
                    tuner napisał:
                    powtórzy 1000 razy, to stanie się to prawdą? W sumie smutne raczej niż śmieszne
                    > .
                    > Nie ma się co nabijać.

a ty prymitywie znowu, ani smiesznie ani w temacie...

pzdr
                    OZ

• Gość: labatt Bea...Twoja energia ..... IP: *.hsd1.fl.comcast.net 25.06.06, 00:00
                ...mnie powala..A ja cenie ludzi energicznych.Z jednym tylko '
                ale ' ...Zaczynam sie im przygladac...Czasami z checi nauczenia sie czegos,a
                czasami z checi zobaczenia - w co poszla energia i czy sie oplacalo...
                Gdybym zalozyla,ze jestes tylko wrogiem politycznym / = kims o zupelnie innych
                pogladach politycznych i wizja widzenia Szczecina/ - potrafilabym to odnalezc w
                Twoich wypowiedziach...A od dawna nie
                potrafie....Widze...kobiete.Frustracja,zlosc,zazdrosc,niskie poczucie
                wartosci...Twoje teksty od dawna nawiazuja do wygladu Jacyny....Wciskaja sie
                jak bluszcz do innych wypowiedzi,ktore choc na moment kieruja sie w strone
                dokonan.
                Moze i zastanawialabym sie nad swoim zdaniem o Jej wygladzie - ale po co?Nie na
                ozdobe ona komukolwiek ...I dodam,ze ani glosowac na Jacyne - w zadnych
                konfiguracjach - nie bede...,ani Jej wizje nie sa mi najblizsze....
                Chodzi o stan,ktory nazywa sie "szczeroscia".To skomplikowane
                odczucie...Gdybysmy mowili o leniu,prymitywie,cwaniaku, calkowitym
                gniocie,ktory cale zycie przesiedzial na pienku - zgodzilabym sie...Ale mowimy
                o kobiecie,ktora nie tylko ma sukcesy spoza branzy przyslowiowych '
                blondynek ' ,ale ma tez sukcesy wlasne,prywatne,rodzinne.Malo tego....jest
                kobieta atrakcyjna / to ostatnie -sprawdzone w obecnosci Obecnego,Exa i kolegi
                z Sosnowca:),ktorym to pokazalam zdjecie Jacyny.MOze malo - ale dla mnie
                wiarygodne -wiec nie zwariowalam:)/.Wkurza Cie to,wiem....Ale lepiej miec
                mocnego wroga - niz wygrac z nikim...:)
                Zastanawiam sie - jaka jestes kolezanka,sasiadka,corka,wnuczka...Nie moja
                sprawa...Ale czy nie pojechalas za daleko w swoich prawach do ...samej siebie?
                Tez jestes oceniana,tez bedziesz miala klimakterium,tez bedziesz z 'wiochy' dla
                kogos ...."Dzien dobry" nie wystarcza .....

• beatrix13 labatt...Twoja energia ..... 25.06.06, 08:04
                  zażartej obrończyni wskazuje na bliskie powiązania z Jacyną,
                  polityczne być może (może liczysz na coś po wyborach),osobiste pewnie też,bo
                  ewidentnie widać,że się znacie,może nawet rodzinne (jakaś ciocia,krewna);
                  nie starasz się zauważyć pewnej oczywistości,
                  to nie ja zakładam bałwochwalcze wątki o niej,
                  to nie ja pisze posty na temat jej pupy,nóg,biustu,
                  a ona lub jej robiący niedźwiedzią przysługę poplecznicy,
                  bardziej żałosnej kobiety na scenie politycznej nie było
                  u nas i nie będzie,
                  a tego,że ona i ludzie od niej po chamsku krytykują wszystkich innych
                  polityków też nie widzisz,
                  po co widzieć belkę w swoim oku,
                  zauważ również ,że oprócz mnie,mnóstwo osób (zdecydowana większość) na
                  forum,które
                  twoją znajomą krytykują i uważają za rozkrzyczaną megalomankę,
                  niekoniecznie urodziwą,
                  no ale dla ciebie jestem jej jedyną krytykantką,
                  bo najlepiej pójść na łatwiznę
                  • beatrix13 Re: labatt...Twoja energia ..... 25.06.06, 08:09
                    PS> zwróć uwagę,
                    że ani radna występująca na forum pod wieloma nickami od lat
                    ani jej poplecznicy nie piszą o jej dokonaniach ,
                    bo nie ma o czym,
                    przez kilka lat na scenie politycznej Szczecina uprawiała pyskówki,
                    hamowała rozwój miasta blokując co sie da,
                    to posty z jej strony skupiaja się na jej cudnym,ponoć ,wyglądzie,
                    nigdy konkrety i argumenty,
                    więc jak sama sprowadza dyskusje do wyglądu,
                    tak ona wygląda
                  • Gość: Obserwator Ich energia IP: 62.69.212.* 25.06.06, 08:10
                    A ja bym chciał przeczytac o wszystkich radnych o ich pomyslach, wzlotach i
                    upadkach przez cała kadencje. Czy ktos moze zrobic taki ranking?? Wspominalem
                    juz ze gazeta wywaliła 3 strony na informacje o majatkach a bardziej mnie
                    interesuje dzialania dla miasta. Do dziela dziennikarze!!! Mysle, ze Jacyna-
                    Witt tez bedzie jedna z pierwszych, bo intensywnie dziala. Ciekawe zobaczymy
                  • ohne.zucker Re: labatt...Twoja energia ..... 25.06.06, 08:21
                    beatrix13 napisała:

