Dodaj do ulubionych

henna brwi-kosmetyczka

15.06.09, 13:30
Witam, chcialam sie zapytac Pan gdzie w koszalinie mozna isc do kosmetyczki i
porzadnie zrobic brwi? chodzi mi o henne i regulacje. z gory dziekuje za
odpowiedzi :)
Obserwuj wątek
    • majka_1982 Re: henna brwi-kosmetyczka 15.06.09, 15:57
      lia23 napisała:

> Witam, chcialam sie zapytac Pan gdzie w koszalinie mozna isc do kosmetyczki i
      > porzadnie zrobic brwi? chodzi mi o henne i regulacje. z gory dziekuje za
      > odpowiedzi :)

witam, polecam Pani Gabinet Geranium, ul Kubusia Puchatka 15.
      • bejsibejsi Re: henna brwi-kosmetyczka 15.06.09, 20:30
        Ja byłam ogromnie zadowolona z salonu mieszczącego się koło salonu sukien
        ślubnych przy pasażu milenium, po schodkach w dół. zapłaciłam sporo bo 20 zł ale
        efekt był oszałamiający. Polecam!
        • eliza_ko Re: henna brwi-kosmetyczka 15.06.09, 23:43
          A ja polecam salon kosmetyczny przy ul. Śniadeckich (w nowych blokach), tylko
          zaznaczam, że trzeba umówić się do Pani Magdy. Inne panie nie robią już tak
          dobrze. Cena? O ile pamiętam 6zł za regulację i tyle samo za hennę, chociaż nie
          pamiętam już czy ostatnio nie podrożało. Byłam wcześniej w wielu salonach i
          wiele kosmetyczek robiło na moich brwiach różne cuda :) Czasem wstyd było wyjść
          z salonu. Pani Magda zawsze równo i pięknie.
          • lia23 Re: henna brwi-kosmetyczka 16.06.09, 16:38
            a czy moglabym prosic o namiary na ten salon, bo troszke salonow na sniadeckich
            jest:)
            dziekuje za odpowiedzi
            • eliza_ko Re: henna brwi-kosmetyczka 17.06.09, 15:30
              lia23 napisała:

> a czy moglabym prosic o namiary na ten salon, bo troszke salonow na sniadeckich
              > jest:)
              > dziekuje za odpowiedzi

Nie znam dokładnie adresu ale to jest chyba Śniadeckich 7 (ale w tym jednym
              bloku są też dwa salony kosmetyczne więc to ten pierwszy po prawej.). Najlepiej
              jak podam nr telefonu to już sama się Pani dowie: 0943452286 pytać o
              Panią Magdę Sławińską.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka