arletka7 17.08.10, 21:17 Witam Przyjme spacerowke dla mojej Wnusi typu parasolka w dobrym stanie prosze bo niestety nas nie stac na zakup jestem z wojewodztwa Slaskiego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arletka7 Re: Przyjmę 19.08.10, 09:37 arletka7 napisała: > Witam Przyjme spacerowke dla mojej Wnusi typu parasolka w dobrym stanie prosze > bo niestety nas nie stac na zakup jestem z wojewodztwa Slaskiego Odpowiedz Link Zgłoś
arletka7 Re: Przyjmę 20.08.10, 20:08 arletka7 napisała: > arletka7 napisała: > > > Witam Przyjme spacerowke dla mojej Wnusi typu parasolka w dobrym stanie i krzeselko do karmienia Prosze > > bo niestety nas nie stac na zakup jestem z wojewodztwa Slaskiego Odpowiedz Link Zgłoś
arletka7 Re: Przyjmę 20.08.10, 20:06 arletka7 napisała: > Witam Przyjme spacerowke dla mojej Wnusi typu parasolka w dobrym stanie prosze i krzeselko do karmienia > bo niestety nas nie stac na zakup jestem z wojewodztwa Slaskiego Odpowiedz Link Zgłoś
arletka7 Re: Przyjmę 24.08.10, 10:40 arletka7 napisała: > Witam Przyjme spacerowke dla mojej Wnusi typu parasolka w dobrym stanie prosze > bo niestety nas nie stac na zakup jestem z wojewodztwa Slaskiego Odpowiedz Link Zgłoś