....no ale dla ciebie jestem jej jedyną krytykantką,
                    > bo najlepiej pójść na łatwiznę

zaczynam sie bac o ciebie matolku, pislaem ci juz wczesniej ze to mozna
                    skutecznie leczyc. Meczysz siebie i innych... a kuracja farmakologiczna z
                    pewnoscia by ci pomogla.

pzdr
                    OZ
                    • beatrix13 Re: labatt...Twoja energia ..... 25.06.06, 08:25
                      tobie nie pomogła ohne,
                      co kilka dni z kaftanu cię wypuszczają,
                      ale po jakimś czasie znowu do nich wracasz
                      • ohne.zucker Re: labatt...Twoja energia ..... 25.06.06, 08:27
                        beatrix13 napisała:

> tobie nie pomogła ohne,
                        > co kilka dni z kaftanu cię wypuszczają,
                        > ale po jakimś czasie znowu do nich wracasz

dopsszzz... juz sie nie denerwuj bo ci znowu oczko zacznie mrygac...

pzdr
                        OZ
                • beatrix13 Re: Bea...Twoja energia ..... 25.06.06, 09:09

> Widze...kobiete.Frustracja,zlosc,zazdrosc,niskie poczucie
                  > wartosci...
                  > Chodzi o stan,ktory nazywa sie "szczeroscia".To skomplikowane
                  > odczucie...Gdybysmy mowili o leniu,prymitywie,cwaniaku, calkowitym
                  > gniocie,ktory cale zycie przesiedzial na pienku - zgodzilabym sie...Ale
                  mowimy
                  > o kobiecie,ktora nie tylko ma sukcesy spoza branzy przyslowiowych '
                  > blondynek ' ,ale ma tez sukcesy wlasne,prywatne,rodzinne (2 mężów).Malo
                  tego....jest
                  > kobieta atrakcyjna / to ostatnie -sprawdzone w obecnosci Obecnego,Exa i
                  kolegi z Sosnowca:),ktorym to pokazalam zdjecie Jacyny.MOze malo - ale dla mnie
                  > wiarygodne -wiec nie zwariowalam:).Nie moja
                  > sprawa...Ale czy nie pojechalas za daleko w swoich prawach do ...samej siebie?
                  > Tez jestes oceniana,tez bedziesz miala klimakterium,tez bedziesz
                  z 'wiochy' "Dzien dobry" nie wystarcza .....

na forum się dyskutuje i krytykuje,to nir imieniny u cioci,gdzie trzeba robić
                  dobra minę do złej gry i udawać,że cicina sukienka jest modna,a ciocia cud
                  urody,
                  o szczerość właśnie chodzi,
                  a ty szczerze za każdym razem jak widać mnie krytykujesz odsądzając od czci i
                  wiary,czego mnie wobec namolnej na forum radnej odmawiasz
                  • Gość: patrzący Re: Bea...Twoja energia ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 09:14
                    Jest pewna róznica pomiędzy nieustawicznym atrakowaniem przez nicka osoby
                    publicznej a wzajemnym atakowaniem się nicków. To jest chyba logiczne. Ty
                    przekroczyłaś już dawno granice, ale myślę, że obraca się to na korzyść pani
                    Jacyny-Witt.
                    • beatrix13 Re: Bea...Twoja energia ..... 25.06.06, 09:16
                      niekoniecznie,
                      bo ilość krytykujących wzrasta szybciej niż zwolenników
                    • beatrix13 Re: Bea...Twoja energia ..... 25.06.06, 09:26
                      Gość portalu: patrzący napisał(a):

> Jest pewna róznica pomiędzy nieustawicznym atrakowaniem przez nicka osoby
                      > publicznej a wzajemnym atakowaniem się nicków. To jest chyba logiczne,

