ewelkade 14.08.09, 13:15 czy wie ktos co sie wydarzylo w forum ze dzrzwi byly pozamykane i nikogo nie wpuszczano ani wypuszczano? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gregia Re: ch forum 15.08.09, 12:13 a kiedy to było? bo ja bylam wczoraj w Forum miedzy 16-19 i normalnie weszlam i wyszlam Odpowiedz Link Zgłoś
mamabel Re: ch forum 02.09.09, 19:39 Witam! Wiem, że o niektórych rzeczach się nie mówi, czy ukrywa. Ale to nie daje mi spokoju, bo sama mam dzieci. Usłyszałam od znajomej, że w FORUM w weekend miała miejsce próba porwania dziewczynki. Na szczęście została odnaleziona, ale w toalecie z obciętymi już włosami i podanym jakimś silnym środkiem uspokajającym. Przeraziła mnie ta historia szczerze mówiąc. Słyszałam o podobnym przypadku w TESCO w Gdańsku, ale policja zaprzeczyła wtedy takim doniesieniom i nie wiadomo, czy to ktoś zmyślił, czy to prawda i nie chcieli robić afery. Czy ktoś też słyszał podobną historię? Odpowiedz Link Zgłoś
gregia Re: ch forum 02.09.09, 22:49 mamabel mam nadzieje ze to tylko chore plotki bo niedlugo to bede sie brala gdziekolwiek brac swoje dziecko ze soba...szczerze mowiac pierwszy raz słysze taka plotke Odpowiedz Link Zgłoś
mamabel Re: ch forum 02.09.09, 23:16 Też mam taką nadzieję, że to tylko plotki. www.trojmiasto.pl/wiadomosci/news.php?id_news=31599 i że to też plotka. Odpowiedz Link Zgłoś
martuha2 ludzka naiwność nie zna granic 03.09.09, 08:58 Historia faktycznie straszna, ale całkowicie... zmyślona. + Policjanci: "Nigdy nie mieliśmy podobnego zgłoszenia" + Rodzice, pilnujcie swoich dzieci, ale nie popadajcie w histerię. Nikt nie czai się na nie z eterem za sklepowym regałem. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: ludzka naiwność nie zna granic 03.09.09, 16:17 A swoją drogą jeśli się nie ma pewności co do prawdy w plotach to najlepszą drogą jest powściągliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: ch forum 03.09.09, 09:59 mamabel napisała: > Usłyszałam od znajomej, A ilu osobom przekazałaś dalej tą bzdurę? Piętnasta osoba dodała, że pewnie chcieli ją sprzedać na zachód na narządy (bo jeszcze 30 lat temu szalała czarna Wołga, a wcześniej to porywali Żydzi na krew na macę). Odpowiedz Link Zgłoś
mamabel Re: ch forum 03.09.09, 10:30 Przecież wyraźnie napisałam, że usłyszałam, a nie, że to prawda i pytam się czy może ktoś też o czymś takim słyszał. Przecież forum jest od tego, że można poruszać różne tematy... podobno. A Ty lepiej sibeliuss się nie wypowiadaj, bo było już cicho i miło bez Ciebie na forum i już o Tobie zapomnieliśmy. W rodzinie mam policjantów i dobrze wiem, jakie dzieją się rzeczy, a o których ludzie nawet nie mają pojęcia i nigdy nie napisano o tym w gazecie a są prawdą. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelkade Re: ch forum 03.09.09, 12:01 mamabel prosze o kontakt na henius0102@wp.pl i popiszemy bo mam tez juz informacje:) Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: ch forum 03.09.09, 16:15 mamabel napisała: > A Ty lepiej sibeliuss się nie wypowiadaj, bo było już cicho i miło bez Ciebie na forum i już o Tobie zapomnieliśmy. > Kultura nie jest Twoją najmocniejszą strona, ale w pracy na bazarze mogłabyś się odnaleźć moja droga wyprostowana mamabel. zmartwię Cię, nadal jestem moderatorem tego forum i nadal jestem tu obecny. Pozwolisz też, że Twój czynny żal potraktuję na równi z bzykiem muchy. Zdecydowanie bez pozdrowień. Odpowiedz Link Zgłoś
ulawisnia Re: ch forum 03.09.09, 19:17 LUDZIE!!!!PRZESTANCIE SOBIE DOGRYZAC!!!!!SIBELIUSSS MAMABEL TO MATKA WIEC NIC DZIWNEGO ZE SIE TYM PRZEJELA.TEZ JESTEM MATKA I WOLE SIE ZABEZPIECZAC PRZED ZAGROZENIEM. Odpowiedz Link Zgłoś
kai_30 Re: ch forum 04.09.09, 21:26 Nie tylko koszalinskie - po calej Polsce krazy, jak kiedys czarna wolga ;) Odpowiedz Link Zgłoś