a jaka jest różnica między krytyką Jacyny,a krytyką Jurczyka?
                      jedna zakazana,druga przez ciebie mile widziana?
                      • Gość: ulep Re: Bea...Twoja energia ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 10:15
                        Zasadnicza. U jurczyka nie krytykujesz jego "walorów fizycznych" tylko głupotę.
              • Gość: marek cipek Re: Jacyna-Witt = największa grafomanka w Szczec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 11:16
                A co cie to obchodzi czy ma dużą pupe dzieki chirurgi czy nie ważne ze
                mieszkańcy kochamy duże pupy, wielbiciele dużych pup szable w dłoń
    • Gość: paolo Re: Tak tak Jacynka i Kasia Cichopek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 10:28
      • Gość: DSV Re: Tak tak Jacynka i Kasia Cichopek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 11:06
        Cichopek to w prównaniu z Jacyną tytan intelektu. O wyglądzie z grzeczności nie
        wspominam..Do czego doszliśmy swoją drogą, skoro np. Doda - elektroda byłaby
        lepszym kandydatem niż urzędujący aktualnie prezydent i jego potencjalna
        następczyni razem wzięci!
        • Gość: dodowiec Re: Tak tak Jacynka i Kasia Cichopek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 16:15
          Masz racje Doda i Radek Majdan oni by serio wygrali ale byłby numer
        • Gość: jerry Re: Tak tak Jacynka i Kasia Cichopek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 19:07
          Pani Jacyna-Witt ma klasę!
          nie dość że jest całkiem ładna i całkiem zgrabna to jeszcze całkiem mądra i
          całkiem konkretna.
          • Gość: depilator Re: Tak tak Jacynka i Kasia Cichopek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 14:21
            ale nóg nie goli nie mówiąc o reszcie
    • Gość: xxx Re: A może Arkadiusz Litwiński???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 15:47
      • Gość: wawrer Re: A może Arkadiusz Litwiński???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 22:40
        Co Arkadiusz Litwiński? Arkadiusz Litwiński jest bardzo miły. Krowa też jest
        miła ale to nie wystarczy żeby krowa przewodziła stadu antylop.
        • Gość: podpatrzyłem Re: A Jacynka nie goli nóg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 14:20
          • Gość: grześ Re: A Jacynka nie goli nóg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 16:50
            Taka dama jak Jacyna goli nogi i nie tylko... i do tego ma zawsze ślicznie
            opalone...
            ostatnio chodzi w spódnicy i szczuje... :)
            • Gość: grześ goli nogi i nie tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 16:51
              • tuner zły omen 25.06.06, 22:01
                To, że jacyna nie goli nóg, fatalnie wróży jej karierze politycznej.
                Przypominam, że jurczyk też nie goli nóg...
                • Gość: nie powiem kto Re: raz w tyg przyglądam sie pośladkom MJW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 14:52
                  dla mnie rewelacja piękny układ talia i biodra
            • Gość: xxx Re: A ty sie gapisz na nogi i w pingponga grasz co IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 14:54
    • beatrix13 ohne.zucker napisz coś o Jacynie i jej sukcesach 25.06.06, 08:27
      na pewno podasz dużo przykładów działań na rzecz miasta
      • ohne.zucker Re: ohne.zucker napisz coś o Jacynie i jej sukces 25.06.06, 08:30
        beatrix13 napisała:

> na pewno podasz dużo przykładów działań na rzecz miasta

ty naprawde jestes taka glupia ???
        bylo pisane o tym 1000 razy na tym forum. Obawiam sie, ze jesli nawet napisze
        po raz 1001 to i tak moje pisanie pojdzie na marne gdyz nie bedziesz potrafila
        przetworzyc tak duzej dawki informacji w swojej chorej blond glowce...

pzdr
        OZ
        • beatrix13 Re: ohne.zucker napisz coś o Jacynie i jej sukces 25.06.06, 08:44
          no patrz,
          były,
          same negatywne,
          a myslałam,że ty znasz jakieś pozytywne działania,
          ale mnie rozczarowałeś,
          a ta blond główka to jacynowa czy lubinska?
          • Gość: przewoźnik pierwszy sukces IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 09:11
            Wymienię z mojej branży:
            - najniższy w Polsce podatek od środków transportowych czyli zrobienie w
            Szczecinie "taniej bandery" dla transportu ciężarowego
            - uzupełniająco zabezpieczenie w planie zagospodarowania przestrzennego 140 ha
            pod Centrum Logistyki Drogowej
            - obecnie powstaje oddział Mercedesa ciężarowego gdzie samochody ciężarowe w
            leasingu będą rejestrowane w Szczecinie
            To wielki sukces , nie wykorzystywany przez prezydenta , ale ludzie od
            transportu ciężarowego sami podjęli inicjatywę i sprowadzają firmy ciężarowe i
            leasingowe do Szczecina. Logistyka transportowa na styku kolej - droga -
            transport rzeczny - transport morski to duża szansa dla Szczecina.
            • beatrix13 Re: pierwszy sukces 25.06.06, 09:17
              czekam na kolejne,
              w ciągu tylu lat pobierania diety na pewno jeszcze cos pozytywnego zdziałała
              • Gość: ulep Re: pierwszy sukces IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 10:16
                na razie pokaz chociz jedno osiagnecie kogokolwiek innego
                • beatrix13 Re: pierwszy sukces 25.06.06, 10:28
                  Gość portalu: ulep napisał(a):

> na razie pokaz chociz jedno osiagnecie kogokolwiek innego

zauważ,że to jest wątek pod tytułem "Jacyna- Witt",
                  a owa i jej fani głównie rozpisywali się na temat jej fizycznych walorów typu,a
                  jaki radna ma biust,a jaką dużą pupe i talię,a jakie nogi,achy i ochy,
                  a żaden post z jej strony nie dotyczył konkretnych działań
                  • Gość: ulep Re: pierwszy sukces IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 10:31
                    właśnie ten dotyczy
                • tuner Re: pierwszy sukces 25.06.06, 22:06
                  Gość portalu: ulep napisał(a):

> na razie pokaz chociz jedno osiagnecie kogokolwiek innego

No, na przykład Kazimierz Wielki...zastał Polskę drewnianą a zostawił....
          • Gość: architekt drugi sukces IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 17:10
            Właczyła się w działania architektów na rzecz niezależności Miejskiej Komisji
            Urbanistyczo-Architektoniczneji obronę wyjątkowo uczciwego i przyzwoitego
            przewodniczącego tej komisji, arch. Juliusza Prandeckiego przeciwko ówczesnemu
            wiceprezydentowi Czesnemu. Dzięki tym działaniom nie udało się zniszczyć
            lotniska w Dąbiu i postawić hipermarketu na Gontynce. Na wspólny wniosek Od
            Nowa i urbarch powstało stanowisko Architekta Miasta. Ci, którzy znają sprawę,
            doskonale rozumieją, jaka była waga tych działań.
            • beatrix13 Re: drugi sukces 25.06.06, 17:12
              i dzięki jej listowi Ikea została bezpowrotnie przegoniona z miasta,
              a na Gontynce kwitną chaszcze
              • Gość: architekt Re: drugi sukces IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 17:28
                List napisała prof. Lubińska z ostrzeżeniem że pan wiceprezydent Czesny ma
                zamiar im sprzedać grunt na lotnisku na którym nie wolno budować hal sprzedaży,
                bo tak stanowi plan zagospodarowania przestrzennego oraz przepisy lotnicze.
                Byłaby z tego klapa i skandal miedzymarodowy. Rozumiem, że jesteś przyjacielem
                pana Czesnego i dlatego próbujesz go bronić. Mogę cię zapewnić, że nie warto.
                Jednocześnie obie panie przedstawiły propozycję lokalizacji centrum dystrybucji
                IKEA w Trzebuszu, przy autostradzie i zostało to przyjęte z zainteresowaniem.
                A co do Gontynki, to wbrew stanowisku wszelkich środowisk (architektów, kupców
                a wreszcie większości pozostałych mieszkańców miasta) pan Czesny próbował w
                planach zagospodarowania przestrzennego umieścić na Gontynce hipermarket. Na
                szczęscie nie udało mu się to. Odsyłam do trzeciego sukcesu, który niedlugo
                pojawi się...
                • beatrix13 Re: drugi sukces 25.06.06, 17:36
                  zdecydowanie się mylisz,
                  absolutnie nie przyjaźnie się z Czesnym;
                  podałam efekt widoczny gołym okiem tych działań;
                  nikt przy zdrowych zmysłach nie uwierzy w to,że na Gontynkę
                  znajdzie się inwestor,który zrezygnuje z części komercyjnej i będzie dokłafdał
                  do basenów;
                  nie obejdzie się bez marketu,
                  na razie bezsensownie opóźniane są jakiekolwiek działania
                  • Gość: architekt Re: drugi sukces IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 17:59
                    Jako, że jestem także kupcem, bo mam wspólnie z żoną sklepy, wyjaśnienia
                    znajdziesz poniżej w tekście także wpisanym przeze mnie, ale pod innym nickiem.
                    Zabieg ten zastosowałem celowo, gdyż chcę pokazać jakie środowiska
                    współpracowały z radnymi z Od Nowa przy ich pracy w RM. Z uznaniem patrzę na
                    tych radnych (głównie radne) , gdyż wyróżniają się na tle samorządowców. To są
                    zupełnie inni ludzie i na szczęście wprowadzili inny sposób funkcjonowania
                    radnych. Dotąd radni byli raczej bierni i ewentualnie popierali, albo nie,
                    jakieś propozycje prezydenta. Ta grupa radnych wychodzi z własnymi propozycjami
                    i udaje im się przekonać innych, a to już duży sukces. Zarówno radnych Od Nowa
                    jak i pozostałych, że potrafia wznieść się pona podziały, i bez względu na
                    motywy, dziłać wspólnie na rzecz Szczecina.
                    • beatrix13 Re: drugi sukces 25.06.06, 18:04
                      nie przeszkadza mi ,że pod różnymi nickami opisujesz sukcesy,nawet jak jesteś
                      mężem tytułowej,
                      to dobrze,że dyskusja staje się rzeczowa,
                      zawsze lepiej wyglądają posty fanów Jacyny oparte na argumentach niż opisach
                      jej cielesności,co jest niesmaczne zważywszy na wiek i ambicje polityczne
                      radnej,
                      czekam na dalsze argumenty za,
                      spróbuj mnie przekonać do
                      • Gość: architekt Re: drugi sukces IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 18:10
                        Nie mam zamiaru cię przekonywać, bo sama wiesz, że to niemożliwe. To działanie
                        na innych falach, w innych światach. Proponuję, abyś przy okazji pokazał jeden
                        przykład działania innych radnych. Jako, że w tym wątku pojawiają się tematy
                        dotyczące innych ludzi (np. pan Litwiński) więc nie tłumacz, że jest to wątek
                        poświęcony wyłącznie Jacynie-Witt. Jakikolwiek przykład...
                        • beatrix13 Re: drugi sukces 25.06.06, 18:21
                          Gość portalu: architekt napisał(a):

> więc nie tłumacz, że jest to wątek poświęcony wyłącznie Jacynie-Witt.

ja nie muszę nic tłumaczyć. Vide: tytuł.
                          • Gość: architekt Re: drugi sukces IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 18:49
                            • Re: Wspólnym kandydatem powinien być Nitras - Gość: wsp 24.06.06, 16:07

jeden z wpisów

A tak widocznie, to nie znasz żadnych przykładów pracy radnych. Ciekawe jest
                            to,że nie pytasz o nie..? :)
                            • beatrix13 Re: drugi sukces 25.06.06, 19:00
                              może w tej sprawie niech wypowie się autor cytowanego przez ciebie postu
                              • Gość: architekt Re: drugi sukces IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 19:58
                                Namawiam cię do pracy kreatywnej, nie tylko destrukcyjnej. Podaj przykład
                                jakiegokolwiek działania radnego szczecińskiego na rzecz jakiejś grupy
                                mieszkańców w ramach pracy radnego. Przykłąd inicjatywy uchwałodawczej albo
                                jakiegoś konstruktywnego wniosku na piśmie.
                                Ale taki rzeczowy przykład. To, że radny załatwił sobie mieszkanie nie jest
                                dobrym przykładem... :)
                                • beatrix13 Re: drugi sukces 25.06.06, 20:03
                                  ten wątek jest o Jacynie,
                                  której największym celem życiowym jest popularność,
                                  co osiągnęła
                                  • Gość: architekt Re: drugi sukces IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 20:26
                                    beatrix13 napisała:
                                    > ale gdzie takiego billowatego znależć,
                                    bo samego Billa nie da rady zaimportować

To jest twój wpis z tego wątku. Proponuję jednak, żeby w odniesieniu do działań
                                    radnej Jacyny-Witt wskazać także działania innych radnych, skoro wskazujesz
                                    tutaj na dokonania Billa Gatesa.
                                    • beatrix13 Re: drugi sukces 25.06.06, 20:28
                                      po to żeby wątek imienny był cały czas na topie i rozrósł się do niebotycznych
                                      rozmiarów?
                                      coś mało tych sukcesów jak na 4 lata pobierania diety:)
                                      tyle hałasu o nic
                                      • Gość: architekt Re: drugi sukces IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 20:39
                                        Jest znacznie, znacznie więcej.
                                        cdn...
                                        A może przy okazji znajdą się osiągnięcia innych?
                                        Albo może załóż wątki dotyczące innych radnych? Na przykład tych, których
                                        cenisz, których osiągnięcia były przez 4 lata zauważalne. Z przyjemnością
                                        poczytam... I może nawet zaopiniuję.
                                        A co wielkości wpisów na tym wątku, to masz tutaj duże zasługi. :)
                                        • beatrix13 Re: drugi sukces 25.06.06, 21:02
                                          dziękuję za rzeczowe argumenty,
                                          po raz pierwszy ktos ze strony tytułowej radnej
                                          nie obrzucił mnie wulgaryzmami,
                                          to zaskakujące,

PS. osoba publiczna musi być odporna na krytykę
                                          • Gość: architekt Re: drugi sukces IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 21:15
                                            Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie. Jeżeli osoba publiczna musi być odporna na
                                            wulgaryzmy wysyłane na jakimś forum internetowym w jej stronę, to tym bardziej
                                            osoba wysyłająca wulgaryzmy musi liczyć się z kontrreakcja osób anonimowych,
                                            które mają zdanie przeciwne, a podobny sposób zachowania na forum. Myślę, że
                                            osoba publiczna niewiele przejmuje się tekstami na forum internetowym, a
                                            najczęściej osoby publiczne po prostu nie czytają takiego forum. Po co
                                            polemizować z aninimem? Z anonimem się nie wygra.
                                            Jestem pewien, że w rzeczywistości w stosunku do pani radnej zachowujesz się z
                                            ujmującą grzecznością i kulturą, a na forum internetowym dajesz upust swoim
                                            frustracjom. To takie naturalne... i ludzkie :)
                                            • beatrix13 Re: drugi sukces 25.06.06, 21:32
                                              mylisz się,
                                              co jest przypisane ludzkiej naturze;
                                              to dobrze,że Jacyna ma choć jednego kulturalnego fana
                                              w twojej osobie,
                    • tuner wiemy, wiemy! 25.06.06, 22:17
                      Gość portalu: architekt napisał(a):

> Jako, że jestem także kupcem, bo mam wspólnie z żoną sklepy, wyjaśnienia
                      > znajdziesz poniżej w tekście także wpisanym przeze mnie, ale pod innym nickiem.

Marku, wiemy, że masz wspólne z żoną sklepy, czytaliśmy oświadczenie majątowe
                      pani radnej. Co do wpisywania się przez was pod różnymi nickami- także wiadomo...
          • Gość: kupiec trzeci sukces IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 17:53
            Na Gontynce, zgodnie z planem zagospodarowania przestrzennego przygotowanym pod
            nadzorem wiceprezydenta Czesnego, miał stanąć hipermarket. W planach był on tak
            wielki, że uniemożliwiałoby to wybudowanie aquaparku i basenów. W związku z
            tym, kupcy oraz wspierający ich klub radnych Od Nowa zdecydowanie
            zaprotestowali przeciwko niszczeniu tak atrakcyjnego miejsca. Kupcy
            protestowali a radni Od Nowa złożyli wniosek do planu zagospodarowania
            przestrzennego o utrzymanie funkcji sportowo-rekreacyjnej na tym terenie. Radna
            Jacyna-Witt zagroziła, że odda sprawę do prokuratora, gdyż Prezydent nie
            zachował całej procedury planistycznej, jaka obowiązuje. Poinformowani o tym
            radni, także mogliby ponieść konsekwencje, gdyż byliby świadomi nieprawnych
            działań, gdyby uchwalili taki plan. Odstąpiono od hipermarketu na Gontynce,
            kompromisowo przyjęto określone powierzchnie handlowe (art.spożywcze do 2000
            m2), zwiększono powierzchnie pod rekreację i uchwalono plan, który
            zaakceptowali wszyscy.
            • zona.pijaka Re: trzeci sukces 25.06.06, 21:21
              O boże, 260 postów z samym powietrzem. Wszystkie o osiągnięciach Piżdziny-Pic w
              blokowaniu czegokolwiek. Jednak Bea to blondynka, skoro dała się wpuścić w tyle
              postów, popularyzujących Piźdżinę-Pit.
              • beatrix13 Re: trzeci sukces 25.06.06, 21:33
                hmm,pijesz do mnie?
                • kiciara11 bea - nie odwalaj prywaty 25.06.06, 21:41
                  atakujesz Jacyne nie tylko jako polityka ale jako kobiete a to juz moze
                  zakrawac na jakies kompleksy
                  • beatrix13 Re: bea - nie odwalaj prywaty 25.06.06, 21:43
                    ja ją promuję,
                    za co powinna być mi wdzięczna,
                    bo o popularność tylko jej chodzi,
                    poczytaj kiciaro wszystkie posty,a nie wybiórczo,
                    bo w tym momencie ty swoje kompleksy wykazujesz
                    • kiciara11 Re: bea - nie odwalaj prywaty 25.06.06, 21:44
                      znowu wszyscy sa winni tylko nie ty?
                      • beatrix13 kiciaro - nie odwalaj prywaty 25.06.06, 21:45
                        bo znowu wyjdziesz na złośliwą
                        • kiciara11 Re: kiciaro - nie odwalaj prywaty 25.06.06, 21:47
                          nie wiem czy mam sie przejac bo to akurat jest cecha inteligentnych
                          • beatrix13 Re: kiciaro - nie odwalaj prywaty 25.06.06, 21:48
                            żegnaj skromnisiu
          • Gość: rodzic czwarty sukces IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 22:28
            Pani radna Jacyna-Witt wsparła rodziców i dzieci w przeciwstawieniu się
            likwidacji szkół i przedszkoli publicznych. Miało to olbrzymie znaczenie, gdyż
            projekt likwidacji szkół nie opierał się na racjonalnych przesłankach, ale na
            widzimisię osób podejmujących tę decyzję. Likwidacja miała obejmować przede
            wszystkim szkoły małe, przyjazne dla ucznia. Oszczędności wyliczone przez panią
            prezydent Nowak miały wynieść ok. 1,5 mln zł przy rocznym budżecie na edukację
            ok. 340 mln zł. Koszty społeczne tej likwidacji nie zostały policzone... Do
            tego miały zostać zlikwidowane przedszkola publiczne. W tm roku okazało się, że
            w przedszkolach... brakuje miejsc. Polityka miasta była krótkowzroczna,
            polityka pani radnej przewidująca. Okazało się, że zamiast likwidować należy
            najpierw zbudować. I tego będzie dotyczył następny post...
        • tuner Re: ohne.zucker napisz coś o Jacynie i jej sukces 25.06.06, 22:03
          ohne.zucker napisał:

> beatrix13 napisała:
          >

>
          > ty naprawde jestes taka glupia ???
          > w swojej chorej blond glowce...
          >
          > pzdr
          > OZ

To, że radna witt jest blondynką, nie ma nic do rzeczy. Nie zwracaj się do niej
          w ten sposób!
    • Gość: anamar Re: Jacyna-Witt IP: *.topolowa.net 25.06.06, 23:52
      Małgosiu kocham cię!!!
      • Gość: matrix Re: Beatrix moze chcesz sie umówić z matrixem????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 11:12
      • Gość: jogi Re: Jacyna-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 11:13
        Jacynko ja tez cie kocham napewno masz najładniejszą jacynke w tym miescie
      • tuner Re: Jacyna-Witt 26.06.06, 19:14
        Anka, gdzieżeś bywała? Wróciliście?
    • Gość: Randolf Re: Jacyna-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 21:36
      Tyle wpisów na tym wątku, że ja tez się dopiszę. To jest teraz bardzo trendy.
      • Gość: zeneris Re: Jacyna-Witt IP: *.orange.pl 26.06.06, 23:07
        golisz nogi, Randolfie?
        • Gość: Randolf Re: Jacyna-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 08:08
          A ty?
          • Gość: Krystek Re: Jacyna-Witt:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 12:28
            Spotkałem przed chwilą w urzędzie panią radną ależ to jest śliczna kobieta. nie
            wiem czy byłaby dobrym prezydentam ale na pewno najładniejszym
            i powinna zawwsze chodzić w spódnicach jak na tym zdjeciu w gazecie wyborczej
            • Gość: koneser Re: Jacyna-Witt:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 12:46
              popieram Krystka mi się podoba jej śliczna pupa trudno to ubrać w słowa ale ta
              kobieta cos w sobie ma a te głosy złośliwe tu kompleksy i zazdrośc innych
              ciekawy jaki ma biust
      • Gość: viva Re: Jacyna-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 15:13
        no to i ja się dopiszę ;)
        pani Małgosia jest modna więc będę na fali tej mody.
        • Gość: wielbiciel Re: Jacyna-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 15:22
          Jacynka to nasza wizytówka i niech dba o siebie i niech nikt złośliwie nie pisze
          że nóg nie goli bo pewnie goli sobie wszystko na zero.
          • Gość: mmmm... mmmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 15:25
            mmmm...
    • Gość: uśmiech historii 300!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 22:08
      300 postów!!!!!!!!!!
      bravo pani Małgosiu,psy szczekaja a karawana jedzie dalej!!!!!!!!!!!!
      • absztyfikant Re: 300!!! 27.06.06, 22:10
        Zawsze jakas namiastka popularnosci:)))
        • ohne.zucker Re: 300!!! 27.06.06, 22:11
          absztyfikant napisał:

> Zawsze jakas namiastka popularnosci:)))

tak jak twoje pisanie o ilosci wlasnych postow... to dopiero jest namiastka
          popularnosci !
        • Gość: :::))) Re: 300!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 22:24
          na tym forum twój wkład w tę popularnosc jest nie do przecenienia. szepnij
          kiedyś na ucho pani Małgosi, jak tworzysz jej popularność na forum to może ci
          podziękuje? I może nawet poda ci rękę, dzięki temu może też staniesz się
          popularny
          • tuner Re: 300!!! 27.06.06, 22:27
            Gość portalu: :::))) napisał(a):

I może nawet poda ci rękę,

Byle nie nogę...
            • beatrix13 Re: 300!!! 27.06.06, 22:28
              tuner napisał:

> Gość portalu: :::))) napisał(a):
              >
              > I może nawet poda ci rękę,
              >
              > Byle nie nogę...
              nieogoloną
              • ohne.zucker [...] 27.06.06, 22:37
        • tuner bez kozery powiem 500! plus 52% !! 27.06.06, 22:26
          absztyfikant napisał:

> Zawsze jakas namiastka popularnosci:)))
          >

Lepsze to niż nic. A co to się będzie działo, jak wreszcie te nogi ogoli...
          • Gość: xxx Re: bez kozery powiem 500! plus 52% !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 09:54
            kiedy nogi ogoli to zabierze się do pussy
      • Gość: Tadek R. Re: 300!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 23:41
        Trzymaj się Gośka i nie poddawaj się! zawsze byłaś waleczna i gdybyś na parę
        kroków przed metą odpuściła, oni osiągnęliby swój cel! Fizyk próbował cię
        utemperować, ruska próbowała wywalić ze szkoły za buntowniczą naturę, na
        szczęście matematyk roumiał nasze wariactwa. Pamiętasz naszą dyskusję: czym
        jest polityka? Rację miał Marek K. a nie Marek Z. I ty postępujesz według tej
        racji. Jesteśmy z tobą. Kolega z LO
        • beatrix13 Re: 300!!! 27.06.06, 23:49
          no no,
          to ona źle się uczyła i naganne zachowanie miała;
          a wstyd!
          oo i jeszcze na prezydĘtkę chce
          • Gość: Tadek R. Re: 300!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 23:54
            Uczyła się normalnie i zachowywała normalnie. I mogę zapewnić, że już tedy była
            wspaniałą koleżanką i dużą osobowością. Zresztą nasza klasa składała się z
            fantastycznych ludzi. Wystarczy powiedzieć, że wszyscy skończyli wyższe studia.
            Proszę mnie nie prowokować do takich dyskusji, gdyż widać, że nie jest pani
            przyjazna w stosunku do mojej przyjaciółki, więc wszelka dyskusja w pani
            wydaniu będzie się sprowadzała do inwektyw i pomówień. Nie nawykłem do dyskusji
            w tym tonie.
            • tuner Re: 300!!! 27.06.06, 23:57
              Gość portalu: Tadek R. napisał(a):

> Uczyła się normalnie i zachowywała normalnie.

I co się nagle stało?
              • beatrix13 Re: 300!!! 28.06.06, 00:06
                tuner napisał:

> Gość portalu: Tadek R. napisał(a):
                >
                > > Uczyła się normalnie i zachowywała normalnie.
                >
                > I za to chcieli temperować i wyrzucić?
          • Gość: Galoty Re: 300!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 06:40
            Beatrix. Jeżeli chodzi o nienawiść, zawiść, mściwość to bijesz wszelkie rekordy
            a w spamowaniu winnaś być wpisana do rekordzistów tego forum
            • Gość: latto Re: 300!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 07:38
              No to podbijamy wątek
              spamerom na tym zależy,niech mają
              • beatrix13 do 1000% poparcia dla Jacynki i Galotka 28.06.06, 15:31
                • Gość: to-tem Re: do 1000% poparcia dla Jacynki i Galotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 15:34
                  a ci żal?to zabierz sie do pracy
                  • beatrix13 Re: do 1000% poparcia dla Jacynki i Galotka 28.06.06, 16:56
                    niech rośnie w siłę
            • Gość: kinol Re: Jacynko jakie jest twoje zdanie na temat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 15:16
              wyłudzania pieniędzy przez pana wziątka za kible warte niby 30 tys.Pytam tylko z
              czystej ciekawości.Pozdrawiam
            • Gość: kaleka Re: Dobrze, że wojna sie skończyła i karabin mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 15:19
              zabrali
              • Gość: cywil Re: Dobrze, że wojna sie skończyła i karabin mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 15:21
                Wariatom nie dawali :)
        • tuner Re: 300!!! 27.06.06, 23:52
          Gość portalu: Tadek R. napisał(a):

Jesteśmy z tobą.

My też!!
    • Gość: z ul. Orzeszkowej po piąte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 15:58
      Pani Jacyna-Witt razem z radnymi od Pani Lubińskiej doprowadziłą do tego,że
      mieszkania komunalne są sprzedawane za 5% wartości. Szkoda, że radni nie
      chcieli się zgodzić, żeby za 2,5% tak jak te radne proponowały. Miejmy
      nadzieję, że jak dojdą do władzy to mieszkania komunalne będzie można kupić za
      1-2%, bo widać jak na dłoni że inaczej dba sie o swoje. Inna sprawą jest to, że
      w tej chwili czeka się na wykup ponad 2 lata bo albo jest kiepska organizacja w
      urzędzie maista, albo robią tak specjalnie.
      • Gość: prosty chłop Re: Ja tam widzę na stołku Jacyne od jesieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 11:57
        tu nie ma innego kandydata w tym miescie trzeba zrobić zamordyzm i połowe urzedu
        wyp... a kto to zrobi pan Piechota, który ma w drużynie Wieczorka, Malanowską,
        Wziątka, oni już swoje wzieli.Z szacuneczkiem do wszystkich.
        • Gość: Obserwator Re: Ja tam widzę na stołku Jacyne od jesieni IP: *.versanet.de 30.06.06, 13:26
          I jak tam ranking radnych?
        • Gość: Obserwator Re: Ja tam widzę na stołku Jacyne od jesieni IP: 62.69.212.* 03.07.06, 22:39
          Czy ktos pamieta Malanowska, Wieczorka i reszte..., co robili za swojej
          kadencji!!! a ktos widzial tego pana nazwywa sie Trokowski. On chyba jest
          chory... Sld to juz bajka. jakich ma radnych SLD w miescie?
          • Gość: pb Re: Ja tam widzę na stołku Jacyne od jesieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 14:05
            to jest jakas promocja?
            • Gość: DSV Re: Ja tam widzę na stołku Jacyne od jesieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 14:08
              Jest promosja. Tuzin jacynek za dychę!
              • absztyfikant Re: Ja tam widzę na stołku Jacyne od jesieni 04.07.06, 14:10
                Przestan podbijac ten watek! To juz chyba lekka przesada...
                • Gość: mont everest Re: Ja tam widzę na stołku Jacyne od jesieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 22:03
                  nie będzie absztyfikant pluł nam w twarz ! ja też podbiję!
              • Gość: Obserwator Re: Ja tam widzę na stołku Jacyne od jesieni IP: 62.69.212.* 04.07.06, 23:23
                No to wowczas bedzie lepiej, najlepiej taki tuzin Jacynek w miescie.
                • Gość: pb Re: Ja tam widzę na stołku Jacyne od jesieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 15:40
                  Dzisaj ten "tuzin Janynek" był pod pomnikiem skladal kwiaty, zwykli
                  szczecinianie, nie te same twarze politykow.
                  • Gość: carramba! Re: Ja tam widzę na stołku Jacyne od jesieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 15:43
                    Tuzin janynek? pod pomnikiem?dzwoń po policję!
                    • Gość: hyper Re: Ja tam widzę na stołku Jacyne od jesieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 22:20
                      Zadzwoniłem, policja powiedziala że oni też należą do tuzina Jacynek, bo
                      Jacynka jest cool...
                      • Gość: syf Re: Ja tam widzę na stołku Jacyne od jesieni IP: 62.69.212.* 09.08.06, 18:57
                        Co tam u radnej? Gramy dalej w golfa?
                        • Gość: trener Re: Ja tam widzę na stołku Jacyne od jesieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 22:34
                          jakie my?
                          ona gra i zdobywa nagrody,a inni graja w picipolo...
      • Gość: cloud Re: po piąte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 14:38
        To ja poproszę z pięć mieszkań za 1% wartości, jak pani taka dobra.
        • Gość: fan Re: Jacynko kocham Cię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 16:00
          • Gość: Galoty Re: Jacynko kocham Cię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 16:01
            Ciekawe czy ma piersi robione
            • Gość: sałata Re: Jacynko kocham Cię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 16:02
              A jeśli ma to co? ważne, ze nie są takie małe w sam raz dla nowego prezydenta
              • Gość: mario Re: Zapraszam MJW do mnie na weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 16:04
                wszystkie atrakcje dla ciała i duszy gratis

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka